NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
![]() ![]() ![]() |
NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
Daedalus |
![]()
|
||
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca eu va zic ca se foloseste metoda distragerii atentiei...
Da sa va explic clar, rar si in putine cuvinte, ca sa inteleaga lumea: 1.Putin ma intereseaza ce ascultati. Acest lucru nu ma deranjeaza 2. Este periculos ce faceti, adica folositi culori nelegale pentru pozitii. Nu mai argumentez, ca am dat exemple si eu, si asarban (carute neiluminate, semafoare cu culoarea albastra, depasiri). Deci in fraza "Pozitiile de alta culoare decat culoarea alba sunt periculoase" nu apare nici macar o data mentionat cuvantul "manea" sau derivatele sale. Vreti sa va fac un desen, o schema logica ceva ca sa intelegeti, sau limba mea romana a fost suficient de clara? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Daedalus, big2003 si altii asemenea:
ceea ce Dumneavoastra refuzati sa intelegeti este ca nu traiti singuri pe lume. Traiti intr-o societate care ca sa functioneze are nevoie sa se resprecte oarece conventii - in cazul nostru legi - si care in schimb va pune la dispozitie un mediu in care Dumneavoastra sa va puteti manifesta. De exemplu va pune la dispozitie drumuri ca sa circulati (ca nu-s optime si ca mai si platiti pentru ele suntem de acord, dar trebuie sa observati ca in absenta societatii n-ar exista nici macar asa cum sunt: n-ar exista de loc). Societatea are si datoria sa va sanctioneze atunci cind nu respectati conventiile (ca n-o face, sau n-o face la vreme e altceva). Astea au fost aspecte teoretice. Practic in problema cu luminile nu aveti nici un strop de dreptate. Si anume: pe de o parte e ilegal (si cred ca nu exista nici o lege mai neutra la politica si la orinduire decit regulamentul rutier, asa ca atitudinea "legea e comunista" este aici complet deplasata) si pe de alta parte este pur si simplu periculos (nu mai explic de ce fiindca s-a explicat deja de mult mai multe ori decit ar fi fost necesar... si totusi in van... hmmm...sa fie rea-vointa? sa fie altceva?). Domnii mei, eu sunt un adept al libertatii de exprimare. Aceasta insa isi gaseste limitele atunci cind aduce atingere atinge drepturilor fundamentale ale altora. In cazul nostru concret, folosirea de lumini de alte culori decit cele reglementate- respectiv folosirea luminilor altfel decit e reglementat- pune in pericol partenerii de trafic. Aici asa-zisa Dumneavoastra libertate de expresie este numai teribilism. Multi kilometri cu lumini regulamentare, os This post has been edited by os: 9 Nov 2005, 19:20 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
promit ca daca se infiinteaza vre-un telefon unde pot reclama sorcovele care pe langa diverse care nu ma intereseaza, fac magarii dinastea cu schimbarea culorilor, montat faruri excesiv de puternice, xenonane neomologate, dupa ureche, pozitii rosii , licurici albastrii etc.. o sa stau cu mana pe telefon sa ii intrebe de sanatatate pe fiecare si sa isi expuna parerea si garcea la intrebarea: "Arata misto cu licurici xenoane de la nea gigi , pozitii rosi fosforescente, si ozeneul albastru de sub masina si din varful antenei ? " ..
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Incepe sa isi revina topicul ! Poate ! Daca se canalizeaza discutia mai departe exclusiv pe legal sau ilegal , e bine . Sa nu mai aducem in discutie gusturile muzicale ale participantilor la trafic .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ionutg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 October 05 ![]() |
Aseara ma intorceam de la Bucuresti catre Ploiesti. La un moment dat am trecut (am depasit) pe langa o dacie berlina destul de veche. Soferul respectiv avea probleme cu instalatia electrica. Mai precis ... din cate am observat eu din mersul masinii .. nu ii mergea decat un singur semnalizator de pozitie pe spate. Adica.... avea doar un singur stop aprins (care era totusi foarte greu vizibil .... probabil din cauza ca becul era de putere mica).
Precizez ca eram in afara localitatii ... si ma deplasam cu viteza destul de mare (120-140Km/h) iar respectivul era in fata mea.. circuland cu viteza redusa. Aveam toate sansele sa il pocnesc puternic din spate .. pentru ca luminita aceea era foarte greu vizibila. Norocul meu ... si al lui ![]() Dar ... ce as fi facut eu daca la un moment dat as fi vazut 2 lumini albe indreptandu-se catre mine pe banda mea de mers ? (presupunand ca respectivul si-ar fi modificat culorile stopurilor) Hmm ... ideea de conducere preventiva este printre primele care se invata la scoala de soferi. Si .. din cate stiu eu .. conducerea preventiva nu se refera la un stil de condus care sa iti confere doar tie siguranta. Parca prin conducerea preventiva ... asigurai siguranta tuturor participantilor la trafic ![]() Asa ca... manelist sau nu, rocker sau nu... sau roman sau tigan ... ar trebui sa fie prudent in trafic. Iar faptul ca poti pune macar unii dintre participantii la trafic (poate doar pe cei mai inceti la minte) intr-o situatie derutanta ... nu ii ajuta deloc. Dar... aici intervine bunul simt al celor din trafic. Ma intreb daca in tarile mai civilizate se intalnesc astfel de persoane... care daca ei considera ca masina ar arata mai bine cu lumini verzi .. atunci sa le monteze asa. ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 MPI
- PH 12 JAY
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia zi-mi tu mie Steffyx, care este parerea ta punctuala la:
- mers doar cu pozitiile - alte culori decat alb pe becurile pe pozitie. ca am inteles ca sunt un balaur rau si ghertos. Dar legat de aste prevedri legale, tu ce parere ai? E bine sa fie respectate, au ba? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
DOAR cu pozitiile nu merg niciodata. Doar daca am aprinse proiectoarele, aprind si pozitiile, asta doar pt a aprinde si stopurile pe spate. O sa spuneti ca le pot aprinde pe cele de ceata, dar nu sunt de acord, fiind de 21W, deci incomodeaza. Alte culori nu am si nici nu o sa imi pun vreodata decat alb. Insa consider ca e intra in atributiile politiei de a se ocupa de asta. Mai rau cu cei cu "xenoane" din targ, aia chiar incomodeaza. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ati fost cu totul pe faza unii dintre voi. N-am spus ca port leduri albastre, rosii sau de alta culoare. Si ma refeream la libertatea de exprimare a ideilor aici pe forum, fara ca cineva sa faca tot felul de asocieri cu manele, manelisti, incultura. Observ cu placere ca s-a renuntat la ideea asta, pana acum cel putin. Sa o tinem tot asa. Si cunosc foarte bine ca este ilegal montarea altor lumini. Pe mine nu ma deranjeaza in nici un fel ca vad pe cineva cu lumini rosii, albastre sau orice alta culoare sau neoane dedesubt si nici nu pot fi indus in eroare de asa ceva. Pur si simplu imi atrage atentia asa cum mi-ar atrage atentia si un Lamborghini daca as vedea prin oras. Daca eu sunt aerian si ma uit dupa prostii, nu e vina nimanui ca fac accident. Cum ar fi daca ar traversa unu strada aiurea si ar avea licurici d-aia la gat sau in mana de tot felul de culori pe mijlocul soselei. La fel cum nu prea inteleg lovirea din spate, adica se poate intampla in cazuri speciale, cand masina chiar nu te ajuta la franare iar in fata franeaza brusc vreun BMW cu ABS 2 si tot felul de sisteme si nici n-am pe unde sa-l ocolesc fara sa o comit. Sau neatentie totala. Daca merg asa relaxat, nu am chef sa conduc imi iau distante mari fata de cei din jur, dar cand incepe raliul n-are cum sa se intample daca se conduce realist.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
ionutg |
![]()
|
QUOTE(Steffyx @ 9 Nov 2005, 23:04) Era de 5W ca orice stop de berlina. Si daca tot ne tii lectii de conducere preventiva..printre altele se numara si viteza de 140 kmph? Intr-adevar.. o viteza de 140Km/h nu e tocmai preventiva. (am spus ca circulam cu o viteza intre 120 si 140) Dar.. soseaua fiind libera ... vizibiliatatea destul de buna ... si atentia sporita la maxim .. face ca o asemenea incalcare a conduitei preventive sa fie mult mai putin grava decat cea pe care o discutam aici. Oricum ... mai este mult pana se va intelege ca masina trebuie sa respecte niste standarde bine gandite .. pe parcursul a multor ani de experienta. ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 MPI
- PH 12 JAY
|
|
ionutg |
![]()
|
QUOTE(Daedalus @ 9 Nov 2005, 23:33) ... La fel cum nu prea inteleg lovirea din spate, adica se poate intampla in cazuri speciale, cand masina chiar nu te ajuta la franare iar in fata franeaza brusc vreun BMW cu ABS 2 si tot felul de sisteme si nici n-am pe unde sa-l ocolesc fara sa o comit. Sau neatentie totala..... Ai dreptate. Eu am incercat sa dau un exemplu in care nerespectarea legii s-ar fi putut termina cu probleme grave. Cu toate astea... presupun ca nu te-ai intalnit nici o data "din senin" noaptea cu o caruta neiluminata in fata ta. Poti sa ai tu cea mai tare frana .. ca tot nu poti opri masina in 10metri daca circuli cu 90Km/h QUOTE Pe mine nu ma deranjeaza in nici un fel ca vad pe cineva cu lumini rosii, albastre sau orice alta culoare sau neoane dedesubt si nici nu pot fi indus in eroare de asa ceva. Pur si simplu imi atrage atentia asa cum mi-ar atrage atentia si un Lamborghini daca as vedea prin oras. Daca eu sunt aerian si ma uit dupa prostii, nu e vina nimanui ca fac accident. Ai dreptate dar trebuie sa admiti ca sunt si soferi mai putin atenti .. sau mai putin experimentati care ar putea sa fie un pic nedumeriti de ce se intampla. Daca ar fi sa gandim toti asa ... atunci cred ca am vedea masini cu lumini multicolore mai ceva ca in oraselul copiilor iarna de sarbatori. Si inca ceva ... gandeste-te la o femeie neexperimentata la volan care in loc sa fie atenta la drum ... e atenta la "ce culoare frumoasa aveau licuricii de pe masina care tocmai a trecut". Si asa sunt cazuri in care se mai gaseste cate una care te loveste din spate pentru ca "se uita in oglinda". ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 MPI
- PH 12 JAY
|
|
Daedalus |
![]()
|
E adevarata treaba ca nu am condus prea mult noaptea prin afara orasului, cu atat mai putin sa intampin carute. S-ar putea evita si lucrul asta daca s-ar merge cu 40-50 km/h zic eu aproximativ, oricum la limita evitarii oricarui pericol cum spune legea asta "desteapta". Asta preventiv asa. In cazul acesta nu prea ai ce sa faci, decat sa incerci alte trucuri preventive cum ar fi cand nu sunt si alte masini prin preajma sa mergi pe mijlocul drumului, cu faza lunga aprinsa, reducerea drastica a vitezei la intalnirea unei masini care vine din sens opus si distruge vizibilitatea. Asta pe timp de noapte. Ma gandesc ca mai degraba as vrea sa vad niste leduri rosii pe o caruta decat sa nu vad nimic
![]() Si nu sunt un sofer prea experimentat, am 1 an si 1 luna de carnet, intre 15.000 si 20.000 de km la activ, dar fara 1000 din ei restul sunt facuti prin oras prin tot felul de situatii care mai de care mai periculoase si mai ciudate ca de multe ori trebuie sa anticipez ce face cel din fata masinii din fata mea ca sa nu stau cu ochii holbati la stopurile celui din fata mea si poate nici nu se aprind. ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 10 Nov 2005, 01:13) E adevarata treaba ca nu am condus prea mult noaptea prin afara orasului, cu atat mai putin sa intampin carute. S-ar putea evita si lucrul asta daca s-ar merge cu 40-50 km/h zic eu aproximativ, oricum la limita evitarii oricarui pericol cum spune legea asta "desteapta". Desteapta idee, daca ai de facut 500-600 km noaptea ai doua solutii: ori te apuca dimineata, ori adormi de la viteza aia ametitoare! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cat mai multi kilometri fara incidente Daedalus. Vad ca s-au mai liistit lucrurile in acest topic , ca prea o luasera la vale . Bine ar fi ca o caruta noaptea sa aiba orice sorcova posibila numai sa lumineze cumva . Realitatea este insa alta . Acum vreo luna undeva prin Oltenia am vazut o caruta in ultimul moment . Faza interesanta a fost ca in momentul apropierii mele de ea , carutasul a aprins o bricheta , de semnalizare .
![]() This post has been edited by big2003: 10 Nov 2005, 01:09 |
--------------------
.
.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
deci masina din punct de vedere lumini sa fie Stock sau conform legii (si albastru, rosu pe fata, etc nu sunt legale) ..
nici macar in dorinta de a fi prea preventiv.. ca o patanie am avut acum vreo 5luni cand mergeam pe dn3 inspre calarasi.. lehliu-calarasi .. cine a mers stie ca drumul e bun etc.. dar cu dealuri si vai.. . eu mergeam la nivel si apoi la vre-o suta de metrii in fata mea incepea sa urce drumu si nu vedeam ce in varfu dealului calumea.. vedeam in dreptul contrasensului o lumina de culoare alba.. ma gandesc ca e vre-o motocicleta sau vre-un destept doar cu un far.. cand incep sa urc si eu si farurile bat spre traznaia cu lumina alba puternica vad in fata mea un tractor cu ditamai semanatoare/treieretoare (ceva de genu) lata cat tot drumu si in coltul din stanga avea pus acolo un BEC chior alb! .. am tras de volan.. l-am ocolit un pic scartaind din roti si apoi l-am oprit pe nenea cu tractoru si i-am zis ca nu pui becuri pe semanatoare ca eu puteam sa jur ca e unu care vine de pe sens opus (asadar banda mea sa fie libera) .. freeked out la faza aia.. ala chiar era inconstient cred.. nenea cu tractoru trebuia sa puna ceva reflectorinant pe toata lungimea respectivei traznai care era superlata, sa aiba stopuri, semnalizatoare, si mai mult sa aiba triunghi, si un girofar sau bec galben.. putea sa puna macar un bec chior galben sau chiar rosu! si era muuult mai bine (acum sa intelegeti de ce sa nu puneti becuri galbene la faruri ! - se pun cel mult un galben pai deschis la proiectoare de ceata.. folosite binenteles pe ceata! ) d-asta nu mai pot eu de gusturile voastre.. ca induce lumea in erore. si cum ziceam.. puteti avea sorcove cu cate eleroane vreti dar codul culorilor si al luminilor sa-l pastrati! daca cumva o sa conduc tancuri/tiruri/camioane/utilaje masive zau c-o iau printre ledurile albastre daca vad vreunu .. zic ca am crezut ca e ozn si era liber teoretic pe sol! .. ![]() This post has been edited by Asi: 10 Nov 2005, 01:15 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 10 Nov 2005, 03:45) Multe lucruri mai sunt neconforme cu legea , dar asta nu ne impiedica sa le folosim. Ar trebui facut un chestionar cu folosirea pozitiilor+proiectoare ziua . Cred ca 80 la suta asa fac . Mai las-o d...ului de treaba . Nici chiar asa . |
--------------------
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
s-ar putea sa te inseli: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=28358
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Daedalus @ 10 Nov 2005, 00:13) S-ar putea evita si lucrul asta daca s-ar merge cu 40-50 km/h zic eu aproximativ, oricum la limita evitarii oricarui pericol cum spune legea asta "desteapta". Crezi ca ai putea sa-mi zici si mie unde zice "legea asta 'desteapta' " asa ceva (cu viteza la limita evitarii oricarui pericol)?E, crezi ca ai sa gasesti articolul? Sau cumva legea s-a schimbat din 2003 incoace? Daca eu va zic ca lumea nu stie legile... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(big2003) Multe lucruri mai sunt neconforme cu legea , dar asta nu ne impiedica sa le folosim. aha, deci mergi cu pozitii+proiectoare. Cool. Si in afara localitatii, nu? Si nici asta nu e daunator banuiesc. Oricum, imi place atitudinea ta. Cred ca ar trebui sa te votam in parlament, nu stiu cum de nu ai ajuns acolo (sau esti parlamentar si nu ne spui?) |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu nu inteleg ce faceti voi cu pozitiile albastre sau rosii...ca oricum nu le vedeti....le-ati pus doar ca sa le vada altu ? Sa zicem ca le vad eu...asa si ? Care e ideea ? Am mai vazut lumini rosii sau albastre in viata mea....nu ar fi prima oara. Sau daca le vede vreo gagica, brusc isi schimba gusturile si nu-i mai plac BMW'urile si ii plac Daciile ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 10 Nov 2005, 11:12) ....Sau daca le vede vreo gagica, brusc isi schimba gusturile si nu-i mai plac BMW'urile si ii plac Daciile ? Te inseli dragul meu forumist. Pe langa ca incepe sa ii placa Daciile mai mult ca BMW-ul, fata se umezeste tare mult stii tu unde in momentul in care beculetele albastre ii delecteaza ochisorii, si daca nenea cu beculetele porneste maneaua sau house-ul (desi e cam expirat, dar house la care se aude doar tuț tuț tuț tuț), fata o sa aiba un orgasm pe cinste. ...ce stiti voi..... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
StefanT |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 10 Nov 2005, 03:45) Si am zis eu ca le folosesc cand nu e ceata? Sau doar ai interpretata tu aiurea sa ma stresezi pe mine? Cum si cand le folosesc, gasesti pe topicul respectiv. Si atentie sporita la postare data viitoare. P.S.: Si sa stii ca le folosesc si pe ploaie, si pe ninsoare. Hai, da-i tare! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Doamnelor, Domnilor,
cred ca acest fir de discutii nu mai are rost. A devenit evident ca teribilismul ieftin (insotit, cum se poate altfel, de o masiva supra-autoevaluare: [citez aproximativ] "am condus in afara localitatii 1000 km" [citi din acestia noaptea?...aha... dar stim care e treaba!]) este cel putin in cazul in cazul discutat aici mai puternic decit ratiunea si legea la un loc (unde-i dom'le topicul ala despre poprul roman...). Propun inchiderea. This post has been edited by os: 10 Nov 2005, 10:51 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 10 Nov 2005, 10:47) Si am zis eu ca le folosesc cand nu e ceata? Sau doar ai interpretata tu aiurea sa ma stresezi pe mine? Cum si cand le folosesc, gasesti pe topicul respectiv. Si atentie sporita la postare data viitoare. P.S.: Si sa stii ca le folosesc si pe ploaie, si pe ninsoare. Hai, da-i tare! Aha, deci pe ceata. Nu se intelegea asta. Auzi, dar de ce nu aprinzi si faza scurta, daca tot e ceata? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
StefanT |
![]()
|
Daca e zi, si ceata nu foarte densa, aprind doar proiectoarele.
Daca e zi, si ceata densa, aprind si FS. Daca e noapte si ceata, bineinteles ca aprind si farurile. Daca e ceata si is pe coclauri, aprind si faza lunga, si ce mai am eu p-acolo ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
asa se vad pozitiile mele ,si sunt leduri albe cu lupa
![]() Attached thumbnail(s) Copy_of_DSC00230.JPG ( Size: 13.5k ) Number of downloads: 54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Asi |
![]()
|
QUOTE(rcosmin @ 10 Nov 2005, 15:07) macar sunt albe! le-ai omologat? (poate nu legal dar esti sigur ca ar trece testele de dispersie, luminozitate, unghi? daca da atunci n-am nimic cu cei care fac o improvizatie cu acelasi efect.. ) chiar si asa (la pozitii mai putin relevant) orice modificare la sistemul de lumini.. trebuie sa fie omologata.. de ce omologata?.. pentru ca aia care omologheaza dinastea.. nu le fac la intamplare! testeaza unghiul in care bate fiecare bec, dispersia luminii, puterea becului sa nu fie prea mare/mica.. se iau in calcul multi factori.. asa ca daca mai merge un eleron din placaj lipit cu scoth , nu se aplica la un proiector de fotograf in loc de faruri si spoturi de bucatarie la pozitii (spar ca nu v-am dat idei ![]() si dau o naveta de bere cui omologheaza RAR perfect legal conform testelor si a legii, pozitii rosii si stopuri albe, semnalizare albastra, si faruri verzi! |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
|
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:30 |