Romanita a pierdut copilul, fericirea sotilor Iovan distrusa
![]() ![]() ![]() |
Romanita a pierdut copilul, fericirea sotilor Iovan distrusa
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ati putea muta tot topicul asta in gramada de posturi care trateaza aceeasi chestie?
As ruga un doctor de pe aici sa ne explice si noua si sa ne dea parerea lui de expert in legatura cu chestia asta si cu implicarea factorului emotional in pierderea sarcinii. Cum eu nu sunt expert in domeniu imi voi spune o parere personala: In mod cert factorul emotional a avut un rol important in pierderea sarcinii Romanitei Iovan. La acestea s-au adunat varsta inaintata a acesteia, curele drastice de slabire, stresul zilnic, mostenirea genetica, etc. A spune ca e de vina Iancu sau Iovan pt asta, e hazardat. Exista cazuri de femei lovite in accidente rutiere, cu fractura de bazin si care nu au avortat. In ceea ce-l priveste pe Dan Diaconescu, acesta este o javra de om, eu il aseman cu un sobolan care zgarma in orice rahat numai ca sa aiba audienta. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
Stresul este una din cauzele ce poate duce la oprirea din evolutie a sarcinii. Si foarte posibil Romanita sa fi fost destul de stresata!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ashu/tigris/others - pe cuvant de onoare ca habar n-aveam ca sotii Iovan sunt bogati pana nu am citit pe forum. Nu am urmarit cazul. Doar ca am auzit la stiri ceva de genul "Romanita Iovan acuza: a pierdut copilul din cauza hotului" iar comentariul sotiei a venit prompt: "asta e o prostie, aia avea peste 40 ani, a pierdut copilul fiindca era prea batrana". Eu nici macar nu stiam ca e batrana, atunci am aflat!
Deci pe scurt: eu nu sunt invidios pe ei, zau. Da' pe bune ca nevasta-mea avea dreptate, e elementar daca te informezi un pic. Daca voi sustineti ca aia a pierdut copilul din cauza stresului, e cam echivalent cu ceea ce sustine andu (ca aia avea o relatie extraconjugala cu hotul). Amandoua sunt ipoteze teoretic posibile dar practic complet improbabile, in circumstantele date. Si da, sunt 100% de acord cu lovendal, mi se pare evident ca atunci cand faci ceva, iti asumi atat consecintele pozitive cat si cele negative. Daca vrei publicitate (si atunci cand faci declaratii la tv, VREI publicitate), iti asumi faptul ca toti neavenitii vor avea ceva de comentat pe seama persoanei tale. Daca pe Romanita a jignit-o ce zice DDTV, sa-i dea in judecata, sa nu vina cu declaratii lacrimogene ca pe mine nu ma impresioneaza deloc, zau. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(see @ 9 Nov 2005, 08:55) Stresul este una din cauzele ce poate duce la oprirea din evolutie a sarcinii. Si foarte posibil Romanita sa fi fost destul de stresata! Tocmai a vorbit aseara un medic ginecolog de la Polizu A spus asa: Stresul duce la intreruperea sarcinii prin avort. Adica intervin contractiile iar mama pierde fatul prin eliminare. Oprirea din evolutie a sarcinii este aproape imposibila din cauza stresului. Oprirea din evolutie a sarcinii este cauzata de varsta, avorturi repetate, etc. Romanitei i s-a oprit sarcina din evolutie, medicul aproape excluzand mass-media ca eventuala cauza a acestui fapt! E bine totusi sa ne lumineze vreun ginecolog de pe forum |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Poate cineva sa faca asemanari intre o curva si un hot ??? Nu ar fi prea greu dar imi dau si eu cu parerea ca cei de pe forum. Este din ce in ce mai evident ca hotii pardon sotii Ivan aveau cate ceva de ascuns. Nu-l agreeaz pe DDD si nici nu sunt de acord cu ce a facut amaratul ala care a murit. Dar nu cred ca exista o lege nici macar in SUA care sa-ti dea voie sa omori de la 1 metru cu sange rece pe cineva , afara din casa, pe la spate si direct in cap fara macar o intentie de a treage la picioare. Macar sa fi incercat daca tot are atata sange rece aviatorul Iovan. Nu suport 3 lucruri la femei : femeia beata, femeia curva si femeia proasta. Madam Romanita are cel putin 1 din aceste calitati asa ca nu pot fi de partea ei nici daca as vrea....Fratele meu este avocat si desi e de acord cu apararea proprietatii mi-a explicat clar ca nu se poate sa omori un om asa....Despre pierderea sarcinii am scris cu un usor subanteles mai sus. O femeie care a avut atatia amanti (e dreptul ei de fapt dar sa nu latre dupa aceea) si -a pierdut ce avea mai de pret - fructul oprit pentru ca l-a oferit la prea multi si dpdv medical nu e greu deloc greu de explicat ca daca ignori in tinerete anumite elemente importante, cand ajungi la varsta lu` madam s-ar putea sa pierzi un copil mult mai usor. Asa ca eu daca as fi judecator i-as trimite putin la Mititica pe amandoi Iovanii. In toata lumea chiar si un criminal se bucura de prezumtia de nevinovatie si are dreptul la aparare dar un hot??
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Scuza-ma, dar ti-a trecut vreodata prin cap ca poate femeia nu a putut face pana acum un copil din cauze medicale? Eu am o prietena,ceva mai tanara decat Romanita, are 38 de ani. Si ea si sotul ei isi doresc un copil de 14 ani. Au facut tot felul de tratamente, au trecut prin o gramada de incercari si de abia acum a ramas insarcinata. Adevarul despre motivul pentru care nu a putu face un copil pana acum nu il stiu decat Romanita si medicii ei. Resptul sunt presupuneri!
Cat despre cei ce afirma ca si-a dorit avortul deoarece copilul era al hotului, sa fim seriosi. Analiza genetica se poate face si avortonului. Daca stia ca e copilul amantului si nu il vroia de la bun inceput, putea avorta fara sa afle nimeni. Cat despre comparatia dintre o curva si un hot, ai dreptate nu se poatte face o comparatie! de ce? Din simplul motiv ca o prostituata nu obliga pe nimeni sa-i devina client, o femeie usoara nu obliga pe nimeni sa aiba relatii sexuale cu ea, pe cand un hot, nu vine sa te intrebe daca vrei sau nu sa fure un obiect ce iti apartine! This post has been edited by madalina: 9 Nov 2005, 11:26 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Madalina,
Tocmai am scris mai sus ca Romanita a spus cu gurita ei:"nu a venit sa fure, ci sa ma omoare" Atunci unde e hotul? Cine a vazut-o la TV, poate confirma! Teza conform careia Romanita ar purta copilul lui Balanel si mie mi se pare trasa de par. Cum trase de par mi se par foarte multe indicii. Problema noastra este ca suntem sclavii mass-media. Din alta parte nu avem informatii! Iar mass-media spune ce-i convine ei! Trunchiaza informatii, e partinitoare din anumite motive....... De unde stim noi ce s-a intamplat exact acolo? De unde stim noi de ce s-a dus Balanel acolo? De unde stim "exact" ce s-a intamplat in noaptea cu pricina? De unde stim ce s-a intamplat in familia Iovan, sau in capul lui Balanel? Ce temei avem noi sa aratam cu degetul pe cineva? Stie cineva ceva precis si nu ne spune si noua? ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Mai, vad ca esti informat...la curent!
Balanel e vaca de sor-sa dupa casatorie...gretoasa aia ce recita "Tatal Nostru" in fata gretosilor cu camera. Mai bine se ruga mai des inainte, sa-l aduca D-zeu pe calea cea dreapta. Da atunci petreceau bine din ciordeala fratelui ! |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madalina @ 9 Nov 2005, 11:11) Scuza-ma, dar ti-a trecut vreodata prin cap ca poate femeia nu a putut face pana acum un copil din cauze medicale? Eu am o prietena,ceva mai tanara decat Romanita, are 38 de ani. Si ea si sotul ei isi doresc un copil de 14 ani. Au facut tot felul de tratamente, au trecut prin o gramada de incercari si de abia acum a ramas insarcinata. Adevarul despre motivul pentru care nu a putu face un copil pana acum nu il stiu decat Romanita si medicii ei. Resptul sunt presupuneri! Am gasit urmatoarea info pe alt forum: "Dar trebuie sa ne amintim declaratia dnei. Iovan data cu prilejul difuzarii acum aprox. 1 an a documentarului " Decreteii". Dansa declara foarte senina ca pana la acea data facuse 8 (opt) avorturi (la cerere)" Daca e adevarat nu mai avem ce discuta. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
asa,asa, mai apar informatii.... mai trebuie sa aflam ca fuma, si ca tocmai facuse o operatie de amniocenteza (chestie care se chiar face la >40 ani fiindca riscul de sindrom Down e maricel), si putem concluziona ca in mod categoric de vina a fost stresul cauzat de Dan Diaconescu
![]() P.S. Sa-l dea in judecata, sa-i inchida televiziunile, eu unul as fi super-fericit. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
QUOTE Dansa declara foarte senina ca pana la acea data facuse 8 (opt) avorturi (la cerere)" Eroare ! Au fost numai 7 ( sapte ) ![]() Oricum alde iovan astia au si cerut CNA-ului sa inchida OTV-ul numai ca Ralu le-a dat cu flit ![]() This post has been edited by jake: 9 Nov 2005, 12:38 |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
alex275 |
![]()
|
QUOTE(dacicuss @ 9 Nov 2005, 11:09) Mai, vad ca esti informat...la curent! Balanel e vaca de sor-sa dupa casatorie...gretoasa aia ce recita "Tatal Nostru" in fata gretosilor cu camera. Mai bine se ruga mai des inainte, sa-l aduca D-zeu pe calea cea dreapta. Da atunci petreceau bine din ciordeala fratelui ! Balanel, nebalanel, ideea conta, nu ca am gresit eu numele. Nu inteleg de ce esti asa categoric. Exista doar doua persoane pe lumea asta care stiu exact ce s-a intamplat. Romanita si sotul ei. Pe Bogdan Iancu nu-l mai credem ca nu ne mai spune nimic. Atunci sa credem familia Iovan, ca ea ne spune. Daca tot stie cineva clar ce s-a intamplat acolo, de ce nu ne spune si noua? Macar sa inchidem topicul si sa nu ne mai ciondanim ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
QUOTE(alex275 @ 9 Nov 2005, 12:23) Asta de une ai scos-o!!? Propun sa nu te iei dupa toate porcariile spuse de unul sau altu la tv. S-au vazut cazuri prezise de experti total aiurea. Motivele pentru care o sarcina se poate opri din evolutie..sunt multiple. Stresul poate genera unul din aceste motive. Alimentatia proasta, oboseala, starea de neliniste, etc. pot duce la o stagnare a embrionului. Cunosc cazuri de oprire din evolutie a sarcinii la persoane care nu au facut in viatza lor un avort si la varsta mult mai mica decat a Romanitei si nimeni nu a putut explica de ce! Acum depinde fiecare ce intelege prin stress... |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da de acord cu voi numai cu minciunile ei nu sunt de acord si anume:
In primul rand cum a mai spus cineva exista o probabilitate mica ca sa piarda sarcina din cauza stresului (demonstrat stiintific nu dupa ureche) si in al doile arand si miciuna minciunilor a spus-o la emisiunea nasul cum ca ea isi facuse o ecografie la 5 sapt si copilul se oprise din dezvoltare (gata a spus ea) si si-a mai facut una la 7 sapt si aceeasi situatie. Pai sa ma iertati dar maicamea lucreaza in domeniul medical si mi-a spus ca daca ar fi stat atata (2 sapt) era "mai" moarta romanita la ora asta decat infractoru ala. Asa ca faza cu copilu nu tine. ea nici nu stie ce vb. In situatii ca asta se fac analize foarte dese, se urmareste ce se intamplanu nu din 2 in 2 sapt. Nu inteleg dom'le suntem o tara de idioti? Adica sa vina una care cica se ocupa cu moda si sa ne ia de prosti? ![]() Adica noi nu stim ce inseamna o sarcina la o femeie. This post has been edited by ionutctn: 9 Nov 2005, 14:33 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
algor |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Rau am mai ajuns.....
Dupa ce ne-am spurcat pe topicul celalalt acum comentam fiecare pirt tras de onorabilii. Eu zic ca nu merita. Procesul asta este doar o chichita avocateasca menita sa contracareze cel deschis de sora lui Bogdan I. Auzi tu... sa dai injudecata un post TV ca te-au afectat emisiunile lui. De parca telecomanda nu exista... sau o statiune de vacanta unde sa-si revina dupa soc- asta daca o interesa soarta copilului. Nu stiu cum sa zic.. dar a doua zi dupa incident la soire-ul ala cu parada modei nu parea asa de afectata, ridea, glumea. Romanita asta nu-mi inspira deloc incredere, incepind cu motul ala si terminind cu minciunile spuse ref la creditele luate pt firma ei si a lui Columbeanu. E adevarat ca poate le-a luat el dar teapa trasa bancii ramine. Si uite asa, una/alta ajunge lumea sa simpatizeze cu victima mai degraba decit cu fam. Iovan. De ce oare nu s-au creeat aceleasi discutii si in cazul lui Andronic? Ca si atunci doar sansa a facut ca unul din agresori sa nu dea coltul. Toti au fost de partea ziaristului. Si a fost vorba de atac armat, cutite, agresori in gasca, premeditare.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
Costi are perfecta dreptate: hai sa spunem ca o intelegeam daca Romanita dadea in judecata postul de TV pentru calomnie sau patarea imaginii publice. Justitia putea hotari daca are sau nu dreptate.
Dar..sa faci plangere penala..pt.ca ti-a provocat stres ce a dus la pierderea sarcinii..deja mi se pare total deplasat ! Pai cine a pus-o sa stea si sa se uite la OTV toata ziua!!?? Eu sa spun sincer nu urmaresc acest post..nu am treaba cu el..stiu ca e un post de 2 bani. Nici macar nu e memorat pe televizor. Daca stii ca ceva nu iti place..cine te pune sa te uiti la acel lucru ..si apoi vii sa te mai si plangi ca ti-a provocat stres !?? Ce-ar fi sa ma apuc si eu sa dau in judecata nu stie ce TV ca la 12 noaptea m-am uitat la un film horror la ei si apoi mi-a fost rau si am avut palpitatii toata noaptea ? |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Moderatie flacai...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LOVENDAL @ 9 Nov 2005, 07:59) Ashu, dar cum sa nu !! Doamne fereste..ca doar nu ne aflam in dictatura. Mi se pare normal intr-o democratie. Nu ar fi normal daca ne-am intoarce pe vremea lui Stalin. Cati ar fi avut curaj sa spuna atunci ceva despre un comisar al poporului!? Dar nu ai vrea ca despre o persoana publica sa se spuna numai laude. Hai sa fim seriosi. Asa e peste tot in lume. Arata-mi macar un singur caz in lume de personalitate publica in care sa se spuna numai 100% laude despre ea fara nici macar o singura critica. Lovendal, aici nu e vorba ca presa sa nu aiba voie sa critice, ci doar sa laude. Ce naiba, m-ai inteles gresit. Una e sa critici activitatea profesionala a unei persoane publice, alta e sa scurmi pana in cel mai adanc colt al intimitatii personale si sa faci totul public, numai asa, de dragul de a terfeli numele cuiva. Sa zicem ca tu ajungi senator intr-o zi. Cum ti-ar fi sa dai pe OTV si sa-l vezi pe oligofrenu ala de DDD in studio, alaturi de niste anonimi dubiosi, iar mare pe ecran "SENZATIONAL! In adolescenta senatorul LOVENDAL se masturba in baie!!!!" Si toata seara sa bata neispravitii aia apa in piua despre subiectul asta, sa mai sune alti dubiosi care sa afirme ca ei te-au cunoscut cand erai in liceu si asa e, etc. A, altceva ar fi sa se afle ca tu faci abuz de putere, trafic de influenta sau alte potlogarii, profitand de pozitia de senator, asta TREBUIE sa fie preocuparea presei, nu faptul ca cutare a facut kaka moale cand era mic. Asta cred eu, ca ar trebui sa existe o limita peste care presa nu ar trebui sa treaca, oricine are dreptul la viata sa privata. In sfarsit, nu numai la noi exista astfel de animale in presa, e o buba a societatii moderne, ca sa zic asa, deci discutia e lunga si are o aplicabilitate mai generala. QUOTE(ionutctn @ 9 Nov 2005, 14:31) Da de acord cu voi numai cu minciunile ei nu sunt de acord si anume: In primul rand cum a mai spus cineva exista o probabilitate mica ca sa piarda sarcina din cauza stresului (demonstrat stiintific nu dupa ureche) Mai, la 40 de ani sunt sanse mari sa pierzi o sarcina in conditii normale. Intamplarea din noaptea respectiva plus tot stressul provocat de circul care a urmat ar amplifica puternic aceste sanse, e evident. E adevarat ca daca avea 20 de ani poate trecea cu bine prin asta, insa la varsta ei e clar ca sansele sa duca sarcina la bun sfarsit dupa toate astea au fost foarte mici. QUOTE(LOVENDAL @ 9 Nov 2005, 15:47) Dar..sa faci plangere penala..pt.ca ti-a provocat stres ce a dus la pierderea sarcinii..deja mi se pare total deplasat ! Pai cine a pus-o sa stea si sa se uite la OTV toata ziua!!?? Eu sa spun sincer nu urmaresc acest post..nu am treaba cu el..stiu ca e un post de 2 bani. Nici macar nu e memorat pe televizor. Daca stii ca ceva nu iti place..cine te pune sa te uiti la acel lucru ..si apoi vii sa te mai si plangi ca ti-a provocat stres !?? Ce-ar fi sa ma apuc si eu sa dau in judecata nu stie ce TV ca la 12 noaptea m-am uitat la un film horror la ei si apoi mi-a fost rau si am avut palpitatii toata noaptea ? Nu e vorba ca s-a uitat la OTV si d-aia s-a enervat. E vorba de presiunea la care a fost supusa din cauza campaniei furibunde dusa de jigodia aia de diaconescu. Mi se pare naiv sa crezi ca daca se duce o campanie de presa impotriva ta, tot ce ai de facut este sa nu mai citesti ziarele sau sa nu te mai uiti la teve, si n-are cum sa te mai atinga in vreun fel. In alta ordine de idei, a citit cineva Catavencu de azi? Pagina de anchete (pag. 3)? Ca acolo zic baietii ca toata campania dusa de DDD ar fi fost platita cu 14.000 de coco de catre un sef de gang de hoti din Bucuresti, cu scopul de a descuraja oamenii in a-si apara proprietatea la modul cum a facut-o Iovan. Daca se dovedeste adevarat, nu-i misto ca v-ati lasat manipulati de catre un interlop nenorocit, ati pus botul la niste scursori care maine poate or sa va intre si voua in case? Mie mi-ar fi rusine in locul unora, sincer. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
costi |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 9 Nov 2005, 17:23) Ca acolo zic baietii ca toata campania dusa de DDD ar fi fost platita cu 14.000 de coco de catre un sef de gang de hoti din Bucuresti, cu scopul de a descuraja oamenii in a-si apara proprietatea la modul cum a facut-o Iovan. Daca se dovedeste adevarat, nu-i misto ca v-ati lasat manipulati de catre un interlop nenorocit, ati pus botul la niste scursori care maine poate or sa va intre si voua in case? Mie mi-ar fi rusine in locul unora, sincer. Hai ca asta-i fantasmagorie. De parca ce discutam noi aici sau ce debiteaza DDD conteaza. Important este verdictul instantei. Daca iese Iovan in legitima aparare OK; precedentul exista; arme asisderea; se poate fiecare apara dupa caz si buzunar. Ca doar n-om sta de lemn tanase ca a zis DD nu's ce la indemnul domnului interlop.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Toata aceasta tevatura poate duce la un moment de ezitare in momentul in care esti obligat sa iei actiuni radicale si decisive. Iar acel moment poate fi fatal.
In mod normal, datorita prevederii cu autoapararea, Iovan e considerat nevinovat pana la proba contrarie. Opinia publica ar trebui sa urmeze cam acelasi tipar, si observ ca nu e cazul ! Argumente auzite pana acum: hotul era de fapt amantul sotiei, hotul era nevinovat ca un mielusel desi se afla unde se afla la ora respectiva.... errr... ce-a mai fost ? Ah, da, victimele sunt puterd de bogate deci e vina lor... Cumva, toate aceste "chiftele" aruncat de DD si de presa de cacao si-au facut efectul... Inclusiv pierderea sarcinii Romanitei vad ca multi o vad complet disociata de ceea incident !!! Zicea cineva ca mai facuse 8 avorturi. So what ? Ce relevanta are asta in contextul discutiei ??? This post has been edited by cosmin_m: 9 Nov 2005, 17:55 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce e fantasmagorie Costi? Sunt atatia tentati sa creada cele mai halucinante scenarii, gen "copilul era al hotului", dar faptul ca DDD ia spagi si actioneaza la comanda vi se pare ireal? Asta desi vuieste targul de mult timp ca se ocupa cu asta? Mie mi se pare cat se poate de verosimil.
N-are legatura cu verdictul instantei. Chiar daca instanta ii scot nevinovati, asa cum ar trebui, la DDD o sa se mai faca scandal timp de 2-3 saptamani, a.i. omul de rand va ramane cu impresia ca au scapat din cauza ca au bani, nu ca sunt nevinovati, iar el in stituatia data nu ar fi scapat => pungasii si-au atins scopul, omul de rand este descurajat sa-si apere bunurile pocnind hotul cu ce apuca, in caz ca-l calca borfasii. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
cosmin...multi spun ca avand in vedere varsta, problemele medicale ale Romanitei, trecutul ei furtunos, socul efractiei si pe urma a omuciderii...etc...avortul poate fi in f. mica masura chiar extrem de improbabil provocat de campania lui 3D...
3D este un ziarist de santaj...se stie...pana la urma Romanita sa il dea in judecata pentru calomie |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din acelasi ciclu, azi de dimineata butonand televizorul dau din greseala la DD/ZeroTV si ce-mi aud urechile? Un fanfaron care cica avea emisiune de dimineata vorbea cu o tanti care dupa vorba parea ca vinde flori la mine in colt si o intreba foarte nevinovat "Sunteti de acord ca in Romania o familie care are bani poate sa inchida gura unei familii care nu are?" Evident cu referire la cazul Iovan. Sa-mi pice fata...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
vv |
![]()
|
ashule, nu stiu zau, o fi, ca dd e clar ca face orice pentru bani cu pseudo-televiziunea lui, ca numai jurnalist nu este.
Dar pana una alta, recunoaste si tu ca factorii de risc in cazul Romanitei erau deja considerabili. A pretinde ca "in conditiile astea, stresul a pus capac" inseamna sa te lasi manipulat pe argumente/scenarii gen DDTV. Nu stresul a pus capac, probabil ca era deja de mult pus capacul ala.... asta am incercat eu sa zic. Si nu m-am uitat deloc la DDTV, zau, nu sunt influentat de el. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai, eu in cazul asta nu inteleg un lucru. Ce treaba are EA, Romanita Iovan? Ca nu ea l-a impuscat pe ala, dar vad ca numai despre ea se scrie : ba ca au "cotirgit-o" nu stiu citi, ba ca i-a divortat pe X, Y, Z, acum mai auzii una tare, ca moartea lu unu, acum 12 ani, a devenit brusc suspecta si e mina Romanitei, ba ca a devalizat nu stiu ce banca,ba ca a avut 8 avorturi etc., etc. Si care-i treaba.
Eu vad o presa de rahat si inca o data se vede ca atunci cind omul e la necaz, noi prin orice mijloace incercam sa-i dam cu zoaie in cap. Ca toate prostiile astea, puteau sa le scrie cu 1 an, cu 2 luni in urma, ca nu erau cine stie ce secrete. This post has been edited by bomicabomic: 9 Nov 2005, 18:19 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
faza cu bancorexu a fost scrisa acum cativa ani in toata presa.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
- B
1983 If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ashu |
![]()
|
vv, nici nu mi-as fi inchipuit vreodata ca tu esti genul de telespectator al OTV-ului, deci nici nu-si avea rost precizarea ta.
![]() Ce incerc eu sa zic este ca la varsta ei, oricum sarcina e fragila, asa ca sunt foarte multi factori care ii pot cauza intreruperea sarcinii. O data avem intamplarea propriu-zisa, apoi stressul indelung la care a fost supusa, doi factori care cu siguranta pot fi reprezentat cauza intreruperii sarcinii. Cu alte cuvinte, daca nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat, erau sanse mult mai mari ca sarcina sa fie bine mersi in continuare. QUOTE(vv @ 9 Nov 2005, 18:11) Nu stresul a pus capac, probabil ca era deja de mult pus capacul ala.... asta am incercat eu sa zic. Daca la anu ramane din nou gravida si duce sarcina la bun sfarsit, o sa recunosti ca am avut dreptate? ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(see @ 9 Nov 2005, 15:25) Asta de une ai scos-o!!? Propun sa nu te iei dupa toate porcariile spuse de unul sau altu la tv. S-au vazut cazuri prezise de experti total aiurea. Sa inteleg ca nu esti de acord cu argumentele care iti contrazic teoria! In situatia asta eu prezint o noua teorie: Romanita a pierdut sarcina din cauza OZN-ului care a trecut pe deasupra casei ei si a rapit-o in noaptea fatidica. Nu ma poti combate cu experti pentru ca acestia pot prezice aiurea! ![]() Nu am vazut nici macar 1 minut din emisiunile lui 3D pe tema asta! Dar imi e sila de ceea ce urla individa aia ridicandu-si poalele in cap ca tigancile. Sunt perfect de acord cu ceea ce a facut Iovan cu sange rece! Nu a fost un accident, ci a fost decizia lui foarte lucida. Stiu cum sunt selectati pilotii si in ce conditii se pregatesc, de aceea sustin ca decizia a fost luata cu luciditate maxima. As fi actionat exact la fel daca as fi avut suficient sange in boase. Dar individa aia penala incearca sa distraga atentia de la problema principala si sa castige capital de imagine. Este ocazia vietii ei de a fi mediatizata excesiv. O femeie normala ar fi pastrat detaliile cu sarcina pentru apropiatii familiei. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:43 |