24.000 Euro ! - In ce i-ati investi ?
![]() ![]() ![]() |
24.000 Euro ! - In ce i-ati investi ?
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
@ Lexy :
Da, super idee, daca as avea de gand sa ma mut la munte si eu ca sa pot inchiria turistilor garsonierele. Aici pe langa Suceava cel mai bine ar fi in Vatra Dornei o astfel de afacere dar nu sunt sigur ca tine, inca e zona destul de fragila. Si in plus in blocul de garsoniere sunt si familii care se odihnesc si nu vor galagie, deci ar fi bataie de cap. Ideea ta ar fi buna de aplicat in Valea Prahovei dar acolo nu cred ca acesti bani sunt suficienti pt 2 garsoniere. Oricum decizia e a mea si a sotiei pana la urma. Dupa intalnirea de la primarie am plecat dezamagit, si nu pot zice decat ca legea 247 pt mine e o mare vrajeala. Un text foarte ambiguu, cu loc de jdemii de interpretari si pana la urma mai multa bataie de cap decat ceva folositor cu adevarat. Cred ca acesta lege a fost data ca sa mai poata inhata oamenii din Alianta da inca niste chilipiruri. Parca vad ca mi se profileaza o constructie de casa in primavara sau un apartament. This post has been edited by SilviuB: 2 Nov 2005, 13:39 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
nightelf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
la bursa; de ex intre 30 aug-30 sept cresterea Carbochim CJ a fost de 161%
|
--------------------
Dacia
Logan
1.4 MPI
- B31xxxx Contact: 0752083972
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
La bursa e ca la caritas !
Trebuie sa te ocupi intens de tranzactii, sa urmaresti cotatii, etc, or eu am de lucru, nu sunt somer ! Si nu vreau sa ma las ca sa intru intr-o afacere cu riscuri mari. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Mi-as lua un teren.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Daca 24000 mii euro au fost pentru casa, eu zic sa lupti in continuare pentru casa aia, desi am inteles ca ai probleme.
Iar astia care mai sfatuiesc sa isi ia masina. Lasati visele voastre umede si realizati ca o masina nu e o investitie, ci o cheltuiala, care aduce dupa ea alte cheltuieli. Eu chiar nu vad intr-o masina investitie. MAXIM poti zice...investesc in confortul propriu, dar mai mult nu. O investitie e un papuc de exemplu, care il pui la lucru, si face bani, sau mai exact, faci tu bani cu el. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Sfatul meu : investeste banii intr-o garsoniera sau un apartament cu 2 camere. De acolo o sa scoti lunar bani, iar valoarea imobiliara creste de la o zii la alta. Nu ai nimic de pierdut. Si orice s-ar intampla ai coltul tau de lume din care nimeni nu te poate da afara.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 08:52 |