scaune cu masaj si incalzire, cum se face? sfaturi practice!
![]() ![]() ![]() |
scaune cu masaj si incalzire, cum se face? sfaturi practice!
JAC |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti cumperi scaune de Rusia.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Ideea este de unde?
Nici un deler Renault nu aduce piese decat pt. modelele comercializate in RO. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Comanda din Rusia sau la cei care produc scaunele.
Nu cred ca se merita deranjul, mai degraba merita conductele de aer cald ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
JAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
Pe mine nu ma intereseaza sa schimb scaunul (si nici piese de "origine"), ci pe cel existent sa montez incalzire si masaj, mai ales masaj ptr ca am probleme cu spatele.
eu vreau sa stiu cum pot sa fac un asemenea ansamblu si sa-l montez in scaun. This post has been edited by JAC: 31 Oct 2005, 13:56 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza celor care m-au criticat pe tema incalzirii scaunelor nu as fi vrut sa pun acest post. Dar mai bine fac un bine celorlalti
http://www.auto-confort.ro/?module=display...duct&product=16 Sper sa va fac fericiti !!!! |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai nu cu astea am inceput discutia ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Citat din link-ul de mai sus:
QUOTE Numai pentru scaune cu huse detasabile prevazute de producator Ce-i aia? ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
andrei_77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 05 From: Bucuresti ![]() |
cum unii au montat deschidere portbagaj, sau si-au schimbat led-urile din bord sau...
tot asa pot face si cei interesati de incalzirea scaune, adica sa-si dea jos imbracaminte de pe scaune (huse) pentru montarea incalzirii. Nu cred ca va fi chiar asa de dificil. |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
John |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 12 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Sincer si eu sunt pentru incalzire in scaune si nu vad de ca ar fi criticat acest lucrru...sau cei ce vor sa isi monteze asa ceva. Asa cum nu vad de ce ar fi mult mai folositoare ledurile albastre, sau alte minuni care mai sunt pe acest forum...In fine, parerea mea probabil nu conteaza de fapt, dar as avea totusi o intrebare. Stie cineva si de unde se pot procura kituri de incalzire mai ieftine? Si alta intrebare ar fi daca totusi exista kituri de masaj si de unde se iau ele?
Multumesc. |
--------------------
Dacia
logan ambition
- DJ 06 aaa
|
|
ucy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 November 05 ![]() |
Are dreptate John!. Voi n-ati intrat niciodata iarna in masina?... si cand v-ati asezat!.....nu?!...n-ati simtit nimic?....si pana se incalzeste motorul si baga aer cald ....???aude???....ledurile albastre tin de cald?.....imi pun si io atunci!
![]() Am o idee poate nu e buna... dar ce ziceti de niste motorase la care sa fie pus in capat o jumatate de cilindru....ca la mobile(vibratiile).....acestea la randul lor bagate fiecare intr-o cutie de plastic...insertata in scaun (burete). si poate asa obtinem scaune cu masaj... ![]() masaj.JPG ( Size: 5.01k ) Number of downloads: 2718 This post has been edited by ucy: 3 Nov 2005, 14:43 |
--------------------
subaru/logan
leon
- --xx ucy
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna "huse detasabile prevazute de producator"?
Unde se instaleaza mai exact chitul? |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
JAC |
![]()
|
Probabil ca husele (tapiseria) nu sunt cusute de scaun, si se pot da jos. La logan cred ca se pot da jos foarte usor husele. Chitul se monteaza probabil direct pe burete, iar ptr masaj probabil ca ar trebui decupat din buretele spatarului....nu stiu zic si eu...
This post has been edited by JAC: 11 Nov 2005, 14:07 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Confirm ca se poate scoate tapiseria suficient de usor la logan
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(andrei_77 @ 31 Oct 2005, 16:56) cum unii au montat deschidere portbagaj, sau si-au schimbat led-urile din bord sau... tot asa pot face si cei interesati de incalzirea scaune, adika sa-si dea jos imbracaminte de pe scaune (huse) pentru montarea incalzirii. Nu cred ca va fi chiar asa de dificil. eu am huse ...nu se pot pune chestiile alea intre scaun si husa de deasupra ? |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Alex10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 22 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut in Selgros iarna trecuta paturica de pus pe scaun care se incalzeste si se alimenteaza de la bricheta cu 50 RON. E super simplu sa tragi un fir de curent de la instalatie si sa o bagi pe sub husa, sau daca ti neaaparat te poti duce la un croitor sau tapiter care reconditioneaza scaune auto sal descoasa scaunul si sa bagi aia pe interior dupa care sa coasa scaunul la loc si sa iti pui un intrerupator si asta e. Super ieftin! Super simplu! Daca mai trec prin selgros si vad, pun un post si cu pretul
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
- ........
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 31 Oct 2005, 19:00) Astora nu le e bine...un kkt de invertor pe care il iei cu 3 bulioane de la Flamingo la astia e 50 bulioane... Iar monitoarele LCD le iei cu tot cu dvd-player din Aldi cu 4-500 euroi si asta le da cu cca 3000 euroi.. GET LOST! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
andrei_77 |
![]()
|
Aseara am trecut prin Metro si aveau "husele" cu incalzire si masaj la vreo 90 si ceva de RON bucata.
Deci cu 2 buc ajungi la aproape 200 ron si mi se par si deranjante pt ca se tot misca pe scaun probabil si trebuie sa stai sa faci si "inginerii" ca sa le legi pe ambele la curent, deci tot varianta cu Kit-ul de mai sus mi se pare cea mai eleganta. |
--------------------
Dacia
Laureate 1.4
- B
|
|
Alex10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 22 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri 14 noiembrie mi-am luat husa din Selgros Baneasa cu 51.2 RON pe care am pus-o intre scaun și husă, iar alimentare am luat de la bricheta (am desfăcut ornamentul dintre scaune unde este bricheta și care este prins cu un șurub mascat cu un capac în spate) Urmează să îi mai pun o siguranță pe fir - pentru orice eventualitate- și un buton tot pe fir pe care îl voi prinde undeva și asta e. M-am gândit că dacă la vară vreau să le dau jos voi tăia firul și voi pune 2 papuci pe care să îi pot cupla înapoi când vreau.
Am luat curent de la brichetă pentru că dacă husa a fost gîndită să se alimenteze de la brichetă, înseamnă că rezistența va rezista. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6
- ........
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Aparator scaun cu incalzire Pret: 28,99 lei per bucata Pt. detalii intra aici > http://www.cora.ro/cora/detalii?id=31445 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
webofice |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 December 05 ![]() |
http://www.seleniu.ro/detalii.php?tabel=3&id=49
au Kit de incalzire care se monteaza in scaune cu termostat si doua trepte au pe sezut si pe spatar rezistenta klaus edit: am sters de aici mesajul "pulicitar" al acestui user care mai are 3-4 clone. |
--------------------
dacia
1310
- B75WEB
|
|
unknown_web |
![]()
|
![]() VeeDub Group: Members Posts: 73 Joined: 20 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit si eu de scaunele cu incalzire, numai pt Rusia. Am vazut vreo 2 locuri unde ar putea sta 2 comutatoare, intre scaune, asa ca ar trebui sa fie adevarat. Cum as putea cumpara scaune pt versiunea de Rusia ?
|
--------------------
O masina.
Un model.
An/Versiune. Membrul 6666... Beware...
|
|
stalpabo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 October 05 ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic pe la diverse, imi poate spune cineva daca la un Laureate 1.6 slotul pentru siguranta incalzire scaune e functional?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- Gri Perla Îți petreci cea mai mare parte a vieții făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei nefacând nimic; toata viața te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit... Socotește fiecare zi o viață. (Seneca)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am vazut si eu in Metro husa cu masaj si incalzire la cca. 1180000 ROL . Intreb si eu : cele doua functii sunt separate ? Adica voi putea folosi doar functia de masaj vara ? Ca in acest caz s-ar merita o husa din asta .
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
JAC |
![]()
|
Am luat o husa simpla cu incalzire, i-am scos "matele" si le-am pus sub huse. deocamdata se alimenteaza la bricheta. dar in curand vreau sa o conectez la reteaua masinii si sa-i pun un buton. ptr asta m-am gandit la butoanele de blocare geamuri spate (toata consola) dar in Sibiu inca nu am gasit. mai caut si o sa revin cu poze cand va fi totul gata!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
@JAC
unde ai gasit husele in Sibiu? |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
JAC |
![]()
|
daca nu se considera reclama... la univers all
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
trueplayer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 December 05 ![]() |
In Franta scaunele incalzite sunt in dotarile optionale !
Attached thumbnail(s) 2havjc_1132741622_110.jpg ( Size: 50.63k ) Number of downloads: 188 |
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Pai si atunci se fac in Romania "Loganuri pentru export" sau nu? Ca asa vazusem o discutie pe aici, si se nega treaba asta. Si nu se refuza chiar niciunul din ele? E o curiozitate de-a mea.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Smudo @ 22 Jan 2006, 00:27) Pai si atunci se fac in Romania "Loganuri pentru export" sau nu? Ca asa vazusem o discutie pe aici, si se nega treaba asta. Si nu se refuza chiar niciunul din ele? E o curiozitate de-a mea. Firește că se fac, Logan-ul se exportă în 2 feluri, complet asamblat pentru a fi vândut în țările unde nu există linii de asamblare, și sub formă de kit-uri (CKD) în țările unde există linii de asamblare. Deocamdată fabrica din România produce majoritatea (vreo 60%, într-un fel sau altul, kit/asamblat) Logan-urilor care se vând în întreaga lume, iar pe măsură ce fabricile locale de subansamble sunt puse în funcțiune din România vor pleca din ce în ce mai puține CKD-uri (kit-uri) către alte țări, rămânând încet încet doar exportul de mașini complet asamblate către restul Europei. Din câte știu eu se exportă kit-uri CKD către Rusia, Maroc și Columbia, către restul piețelor de desfacere se exportă mașina completă. Anul ăsta va începe să producă și linia de asamblare din Iran, se pare... This post has been edited by DFA: 22 Jan 2006, 20:33 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:54 |