Romanita a pierdut copilul, fericirea sotilor Iovan distrusa
![]() ![]() ![]() |
Romanita a pierdut copilul, fericirea sotilor Iovan distrusa
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Ok, hai sa detaliez, de ce sa nu am curaj? Am zis "liniste", pentru ca de vreo ora nu mai postase nimeni nimic dupa ce a scris ashu... Si pina atunci deja majoritatea o vedea pe Romanita o babaciune care oricum (in mintea lor cred ca erau 100% siguri) pierdea sarcina, si altii iritati de faptul ca familia Iovan ar conduce Daimler si ar avea bani gramada... le-ar da vinturi in freza (originala expresie, eu n-am mai auzit asa ceva pina acum, felicitari pentru "imaginatie").
Mai nene, e vorba de o viata care s-a stins. E vorba de un copil pe care oamenii aia am inteles ca si l-au dorit mult si cu greu au reusit sa aiba sansa de a-l avea. Si daca ea nu s-a retras oarecum din viata publica dupa atacul hotului, pot sa inteleg si chestia asta, cred ca dupa un soc din ala nu mai poti judeca limpede multa vreme. Cum am mai zis, bun, hai sa fiu de acord cu voi, si sa spun si eu ca a fost doar o coincidenta atacul hotului, pe urma prostiile lui Diaconescu... si pierderea sarcinii. Da? Deci sint de acord cu voi, nu sint hotul si cu Diaconescu de vina la faza asta. Dar de aici si pina la ajunge sa spui ca le-ai da vinturi in freza, ca si-au meritat-o, ca ea era prea batrina ca sa mai aiba un copil.... atunci cind femeia pierde sarcina, imi cer scuze, dar eu consider toate afirmatiile astea (facute chiar cu o tenta de bucurie sau satisfactie) de o perversitate iesita din comun. Daca nu din respect pentru Romanita, atunci cel putin din respect pentru viata care s-a stins, afirmatiile alea nu-si aveau locul aici. Dar cred ca nu mai inseamna prea mult cuvintul "respect" in Romania la ora asta. QUOTE(LOVENDAL @ 8 Nov 2005, 23:29) Chiar azi m-am uitat la un documentar despre George Bush, in care se spunea despre el atatea mizerii (multe din ele eu cred ca binemeritate)...ca nu cred ca ar putea accepta usor. Acum ce ar trebui sa faca Bush..sa dea in judecata studiourile care a realizat acel documentar ca i-a provocat un eventual atac cerebral ? Cu asemenea logica, s-ar ajunge la aberatii de genul: sa-l dau in judecata pe Dumnezeu pentru ca datorita vremii cetoase de afara eu m-am simtit azi rau ! Daca il pui pe Bush (intr-o discutie serioasa) si chestiile spuse despre el (care oricum sint verificate), linga situatia Romanitei, atunci imi cer scuze, dar eu ramin fara cuvinte la faze din astea. Sau o fi nevoie sa detaliez iar "daca am curaj"? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 8 Nov 2005, 23:50) Fratilor mai terminati cu avortatu din cauza stresului...chiar acum 1 saptamana vorbeam cu un prieten caruia ii spuneam ca o sa avorteze...doar asa scapa de copil care nu era facut cu sotul si automat scapa si de dovezile ca ar fi avut relatii cu infractorul...ce naiba...sunt singurul care nu mananca tot ce zboara ??? ![]() Esti un Corifeu al gandirii, pe onoarea mea. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Tigris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma ia durerea de cap cand vad atat superficialitate in gandire, invidie, rea intentie, ciuda, pica, sâc! si venin in unele idei din threadul asta.
N-oi avea nici eu dreptate dar deja cred ca unii au intrat inbalarii demult. |
--------------------
just
a
- car Cat Pride World Wide
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Smudo @ 9 Nov 2005, 01:02) ...si altii iritati de faptul ca familia Iovan ar conduce Daimler si ar avea bani gramada... le-ar da vinturi in freza (originala expresie, eu n-am mai auzit asa ceva pina acum, felicitari pentru "imaginatie"). ...Dar de aici si pina la ajunge sa spui ca le-ai da vinturi in freza, ca si-au meritat-o, ca ea era prea batrina ca sa mai aiba un copil.... atunci cind femeia pierde sarcina, imi cer scuze, dar eu consider toate afirmatiile astea (facute chiar cu o tenta de bucurie sau satisfactie) de o perversitate iesita din comun. @Smudo - ia da-ne nene niste citate din care ai inteles tu lucrurile astea! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Tigris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
just
a
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(ashu @ 9 Nov 2005, 00:05) Nu...gandirea mea e normala...in fine...hotu e de vina, bine ca l-au impuscat, pacat ca au pierdut copilul...fiti voi fericiti...sa nu dea Dumnezeu sa va fie omorat cineva in familie...ca n-o sa aveti parte de dreptate niciodata si asta o sa va roada toata viata pe care o s-o mai aveti dupa aia...ca n-ati putut face ceva ca cel ce v-a ucis aproapele n-a platit pentru ce a facut...doar din cauza ca are bani... Eu am avut un asemenea caz in familie... |
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Andu911, tu realmente crezi ceea ce scrii ?! Copil facut cu hotul & stuff ?!
This post has been edited by cosmin_m: 9 Nov 2005, 00:12 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Tigris |
![]()
|
|
--------------------
just
a
|
|
Tigris |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 9 Nov 2005, 00:13) Imi permit sa comentez si eu asta: nu e buna pt ca nu ai nici o dovada. Iar o parere ca asta n-ar avea ce cauta la TV in direct asa cum se intampla la emisiunea lui Diaconescu. Aaaaa, ca ai dreptul la o parere a altceva, dar nu rani pe nimeni cu ea |
--------------------
just
a
|
|
andu911 |
![]()
|
Eu nu inteleg acum de ce tot ne atacam atat intre noi....pe o problema care oricum stim cu totii ce final va avea...
Poate nu era cazul sa-l omoare pe hot si i-a batut si pe ei Dumnezeu si le-a luat copilul... |
--------------------
-
-
-
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Smudo @ 9 Nov 2005, 01:12) Sint nici macar 2 pagini la discutia asta, poti sa citesti totul de la cap la coada si iti dai seama. Mda, tocmai de aia am cerut citatele deaorece le-am citit pe toate si nu am gasit vreunul in care sa spuna cineva explicit ca-i pare bine ca a pierdut individa sarcina. Tocmai a fost Romanita la Nasu', unde incepuse la un moment dat sa filozofeze (era si timpul, de Dumnezeu inca nu vorbise nimeni). Si iata ce zicea ea: probabil ca D-zeu a vrut ca ea sa piarda acest copil, deoarece, cine stie, s-ar fi putut sa fie afectat si lucrul acesta sa se vada numai dupa ani si ani. Dar D-zeu sigur o sa le mai dea inca un copil..., etc. Dar daca D-zeu s-a gindit asa: Iovan l-a impuscat pe ala, ia hai sa-i iau si eu copilu'? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Tigris |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 9 Nov 2005, 00:18) Eu nu inteleg acum de ce tot ne atacam atat intre noi....pe o problema care oricum stim cu totii ce final va avea... Poate nu era cazul sa-l omoare pe hot si i-a batut si pe ei Dumnezeu si le-a luat copilul... eu nu vreau sa atac pe nimeni, dar ma surprinde ca, unii membrii ai societatii in care traim nu vor sa extraga din aceasta nenorocire si singurul lucru bun pt noi, si anume ca indiferent ce face unul sau altul, cand e vorba de unele drepturi fundamentale care ne sunt incalcate, tre sa fim uniti, sa transmitem un mesaj de avertizare hotilor si nu sa le plangem de mila si sa fim alaturi de cei pe capul carora a cazut necazul, mai degraba decat sa-i invidiem si sa ne frece gija cu cine s-au tavalit prin asternuturi. Ganditi-va ca putea fi oricare dintre noi in situatia asta. Adica vad posturi cu Dumnezeu sa-l ierte pe hot, dar pe Ivani sariti ca vulturii la starv? (unii dintre voi) |
--------------------
just
a
|
|
andu911 |
![]()
|
Deci eu urasc hotii mai mult decat voi poate...dar eu nu cred ca in momentul ala el era hot.
|
--------------------
-
-
-
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
E o aberatie marca IOVAN . Voi credeti ca astia nu mai pot ca noi vorbim nu stiu ce sau ca nu stiu ce revista de moda spune despre Romanita ca nu are gusturi?!
OTV-ul a zis, dar nu i-a dat palme Romanitei. Eu regret ca s-a intamplat sa piarda saricina, dar sincer ca unic vinovat il gasesc pe IOVAN sotul. El a vrut sa pedepeseasca, si in schimb ce a primit?! Ei bine daca aveti de gand sa deveniti vedete e bine sa invatati ca ce spune Libertatea, Otv, Ciao, sau orice alt mijloc mass-media nu este 100% adevarat niciodata, uneori e fals(adica 0%). Sa nu imi spuneti ca Romanita primea zilnic transcrieri de la OTV sau statea noaptea tarziu pe OTV sau DDTVInca ceva, daca anunta ca intenteaza proces inca de inainte de pierdera sarcinii parca era o diferenta. Acum s-au cam facut de caca pt ca acuza in stilul OTV. Aiurea nu?! Sper inca odata ca justitia sa lase ochelarii de cal si sa faca dreptate, macar putin acolo de samanta, sa vada UE ca stim sa facem dreptate, nu ca in cazul PAUNESCU. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Stash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 October 05 ![]() |
Ala era un parlit, un analfabet, ce naiba sa caute Romanita cu el?Plus ca avea bijuterii Swarovski in buzunar, ce facea cu ele? I le ducea Romanitei in pat ? Aiurea...
Dan Diaconescu e alt telectual care sufera de boala contrazicerii, a adus-o pe sora-sa si ma uitam tamp cum vorbea aia si asta ii dadea dreptate, stai fata acasa si fa pomana si parastastu in loc sa te duci pe la tv cu un batic in cap si sa spui ca gainaru de fractu era un om bun si ca el voia doar sa manance doar ca sa scoti un ban "cinstit"... Cat despre copil imi pare rau si eu cred ca tot stresul a avut un impact major asupra pierderii sarcinii, cat despre ce a zis la Nasu a avut oarecum dreptate, poate de la stres copilul avea ceva probleme si nu e tocmai o fericire sa cresti un copil cu probleme, nu? Dar e oarecum ciudat modul in care a expus problema, adica D-zeu i-a reciclat copilul? Eu cam asta as intelege... |
--------------------
Dacia
1310
- BV XX JIC
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 9 Nov 2005, 00:13) pai a zis Tigris cate ceva... Tu poti sa ai ce parere vrei. O parere nu poate fi gresita ! Procesul congnitiv care adus la formarea ei poate spune multe despre logica, puterea de corelare, generale, particularizare a individului, dar asta e altceva... Personal ma abin de la pareri definitive in lipsa argumentelor si probelor care sa-mi permita sa le sustin. Deea ce ar fi bine sa faca si Diaconescu... Din cate stiu, singura dovada in sensul unei relatii intre hot si familia Iovan e telefonul unui anumit nicu-gicu-cucu-mucu. Pei, vorba lui Ashu, de unde stii ca de fapt ala nu era poponar si venise sa-i de papucii lui Iovan de s-a infuriat asta ?! Dar sa sustii ca ala cauta adevarul ?! Si ce caz ai avut tu in familie ? Parca imi vine greu a crede ca o ruda cu 7 condamnari la activ a fost omorata pe proprietatea altora in miez de noapte si ala vinovatul nu a platit ! Parca n-as crede ! |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
cosmin_m |
![]()
|
QUOTE(george_slz @ 9 Nov 2005, 00:41) [...]Eu regret ca s-a intamplat sa piarda saricina, dar sincer ca unic vinovat il gasesc pe IOVAN sotul.[...] Incredibil. Absolut incredibil !!! Probabil nu patrunzi sensul cuvantului UNIC ! Si daca il impusca Iovan peste o saptamana pe hotul ala, in timp ce se spovedea in biserica, ca sor'sa alaturi, dupa ce-si donase toate avutiile pamantesti copiilor strazii si se angajase voluntar la crucea rosie, si Iovan tot nu ar fi fost UNIC vinovat ! Vinovat da, dar nu unic, pentru ca daca hotul nu ar fi intrat in casa "in the first place" iovan nu ar fi avut pe cine sa impuste ! Acum intelegi ??? This post has been edited by cosmin_m: 9 Nov 2005, 00:56 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(Stash @ 9 Nov 2005, 00:42) Ala era un parlit, un analfabet, ce naiba sa caute Romanita cu el?Plus ca avea bijuterii Swarovski in buzunar, ce facea cu ele? I le ducea Romanitei in pat ? Aiurea... Hai ca eu sunt mai curios de fel si cand s-a intamplat incidentul nu eram in tara...deci nu cunosc toate detaliile...si va intreb pe voi...Bijuteriile alea care erau la el in buzunar de unde sunt ? A facut cineva plangere la politie ca i s-au furat bijuteriile din casa ? sau erau ale Romanitei ? ca daca erau alei, atunci nu reprezinta o proba |
--------------------
-
-
-
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 9 Nov 2005, 00:54) Hai ca eu sunt mai curios de fel si cand s-a intamplat incidentul nu eram in tara...deci nu cunosc toate detaliile... Nu erai in tara, nu cunosti toate detaliile, dar ai facut niste deductii de o faci de ras si pe Agatha Christie. Cultura OTV nene, aia e. Bine ca nu doare. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 9 Nov 2005, 01:08) Nu erai in tara, nu cunosti toate detaliile, dar ai facut niste deductii de o faci de ras si pe Agatha Christie. Cultura OTV nene, aia e. Bine ca nu doare. Mai nene ce problema ai tu cu cultura mea? Pastreaza-ti caracterziarile pentru cine iti permite...de-aia e forum sa isi spuna fiecare parerea, nu sa fie jignit. Nu ma intereseaza ce calitate ai tu pe forumul asta si daca colegii tai iti permit sa jignesti userii, in caz ca este asa, eu nu mai continui sa intru pe DaciaClub. Asta e culmea, n-am voie sa am o parere proprie ca se ofenseaza ashu de pe DaciaClub... Auzi "cultura OTV" ...macar sa ai tu atata scoala cat am eu... Am pus o simpla intrebare despre ce s-a intamplat cu bijuteriile alea si vine el sa ma faca prost...sau incult... Unii chiar n-au limite...ce sa mai zic de educatie...dupa 3000 de posturi...el inca nu poate respecta parerile altora.... In fine...stergeti posturile daca vreti...mi-e indiferent...o sa ma limitez doar la sectiunile de probleme tehnice.. This post has been edited by andu911: 9 Nov 2005, 03:03 |
--------------------
-
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Tigris @ 8 Nov 2005, 22:29) eu cred ca e o mare diferenta in a iesi la lumina reflectoarelor, eventual la o parada de moda si a fi luat la bani maruniti de unul ca Dan diaconecu. e ca si cum o femie insarcinata ariesi la padure, ar fi omorata iar tu ai zice pai cine-a pus-o sa iasa din casa ![]() Cand am spus de lumina reflectoarelor nu m-am referit la parada de moda ci la declaratiile pe care doamna in cauza le dadea pe toate posturile dupa vitejia sotului. Nu sunt de acord cu legea in situatia data, dar Iovan a stiut in ce consta legea atungi cand a apasat pe tragaci. Stia si ce va urma. El a ales cursul evenimentelor. In urma cu 3 ani l-am vazut pe Sorin Ovidiu Balan la Nasul. Declara ca are pistol si ca l-ar folosi fara sa ezite pentru a-si apara viata. Dupa aceea va infrunta legea! In ambele cazuri cel care are arma decide in ce rahat se va baga. This post has been edited by Sony: 9 Nov 2005, 07:38 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
QUOTE(Smudo @ 9 Nov 2005, 01:02) Daca il pui pe Bush (intr-o discutie serioasa) si chestiile spuse despre el (care oricum sint verificate), linga situatia Romanitei, atunci imi cer scuze, dar eu ramin fara cuvinte la faze din astea. Ambele sunt persoane publice - asta am vrut sa spun. Ce e asa de greu de inteles la "faze de astea" !??? In fine... QUOTE(ashu @ 9 Nov 2005, 01:01) Revenind, Lovendal, eu chiar nu vad legatura, de ce daca esti persoana publica trebuie sa fii de acord sa se spuna mizerii despre tine, mincinoase au ba. Ashu, dar cum sa nu !! Doamne fereste..ca doar nu ne aflam in dictatura. Mi se pare normal intr-o democratie. Nu ar fi normal daca ne-am intoarce pe vremea lui Stalin. Cati ar fi avut curaj sa spuna atunci ceva despre un comisar al poporului!? Dar nu ai vrea ca despre o persoana publica sa se spuna numai laude. Hai sa fim seriosi. Asa e peste tot in lume. Arata-mi macar un singur caz in lume de personalitate publica in care sa se spuna numai 100% laude despre ea fara nici macar o singura critica. In schimb, sunt de acord cu urmatorul lucru: ca justitia sa stabileasca singura daca ziaristul care a scris despre respectiva personalitate se face vinovat de calomnie sau nu. Doar justitia poate stabili acest lucru, nu noi. Asa functioneaza democratia intr-un stat. This post has been edited by LOVENDAL: 9 Nov 2005, 08:00 |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ma doare mintea!
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1 Aseara a declarat "doamna procuror" despre cristalul Swarovski, ca a fost gasit de familie in casa lui Balanel, nicidecum in buzunar in noaptea crimei!
2 De ce-l faceti "hot" pe hot ![]() 3 DDD vrea sa faca audienta si sa castige bani. In acest sens face orice. Asta face toata mass-media din Romania. Justitia face dreptate(sau asa ar trebui) |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Romanita ridica miza jocului!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Putin off-topic: andu 911, de ce trebuie sa te superi asa daca cineva ti-a spus un anumit lucru despre tine care nu-ti place? Si eu am avut pareri contrare cu ashu, dar asta nu inseamna ca de-acum inainte trebuia sa ma supar si sa spun ca plec din forum-ul de Cafenea sau sa fac altceva. E si normal ca sa existe pareri contrare si de fapt asta e frumusetea intr-un final...eu m-as plictisi sincer sa existe aceeasi parere de la un capat la altul
![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea e ca va uitati prea mult la televizor. Si nu credeam sa fie asa de multi fani OTV pe aici. poate infintati un forum ceva...
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 02:21 |