NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
![]() ![]() ![]() |
NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Nov 2005, 17:22) Haidi mai Liviule, te legi si tu de necunoasterea legii... Pai ce naiba mai, crezi ca toata lumea stie regulamentul de circulatie? Crezi ca toata lumea a dat examen din el cand a luat carnetul? Regulament care zice la art. 143: Lasa ca o sa invete lumea regulamentul la coada la CEC... Cand o plati amenzile pentru "utilizarea necorespunzatoare a luminilor"... Daca ma opreste politia rutiera si ma informeaza ca nu am folosit corespunzator instalatia de lumini a masinii , prin aprinderea ziua a luminilor de pozitie in mers , eu platesc amenda si iri dau si tie cuantumul acesteia. |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 8 Nov 2005, 23:54) "2.h) Forum-ul nu este chat. Drept urmare se pedepseste folosirea in exces a pictogramelor emotive." Mi se pare mie sau e incalcare? Va certati ca niste copii. De ce nu va preocupa lucruri mai serioase? In timpul pe care il irositi certandu-va aici puteti merge in parc, umflati rotile, spalati masina, scuturati presurile de noroi, completati antigelul ca vine iarna, bateria la fel. Nu aveti ce face cu timpul? This post has been edited by Steffyx: 8 Nov 2005, 22:00 |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 3 Nov 2005, 16:05) ahhh daaaa ? pai cum se le spun sa aprinda MACAR pozitiile cand ploua torential afara ? drum martea astea , in afara bucurestiului , jumatate din masini nu aveau nici o lumina aprinsa , desi era ceata si ploua ! Pai nu ai cum George , ca e ilegal . Intreaba-l pe Ashu daca nu ma crezi . Nu ai voie sa mergi cu pozitiile aprinse in nici o situatie . Nu , nu . |
--------------------
.
.
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce o fi scris "macar" cu litere mari ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se aprind luminile de intalnire. TOT TIMPUL! zi, noapte, ploaie, ceata, atac nuclear, etc.
1. ptr ca luminile de stationare sunt de stationare. (parca nu s-a mai spus asta ) 2. pentru ca in trafic pozitiile nu le vede nici naiba, ba chiar in unele cazuri, daca te uiti fugitiv in retrovizoare ai senzatia ca te urmareste Mos Gerila calare pe pomul de craciun |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de tampit ce sunt ...
ca unii "zice" mai in spate : "Daca nu vi se pare corect in ceea ce am postat mai sus astept argumentele , dar nu de genul , NU E LEGAL , ca nu tine." deci legal , nu ... aham . cred ca m-am tampit de tot |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
oricum ai da-o, e clar, legislatia privind circulatia pe drumurile publice nu o stii draga bigule, de citit cunosti ceva, doar cu intelesul ie probleme...
Daca nu ie in dialect (stii tu de care) ie neinteligibil, ce sa mai. Vreau sa-mi cer scuze ca nu mi-am dat seama de limitele de intelegere pe care le au unii pe aici. Imi cer scuze ca nu ma pot face intelegibil pe intelesul unora. Eu in cursurile si predarile pe care le-am mai facut la viata mea m-am ocupat doar de copii de la ciclul gimnazial in sus. Imi declar incompetenta in a face sa inteleaga pe cei care nu au ajuns la ciclu gimnazial, cel putin ca si capacitate de intelegere. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Klaus parca stiam ca ai un nivel mai inalt de gandire . Stiam ca esti un membru care ai adus multe lucruri bune forumului si de aceea nu vreau sa intru intr-o polemica cu clare accente negative .
|
--------------------
.
.
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cetatene, imi vine greu a crede ca existi. Cu totii l-am citit pe Descartes !
Intelege doua chesti esentiale: 1. Daca circuli(adica misti masina) numai cu pozitiile aprinse incalci legea, si esti vinovat de orice accident produs prin inducerea in eroare asupra vitezei de deplasare a celorlalti participanti la trafic ! 2. Daca vad doi licurici d-aia albastri pe strada ai cuvantul meu de onoare ca o iau prin mijloc ! |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Jura-te!
(ref bastanu) |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(big2003 @ 8 Nov 2005, 21:51) Daca ma opreste politia rutiera si ma informeaza ca nu am folosit corespunzator instalatia de lumini a masinii , prin aprinderea ziua a luminilor de pozitie in mers , eu platesc amenda si iri dau si tie cuantumul acesteia. Faptul ca majoritatea politistilor nu cunosc toate reglementarile sau nu sanctioneaza neaplicarea lor NU este o scuza sa nu respecti legea. S-au dat de n-șpe ori citatele din regulament. Da si tu un print, opreste langa un politai, comunica-i ce ai facut si ca nerespectarea art. 143 alineat (1) se sanctioneaza QUOTE(Art.226 @ lit.b ) cu avertisment sau cu amenda de la 600.000 lei la 800.000 lei Bafta! Poate scapi cu avertisment. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ma grabesc f tare, asa ca o mica istorie pe scurt:
sambata trecuta, pe M0, inelul din jurul Budapestei, ce credeti ca imi vazura ochisorii: exact, o solenza diesel, B - 3? CIH, cu... pozitii rosii pe fata. de mai mare dragul. cred ca era B-36-CIH numarul. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Totusi eu cred ca proptesc niste leduri d'astea albastre in portbagaj sub mocheta ! Asa la deruta !
Hai pa ! PS : Le tin aprinse si ziua...si noaptea .! This post has been edited by mewtwo: 9 Nov 2005, 13:48 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Nov 2005, 18:07) Observ aici, de partea celor care sustin niste lucruri mai nelegale, folosirea metodei de distragere a atentiei. "Problema" cu manelele a fost doar fugitiva pe aici... Adevarata problema este ca lumea a sustinut lucruri nelegale (pozitii de culoare albastra sunt OK, ce daca la lege scrie ca sunt interzise, muschiuletul meu striat tot o sa-si puna pozitii de culoarea albastra, ca va ... pe voi grija). Asta a fost una. Si a doua a fost sustinerea fara argumente si utilizarea unor metode agresive de apararea a punctului de vedere, dar nesustinute de prevederi legale (ba chiar a aparut in discutie utilizarea "argumentului" ca legile sunt facute prost, si ca ce se sutine aici contra legii este corect... bine, evident ca lumea a cazut din nou in capcana, caci de data aceasta legea era de fapt o transpunere in limba romana a unor intelegeri internationale...) ca este legal sa se mearga cu pozitiile aprinse. Evident, nici unul din cei care au sustinut gresit niste idei care s-au dovedit a fi in contradictie cu prevederile legale NU A AVUT CURAJUL sa recunoasca faptul ca a gresit. Manelele nu sunt nici nelegale, si nici nu dauneaza securitatii pe drumurile publice, insa utilizarea necorespunzatoare a sistemelor de iluminare si utilizarea unor culori nelegale pe aceste sisteme sunt si nelegale si sunt si o atingerea la securitatea participantilor la trafic (deci a tuturor participantilor, nu numai a celor care incalca prevederile legale care tin de securitatea deplasarii pe drumurile publice. Ia sa vad, dintre cei care au sustinut lucruri gresite si nelegale, cati aveti curajul sa ziceti: "avand in vedere textele de lege mentionate si deductiile logice argumentate, da, am gresit in sustinerile noastre"? Daca am sustinut asa ceva in posturile mele, RECUNOSC faptul ca am gresit. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(mewtwo @ 9 Nov 2005, 14:47) Totusi eu cred ca proptesc niste leduri d'astea albastre in portbagaj sub mocheta ! Asa la deruta ! Hai pa ! PS : Le tin aprinse si ziua...si noaptea .! Eu mi le pun in cauciucuri. Daca cauciucurile mele incep sa lumineze...inseamna ca is prea uzate si e timpul sa le schimb....totusi...vorbim de siguranta rutiera... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 9 Nov 2005, 16:16) Eu mi le pun in cauciucuri. Daca cauciucurile mele incep sa lumineze...inseamna ca is prea uzate si e timpul sa le schimb....totusi...vorbim de siguranta rutiera... Nu zice de doua ori , ca parca vad o noua inventie...anvelopele transparente(probabil de silicon) si sa vezi atunci sorcove pe strazi ... Masini cu neoane in anvelope : verzi, rosii dar si albastre , mov si roz...cu UV flashuri etc. This post has been edited by mewtwo: 9 Nov 2005, 14:43 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(mewtwo @ 9 Nov 2005, 15:42) Nu zice de doua ori , ca parca vad o noua inventie...anvelopele transparente(probabil de silicon) si sa vezi atunci sorcove pe strazi ... Masini cu neoane in anvelope : verzi, rosii dar si albastre , mov si roz...cu UV flashuri etc. Mi-as taia venele de ar aparea o noua moda (a se citi tampenie). As fi tatal unei noi monstruozitati. ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
De fiecare data cand cineva apare cu ceva iesit din comun, eventual ilegal, toti sar pe el si observ aici ca s-a ajuns destul de rau. Cei care se cred corecti si promoveaza legalitatea si moralitatea, au cele mai multe prejudecati, care se resimt in modul cel mai evident. Am observat chiar jigniri pe fata, dar nimeni nu face nimic. Si sincer il admir pe big2003 pentru modul de exprimare mult mai rezervat decat al altora. Oare el, cel care asculta manele si promoveaza incultura si ilegalitatea poate sa se stapaneasca mai bine decat ceilalti ? Uite ca se poate, dar putini vad asta. Stiti? Abia astept sa va luati de mine, mai ales ca va voi marturisi acum in modul cel mai sincer ca mie imi plac manelele si le ascult din placere si nu numai la petreceri ci si in masina si acasa si unde mai am ocazia. Puteti sa va stapaniti vreunul sa nu ma faceti sa ma simt ultimul om ? Oricum chiar daca nu reusiti, aflati ca sunt imun la replici taioase, asa ca go for it... hit me.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Daedalus, tine-te bine
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 9 Nov 2005, 16:35) De fiecare data cand cineva apare cu ceva iesit din comun, eventual ilegal, toti sar pe el si observ aici ca s-a ajuns destul de rau. Cei care se cred corecti si promoveaza legalitatea si moralitatea, au cele mai multe prejudecati, care se resimt in modul cel mai evident. Am observat chiar jigniri pe fata, dar nimeni nu face nimic. Si sincer il admir pe big2003 pentru modul de exprimare mult mai rezervat decat al altora. Oare el, cel care asculta manele si promoveaza incultura si ilegalitatea poate sa se stapaneasca mai bine decat ceilalti ? Uite ca se poate, dar putini vad asta. Stiti? Abia astept sa va luati de mine, mai ales ca va voi marturisi acum in modul cel mai sincer ca mie imi plac manelele si le ascult din placere si nu numai la petreceri ci si in masina si acasa si unde mai am ocazia. Puteti sa va stapaniti vreunul sa nu ma faceti sa ma simt ultimul om ? Oricum chiar daca nu reusiti, aflati ca sunt imun la replici taioase, asa ca go for it... hit me. "Nu trebuie sa gandim asa. Gusturile oamenilor nu se discuta. Daca gandim asa suntem noi, cei care facem asta niste oameni de nimic." |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
da' ce-i aici? clubul manelistilor anonimi?
"Ma cheama daedalus si ascult manele" Ooof, viataaa meaaaa! ![]() Dupa cum se zicea mai sus, treaba ta ce asculti, din partea mea poti sa si consumi droguri, atata vreme cat nu le vinzi mai departe. Da' sa nu vii cu argumentul ca "si ce daca e ilegal, mie imi place si altii fac lucruri mult mai rele". |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
A inceput. Exact ce ma asteptam. Nu ma asteptam sa fiti asa de rapizi.
![]() vv, te contrazici domnule si culmea ca te crezi destept (n-am zis eu ca nu esti, sa tii minte asta pana sa ma reclami pe undeva). Si daca am leduri si spun "ce pana mea, ce daca sunt ilegale, asa vrea muschiu meu" care e problema ta? Ti le-am vandut tie? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Problema de fond este (dupa cum vad eu treburile) legalitatea celor "liber exprimate" de fiecare dintre noi.
Altfel spus, esti liber sa te exprimi si sa exprimi orice atat timp cat nu imi pui mie viata in pericol. Ca exemple: - daca cineva consuma droguri nu imi pune mie viata in pericol (nu extrapolati la drobul de sare); - daca cineva asculta manele (indiferent de volum) nu imi afecteaza siguranta proprie si a familiei, desi volumul peste un anumit nivel denota o nesimtire fata de ceilalti; - daca cineva insa isi pune lumini de pozitie de alta culoare decat cele "uzuale" in fata masinii poate provoca un accident. Nu ma deranjeaza ca ala o sa moara in accident .. ma deranjeaza ca ma omoara si pe mine sau alti oameni care nu au nici o vina. E nevoie sa exemplific mai mult ? Tinand cont de cele de sus .. ascultati oameni buni ce muzica vreti voi .. dar nu va faceti masina sorcova ca asa vrea muschiu' vostru .. mai uitati-va peste niste legi .. mai uitati-va la niste reguli morale daca nu va place sa respectati legea ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Daedalus te vor ataca la fel ca pe mine . Problema e ca nici eu nici tu nu ne impresionam la cateva replici in contradictoriu ( a se citi jigniri aduse noua ) . Stii care e faza ciudata , daca acum unul dintre acesti vehementi aparatori ai legii ar declara ca maneaua nu le produce repulsie si chiar le place acest gen , ar fi loviti fara mila de cei care mai inainte erau prietenii lui . Atata timp cat spun asa cum trebuie , totul e in regula . De aceea noi suntem nota discordanta ce se vrea eliminata , lucru care din pacate nu se va intampla .
|
--------------------
.
.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
A se observa ca:
- big isi doreste o "bisericuta" ![]() ![]() - dintr-un motiv oarecare (pentru a-si confirma o ipoteza), daedalus isi dorea sa fie atacat. Asa ca s-a grabit sa se bucure interpretand un post pasnic drept 'atac'. Asa ca hai sa fiu cat se poate de explicit: postul meu zicea: treaba mea ce faci, atata timp cat nu ai atitudinea "ce daca e ilegal, ce daca poate fi periculos pentru ceilalti, asa vrea muschiul meu si nu-mi pasa ce credeti voi" P.S. Mie unu' nu mi se par foarte periculoase ledurile albastre ale lu' big. Mi se pare mult mai periculoasa atitudinea de "ce daca e ilegal, si ce daca legea nu e tampita ci are sens, eu nu vreau sa o respect ca asa mi s-a sculat mie". |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred si eu ca nu ti se par periculoase, din moment ce el e in Timisoara si tu in Bucuresti
![]() mie mi se par periculoase, din experienta proprie cu posesor de pozitii rosii. Era cat pe aci sa fiu patit ![]() This post has been edited by Codrin: 9 Nov 2005, 17:40 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Codrin .. si cu mesajul de mai sus ai vrut sa spui ..... ? Ce ?
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 9 Nov 2005, 17:35) Cei care se cred corecti si promoveaza legalitatea si moralitatea, au cele mai multe prejudecati, care se resimt in modul cel mai evident. Ia dezvaluie-ne si noua aceste prejudecati "care se resimt evident" (asta numai asa ca sa nu vorbim doar sa ne aflam in treaba). Eu cred ca voi nu v-ati prins ca lumea n-are absolut nimic cu faptul ca voua va plac manelele sau muzica simfonica sau ce va place! Nici cu faptul ca va plac pozitiile albastre n-am nici o problema, va plac asta e, nu va poate spune nimeni ce sa va placa sau nu, e o chestie de gusturi. Puteti sa va puneti pozitiile albastre in garaj, sa va uitati la ele, sa va simtiti satisfacuti, dar pe sosele e ILEGAL. |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:16 |