carmen paunescu, 2 ani si 30 de milioane
![]() ![]() ![]() |
carmen paunescu, 2 ani si 30 de milioane
GABY IS BACK ! |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|||
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 23 Mar 2006, 22:04) Da cred ca a facut-o intentionat! Cand a avut loc accidentul se zvonea pe la stiri ca de fapt ar fi fost la volan fata ei care nici nu are permis. Cand depasesti cu viteza cu o matahala de masina o coloana lunga de masini si intri frontal in alta masina , se poate spune ca a fost cu intentie. AIA E CRIMA NU ACCIDENT! ![]() This post has been edited by Radduu: 24 Mar 2006, 13:05 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 23 Mar 2006, 20:04) Corect, dar nici statul in puscarie al vinovatei nu-i vor aduce inapoi pe parintii victimei. Nu sariti ca nu iau apararea nimanui, dar este o solutie mai buna decat puscaria. Care era rezolvarea ? Chiar credeti ca a facut-o intentionat? Credeti ca daca stia ce o sa se petreaca, facea la fel ? Chiar credeti ca nu simte nimic in legatura cu faptul ca a omorat 3 oameni ? Credeti ca rade si isi freaca mainile, spunand: "am scapat" ? Pai dupa logica asta nimeni nu ar mai trebui sa mearga la mititica, doar nici un accident nu-i intentionat. Ar fi asta o solutie ca prea sint multe verdictele de genul asta. Totusi ai omorit (neintentionat) 1,2,3,4,5 oameni ! Cu asta cum ramine ? Nu stiu, sint de acord ca nimic nu-i mai aduce inapoi pe cei morti dar si ca asta viu si vinovat se plimbe liber, parca nu-i corect ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
chiar si in aceasta situatie - a fost condamnata cu suspendare - ea a facut recurs ca i se pare cam mare pedeapsa de 3 ani cu suspendare.Recursul i-a fost respins,dar tot culmea tupeului mi se pare sa zici ca e mare pedeapsa
![]() Nici baiatul lui Onoriu nu a fost inchis,nici barosanul ala din Brasov care a omorat doi batrani(care erau pe trotuar) nu a patit nimic,deci daca esti cineva/ai bani scapi. Unde e justitia ??? e corect oare? mi-am amintit ca si Iorgovan a omorat un pieton(parca era copil) pe trecere(el venind cu jeep-ul pe linia de tramvai) si a patit ceva???? nu ca e "smecher" si acu da lectii de morala pe la tv. |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Iorgovan nu l-a omorit !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
L-a fragezit. La noi n-o sa se rezolve niciodata cu justitia.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Cand am spus ca "este o solutie mai buna decat puscaria" ma refeream strict la situatia data... pentru fata ( victima ) este mai bine asa.... pentru noi... nu stiu cum e mai bine...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Pai atata timp cat unii stiu ca orice ar face n-or sa plateasca, n-are cum sa fie bine pentru noi.
Adica legea e numai pentru prosti. Noua, celor destepti, sa ne numere ouale. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 23 Mar 2006, 21:04) Corect, dar nici statul in puscarie al vinovatei nu-i vor aduce inapoi pe parintii victimei. Nu sariti ca nu iau apararea nimanui, dar este o solutie mai buna decat puscaria. Care era rezolvarea ? Chiar credeti ca a facut-o intentionat? Credeti ca daca stia ce o sa se petreaca, facea la fel ? Chiar credeti ca nu simte nimic in legatura cu faptul ca a omorat 3 oameni ? Credeti ca rade si isi freaca mainile, spunand: "am scapat" ? Stati voi linistiti. Tatal meu a lovit cu masina, nu din vina lui, pe cineva care i-a coborat exact in fata, dintr-o masina parcata. A fost accidentat grav, dar nu a fost gasit vinovat ( chiar daca s-a intamplat pe vremea lui ceasca ), dar.... NU S-A MAI SUIT LA VOLAN 2 ANI ! Fara sa aiba permisul suspendat sau anulat. Nu a mai putut. desi nu a "reusit" sa omoare pe nimeni. Daca gresesti, platesti. Asta-i legea. N-ai vrut, dar i-ai omorat, conform legii intri la parnaie. Si eu am avut accident, si nu din vina mea, imediat ce am luat permisu, si n-am mai condus trei saptamani. N-am omorat pe nimeni, dar efectul a fost puternic |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 24 Mar 2006, 22:12) N-am mai condus trei saptamani din cauza ca-mi era pur si simplu teama sa ma urc la volan pentru ca se va gasi altul care sa ma buseasca. Dupa ce m-am reapucat de condus nu ieseam din intersectie decat daca nu era nimic in stanga si nimic in dreapta. Asta o vreme, ca dupa aia mi-am revenit si am inceput sa apreciez corect distantele. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asa!?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Din cite stiu pauneasca a incintat-o pe fata cu bani inclusiv pe rudele ei ca sa lase galagia mai mica si acum peste tot sustine ca sa fie lasata in libertate ca sa poata asigura fetei un trai lipsit de griji.
Fata fiind destul de socata dupa accident si inca cruda la minte a intrat in jocul (pentru bani ) al pauneascai, pacat de parintii fetei pe care de altfel ii si cunosteam.... Pauneasca -o criminala, mai mult nu pot sa zic. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
bion |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 25 Mar 2006, 00:44) Asa. Ala "n-a observat" semnul "cedeaza trecerea" si eu stiind ca am prioritate, am mers linistit, crezand ca ala va opri. Aveam 25-30 km/h, el avea mai mult (din relatarile martorilor, intre care si un politist) Am patit si eu o data asa ceva la semaforul de la pod la Flora.Am stat o luna cu o mana in ghips ![]() ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 24 Mar 2006, 21:12) Iti dai seama ce efect puternic a fost la Valeriu Sterian cand a omorat oamenii aia nevinovati din centrul Bucurestiului? A fost asa de puternic incat a diminuat alcolemia pana s-a ajuns la concluzia ca nu mai atinsese sticla din '90 in Piata Universitatii. This post has been edited by Sony: 26 Mar 2006, 14:04 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Apropos de "vina" lui Sterian:
Ati asistat vreodata la intrecerile dintre RATB-isti, pe Magheru cand se retrag ??? Chiar credeti ca un turism, poate sa loveasca un autobuz, in asemenea mod, incat sa-l faca sa traverseze toate cele trei benzi de pe contrasens si sa izbeasca zidul acela al magazinului...si turismele.... Sa fim seriosi... nu-l scuz pe Sterian, caci a baut, dar a fost mai comod sa fie scos vinovat el, caci oricum bause.... QUOTE(Illusi0n @ 24 Mar 2006, 21:12) Carmen Paunescu nu a fost declarata nevinovata. A fost judecata si condamnata. Pedeasa este cu suspendare.Daca va exista o noua abatere, executa si pedeapsa asta. Repet, pentru fata ( victima ) este mai buna varianta asta. This post has been edited by GABY IS BACK !: 27 Mar 2006, 16:47 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da, poate. Mai ales cand loveste in roata de pe fata a autobuzului!
Si nu a fost scos vinovat! Alcolemia lui a disparut ca prin minune. This post has been edited by Sony: 27 Mar 2006, 16:42 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
A fost scos vinovat de presa...
Vali Sterian a lovit autobuzul venind din partea dreapta. L-a aruncat in stanga chiar atat ? Chiar presupunand ca-i rupea autobuzului axul rotii dreapta fata, in urmatoarea clipa dupa impact, autobuzul devia spre dreapta, avand roata dreapta fata blocata.... This post has been edited by GABY IS BACK !: 27 Mar 2006, 16:52 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Sony |
![]()
|
E posibil ca soferul autobuzului sa mai fi tras si de volan spre stanga pentru a mai atenua din efectul impactului cu autoturismul. S-o fi gandit ca este de preferat sa atinga un pic autobuzul din stanga sa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
QUOTE(nik1965 @ 24 Mar 2006, 22:53) Din cite stiu pauneasca a incintat-o pe fata cu bani inclusiv pe rudele ei ca sa lase galagia mai mica si acum peste tot sustine ca sa fie lasata in libertate ca sa poata asigura fetei un trai lipsit de griji. Fata fiind destul de socata dupa accident si inca cruda la minte a intrat in jocul (pentru bani ) al pauneascai, pacat de parintii fetei pe care de altfel ii si cunosteam.... Pauneasca -o criminala, mai mult nu pot sa zic. Dar nu conteaza daca faci sau nu galagie daca retragi sau nu plangerea. AI omorat un om din vina ta faci puscarie, nu cotneaza ca familia victimei sau rudele si-au retras plangerea. Asta nu-i ca o bataie de strada. Omori faci puscarie indiferent de plangeri. |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 27 Mar 2006, 17:40) .... Carmen Paunescu nu a fost declarata nevinovata. A fost judecata si condamnata. Pedeasa este cu suspendare. Daca va exista o noua abatere, executa si pedeapsa asta. Repet, pentru fata ( victima ) este mai buna varianta asta. Credeam ca m-am exprimat destul de clar. Nu doresc nimanui, dar, sunt curios, daca in aceiasi situatie era o ruda apropiata ( sot/sotie, tata, mama, frate sau sora, etc ) a dumneavoastra, tot atat de vehementi erati ? Tot atat de tare strigati: "La puscarie !" |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
micutu82 |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 28 Mar 2006, 15:02) Credeam ca m-am exprimat destul de clar. Nu doresc nimanui, dar, sunt curios, daca in aceiasi situatie era o ruda apropiata ( sot/sotie, tata, mama, frate sau sora, etc ) a dumneavoastra, tot atat de vehementi erati ? Tot atat de tare strigati: "La puscarie !" Ideea e in felul urmator. Ai gresit platesti. E si normal si firesc daca esti tu sau o ruda sa-ti vinzi si casa ca sa nu faci puscarie si sa dai spagi in stanga si in dreapta. Realitatea care ne deranjeaza pe noi cel mai tare este faptul ca daca eu sau tu omori pe cineva ti se aplica legea pe cand altuia nu i se aplica. Asta ne oftica cel mai tare. Faptul ca sunt oameni mai presus de lege. Pe mine persoanl nu ma deranjeaza cand cineva greseste...chiar daca omori (ma refer ca sofer). Oricui i se poate intampla datorita unei mici neatentii sa omori un om. Ce ma oftica si nu trebuie iertati, indiferent de gradul de rudenie, cei care se urca bauti la volan sau atipesc la volan sau vorbesc la mobil sau orice altceva...in plus fata de a fi atenti la condus This post has been edited by micutu82: 28 Mar 2006, 16:12 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Intamplator, am in familie, pe cineva care a fost judecat pentru omor prin imprudenta, si a fost gasit vinovat, si condamnat, tot la inchisoare, si tot cu suspendare. Este tot o pedeapsa, pe care tot legea a stabilit-o. Fara pile, spagi, etc. Are cazier, si la cea mai mica greseala, executa si pedeapsa "suspendata".
This post has been edited by GABY IS BACK !: 28 Mar 2006, 16:16 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
micutu82 |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 28 Mar 2006, 16:14) Intamplator, am in familie, pe cineva care a fost judecat pentru omor prin imprudenta, si a fost gasit vinovat, si condamnat, tot la inchisoare, si tot cu suspendare. Este tot o pedeapsa, pe care tot legea a stabilit-o. Fara pile, spagi, etc. Are cazier, si la cea mai mica greseala, executa si pedeapsa "suspendata". Tot ce-i posibil, n-am cum sa te contrazic. Eu tineam minte ca in legislatie scrie clar ca daca omori din vina ta (ma refer la sofat) faci puscarie, dar tot in acelasi timp sicner mi se pare oarecum normal la prima abatere sa ti se dea cu suspendare atata timp cat vinovatul n-a fost baut sau a adormit la volan |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Da, "se pedepseste cu inchisoare" dar sentinta poate sa fie "cu suspendare". Asta nu inseamna ca sentinta este anulata, sau este schimbata cumva. Doar ca nu stai la puscarie, dar cazierul ramane, si in caz de vreo alta greseala, executi si pedeapsa suspendata.
In general, se dau astfel de sentinte "cu suspendare" in caz de "prima abatere" si atunci cand se considera ca detentia in sine, mai mult dauneaza persoanei vinovate ( se stie ca in general, in puscarie, desi se poate sa intre chiar si un om cinstit, care doar a gresit, nu prea poate sa iasa un om indreptat, ci mult mai rau decat a intrat - este o realitate care nu poate sa nu fie luata in considerare ). |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
eu chiar n-am pretenția să facă 3 ani de pușcărie, având în vedere că a fost din culpă, dar măcar câteva luni tot ar fi echitabil să facă.
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
Echitabil fata de cine ?....sau ....din care punct de vedere ? Al celui neimplicat, nu-i asa ?
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 28 Mar 2006, 16:02) ... Nu doresc nimanui, dar, sunt curios, daca in aceiasi situatie era o ruda apropiata ( sot/sotie, tata, mama, frate sau sora, etc ) a dumneavoastra, tot atat de vehementi erati ? Tot atat de tare strigati: "La puscarie !" Speram sa va ganditi si la asta. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
la individualizarea pedepsei se ține cont de toate aspectele faptei și de persoana infractorului. raportat la urmările faptei și la comportamentul infractorului în cazul de față, eu zic că era echitabil să facă câteva luni de pușcărie. să zicem max. 6 luni...
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 15:59 |