NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
![]() ![]() ![]() |
NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
asarban |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
||
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|||
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca nimeni nu putea sa fie mai direct.
go asarban ![]() This post has been edited by steph: 7 Nov 2005, 01:02 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
asarban |
![]()
|
Si stiti care e partea trista?
Credeam ca sindromul cocalarului e ceva specific sudului tarii, stiti voi, bucuresti, giurgiu, teleorman, dar vad ca e generalizat! De la ala din Tm care intreaba smechereste "asta e cea mai mare problema?" pana la ala din Ct care e jemanfisist "fac ce vreau" Daca chiar va freaca in popou sa fiti vazuti mai bine, si va pasioneaza albastrul mai ceva ca respiratul ga taica si cumparati-va un set Philips Blue Vision! Costa vreo 800k sau 80 lei noi. Scuuump nuuu???? Sa nu intrebati cat costa halatul... Dar stifturile alea ordinare, turcisme sau chinezisme de cea mai joasa speta cu care va imbalosati masinile si cu care ne orbiti pe noi cu beculete albastre, cu duze de stropit parbrizul, cu capace de ventil luminate... Imi dau seama, dorul de caruta pictata e mare.. Ca veni vorba.. Va doresc sa va intaniti noaptea pe drumurile publice, cand veti merge ca zmecherii cu maneaua duduind si beculetele albastre de pozitii scanteind in noapte, sa va "intalniti" ziceam cu o caruta nesemnalizata care se deplaseaza in voia calului, sa va faceti praf masina si eventual aia din masina sa fie si raniti si sa aveti parte de replica carutasului beat "ai dom'le..si daca am mers pe unde nu aveam voie...e asta cea mai mare problema din tara asta" sau, eventual "merg pe unde am chef ca nu deranjez pe nimeni" Ce o sa ziceti? Unii o sa zica: "asa e tata, hai acasa, acuma asta e...las' ca ..." |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai voriam sa punctez si eu niste lucruri, dar in mare parte au fost atinse f. bine de Asarban.
Eu as mai mentiona treaba cu pozitiile rosii: Eu, ca om care nu a luat maximul de puncte la nici unul din cele 3 (trei) examene de conducere pe care le-am dat ca sa-mi iau carnetul (na, ca eu am curajul sa recunosc, nu am fost student eminent), stiu totusi ca la lege scrie niste treburi f. clare: 1. Pozitiile se folosesc numai in stationare 2. Pe fata sunt permise doar culorile alb si portocaliu "auto" 3. DOAR pe spate este permisa culoarea rosie. Deci, eu merg pe un drum si vreau sa depasesc. Din fata vad doua luminite albe de pozitie. Asa cum scrie la lege, respectivul STA PE LOC. Nu mai vorbesc daca acestea sunt rosii, atunci respectivul ori sta pe loc cu spatele la mine, ori se departeaza (ca doar eu vad spatele lui, nu?). Si intru in depasire. Si observ ca mitocanul de fapt vine spre mine. Acum, cine e de vina? Eu ca am prezumat ca lumea respecta legea? Sau mitocanul care plini de flatulatii in cap merge cu iluminat ilegal? Da se crede "smecher" ca sunt alte incalcari ale regulamentului "mult mai grave"? Asa cum a zis Asarban, "smecherul" care merge cu pozitiile sau care are pozitii de culoare rosie nu e cu nimic mai prejos decat o caruta nesemnalizata noaptea pe drum national. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
tot ce vroiam si eu sa spun a fost foarte bine punctat de asarban si klaus .
o fi legea tampita , dar in acest caz e foarte bine gandita ! si totusi , unde-i lege nu-i tocmeala . de ce sa mor eu din cauza ta , ca esti tu tampit si plin de aere acolo unde trebuia sa ai neuronul ala ... |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu pana acum nu am intalnit becuri rosii montate pe fata....
|Sa fiu daltonist? ![]() In schimb am vazut chiar sambata in BR unu cu un neon albastru montat undeva in parasolar, de ziceai ca e Cpt Piccard cel putin...Nu am reusit sa inteleg cum conducea ala, ca oricum daca pe el nu il deranja sa mearga cu lumina aia in ochi, arata saracu de ziceai ca e inecat de cel putin 5 zile... ![]() This post has been edited by altisone: 7 Nov 2005, 10:34 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
radu logan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 November 04 From: Piatra-Neamt ![]() |
nu am stat sa citesc..poate o scrie // am voie sa pun la iluminarea numarului pe spate becuri albastre ?
|
--------------------
ex Dacia
Logan Laureate 1.6
- NT-05-MYN curent Audi A6 --> NT-88-AIM
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic: Numai impreuna cu maneaua !!!
Ontopic: NU! |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
da dar sa pui si pe fata pozitii colorate. de preferat intr-o parte albastru si in cealalta rosu
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
si pe mijloc galben si dai o tura pe la funar
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut saptamana trecuta un nene care avea doua neoane albastre la tetierele scaunelor din fata. Oare credea ca i se bronzeaza neuronul la ultraviolete?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca vroia sa faca parte din categoria "iluminatilor"...
S-o fi crezut ruda cu Budha (sa nu zic buda...) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radu logan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 22 November 04 From: Piatra-Neamt ![]() |
glume proaste..eu credeam ca asta e un forum serios, dar... XXXXXXXXX etc din partea mea catre celor care comenteaza degeaba si o bila neagra pt moderatori ca nu i-au masuri
This post has been edited by radu logan: 7 Nov 2005, 14:20 |
--------------------
ex Dacia
Logan Laureate 1.6
- NT-05-MYN curent Audi A6 --> NT-88-AIM
|
|
GeorgeB |
![]()
|
am lua masuri dar prostul gust nu se discuta
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Topicul asta e cel mai simpatic . Intru pe net , citesc si ma amuz pentru toata ziua . Mai sus unul simpatic spunea de becurile Philips cu 850.000 lei ca ar fi scumpe , poate pentru el . Eu pe ledurile astea pentru pozitii la Logan am dat 250.000 lei , si sunt doar doua leduri amarate in definitiv . Trageti voi concluzia , si mai comentati un pic si de manele , nu de alta dar asta va roade tare de tot .
This post has been edited by big2003: 7 Nov 2005, 14:50 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
cel mai misto e cand ii vezi pe cei cu berline cu tot felul de leduri, abtibilde cu "turbo" si "NOS", cum sufla pe marginea drumului in jigloare in mijlocul viscolului.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
steph |
![]()
|
gata boS si manelist si plin de bani ( ca deh ai dat 25 de lei pe 2 leduri ) si cu sorcova pe roti. cred ca faci furori la tine in trib.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sod @ 7 Nov 2005, 15:13) cel mai misto e cand ii vezi pe cei cu berline cu tot felul de leduri, abtibilde cu "turbo" si "NOS", cum sufla pe marginea drumului in jigloare in mijlocul viscolului. Dadaaaaa, si cum le ramane jiglorul lipit de buze dupa aia... Acum, philipsurile alea fac cat o baterie pt dacia, cum sa stai sa impingi masina si sa ai lumina albastra in faruri? ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io propun ca regulamentul sa stipuleze ca jmekerii poate folosi lumini albastre, rosii si violete pe fata, iar pe spate "lumini negre" din stopuri negre.
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Sony @ 7 Nov 2005, 19:17) Io propun ca regulamentul sa stipuleze ca jmekerii poate folosi lumini albastre, rosii si violete pe fata, iar pe spate "lumini negre" din stopuri negre. ![]() ![]() Si cum stabilesti CINE intra in categoria aia? Eu propun un examen care sa includa intrebari de genu: - asculti manele? - e ok sa il "minti" pe cel din spatele tau cu stickeru tau Blaupunkt cand in masina iti canta casetofonul Panasound (daca raspunsul este DA, atunci se sare peste restul intrebarilor si candidatul este acceptat in aceasta noua si speciala categorie) - mov ti se pare o culoare OK? - daca ai masina stock....esti fraier? - nu e asa ca nu conteaza ca incalci legea daca pui luminite de tot felul atata timp cat altii scapa de lege cu alte incalcari (poate chiar mai grave) ale legii? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(clau lcf @ 6 Nov 2005, 13:30) Fratilor!!!! Lasati-o naibi de treaba. Calmati-va. Vreti sa muriti de infarct? Daca nu ati inteles ce am spus pana acum,va las sa va zbateti in continuare. Leduri tot o sa pun fie ca e legal sau nu,fie ca va place sau nu. Viata e prea scurta sa nu fac ce imi place. Cum am mai spus eu is contra doar daca deranjez traficul rutier. Dar problema voastra e ca nu va place nu ca ar deranja. Pa pa. va las sa va certati. Eu nu mai postez aici ca nu are rost.Bafta la toti pro si contra. Domnule eu unul va multumesc ca ati ales sa nu mai postati aici ,nu din alte motive dar...probabil as fi luat warn din cauza faptului ca nu stiu daca m-as fi putut limita doar la idei... 1.e ilegal -legea e aceeasi pentru toti legal se poate retine talonul pana la remediere ...eu as da si anulare de permis asa sa va invatati minte! 2.bunul gus nu-l comentez pt. ca desi mie nu-mi place altora le place... 3.matiz-ul intr-adevar e criminal noaptea ... am zis ca mi se pare doar mie dar daca si altii tipa ... This post has been edited by avathan: 7 Nov 2005, 18:35 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(steph @ 7 Nov 2005, 18:48) gata boS si manelist si plin de bani ( ca deh ai dat 25 de lei pe 2 leduri ) si cu sorcova pe roti. cred ca faci furori la tine in trib. Tocmai tu te-ai gasit sa comentezi ! Cand te intalnesti noaptea cu un Matiz poti presupune lesne ca vine spre tine nava Enterprise. Ar trebui interzise astfel de masini . Dupa ce ca sunt instabile la viteze mari mai au si niste faruri de kkt care sunt foarte periculoase noaptea . |
--------------------
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
QUOTE(altisone @ 7 Nov 2005, 19:50) Dadaaaaa, si cum le ramane jiglorul lipit de buze dupa aia... Acum, philipsurile alea fac cat o baterie pt dacia, cum sa stai sa impingi masina si sa ai lumina albastra in faruri? ![]() Banuiesc ca nu vorbeai de mine. Nu de alta dar la DSN si Loganul din dotare nu imping decat daca vreau sa fac sport. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
steph |
![]()
|
QUOTE(big2003 @ 7 Nov 2005, 21:58) Tocmai tu te-ai gasit sa comentezi ! Cand te intalnesti noaptea cu un Matiz poti presupune lesne ca vine spre tine nava Enterprise. Ar trebui interzise astfel de masini . Dupa ce ca sunt instabile la viteze mari mai au si niste faruri de kkt care sunt foarte periculoase noaptea . si ce treaba are instabilitatea matizului cu lipsa ta de bun gust sau de cultura muzicala ? ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE(big2003 @ 7 Nov 2005, 15:48) Topicul asta e cel mai simpatic . Intru pe net , citesc si ma amuz pentru toata ziua . Mai sus unul simpatic spunea de becurile Philips cu 850.000 lei ca ar fi scumpe , poate pentru el . Eu pe ledurile astea pentru pozitii la Logan am dat 250.000 lei , si sunt doar doua leduri amarate in definitiv . Trageti voi concluzia , si mai comentati un pic si de manele , nu de alta dar asta va roade tare de tot . LED-uri? Jura-te ca sunt leduri... 250 000 lei pe 2 leduri amarate...te-au vazut asa si te-au ginit de fraier si te-au tepuit in consecinta... De ma..nu doare da' costa! De 250.000 iti luai din targ in vitan 5 seturi de becuri de pozitie si iti mai ramaneau bani si de o oja albastra..pentru reimprospatarea culorilor.. Esti plin de bani..ce mai..simbolul prosperitatii nationale, nu iti zic Rockefeller ca te superi..iti zic Manelofeller...ai Sn si logan da' restul de 200.000 de euroi pe care ii castigi pe luna ii pastrezi la ciorap sa ai cand o scoate Adi de vito colectia de chiloti purtati sa cumperi tot setu cu autograf.. Stiindu-l pe litza si inca vreo 2-3 ma gandeam ca TM e o zona mai de oameni de calitate..da' ma uit la matale si ma razgandesc..neeee plina tara de cocalari frate... Stateam si ma gandeam..de unde pana mea dorinta asta a unora de a iesi in evidenta prin gunoaie....adica..daca esti dispus sa fii vedeta, inventeaza ba motorul cu rahat, vaccinul impotriva Sida, sau macar anti gripa aviara...ajuta babele sa treaca strada chiar si cand nu vor..alea alea..da' e greu baaa ca daca nu te ajuta tartacuta....leduri.. Toate rahaturile astea au un singur scop..sa stie lumea ca e EL. EL si nimeni altul! De parca i-ar pasa cuiva de el! Este o dorinta patetica si demna de mila de a se iesi din contingent, din mocirla nerecunoscuta public dar simtita in subconstient... E plina tara de masini de rahat (scuze Klaus, Al) umplute de te miri ce rahaturi care au un singur scop> sa scoata in evidenta... De unde rezulta ca proverbul cu prostul care nu e si fudul nu e prost destul este inca de actualitate. In toata lumea civilizata se practica stilul "low profile" aici in Balcani neeeee...ghertoime pe fata tataaaaaaaaaaa.... Cum or sa creasca copiii vostri in Europa aia civilizata..nu va e clar ca VOI sunteti deja asociali din punct de vedere al civilizatiei spre care tinde, dar macar pt copii pe care o sa-i aveti...faceti un efort... Daca nu se poate, ramane valabila oferta cu ultimul ramas il bagam la zoo..nu va fie frica...o sa aiba parte zilnic de papica buna..si cusca cu leduri albastre.. |
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Lasati-i bre ca este si ei oameni
![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Bai frate , dupa manele vad ca unii au acum probleme cu rahatul ( dute la WC si descarca-te ) . Iar pentru cel cu ledurile , care ati ghicit este cel cu rahatul la purtator , vreau sa il asigur ca sunt chiar leduri si nu marfa cu care este el obisnuit , made in Vitan .
|
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:01 |