Chiptuning by DimSport, Dacia / Renault
![]() ![]() |
Chiptuning by DimSport, Dacia / Renault
Ceky |
![]()
|
||
![]() Advanced Chiptuning By DimSport Group: Members Posts: 90 Joined: 17 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|||
teddy_dmy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 12 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut Ceky, ce se poate face pt un Opel Astra G 2004 1,6 varianta twinport, și dacă este adevărat ce am mai auzit referitor la acest motor, după remapare sa se folosească numai benzina de '98, ca altfel apar detonatii. Dacă poți să.mi spui ce și cum.
Mulțumesc anticipat. Tudor |
--------------------
Renault
Laguna
Privilege 2.0 16v |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut, pt megane 1,5 dci 86 cp, an 2007, intra la 350 lei? Merci
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Ceky |
![]()
|
![]() Advanced Chiptuning By DimSport Group: Members Posts: 90 Joined: 17 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut ,
teddy_dmy - nu cred, doar daca este avansul modificat prost. aqua - da intra asa pare , trebuie sa stiu ecu ce tip este insa pentru asta ne poti vizita si aflam instant ! Cu respect, Ceky This post has been edited by Ceky: 16 Apr 2016, 22:33 |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
teddy_dmy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 12 July 09 From: Bucuresti ![]() |
.......ca modificate ce se poate face? Și o cotație te rog.
Ms |
--------------------
Renault
Laguna
Privilege 2.0 16v |
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Este dcm 1.2, 350 lei ce stage presupune? Merci
Dimsport din popesti leordeni ce e? Tot de la voi sau sunt separati? This post has been edited by aqua: 17 Apr 2016, 12:52 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Ceky |
![]()
|
Dimsport SRL este singura firma din Bucuresti care face chiptuning din 2003 pe aceasta piata cu adresa in Calea Grivitei nr 371 , restul sunt impostori nu sunt Dimsport poate ca au scule cumparate de la Dimsport dar ei fac altceva !
Reteta DimSport se gaseste doar la dealerii din lista de aici: http://www.ceky-tuning.ro/dealeri Eu nu am nimic cu nimeni insa daca vrei sa arati ca sti sa faci ceva fa pe muschii tai nu furand identitati sau proprietati intelectuale ! Multumesc de intelegere! Cu respect, Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
saturnia2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 November 08 From: iasi ![]() |
salut ! pt.megane 2.2 ,2007, motor 1.4 ,16 v ,98 cp ,in Iasi aveti colaboratori ?pretul 150 lei?merci !
|
--------------------
renault
megane 2 1.6 16 v 112 cp
2008
|
|
Ceky |
![]()
|
Intra pe lista de colaboratori si vorbeste cu Bogdan de la Bacau poate va intalniti !
Pretul este acela dar numai daca mergi tu la el . Cu respect, Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
saturnia2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 4 November 08 From: iasi ![]() |
In Vaslui e valabila oferta? Oricum e mai aproape si am drum planificat .CU respect !
|
--------------------
renault
megane 2 1.6 16 v 112 cp
2008
|
|
Ceky |
![]()
|
Sigur peste tot este valabila , unde iti convine mai mult ia legatura cu dealerul respectiv.
Cu respect , Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
ionutvd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 May 16 ![]() |
Salut. La un fluence din 2011, 1.5 dci 66kw, 90cp, cat as câștiga și cat m-ar costa? multumesc anticipat.
This post has been edited by ionutvd: 27 Jun 2016, 18:50 |
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
oake10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 May 10 From: Craiova ![]() |
Salut, am facut si eu anul trecut o resoftare la un Logan 1.4MPI la dealerul Nord Service din Craiova si nu am nici o problema, merge foarte foarte bine. Acum am vazut pe site ceea nu exista atunci si anume Stage Race la 95CP, intrebarea este ce piese trebuie schimbate (banuiesc ca axa cu came) si cam cat costa per total si unde se poate face? Se poate face numai in Bucuresti sau poate fi facuta si de dealerii din provincie, in cazul meu in Craiova.
Sunt foarte multi interesati de acest subiect, insa informatiile oferite sunt putine, mai precis cand ai putin timp poate explici aici pe forum, sau poate pe site, ce presupun aceste schimbari hardware (in principal) si software, pe scurt punctual, nu trebuie sa spunem povesti, dar cateva lamuriri merita precizate. Multumim pentru munca pe care o depuneti! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Preferance
- DJ-07-BJL
|
|
Ceky |
![]()
|
Salut ,
Da asa este pentru acea modificare se schimba axa care o gasesti la RacingNick in Bucuresti . Cu respect Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
oake10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 18 May 10 From: Craiova ![]() |
Multumesc pentru raspuns!
Modificarea se face prin obd si pentru stage race? Sau se intervine asupra ecu? Poate fi facuta prin remote, la distanta, sau, pentru toate modificarile trebuie o deplasare in Bucuresti? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Preferance
- DJ-07-BJL
|
|
Ceky |
![]()
|
Avem dealer in Craiova chiar doi asa ca nu e problema.
![]() Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
alexmag90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 7 April 16 ![]() |
Salutare . am un megane 3 1.4 tce turbo 130 cp . m-ar interesa sa ii fac un chiptuning as opta pe stage 1 sa nu stric ceva la ea . as vrea sa stiu totusi diferenta de putere pentru ambele stagii. si daca se pastreaza preturile din post
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2011 Megane 3 1.4 TCE COUPE
|
|
Ceky |
![]()
|
Salutare ,
da , pretul de 600ron se pastreaza nu conteaza ce Stg alegi insa eu iti recomand Stg2 nu sare nimic in aer .. ![]() Cu respect, Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
alexmag90 |
![]()
|
Salut , in ce zona se efectueaza operatiunea , un numar de contact ? si la tipul asta de motor la ce putere ajunge cu stage 2 ? multumesc mult .
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
Ceky |
![]()
|
Nu vreau sa fiu carcotas dar pe site ai incercat ?
http://www.ceky-tuning.ro/tuning-846-1-4-16v-tce-130cp Calea Grivitei Nr 371 , cu telefon inainte pentru programare .Multumesc. Cu respect, Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
alexmag90 |
![]()
|
Am vazut site-ul , ideea e ca m am uitat si la colaboratori si am vazut cacputerea difera ( pe ceky apare ca urca pana la 160 insa pe site partener 148 cp ) oricum , multumesc.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
Ceky |
![]()
|
Care site partener ca nu exista asa ceva ci doar tepari !
![]() |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
Sooky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 3 July 07 ![]() |
Salut, pe 1.5 110 cai 2013 merge stage2? Un preț cu dyno?Merci
|
--------------------
dacia
Logan
2006 Renault Laguna 2.0 dci 180 hp GT '12
Seat ibiza 1.2 tsi 105 hp |
|
Ceky |
![]()
|
Salut , Ce marca si ce model te rog ? De facut se face 100% , pentru dyno trebuie sa iei legaturacu terti noi nu facem !
Cu respect, Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
alexmag90 |
![]()
|
salut , mai e valabila oferta ? am megane 3 1.4 tce , multumesc.
Revin , am citit mai atent posturile anterioare si am vzt ca oferta e permanenta , o sa fac programare . Multumesc mult. This post has been edited by alexmag90: 27 Dec 2016, 10:28 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
|
|
Ceky |
![]()
|
Sigur, ne suni si rezolvam!
Ceky |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
A doua masina personala pe care am facut-o la Ceky si sunt multumit de rezultat. Laguna 3 2.0 dCi rezolvata ieri foarte profi si ok. Cea dinainte a fost un Megane 3 1.5 de 110CP dus in aprox. 133cp, fiabila si ok la peste 233.000 km.
RECOMAND ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
razvan511 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 16 February 17 ![]() |
Salutare,
Pentru un Clio 4 1.5 dci 75cp care dintre Stage1 sau Stage2 imi recomanzi? De asemenea, imi poti transmite un PM cu o oferta? Multam <span class='edit'>21 Feb 2017, 16:05:</span> @ Ceky PM - nu am suficiente mesaje ca sa raspund ![]() Nu iti pot spune ce electronica are, si masina inca o construiesc turcii in fabrica ca sa ma pot uita eu. Te voi contacta telefonic cand o iau, dar, am citit prin diverse posturi ca e necesar sa fac un minim de 2000-3000 km inainte de chip. Corect? Numarul de telefon este cel de aici, http://www.ceky-tuning.ro/contact , da? This post has been edited by razvan511: 21 Feb 2017, 16:08 |
--------------------
Renault
Clio IV
2017 / ZEN / 1.5 dci 75cp
|
|
Ceky |
![]()
|
Da , este corect numarul .Treeaba cu km este interpretabila , insa in principiu pentru linistea personala poti face circa 1500-3000km cu pina in 2/3 din max RPM si de abia apoi sa faci ce vrei cu ea. Insa ca idee masinile din ziua de azi nu au nevoie de rodaj ci doar de o conducere preventiva pana se pasuiesc toate piesele.
Vino cu masina dupa ce o achizitionezi si iti explic tot ce trebuie . Cu respect, Ceky This post has been edited by Ceky: 21 Feb 2017, 16:34 |
--------------------
Vw
Touareg
V10 TDI
|
|
micleadragoscostin |
![]()
|
![]() KET Group: Members Posts: 875 Joined: 26 January 09 From: Plopeni Prahova ![]() |
Salut,
M-am uitat pe site si am vazut ceva Eco Tuning. Nu am gasit motorul care il am eu pe Megane 2 2008 1.5DCI 86cp Euro 4. Cat ma costa si cat castig la putere si consum? EGR Off? Cu ce ma ajuta, in afara ca nu mai se poate strica EGR-ul? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 3 1.5DCI 110cp Energy
2012 BOSE Edition Miclea Dragos
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:32 |