Chiptuning by DimSport, Dacia / Renault
![]() ![]() |
Chiptuning by DimSport, Dacia / Renault
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
Ceky |
![]()
|
![]() Advanced Chiptuning By DimSport Group: Members Posts: 90 Joined: 17 September 06 From: Bucuresti ![]() |
HAHA ,
Ca nu am vazut se referea ca nu a ajuns la mine nici una din acest model nu ca nu exista ! ![]() O zi frumoasa ! Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
AdrianM4 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 June 20 ![]() |
Salut!
Renault megane 4 , 2016, 1.5 dci 90 cp cu filtru de particule. Se poate face stage 1? Daca da, am cateva intrebari: - ce probele as putea intampina? - trebuie refacut certificatul de inmatriculare? - care ar fi imbunatatirele? - merita? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Megane
2016 IV/ 1.5 dci 90 CP
|
|
Ceky |
![]()
|
![]() Advanced Chiptuning By DimSport Group: Members Posts: 90 Joined: 17 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare ,
Se poate face la noi Stg2 care inseamna +20Cp nu afecteaza nimic si nu trebuie modificat nici un act.Daca merita sau nu aia tu ar trebui sa stii ce iti doresti de la masina. Cu respect, Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
nicuval |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 9 June 20 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Cat inseamna ca performanta si pret un stage 1 la un Clio 4 cu Tce 0.9 - 90 cp din 2014?
Multumesc anticipat. This post has been edited by nicuval: 23 Jun 2020, 21:04 |
--------------------
Renault
Clio IV 0.9 TCe
2014
|
|
Ceky |
![]()
|
Salutare , am vb deja la tel !
Mutumesc , Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
nicuval |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 9 June 20 From: Bucuresti ![]() |
Salutare si multumiri! Motorul este o.k. si sper sa ramana asa in timp. Cu respect deosebit.
|
--------------------
Renault
Clio IV 0.9 TCe
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:34 |