NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
![]() ![]() ![]() |
NU folositi becuri rosii pt pozitiile din fata
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 3 Nov 2005, 14:03) ...... avand in vedere ca pozitiile se folosesc atunci cand vizibilitatea este mare (nu e bezna afara si ala din fata vine doar pe pozitii). In acest sens, oricum il vezi ca vine din contrasens ca doar nu esti capcaun. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie imi plac astia care circula pe contrasens numai cu pozitiile. Cind sint in depasire si vad cite un specimen de asta nici nu ma mai retrag pe sensul meu de mers pina cind nu-si aprind farurile! Sa vezi ce se panicheaza baietii cind vad ca te apropii de ei si n-ai nici o jena, urgent isi aprind luminile
![]() This post has been edited by kaspersky: 3 Nov 2005, 15:22 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Haidi mai Liviule, te legi si tu de necunoasterea legii... Pai ce naiba mai, crezi ca toata lumea stie regulamentul de circulatie? Crezi ca toata lumea a dat examen din el cand a luat carnetul?
Regulament care zice la art. 143: QUOTE(regulament) Art. 143. (1) Conducãtorii de vehicule sunt obligati ca de la lãsarea serii si pânã în zorii zilei, ziua când plouã torential, ninge abundent sau este ceatã densã, ori în alte conditii care reduc vizibilitatea pe drumul public, precum si în tuneluri, sã foloseascã instalatia de iluminare a vehiculului astfel: a) luminile de pozitie sau de stationare, în timpul opririi pe partea carosabilã în afara localitãtilor; b ) luminile de întâlnire sau de drum, în mers, atât în localitãti, cât si în afara acestora, dupã gradul de iluminare a drumului public, iar când plouã torential, ninge abundent sau este ceatã densã, ori în alte conditii care reduc vizibilitatea pe drum, si luminile de ceatã. Lasa ca o sa invete lumea regulamentul la coada la CEC... Cand o plati amenzile pentru "utilizarea necorespunzatoare a luminilor"... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io am avut becuri rosii pe pozitii cam 1 saptamana, dupa care mi-am dat seama ca sunt BOU si le-am dat jos.
NA ! ca am recunoscut ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(klaus @ 3 Nov 2005, 15:22) Lasa ca o sa invete lumea regulamentul la coada la CEC... Cand o plati amenzile pentru "utilizarea necorespunzatoare a luminilor"... Da, sigur, astept ziua respectiva cu nerabdare! Ziua in care toti prostalaii cu Cielo isi vor baga stopurile de ceata direct in cu.... anus, cind toti handicapatii cu Solenza vor fi batuti cu proiectoarele peste ochi in plina noapte si vor fi obligati sa-si aprinda luminile de intilnire si cind imbecilii de la RAR vor infunda puscaria pentru ca au permis Matizului sa circule pe strada fara dispersoare de lumina in faruri! Din pacate, atunci cind se vor intimpla toate astea, cind ma voi trezi va fi dimineata..... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Tin eu sa cer scuze userilor in numele celor care fac un atac direct la persona (mea) lucru interzis pe forum (se critica idei nu persoane apropo de regulamente). Si daca vorbim de cunoasterea legii sincer nu mai imi aduc aminte toate articolele dar o treaba importanta care mi-o amintes este ca luminile se folosesc pe timp de noapte in functie de gradul de iluminare al strazii pe care circuli la momentul respectiv.....asa ca pozitiile se folosesc nu numai cand stationezi ci si atunci cand se insereaza dupa cum am spus. Eu nu am vazut faze in care se trece direct de la lumini stinse la faza scurta in momentul in care se lasa seara usor (mai ales in afara localitatilor). Si cu ocazia asta felicitari taranilor care merg (dupa cum a spus si Marty) cu superlumini prin oras.....bravo voua tineti-o tot asa.
PS: eu stiu regulamentul ca am luat 26 la sala si din prima si sala si traseul fara spaga si nimic. Sper ca discutiile sa nu degenereze de acum incolo mai mult decat au facut-o pana acum. Sa ne pastram totusi cumpatul in speranta ca suntem totusi niste oameni civilizati. This post has been edited by ionutctn: 3 Nov 2005, 16:57 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg ca nu ai citit ce a zis klaus mai sus ... adica citatul din regulament?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba am citit domnilor dar aici nu discutam legi si regulamente. Era vb despre faptul ca unii folosesc luminile aiurea sau au de alta culoare. Daca e sa o luam dupa legi orice e omologat RAR e luat de bun. Pai daca dai spaga omologhezi orice dracie vrei sa iti pui pe masina. De tipul care spunea ca are pozitii rosii omologate ce mai ziceti???
Discutam pur si simplu despre stari de fapt luate ca atare si in sensul asta nu trebuie ca spiritele sa se aprinda. Topicul asta a inceput cu ceva si a ajuns unde a ajuns. |
--------------------
Dacia
1310
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 3 Nov 2005, 18:39) Da, sigur, astept ziua respectiva cu nerabdare! Ziua in care toti prostalaii cu Cielo isi vor baga stopurile de ceata direct in cu.... anus, cind toti handicapatii cu Solenza vor fi batuti cu proiectoarele peste ochi in plina noapte si vor fi obligati sa-si aprinda luminile de intilnire si cind imbecilii de la RAR vor infunda puscaria pentru ca au permis Matizului sa circule pe strada fara dispersoare de lumina in faruri! Din pacate, atunci cind se vor intimpla toate astea, cind ma voi trezi va fi dimineata..... maaaare dreptate ai. ca psoesor de woo nici nu stii cat mor pe astia mai ales la cielo care merg cu stopurile de ceata cand nu e cazu ( pur si simplu te apuca de ochi ) sau de cat tmp caut ciuperci pt. farurile de matiz dar normal ca nimeni nu are asa ceva pt. ca m-am saturat sa ma flash`uiasca lumea la drum lung cand sunt cu matizu ... oare cat costa sa lase in continuare acele dispersoare la faruri ??? |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 3 Nov 2005, 18:06) Ba am citit domnilor dar aici nu discutam legi si regulamente. Era vb despre faptul ca unii folosesc luminile aiurea sau au de alta culoare. Bai fratele meu, acum pe bune, tu ai citit ce ai scris mai sus? Adica noi discutam asa doar ca sa ne aflam in treaba? Pt. mine aia care nu folosesc luminile asa cum scrie in legi si regulamente le folosesc aiurea! Clar? Nu discutam aici cum i se pare la un ametit ca rosu' e bun la pozitii ca merge cu culoarea masinii sau alte treburi de astea sau foloseste numai pozitiile in timp ce se deplaseaza! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Din pacare mai e mult pana legile vor fi aplicate cum trebuie si de catre cine trebuie.
Pacat ca domnii cu chipiu nu si-au dat seama ca daca vor sa scoata bani din amenzi, un raid noaptea ar fi echivalent cu 2 zile de stat la panda pe la colt de strada ... si macar ar face si ei ceva bun ... |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
ionutctn |
![]()
|
@kaspersky
aaaahhhhh da? Pai nu cu mine ai problema sefule. Eu am spus ca sunt impotriva la toate taranismele astea. Arata-mi mie daca e vreun taran in tara asta care daca vrea sa isi puna nush ce luminite nush de care nu poate sa isi puna.....si pardon si le pune cu omologare spaga frumos perfect legal....mai iti rade si in fata cand iti baga niste faruri dalea de iti vine sa te dai jos din mers sa il iei la bataie. Si nu mai zic de alte modificari. Ce eu nu am instalatie de gaz pe masina si nu am omologare la ea. |
--------------------
Dacia
1310
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Intamplator eu nu am carnet si de aia va intreb: scrie undeva de cati W trebuie sa fie becurile din fata?(halogenele)
![]() This post has been edited by eXtenSion: 3 Nov 2005, 20:36 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai atatia W cati au si becurile originale ale masinii respective.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asta ii prin subintelegere, dar cat timp nu scrie poti sa le schimbi, nu ? Sau scrie ca trebuie inlocuite cu becuri de acelasi fel ?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
Salutare. Eu sant unu din oamenii cu leduri albastre. Am in bord,in faruri (rotunde) si in toba. Momentan alea din toba nu merg. Imi plac si o sa mai pun (mai putin in oglinzi si stropitori) cat timp MIE imi plac si nu deranjeaza persoanele din trafic. Desi eu cred ca mai repede ma observi daca am pozitii albastre decat albe.( uite-l si pe taranul...., sau uite ce frumos). De ce nu intelegeti ca fiecare e cu gustul lui, si va tot luati uiii de altii. Nu sant genul sa merg pe pozitii. Asta nu e bine,ca te pupa unu de nu te vezi. Cat despre pozitiile rosii asta e cea mai mare tampenie. Mergi si te trezesti ca se aproprie unu in loc sa se departeze. Cat despre regulament
![]() |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si ce mandru esti tu ca poti sa omologhezi cu bani ce "vrea muschiu tau".
ce rezolvi daca ai "limuzina" plina de leduri ? crezi ca o sa mearga mai bine ? crezi ca o sa se arunce femeile in ea? crezi ca te ridica in ochii celorlalti? asta e un mod gresit de a incerca sa iesi in evidenta... aiurea. pot sa scriu aici 2 pagini dar cei ca tine tot nu vor intelege. |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
klaus |
![]()
|
Tin sa-mi cer scuze pentru ca mi-am permis sa atrag atentia ca lumea face afirmatii in necunoasterea legii si sustine niste idei care contrazic prevederile legale. As mai dori sa mentionez totusi ca necunoasterea legii nu poate fi invocata NICIODATA ca argument pentru aparare (dpdv juridic). Daca s-ar putea si nu cer prea mult, tineti minte acest principiu fundamental de drept.
Si pentru: QUOTE(ionutctn @ 3 Nov 2005, 16:56) Si daca vorbim de cunoasterea legii sincer nu mai imi aduc aminte toate articolele dar o treaba importanta care mi-o amintes este ca luminile se folosesc pe timp de noapte in functie de gradul de iluminare al strazii pe care circuli la momentul respectiv.....asa ca pozitiile se folosesc nu numai cand stationezi ci si atunci cand se insereaza dupa cum am spus. QUOTE(Regulament) Art. 143. (1) Conducãtorii de vehicule sunt obligati ca de la lãsarea serii si pânã în zorii zilei, ziua când plouã torential, ninge abundent sau este ceatã densã, ori în alte conditii care reduc vizibilitatea pe drumul public, precum si în tuneluri, sã foloseascã instalatia de iluminare a vehiculului astfel: a) luminile de pozitie sau de stationare, în timpul opririi pe partea carosabilã în afara localitãtilor; As mentiona ca "in timpul opririi" inseamna in timp ce vehiculul este oprit, stationat, nu se deplaseaza. De asemenea, as mentiona ca in termeni legali dpdv regulament de circulatie, asa cum stit, "oprit" este inclus in "stationat" (nu poti sa stationezi daca nu esti oprit). Inca o data ma scuzati ca mi-am permis sa atrag atentia unor studenti eminenti ca nu cunosc prevederile legale, prevederi la care au luat maximul de punctaj la examen. Si ma scuzati ca mi-am permis sa postez texte de lege in sustinerea afirmatiilor mele. Sa-mi fie rusine ca imi sustin afirmatiile legale cu texte de lege. Pai asa ar trebui sa fac? Nu, ar trebui sa vorbesc dupa ureche.... Deci ma scuzati ca nu am vorbit dupa ureche. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si as dori sa-i intreb si eu pe cei care sustin ca pot sa omologheze orice cu spaga: stiti cazuri concrete sau va bazati doar pe ipoteza "in Romania e posibil orice"?
Eu la astia cu beculete in plus sau culori schimbate, in plus fata de retinerea talonului le-as suspenda si permisul pentru vreo 3 luni... sa aiba timp sa citeasca regulamentul in troleu ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
ionutctn |
![]()
|
Mai bine i-ai raspunde lui "clau lcf" care are asa ceva pe masina si mai i se par si interesante. Eu nu am sa mai vb nimic pe marginea acestui subiect pentru ca nu ajungem nicaieri, mai mult discutia degenereaza din ce in ce mai mult.
Aici nu discutam despre legi si regulamente ci despre faptul ca exista oameni care au asa ceva astfel, li se par bune si vine intrebarea normala ce ne facem cu ei? Nu mai conteaza daca e legal sau nu, au sau nu au omologare pur si simplu exista asa ceva pe sosele, e pur si simplu o stare de fapt. Daca e sa o luam asa sa nu se mai dea nimeni cu parerea la topicul despre crima din primaverii decat daca stie codul penal si procedurile de investigare ale politiei si parchetului altfel va vb dupa ureche. PS: sper sa nu primesc inca o avetizare de la moderatori. Va multumesc pentru intelegere. |
--------------------
Dacia
1310
|
kaspersky |
![]()
|
Pai cum sa nu-si puna lumea beculete si ce vor muschii lor daca cred ca e legal ce fac!
QUOTE Daca e sa o luam asa sa nu se mai dea nimeni cu parerea la topicul despre crima din primaverii decat daca stie codul penal si procedurile de investigare ale politiei si parchetului altfel va vb dupa ureche. Marea majoritate a celor ce discuta pe aici se presupune ca sint soferi si au dat exemen din legislatie rutiera (unii chiar au facut 26 puncte) pe cind din codul penal si restu' putem dicuta, si nu ma supar cind cineva zice ca n-am dreptate! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
Liviu M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 14 September 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(clau lcf @ 3 Nov 2005, 23:30) Alta tampenie e amenda pentru leduri,neoane,parasolare, folii. Sorcovele miscatoare distrag atentia celorlati soferi, cu consecinte uneori grave. Iar daca ledurile, neoanele, etc. sunt in interior, distrag atentia posesorului. Pe mine ma enerveaza cumplit reflexia (in geamul lateral) martorului pentru proiectoare aprinse (e din dotarea masinii si nu-mi vine sa-l scot). Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa am j'de mii de beculete prin bord. PS Incerc sa folosesc proiectoarele numai atunci cand chiar am nevoie de ele si pana acum n-am folosit luminile de ceata din spate (stopuri de ceata?). |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
ionutctn |
![]()
|
Pai am spus eu ca am dreptate sau detin adevarul absolut? Doar ca nu discutam regulamentele. Avem unii care au sorcove si luminite omologate sau nu; nu mai are importanta; te intalnesti peste tot cu ei pe sosele.
Ce ne facem cu ei??? Aici e problema. |
--------------------
Dacia
1310
|
klaus |
![]()
|
Le faci poza si ii reclami la politie, cu poza anexata.
Daca se poate sa-i prinzi si in mers, ca merg doar cu pozitiile aprinse, ceea ce incalca preveerile Regulamentului de circulatia, e si mai bine ... Si toti cei care au citit acest topic, poate au ramas cu ceva din prevederile legale (culori care pot sa le aiba luminile pe fata/spate - apropo, pentru cei care nu au inteles ca zicea lumea de culori omologate - cred ca nu s-a citi ce zice reglementarea postata de mine mai sus rfeferitor la anumite masini - de politie, de ambulanta, de pompieri...). Si poate ca macar cei care au citit pe aici si au de gand sa faca treaba cu culorile "speciale" la lumini de pozitie, se vor gandi a doua oara. Si in caz de, doamne fereste, aveti un accident cu un blambec/nesimtit/mitocan din asta cu luminite, sa stiti ce declarati la politie... cu luminile necorespunzatoare si cu folosirea luminilor in mod necorespunzator. Eu zic ca asta puteti sa faceti. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
a,aseara unu cu o cobra(obosita) avea pe lampa de mers inapoi stroboscoape care atunci cand frana intrau in functiune!ce logica avea ala????
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Problema e ca de obicei toti posesorii de OZN-uri impopotonate cu 100000 de becuri si beculete si alte kkturi tin neaparat sa vada toata lumea ce au ei. Prin Ct gasesti in fiecare noapte(dupa ora 22) destepti care merg doar cu pozitiile (rosii, verzi, albastre, cacanii samd) si care te fac sa crezi ca ai vedenii : acum 2 zile era sa ma pup cu un OZN care avea niste leduri albastre aproape invizibile. Si culmea nesimtirii, tot el era ofensat ca nu l-am vazut io.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Vad ca unii nu inteleg pe aici ca NU se MERGE DOAR CU POZITIILE.
Acum, ce am facut eu: am iesit din localitate si am uitat proiectoarele aprinse (le folosisem doar pe o straduta f mica sa vad gropile). Prima masina care a venit din fata, a facut semn, le-am stins. Nu imi dadusem seama ca le am aprinse pt ca pe masina veche nu avusesem asa ceva. A, si inca o chestie: Daca stationez in afra localitatilor pe/langa drum, nu numai ca aprind pozitiile, dar pun si avariile - daca gresesc, va rog sa imi spuneti sa nu mai fac. Si despre matizuri: Nu am nimic impotriva lor ziua (chiar era sa imi cumpar unul), in schimb noaptea sunt un pericol. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
steph Mai frate ,eu nu incerc sa ies in evidenta ,nu pricepi? Mie imi plac si gata.NU merg pe pozitii niciodata.ca nu le-am pus ca sa fac show.Asa mai spunea un vecin ca mi-am facut toba sport ca sa se uite lumea dupa mine. Nu ,nu e asa . Am pus-o pt ca imi place cum suna. Cat despre omologare nu ai inteles. In tara asta e asa o foame de faci orce cu banii. Exemple sant o gramada.Unu ar fi folia. Este interzisa prin decret ,dar in constanta sant vreo 2 centre care pun folie omologata. Si stii ce e culmea? E omologare doar pe oras. Magarii pe fata. adica dai 100 de euro si daca iesi din oras esti pasibil de amenda,la fel ca ala care are folie de 140.000 lei. Invarteli si bataie de joc. Nu sant genul sa ma sparg in figuri. Chiar urasc tipul asta de oameni. nu ma intereseaza ce zice lumea, sau femeile ,pentru ca daca femeia te place pt masina ,atunci nu e treaba. Tot ce fac fac pt ca imi place mie ,nu lui x,y,z.. Ideea sa ma simt EU bine la mine in masina. Bineinteles fara sa deranjez persoanele din trafic. Acum daca am leduri in far care le vezi doar cand sant stationat nu inseamna ca deranjez traficul. Ma intelegi?
GHC Si lu ala care iti taie fata, sau nu iti da prioritate ce iai face? L-ai impusca? Sper ca nu e vb de mine.Am spus clar ca nu merg cu pozitiile. E tiganie.Doar daca opresc se vad pt ca sting faza si ramane pozitia. YDANIEL ''Aseara unu cu o cobra(obosita) avea pe lampa de mers inapoi stroboscoape care atunci cand frana intrau in functiune!ce logica avea ala????'' Adica daca esti in spatele lui si calca frana te chioraste.Ala e chiar tampit. Mare de tot. ionutctn Nu ai ce sa le faci,pt ca sant fel si fel de oameni.Fiecare face cate ceva ce il deranjeaza pe celalalt. Asta e lumea. Se intampla. Cat timp nu te deranjeaza ledurile mele nu ai de ce sa te plangi. Ca nu iti plac e partea a doua. Cu respect pt toata lumea. ![]() |
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:27 |