Peruº, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Peruº, User's Manual, FAQ
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu l-ai fript inca?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ia-i o pisica sa-i tina de urat (desi parca urai pisicile din ce-mi aduc io aminte)
EDIT: realizezi ca primirea unui animal de companie pe post de cadou inseamna altceva, nu? ai o problema cu responsabilitatea? adica cu asumarea ei? vrea cumva s-o ceri de nevasta ![]() This post has been edited by Ov: 20 Mar 2009, 12:28 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apropo de pisici. Aveti idee unde se poate impaia una? Are vecina o janghina infometata, cum las geamul deschis, cum e-n oala cu mancare. As umple-o cu paie si i-as pune-o la usa. Da voiam o lucrare frumoasa, nu rasoleala.
This post has been edited by Victoras2001: 20 Mar 2009, 12:29 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca vrei ti-o umplu eu de suturi. Gratis! Lucrare prima-ntai de vaca!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu-s pretentioase dihaniile...
Graunte, apa f. putina (ai dracie dintr-aia speciala din care beau ei apa?) si hartie pe "podeaua" coliviei, sa faci mai usor curat. Eu am avut unul si mi-a fost mila ca se plictisea si am zis sa-i iau pereche. Pt. inceput am chemat un prieten gainolog care s-a uitat doct in c*rul zburatoarei si a zis ca-i mascul. Deci, am achizitionat o femela sa-i tina companie, moment in care mi-am dat foc la valiza, de unde era destul de linistit, in fiecare dimineata in jur de ora 6 incepea scandal cu femela, ceva de groaza, nu-mi mai trebuia desteptator... PS: daca vrei sa doarma pune ceva peste colivie, ia stand-by precum gainile ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Femeile astea... Toate se intampla numai din cauza lor.
LE. Io ti-am zis sa-i pui o carpa pe colivie. This post has been edited by Victoras2001: 20 Mar 2009, 12:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Marty |
![]()
|
Pictoras, daca totusi insisti cu impaierea, te rezolv asa
EasterBunnyGetsRudeAwakening.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Mai fa rost de inca 3!
![]() Perus umplut: Timp de preparare: 1 h (complexitate redusa) Ingrediente: 4 perusi, sare, piper, 50 gr. unt, 1 ou, 60 gr. pesmet, inimi, ficat si stomac de la perusii, 2 cepe (taiate marunt ), patrunjel, coaja de la o lamiie, 80 gr. unt Mod de preparare: Perusii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca. Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema. Se umplu perusii cu crema si se pun in cuptor (200°C, 45 minute). Perusii se ung mereu cu 80 gr. unt. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Marty |
![]()
|
GoGule, vezi ca gainologu' tau era de alt animal, nu de d-astia. Am citit ca nu trebuie sa te uiti in rectu' curului aviarei ci... in nas. Daca are narile albastru-sidefiu, e macho-camacho, daca e maro sau galbine, e Gina Lolofrigida. gagica-mea sustine c-al meu e mascul, da' uitindu-ma la narile lui am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. Sunt un idiot care se uita la nasu' gainilor. 2. E hermafrodit, sa moara ciarli ciaplin, ca narile lui are alta culoare, indefinita. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, am fost pentru doua saptamani nefericita gazda a perusilor mamei mele. I-a primit, si pana a plecat in provincie acasa... cine are camera libera??? JE.
La 6 A.M. dadeau concert. Daca nu esti foarte matinal, se va trezi inaintea ta. Erau extrem de galagiosi, dar am inteles de la fosta lor stapana ca au perioade de acomodare. Ii mai hraneam, pe langa grauntele speciale cu salata, mere, fructe diverse in general. Ti-am zis, doar doua saptamani au stat la mine, nu stiu sa iti spun foarte multe. S-ar putea sa fie tacut ca e singur, aia se antrenau unul pe altul, erau 3. Apa beau extrem de putina, dar beau. Eu zic sa il supraveghezi cu un web-cam, ala are ciuda pe tine si vrea sa te faca cu nervii ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
Am si eu doi papagali si pot sa iti spun cate ceva din ce stiu eu despre ei.
Treaba cu apa nici eu nu prea ii vad sa bea apa, dar crede-ma ca beau, altfel ar crapa. Schimba-le apa in fiecare zi, le place apa proaspata (nici tie nu cred ca ti-ar placea sa iti dea cineva apa clocita ![]() In rest, poti sa-l inveti si sa vorbeasca daca sta mult in prezenta oamenilor si oblibatoriu nu trebuie sa aiba alti papagali prin jur (papagalii nu invata sa vorbeasca daca sunt mai multi). Sufera de singuratate, asa ca ori ii cumperi o pereche, ori ii iei o oglinda si o sa creada ca mai are un papagal prin preajma (mda, nu-s prea destepti, cel putin perusii ![]() Eu le mai dadeam drumul prin casa la "monstruleti", problema e ca distrug tot ce prind ![]() Ex: This post has been edited by craciun.mihai: 20 Mar 2009, 12:38 Attached thumbnail(s) DSC00033.JPG ( Size: 227.03k ) Number of downloads: 1267 DSC00032.JPG ( Size: 219.93k ) Number of downloads: 1292 DSC00034.JPG ( Size: 273.53k ) Number of downloads: 1282 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Q: Ce masina ai ?
A: Hammer. Q: Pe bune ai Hammer ? A: Eh.. am Dacie, dar tot atat consuma. |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
AHAHAHHAHAHA De ce ii lasi ma liberi? Pai daca imi faceau mie la flori asa, ii dadeam lui corbu pe post de acadele.
EDIT: El este corbu ![]() This post has been edited by altisone: 20 Mar 2009, 12:55 Attached thumbnail(s) corbu.JPG ( Size: 598.68k ) Number of downloads: 1255 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
ca sa fie usor de curatat cusca si papagalul multumit pune-i talaj pe fundul custii papagalul trebuie sa roadaca sa-si toceasca ciocul si schimbi talajul la 3-4 zile i-ai mincare pt perusi ,i-ai os de sepie da-i si paine dar nu foarte multasalata si patrunjel dar nu in fiecare zi ca se strica la burta sin dupa ce o speli sa o stergi de apa cu un servetel mai poti sa-i dai si mar morcov,cruditatile nu le amesteci in aceasi zi si su masura ,daca mai vrei informatii desper cresterea in bune conditii a lui da-mi un pm si te invat tot ce am invatat in 15 ani de detinator de papagali sanatosi.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
craciun.mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 6 October 08 From: Navodari City ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
Marty |
![]()
|
Stati sa fac o precizare: cusca e ciumeaca (sau gagica-mea), are pe fund un sertaras (pe toata latimea bazei inferioare) pe care-l scoti si-l speli/cureti. Are doua tavite, una pentru mincare, una pentru nisip, are oglinda cu...abac, are recipient apecial de apa, are doua bari transversale + 1 leagan.
Daca are os de sepie, mai trebuie talas? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deci e clar. Esti gata.
![]() Cat traieste aviaru in conditii normale? Adica fara manele in fiecare seara? ![]() O prietena primise unu d-asta. Il chema Pizdis. Dupa vreo 2 ani s-a imbolnavit de deces. Habar n-am de ce. This post has been edited by Victoras2001: 20 Mar 2009, 13:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.213 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia mai mici cca 50 de ani!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Caaaaaaaaaaat?
![]() ![]() ![]() Auzi a dracu' zburatoarea cata viata are-n ea. This post has been edited by Victoras2001: 20 Mar 2009, 13:11 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ai grija cu ce alte lighioane te mai pricopsesti, ca eu sunt patit! http://www.daciaclub.ro/Acvarii-si-pesti-p...t91477-s90.html |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, in gabon avea o gagica un Jako. Toate bune si frumoase, foarte friendly gagiu', foarte prietenos si curios, doar ca nu-i placea sa-l lasi singur (colivia cred c-avea vreo 30-40 de kile, deci ii era greu sa-l miste dupa ea prin casa), asa ca bulangiu' dracu' deprinsese o apucatura idioata: cum il lasai singur in hol, cum facea ca soneria. Cind l-am cunoscut pe boschetar, eram la o petrecere. La un moment dat aud de la usa BING BANG. Zic : "vezi c-au mai venit invitati". A dracu' baragladina (gagica), ce crezi ca-mi zice:"te rog frumos, deschide-le tu". Ba, de nu m-a frecat ala de vreo 10 ori pe usa de m-apucasera toate spumele, credeam ca fac negrii vreo gluma si bingane la usa la 1 noaptea.
Ete cum arata vita: 21420070723002519.jpeg This post has been edited by Marty: 20 Mar 2009, 13:17 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
craciun.mihai |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 20 Mar 2009, 12:50) Ce legatura are talas-ul cu orul de sepie? Orul e sa-si ascuta ei ciocurile (sau mai precis sa distruga ceva). Nu are nevoie de talas neaparat, ii pui doar daca ti-e lene sa ii faci curat prea des. QUOTE(miki @ 20 Mar 2009, 13:04) Nu-s expert, dar eu stiam ca traiesc max. 10 ani. De unde-ai scos-o si p-asta ? |
--------------------
Dacia
1310
|
Altis |
![]()
|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
il lasa copiilor
![]() am avut si eu zeci de papagali daca erau sionguri le puneam oglinda si cantau si dansau in fata ei de nebuni ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba. Ala-i gabonezu' sau bastinasu'?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:53 |