DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata

Jack Daniel's
post 4 Nov 2005, 23:50
Post #61

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Group: Members

Asta incercam si eu sa explic . Am pus pozitii albastre ca asa mi-au placut mie . E clar ca daca luam suta la suta dupa lege nu e legal , dar nu cred ca montarea de pozitii albastre duce la accidente . Mentionez ca merg tot timpul cu pozitiile aprinse , iar in caz de ploaie , inserare , noapte , ceata si alte astfel de situatii aprind farurile . Mult mai periculosi sunt cei care merg cu masini intr-o stare de functionare reprobabila , supraincarcate , fara lumini sau cu probleme grave la instalatia electrica . Iarna , de exemplu , am vazut N masini de tip ghetar , carora nu le functiona incalzirea si nu vedeau mai nimic prin geamurile acoperite de gheata , cu cauciucuri fara profil care puteau duce la derapare in orice moment ETC. Deci , in concluzie nu cred ca cel mai mare pericol pe drumurile publice , in circulatia rutiera sun pozitiile albastre .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GeorgeB
post 4 Nov 2005, 23:59
Post #62

the 7 stars of Pleiades constellation

From: Bucuresti

pozitii albastre si manele la CD ohmy.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
StefanT
post 5 Nov 2005, 00:08
Post #63

STF - Special Tactical Force

Si daca vrea sa asclute manele ce? Si daca vrea sa le asculte "la" CD, ce?
De la pozitii albastre ma abtin, ca e alta treaba, cu legea... Dar nu inteleg ce va afecteaza pe voi unii, ca x asculta manele, si mai nou, va deranjeaza ca are si cd. E prea prost sau ce? El nu are dreptul sa asculte muzica ce ii place la un sistem de calitate? asta e clar discriminare.

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
GeorgeB
post 5 Nov 2005, 00:14
Post #64

the 7 stars of Pleiades constellation

no comment !

si fara poze doar fara flash!

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Jack Daniel's
post 5 Nov 2005, 00:29
Post #65

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Imi place atitudinea lui Steffyx. Nu de alta dar e una dintre putinele corecte de pe forum . In rest se lasa cu "date in cap" & eventual warn sau ban. Daca nu vi se pare corect in ceea ce am postat mai sus astept argumentele , dar nu de genul , NU E LEGAL , ca nu tine. Sunt prea multe lucruri ilegale in jurul nostru ca sa ne legam de pozitiile albastre. Iar despre manele , da , le ascult cu cea mai mare placere , dar de ce sa postam offtopic ?

This post has been edited by big2003: 5 Nov 2005, 00:32

--------------------
. . .
+
steph
post 5 Nov 2005, 01:30
Post #66

Membru autentic

pana una alta masina nu e un obiect in care sa te simti bine ... masina e un mijloc de locomotie cu care iti faci treaba. ma doare pe mine fix in ... daca te simti tu mai bine in masina cu becuri albastre. nu e legal. toate masinile trebuie sa se incadreze in anumite normative. lumina alba pe fata. e greu de inteles. asta e legea si punct.

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
klaus
post 5 Nov 2005, 10:49
Post #67

步步

Group: Moderatori

Eu atata am de zis: nesimtiti aia care nu respecta prevederile legale legate de siguranta.
Nu au decat sa se inveleasca pe copaci, sa se faca muci in accidente, treaba lor. Dar este de mare porc si mare angajament pe drumul nesimtirii sa le provoace si la altii probleme pentru simplu motiv ca ei sunt "mai cu mot" si ca asa doreste muschiuletul lor striat. Si aia care le atrag atentia "ie prosti" si ce "ii reguleaza pe ei grija?".

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Smudo
post 5 Nov 2005, 12:11
Post #68

Membru autentic

QUOTE(steph @ 5 Nov 2005, 01:30)
pana una alta masina nu e un obiect in care sa te simti bine ...
*

Asta e criteriul dupa care iti cumperi tu masina? Pai atunci inseamna ca prostii aia care echipeaza masinile cu interior de piele, scaune incalzite si care sa se regleze intr-o mie de pozitii si-au luat o mare teapa bagind atitia bani intr-un interior, cind puteau sa faca masina si cu scaune de lemn, pentru ca oricum nu trebuie sa te simti bine in masina.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Jack Daniel's
post 5 Nov 2005, 13:29
Post #69

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Smudo @ 5 Nov 2005, 14:11)
Asta e criteriul dupa care iti cumperi tu masina? Pai atunci inseamna ca prostii aia care echipeaza masinile cu interior de piele, scaune incalzite si care sa se regleze intr-o mie de pozitii si-au luat o mare teapa bagind atitia bani intr-un interior, cind puteau sa faca masina si cu scaune de lemn, pentru ca oricum nu trebuie sa te simti bine in masina.
*

Mare dreptate ai Smudo. Pacat ca nu sa inteles ce am scris mai sus. Se pare ca cea mai mare problema in circulatia rutiera sunt becurile albastre. Cum vreti voi , ca eu fac oricum ce vreau eu. Numai bine .

--------------------
. . .
+
steph
post 5 Nov 2005, 14:18
Post #70

Membru autentic

smudo> m-am exprimat gresit si desi constient de asta nu am apucat sa editez dar voi explica aici.

o masina nu o poti ... "aranja" ca pe ... o casa de exemplu. ai o casa o decorezi cum vrei interior exterior. sta pe loc nu deranjeaza pe nimeni dar nu poti face acelasi lucru pe o masina. sau daca poti... poti in anumite limite pui praguri bumpere ce vrei ... tine numia de gust bun/prost dar nu te atingi de lumini e atat de greu???

cat despre ascult manele cu leduri colorate in faruri .... "nu S-A inteles" ok?

--------------------
+
Smudo
post 5 Nov 2005, 14:30
Post #71

Membru autentic

Steph, acum sint de acord cu tine. Luasem ad literam ce am citat mai devreme, scris de tine, si de asta ma cam ingrijorasem. Cu toate ca nici eu nu prea vad ce plus de confort aduc alte lumini pt pozitii decit cele prevazute de constructor, sau decit cele prevazute de lege.

P.S.: Masina mea e stock-stock, 99% asa cum a iesit din fabrica, nici macar eleron pe hayon nu are si nici nu ii pun, absolut nimic nu vreau sa-i schimb nici la exterior si nici la interior, din respect pentru cei care au proiectat-o si construit-o. Singura chestie schimbata la masina (de catre proprietarul de dinainte) sint rotile de vara, cu cauciucuri puse pe jante BBS, (in schimb la dimensiunea originala) jantele de aluminiu originale fiind echipate cu anvelope de iarna.

This post has been edited by Smudo: 5 Nov 2005, 14:31

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Codrin
post 5 Nov 2005, 14:31
Post #72

Membru autentic

QUOTE(big2003 @ 5 Nov 2005, 00:29)
Daca nu vi se pare corect in ceea ce am postat mai sus astept argumentele , dar nu  de genul , NU E LEGAL , ca nu tine. Sunt prea multe lucruri ilegale in jurul nostru ca sa ne legam de pozitiile albastre.
*

Am ramas prost la faza asta.

Daca nici legea nu mai conteaza in halul asta, ce poti sa (ii) le mai zici? blink.gif

off: a mai observat cineva ca becurile albastre merg la pachet cu manelele? radmasa.gif

cu respect smile.gif

--------------------
Mazda . .
+
Daedalus
post 5 Nov 2005, 14:45
Post #73

sound addicted

Eu vreau sa aduc alta idee in discutie: am citit quote-ul acela mare cu regulamentul si spune ca trebuie lumini albe pentru faruri. Ei bine Xenoanele autentice care le gasesti pe BMW-uri, Audi si alte marci au tenta albastruie, in nici un caz nu sunt albe. Deci daca vin din fabrica asa sunt omologate si nu da dreptul nimanui sa se ia de acei oameni ca distrage atentia intr-un mod periculos. Asa nici pe mine n-as vrea sa ma ia cineva ca mi-am pus becuri "xenon" din targ care au aceeasi tenta albastra (ca nu sunt asa puternice, cu atat mai bine pentru mine si cei din jur). Ce ziceti de asta? N-am avut probleme pana acum, dar stau si ma gandesc.

--------------------
Dacia Solenza Scala 1.4 MPI 2004 - B xx FTU
mda
+
os
post 5 Nov 2005, 16:16
Post #74

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

@Daedalus:

Intrebarea la care trebuie raspuns este "ce e aia alb?" . In mod normal se raspunde prin indicarea temperaturii de culoare (care oarecum arata compozitia spectrala a luminii - poti de exemplu s-o citesti pe tuburile fluorescente, unde este indicata in genul "6000K"). Pentru un raspuns exact ar trebui indicata aceasta compozitie spectrala.

Atita vreme cit compozitia luminii se incaddreaza in limite acceptate pentru "alb" (care limite sunt cu siguranta - si daca nu sunt, ar trebui sa fie - precizate de un standard) totul e ok.

Sper insa ca nu avem intentia sa extindem notiunea de "alb" pina la rosu, sau pina la albastru...

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
ashu
post 5 Nov 2005, 16:53
Post #75

Membru erectil

QUOTE(Codrin @ 5 Nov 2005, 14:31)
off: a mai observat cineva ca becurile albastre merg la pachet cu manelele?  radmasa.gif
*

Eu nu inteleg ce te mira. Tot ce tine de prost gust merge la fix cu manelele, e natural. Ciudat era ca in dreptul unui avatar mare cu ascult manele sa citesti un post din care sa reiasa bun gust si rafinament. Aia da surpriza, da' n-o sa vezi asa ceva.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Sony
post 5 Nov 2005, 17:26
Post #76

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(big2003 @ 5 Nov 2005, 00:50)
Mult mai periculosi sunt cei care merg cu masini intr-o  stare de functionare reprobabila , supraincarcate , fara lumini sau cu probleme grave la instalatia electrica . Iarna , de exemplu , am vazut N masini de tip ghetar , carora nu le functiona incalzirea si nu vedeau mai nimic prin geamurile acoperite de gheata , cu cauciucuri fara profil care puteau duce la derapare in orice moment ETC. Deci , in concluzie nu cred ca cel mai mare pericol pe drumurile publice , in circulatia rutiera sun pozitiile albastre .
*

Fiecare contravenient sau infractor cauta sa ne convinga ca el este mic copil in fata altora.
Daca te compari cu Stalin esti chiar ingeras! radmasa.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
steph
post 5 Nov 2005, 18:36
Post #77

Membru autentic

smudo> perfecta dreptate.

daedalus> cand firmele alea gen bmw audi etc. au proiectat xenoanele fii sigur ca le-au proiectat in concordanta cu reglementarile in vigoare care sunt aceleasi pe peste tot. ce gasesti in vitan xenon e la fel de ilegal ca pozitiile sorcova.

iar despre useru foarte contrariat ca i se dau argumente din lege ... nu mai zic nimic ati spus voi destul

--------------------
+
Jack Daniel's
post 5 Nov 2005, 20:48
Post #78

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(steph @ 5 Nov 2005, 20:36)
smudo> perfecta dreptate.

daedalus> cand firmele alea gen bmw audi etc. au proiectat xenoanele fii sigur ca le-au proiectat in concordanta cu reglementarile in vigoare care sunt aceleasi pe peste tot. ce gasesti in vitan xenon e la fel de ilegal ca pozitiile sorcova.

iar despre useru foarte contrariat ca i se dau argumente din lege ... nu mai zic nimic ati spus voi destul
*

Chiar ca ati spus destul ! Daca despre pozitii albastre , de fapt rosii la inceput , sa vorbit atata , cat ati putea vorbi despre cei care nu au lumini deloc si circula , circula...

This post has been edited by big2003: 5 Nov 2005, 20:49

--------------------
. . .
+
nik1965
post 5 Nov 2005, 21:10
Post #79

Membru autentic

Da ce sa mai zicem de cei cu berlina cu 4 ochi care din fabrica de la mama ei are prevazut sa mearga doar 2 pe faza scurta si ei pun becuri cu 2 faze in toate 4 si cind sunt cu luminile pe faza scurta te orbesc de mama mama? Multa nesimtire pe sosele!

--------------------
dacia logan , duster 2005, 2017 - xx-xx-xxx
+
Jack Daniel's
post 6 Nov 2005, 02:02
Post #80

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Ei asta e. Nesimtirea de pe sosele si in general oriunde se regaseste ea . Nu beculetele albastre sunt cele care deranjeaza cu adevarat . Ele pot duce in cel mai tau caz la o isterie de posturi apocaliptice pe forum , al caror concluzie este ca de la aceste beculete poate veni chiar sfarsitul lumii in care traim astazi.

--------------------
. . .
+
Asi
post 6 Nov 2005, 04:02
Post #81

Camaro SS

nu ma deranjeaza ledurile albastra dar daca am vre-o problema cu un oznist dinasta cu leduri etc, este pentru mine un motiv de invocare a faptului ca nu avea culori corespunatoare si putea sa fie ozn sau luciul foliei de pe geamul lateral mia reflectat nus-tce chestie, sau cu atat mai mult pozitii rosii..

in rest nu intru in isterie cad mai vad pe unu cu leduri sau cu diverse dinastea, dar prostul gust-incontestabil, legal-incontestabil nu! dar e treaba lui! , si pe mine ma poate interesa subiectul in 3 cazuri..
1.cand ma enerveaza unu cu dinastea poti face o reclamatie.. masina nr xxx si zici ce te oftica.. "
2.cand interactionezi cu ozeneu' in ceva gen accident unde pe el il priveste iar eu zic mersi ca pot sa ma leg de avionu lui din faruri
si 3 daca ai tendinta/dorinta/placere nebuna/ sau deja ti-ai pus dispozitivul wow care transforma rabla in ozeneu' cel putin...

pe scurt puneti-va leduri toti! si eu sa nu-mi pun si e perfect pentru mine .. o sa raman cu rabla aflata in normele prevazute de lege si nu un ozn plecat cu sorcova total in afara orbitei legii si al bunului gust, sa nu mai vorbim de IQ si nr de neuroni existenti

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
clau lcf
post 6 Nov 2005, 12:30
Post #82

Membru autentic

From: Constanta

Fratilor!!!! Lasati-o naibi de treaba. Calmati-va. Vreti sa muriti de infarct? Daca nu ati inteles ce am spus pana acum,va las sa va zbateti in continuare. Leduri tot o sa pun fie ca e legal sau nu,fie ca va place sau nu. Viata e prea scurta sa nu fac ce imi place. Cum am mai spus eu is contra doar daca deranjez traficul rutier. Dar problema voastra e ca nu va place nu ca ar deranja. Pa pa. va las sa va certati. Eu nu mai postez aici ca nu are rost.Bafta la toti pro si contra.

--------------------
Volskwagen Corrado 1995 - CT 29 VRG
VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
+
jaf
post 6 Nov 2005, 12:45
Post #83

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

QUOTE(steph @ 5 Nov 2005, 03:30)
asta e legea si punct.
*

Legea facuta de astia care sta si doarme, se scobeste in nas, unu voteaza pentru cinci.. etc etc.. asa mi-a zis si un nene politai de vreo 2 zile.. ca asa ii legea si el trebuie sa o respecte.. nu poate sa gandeasca daca ii buna sau ii o aberatia si majoritatea legilor sunt niste.. .. .. .. .. .. wink.gif

PS Ii exact ca si cu folia de pe geamuri.. daca o pun eu nu am vizibilitate si raman fara talon.. daca ma duc la o firma autorizata si dau banu brusc mi se umfla ochii in cap si am o vede fulger.. ziua, noaptea, pe ceata oricand.. si toate astea pentru ca am platitttttttttttttttt.. deci cum ii ca n-am inteles?
Nu ai voie sa modifici la masina ca cine stie ce se poate intampla.. dar ai voie sa umbli cu un harb de masina care pica toata.. singura conditie ii sa mergi sa da-i "dreptu" sa iti iei itp-ul da chiar nu conteaza daca iti cade cate-o aripa sau o usa pe drum wink.gif

Nenea politaii de ce isi pun pe masinile lor proprietate personala halogene albastre ca n-am inteles.. Ei este o specie mai "superioara" decat noi radmasa.gif sau de ce nu au rovigneta lipita pe parbriz(nu era masina de politie si nu era in localiate) si te amendeaza pe tine ca nu ai chitanta de la rovigneta.. deci chestia cu legea din Romania ma lasa rece dry.gif

This post has been edited by jaf: 6 Nov 2005, 13:05

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
Smudo
post 6 Nov 2005, 13:10
Post #84

Membru autentic

Am si eu o intrebare, ca tot sintem cumva pe la capitolul (kitsch) tuning. E voie in Romania cu jante de aluminiu cum am vazut la Pimp My Ride, din alea de se invirt cind sta masina pe loc, Spinning Wheels din alea? Ca in Germania nu e voie, cica ar fi periculoase. Probabil s-o intimpla ceva cu ele la viteze mari, pentru ca in Germania sint portiuni pe autobahn unde nu e limita de viteza, deci poti merge si cu 350 km/h daca iti merge masina, iar in America limitele de viteza sint foarte stricte. Stie cineva ceva mai bine in sensul asta?

This post has been edited by Smudo: 6 Nov 2005, 13:10

--------------------
x x - X
+
ashu
post 6 Nov 2005, 14:30
Post #85

Membru erectil

QUOTE(big2003 @ 6 Nov 2005, 02:02)
Ei asta e. Nesimtirea de pe sosele si in general oriunde se regaseste ea . Nu beculetele albastre sunt cele care deranjeaza cu adevarat . Ele pot duce in cel mai tau caz la o isterie de posturi apocaliptice pe forum , al caror concluzie este ca de la aceste beculete poate veni chiar sfarsitul lumii in care traim astazi.
*

Mai nene, mergand pe logica ta, asa cum a zis si Sony, orice infractiune sau contraventie e justificabila. Tu zici ca e mai grav ce face ala fara lumini, ala zice de altu fara frane, cel fara frane zice de cei care merg beti, si tot asa, pana la urma nu mai e condamnabil decat un criminal in serie, violator de copii si necrofil, care merge beat cu 90 la ora in localitate, cu un far ars si un far de 100W rosu. Orice altceva e scuzabil si nu avem de ce sa ne batem gura.

--------------------
+
Jack Daniel's
post 6 Nov 2005, 18:59
Post #86

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Ashu daca tu ma poti convinge ca ledurile albastre sunt "THE PROBLEM" , the last problem , esti tare , tare de tot . Daca in loc de manele ascultam Mozart , mai comentai atat , sau nu ? ...ai primit PM-ul ?biggrin.gif

This post has been edited by big2003: 6 Nov 2005, 19:04

--------------------
. . .
+
ydaniel
post 6 Nov 2005, 21:10
Post #87

Adrenaline junkie!

From: black sea

a ,am uitat la unele masini ,in special dacii(in ultimul stadiu si cu muzica din aia stiti voi_)si-au pus pe capace bratari din alea cu leduri sau fosforescente.ce sa ma zic.si prin interior neoane.asa ceva e ......(cenZurat)tongue.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
litza
post 6 Nov 2005, 21:14
Post #88

Membru autentic

From: Bavaria, DE

hm ... here we go! ph34r.gif

This post has been edited by litza: 6 Nov 2005, 21:14

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
TUBI
post 6 Nov 2005, 21:47
Post #89

Membru incepator

Legile rutiere actuale sunt facute de niste capete patrate care au circulat o viata intreaga cu numere cu 1 B sau 2 B (va dati voi seama de cine vorbesc) si care s-au trezit si ei in secolul XXI ca s-au inventat si alte tipuri de sisteme de semnalizare decat cele clasice.Sincer, la luminile de poziti albastre, se vad de la o distanta mult mai mare decat cele obisnuite (faceti un test si va veti convinge).Legile rutiere sunt facute in favoarea producatorilor de autovehicule, care pun in dotarea masinilor minim minimorum de optiuni (stopuri cu leduri, faruri care se regleaza automat in functie de drum si multe altele).

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4MPI - B-XX-XXX
+
ashu
post 6 Nov 2005, 22:07
Post #90

Membru erectil

QUOTE(big2003 @ 6 Nov 2005, 18:59)
Ashu daca tu ma poti convinge ca ledurile albastre sunt "THE PROBLEM" , the last problem , esti tare , tare de tot . Daca in loc de manele ascultam Mozart , mai comentai atat , sau nu ? ...ai primit PM-ul ?biggrin.gif
*

Tu chiar nu reusesti sa intelegi ce se zice aici? Nu sunt "the last problem", n-a zis nimeni asta, dar sunt o problema. Asa si sa arunci gunoaie pe strada nu este cea mai grava problema, se poate trai si in mizerie, desigur. Dar nu inteleg de ce trebuie sa fie ceva cea mai mare problema ca sa ne putem manisfesta dezarobarea. Pui problema absolut absurd, pe cuvantul meu.
Daca ascultai Mozart ar fi insemnat ca ai alte gusturi, deci automat nu ti-ai fi pus in veci luminite albastrui pe masina. Nu poti sa ai gusturi bune in muzica si sa iubesti kitschul in rest. Pe cand iubitorii de manele se potrivesc de obicei cu prostul gust si sunt mari amatori de kitsch, ceea ce e normal.

--------------------
+
9 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 09:37
Forum Renault