DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 7 8 9 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata

tatabobu
post 11 Nov 2005, 10:44
Post #241

membru

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Cib @ 11 Nov 2005, 09:23)
... daca faci un chestionar aici pe forum ai sa vezi ca 99.9 % cred ca nu deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic...
*

Ca sa-ti faci o idee, uita-te la rezultatele sondajului facut de tine. Cati folosesc proiectoarele indiferent de conditii? Fix atatia sunt convinsi de faptul ca nu deranjeaza. In nici un caz nu 99,9%. Cred ca nici 25%. Sa mor eu de nu-mi vine sa adaptez la masina doua proiectoare de teatru, d'alea de 1 KW, pe care sa le folosesc atunci cand vin berbeci din fata. Evident, ca sa te citez tot pe tine, "reglate la milimetru". Te-ar deranja, oare?

LE: m-am uitat eu in sondajul ala. Se pare ca 38% dintre cei care au votat gandesc la fel ca tine....

This post has been edited by tatabobu: 11 Nov 2005, 10:59

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
steph
post 11 Nov 2005, 11:10
Post #242

Membru autentic

a zis cineva aici ca proiectoarele sunt aprinse pt. ca arata cool si ca sunt in aceasi oala cu cei cu pozitie rosie.

e o diferenta proiectoarele nu sunt de prost gus si nici ilegale.

nu comentez cand le aprindem sau cum sunt reglate. cum nu vb. nicid e aia cu frarui legate cu srma care bad oe cer.

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
vv
post 11 Nov 2005, 13:11
Post #243

dilbert.com

@steph - nu i-am "bagat in aceeasi oala", am zis ca motivatia majoritatii e aceeasi - "sunt cool". Acum, poate chiar sunt cool, si nu de prost gust. Asta e mai putin relevan. Dar mi se pare normal ca dupa ce afli ca e periculos, asta sa conteze mai mult pentru tine decat faptul ca "sunt cool". Asa, ca fapt divers, si eu le mai foloseam la inceput, dar am incetat dupa ce am vazut de ce nu se recomada folosirea lor.
BTTW, folosirea proiectorelor in conditii de vizibilitate normala cred ca e ilegala smile.gif

@Cib, tu zici ca le folosesti sa te ajute, ashu tocmai ti-a explicat ca te incurca (din cauza ca lumina puternica iti atrage atentia in imediata apropiere a masinii, si iti distrage atentia de la chestiile care sa intampla in departare, unde ar trebui sa te uiti; in plus, nu e doar o chestie de atentie, se pare ca si pupila se mai inchide datorita luminii mai puternice din apropiere, si ca atare nu mai vezi la fel de bine lucrurile intunecate aflate la distanta mai mare)

This post has been edited by vv: 11 Nov 2005, 13:12

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Jack Daniel's
post 11 Nov 2005, 14:13
Post #244

MEMBRU DE LA INCEPUT!

...quote Ref nea big2003..vezi..si nick-ul te tradeaza, vrei sa pari big..big berceni probabil, eu zic sa iti schimbi in mahar2003 sau barosan2003 e mai aproape ..
Coane, bleumarinosule, nu te supara cat sa-ti iei nevasta la bataie, nu vezi ca nu esti din filmul asta?
...
Dar nee.tu ai un fix..masinile, banii, pardon, bistarii...mai ramane sa ne arati poze cu "gagicile" tale care sunt ale mai si cu leduri albestre la...
Trebuie sa intelegi ca statutul asta de "ascult manele" are si parti bune (nu le stiu, nu mi le explica stau prost cu ficatul si imi cauzeaza) dar si parti proaste> esti dispretuit, privit ca ultimul om, ca un ghertoi, cocalar, marlan, etc etc.

Nu inteleg de ce te miri Daedalus , asta e stilul , indoielnic al unor lupi moralisti de pe forum . Asta e nivelul lor , mai mult nu le poate capul. Pacat .

This post has been edited by big2003: 11 Nov 2005, 14:14

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
kaspersky
post 11 Nov 2005, 14:15
Post #245

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Mai, eu vad ca voi deturnati intentionat discutiile si dupa aia pozati in martiri!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Jack Daniel's
post 11 Nov 2005, 14:18
Post #246

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Nu deturneaza nimeni nimic . Pe viitor sa nu se mai posteze astfel si totul va fi ok.

This post has been edited by big2003: 11 Nov 2005, 14:19

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
driverx
post 11 Nov 2005, 14:40
Post #247

--- Membru cu ralanti ---

Eu zic ca inchid topicul. Prea multi "destepti" care iau legea si o respecta doar cand vor ei, cum vor ei, cum o interpreteaza ei.

Ati aberat destul. Stam sa discutam si sa despicam firul in patru...respectam sau nu respectam legea. Si culmea, unii din voi astia veselii cu "kinder tuning" mai aveti pretentia la siguranta in trafic, daca vedeti alt idiot pe strazi facand nu stiu ce, sunteti oripilati. Cu asemenea oameni ca voi, cu asemenea conceptii, tot tara de rahat o sa ramanem ... din pacate....

Topic closed.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
9 Pages « < 7 8 9
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 09:27
Forum Renault