MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
iote ma la el !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Felicitari de alegere. Stiam si eu de ceva vreme ca tu vei fi fericitul. E o masina faina si ingijita. Dan e foarte de treaba.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu ma bucur pentru Kum. Ca, de bucurie, mi-a înapoiat si tirul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Multam frumos! Sper sa ma tina macar cat m-a tinut mojneagu' fara reparatii importante. Oricum, am facut contract la notar cu Dan ca orice defectiune care apare 10 ani de-acum incolo o s-o plateasca el. Si-a pus gaj apartamentul. Daca n-o sa mai aiba apartamentul am dreptul sa-i vand organele!
![]() 9 Sep 2011, 23:34: QUOTE(Markos @ 9 Sep 2011, 23:31) QUOTE(cdadan @ 9 Sep 2011, 23:33) Sa stii grecule, ca s-a rugat Dan de mine sa-i las lui TIR-ul foarte mult... Da' nu am cedat! Doar ma stii ca-s parolist... ![]() This post has been edited by kum: 9 Sep 2011, 22:34 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Apai sats traeasca fratsusoaica turbata, Kum!
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Sa-ti traiasca Laguna
![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De la lighean la leguma turbo
![]() Bairamu' cand e? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi ca are demarajul un pic mai mare decat loganul, deci atentie la radare
![]() |
--------------------
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
i-ai lasat volanul sa il ingroape?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cu limba de moarte.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Moldovene, sa te bucuri de limuzina
![]() La Rînca 1, exceptand Passatul Marcelei, era cea mai frumoasa limuzina. ps: Vezi ca acum ai ceva cai sub capota. Cand vrei sa depasesti vreun TIR (saru'mana pentru MAN, apropo), nu mai trebuie sa întrebi prin stație daca vine ceva din fața. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
S-o stapanesti sanatos.
Mie mi s-a parut cam puturoasa la vale. Se tinea Corbex dupa ea la greu. Chiar ma gandeam. Aia asculta muzica iar io spun Tatal Nostru. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kum |
![]()
|
Ma, inca n-am urcat in ea (acum). Dupa cum bine v-ati dat seama, am venit la Cluj sa o iau. Dar in seara asta am innoptat la un alt amic, urmand ca maine sa ma duc la Dan sa iau agregatu'.
BTW, Dan voia sa ma ia la el acasa in seara asta sa ma trateze cu mancare chinezeasca... ![]() Mdea. Doar atat am sa va spun: 2011_09_09_20.54.32.jpg ( Size: 2.86mb ) Number of downloads: 5748 2011_09_09_21.41.25.jpg ( Size: 2.7mb ) Number of downloads: 5992 Maine ar merge ceva mai usor... Ceva gen mancare chinezeasca ![]() Multam la toti pentru urari. La urmatoarea intalnire dau de baut la toata lumea! Si va fac si gratarele (asa cum v-am obisnuit ![]() 9 Sep 2011, 23:58: QUOTE(Markos @ 9 Sep 2011, 23:31) Am uitat: si io ma bucur ca se bucura grecu' ca i-am inapoiat TIR-ul. De bucurie a si uitat ca mi-am luat Laguna cu banii de la el ![]() This post has been edited by kum: 9 Sep 2011, 22:58 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Hai ma, mai conteaza?
![]() Doar stii si tu cat costa TIR-ul ala, ce naiba.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
N-auzi ca da de baut, de unde sa-i mai ramana bani de tiuning? Ca suntem "decat" bautori fruntasi
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Sep 2011, 00:01) Victorase... Nu ma cunosti ma... Intreaba la grec (paregzample) ![]() 10 Sep 2011, 00:09: QUOTE(ady77 @ 10 Sep 2011, 00:08) Tie-ti dau decat 2 6pack-uri si atat! Restul (adica 4-5) ti le platesti! ![]() This post has been edited by kum: 9 Sep 2011, 23:09 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai nici tu nu ma cunosti, d-aia radeam.
![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Sep 2011, 23:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
Ma, inca n-am urcat in ea (acum). Dupa cum bine v-ati dat seama, am venit la Cluj sa o iau. Dar in seara asta am inoptat la un alt amic, urmand ca maine sa ma duc la Dan sa iau agregatu'.
BTW, Dan voia sa ma ia la el acasa in seara asta sa ma trateze cu mancare chinezeasca... ![]() Mdea. Doar atat am sa va spun: |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
No, poi, ce sa zic, congratz, ca or vazut si ochii mei masina si corespunde
![]() ...da' serios, man, MILF? Esti sigur? ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 9 Sep 2011, 23:54) Ma, inca n-am urcat in ea (acum). Dupa cum bine v-ati dat seama, am venit la Cluj sa o iau. Dar in seara asta am innoptat la un alt amic, urmand ca maine sa ma duc la Dan sa iau agregatu'. BTW, Dan voia sa ma ia la el acasa in seara asta sa ma trateze cu mancare chinezeasca... ![]() Mdea. Doar atat am sa va spun: QUOTE(kum @ 10 Sep 2011, 00:15) Ma, inca n-am urcat in ea (acum). Dupa cum bine v-ati dat seama, am venit la Cluj sa o iau. Dar in seara asta am inoptat la un alt amic, urmand ca maine sa ma duc la Dan sa iau agregatu'. BTW, Dan voia sa ma ia la el acasa in seara asta sa ma trateze cu mancare chinezeasca... ![]() Mdea. Doar atat am sa va spun: Cat bausi? ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
A bagat ceva.
![]() Oricum, la Cluj e si iarba mai buna. This post has been edited by Victoras2001: 9 Sep 2011, 23:21 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Se pare ca i-a dat amicul cu scaunu-n cap, sa-l culce.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Băi nene ce compot mafiot... Stăteam și mă întrebam de ce a zis Grecu ieri:
QUOTE(Markos @ 9 Sep 2011, 14:54) Ca să nu mai zic că în poza cu micii nu m-ar mira să fie cheile lui l@u. ______________________________________________ kumule, asta e, n-o să fugă Leguma precum Logan-ul de 1.4, dar măcar consumă la fel de puțin. ![]() Acu' serios, frumoasă mașină cu o super motorizare ți-ai luat. Să te poarte sănătos! Iar dacă o vinzi cândva, Dan a zis că vrea volanul înapoi. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bravo dom'le, frumoasa jucarie ti-ai luat! Recunosc ca m-a cam strans in spate cand am vazut poza cu Golful ala, acum mi-a venit inima la loc.
![]() Numa' fii bun si schimba titlul topicului, e prea vulgar pentru asa o doamna bine. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:35 |