Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Sep 2015, 23:17) dar pe langa faptul ca sunt victime ale unui razboi civil, n-ar fi de neglijat ca sunt cel putin la fel de fanatici religiosi ca si asupritorii lor. Ai fost în gară la Budapesta, i-ai studiat, le-ai făcut profilul psiho? S-au tirat din calea ISIS de fanatici ce sunt? Bă nene, în HD se vede totul HD, e clar. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.731 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ca sunt imigranti, e clar. Ca sunt multi, se vede. Ce nu se vede sunt fanaticii dintre ei. Cand se vor vedea, va fi prea tarziu.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-am negat că or fi și de-ăia printre ei. Mă minunează însă percepția asta, că ar fi cu miile.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Markos @ 1 Sep 2015, 23:20) Ai fost în gară la Budapesta, i-ai studiat, le-ai făcut profilul psiho? S-au tirat din calea ISIS de fanatici ce sunt?... P-aia din Macedonia cand au aruncat cu pietre in misuinea Crucii rosii care vroiau sa le ofere mancare moca ai vazut-o? Au vazut semnul crucii si li s-au urcat piticii pe creier... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.731 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Markos: poate ca nu mii. Poate ca nu sute. Cateva zeci si deja sunt destui. Deja in Franta au facut prapad.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(radian @ 1 Sep 2015, 23:31) P-aia din Macedonia cand au aruncat cu pietre in misuinea Crucii rosii care vroiau sa le ofere mancare moca ai vazut-o? Au vazut semnul crucii si li s-au urcat piticii pe creier... Pentru că-s proști, de-aia. Minerii tăi cum erau, prin '90? Cumva la fel de spălați pe creier? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Speram la mai mult de la tine ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
Reciproca e valabilă.
Ai prieteni maghiari, îi cunoști, le vorbești limba - îi aperi, atunci când este acuzată, de garettieni și alții, toată entitatea, la oală. Pe de altă parte, n-ai nicio treabă să-i cataloghezi pe nenorociții ăia, la grămadă, teroriști și exaltați și criminali. Mai gândește-te. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Lasă că nici tu nu te ferești de catalogări!
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
radian |
![]()
|
Markos, is convins ca cei mai multi fug din calea razboiului si din cauza foamei. Sunt la fel de convins ca oamenii aia sunt intr-o situatie de criza si ca au nevoie sa fie ajutati. Dar nu-s la fel de convins ca a le oferi casa si masa in Europa e o solutie buna. Cel putin nu pentru europeni.
Ai citit materialul din linkul pe care l-am pus in postul nr. 7? Chiar si pentru cei mai moderati dintre musulmani islamizarea intregii lumi este un obiectiv primordial. Zilele trecute am vorbit cu o cunostinta aflata la munca in Austria. Satului in care locuieste i-au fost repartizati 7 refugiati. Toti 7 barbati tineri, in putere, nici urma de femeile amarate sau de copii infometati care ni se arata ostentativ la TV. P.S. Intr-un fel ai avut dreptate. Da, intradevar minerii "mei" au avut creierul spalat cand au facut magariile pe care le-au facut. Refugiatii in schimb nu au creierul mai mult sau mai putin spalat decat oricare alt musulman care traieste in tarile islamice, atata doar ca au avut ghinionul sa nu se nasca in tribul dominant. Dar sa-mi arunci mie in fata mizeria aia tot o marlanie gratuita ramane. This post has been edited by radian: 2 Sep 2015, 07:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 1 Sep 2015, 23:48) Ai prieteni maghiari, îi cunoști, le vorbești limba - îi aperi, atunci când este acuzată, de garettieni și alții, toată entitatea, la oală. Entitatea aia, cu toate extremismele ei, generalizate sau nu, nu are membri al căror hobby principal este să sară în aer! This post has been edited by Garett: 2 Sep 2015, 08:28 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
Când am zis "minerii tăi" m-am referit strict la locația geografică, știu că n-ați fost prieteni.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Sep 2015, 19:18) @Isna: dacă tu ești catolic și-i ardeai pe unii pe rug, e alegerea confesiunii tale. Ortodocșii n-au făcut, la nivel de instituție, niciodată așa ceva. Sunt botezat otodox, dupa cum stii, dar nu ma mandresc cu asta... Vrei povesti cu crestini ortodocsi? Mai recente chiar? Masacrele etno-religioase din Bosnia si Kosovo au fost executate de fratii nostri ortodocsi... Aaaa... nu-s Roman-ortodocsi, vei spune. Pai din fericire BOR nu a avut ocazia de-a lungul istoriei sa invadeze continente straine, pentru ca n-a avut niciodata puterea necesara. Dar te intreb eu: care e diferenta ESENTIALA intre BOR si celelalte confesiuni crestine, chiar crestin-ortodoxe astfel incat sa fim siguri ca ortodoxia Romana, spre deosebire de cea Sarbeasca nu poate fi pervertita sa fie folosita spre ura? Ideea e ca orcie religie e la fel de periculoasa, pentru invata oamenii sa inghita pe nemestecate ce lie se spune la biserica si sa adopte comportamentul de turma, in mod special in apararea religiei respective. Plus eterna justificare ca orice ar face e "in numele Domunului", iar in spatele acestei lozinci se pot "justifica" orice atrocitati... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Am si eu o nelamurire: de ce sunt atat de multi barbati intre refugiatii astia si unde le sunt femeile?
Lasand la o parte chestia cu extremismul religios, daca astia nu sunt bulangii, trebuie sa inmultim fermele de capre pentru a putea satisface cererea ulterioara => cred ca e momentul unor investitii in acest sector. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
radian |
![]()
|
In cultura araba femeia nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Probabil si le-au lasat acasa ca nu erau bani suficienti si pentru salvarea lor.
This post has been edited by radian: 2 Sep 2015, 11:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Sep 2015, 00:31) P-aia din Macedonia cand au aruncat cu pietre in misuinea Crucii rosii care vroiau sa le ofere mancare moca ai vazut-o? Au vazut semnul crucii si li s-au urcat piticii pe creier... Poate si-au amintit ca soldatii sarbi care masacrau musulmani cu vreun deceniu in urma in Bosnia si Kosovo (multi musulmani macedoneni sunt refugiati de acolo de atunci) purtau aceleasi cruci la gat... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
strict in ceea ce priveste refugiatii care au greturi la crucea rosie, se pare ca motivul e altul.
http://www.ilpost.it/2015/08/25/debunking-...ross-macedonia/ |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@IsNa: înainte de a deschide un alt subiect de discuție, recitește te rog mesajul la csre ai răspuns tu.
Hint: înțelege eventual "instituție" ori ca "dogmă" ori ca "inchiziție". |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Adica nu au fost deranjati de semnul crucii (Crucea Rosie) ci erau frustrati ca erau blocati la granita. Hmmm, fie si un lup mancat de oaie...
Dar chiar si atunci, cat ar fi fost de frustrati, tot erau cu foamea in mate. E grav daca nu-i duce capul sa faca diferenta dintre autoritatea care nu le da drumul sa treaca ilegal prin granita si cel care vine sa la ofere un ajutor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.368 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Oamenii aceia habar nu au de musulmanii masacrati de sarbi (desi acum exista dubii asupra existentei acelor masacre - au fost mai degraba miscari de populatie datorate razbelului alimentat tot vest), ei sunt o gloata animata din interior de purtatori de opinie, care foarte probabil au fost infiltrati de cand erau in taberele de refugiati din Turcia.
Apropo de tabere: au stat prin Turcia vreo 2 ani si acum vin cu bani (ce, cui, cand au vandut pentru a ii avea?) avand o directie stabilita. Oare de ce nu s-au stabilit in Turcia si cum au ajuns din taberele de refugiati aflate la granita cu Siria pana in Grecia? Asta e la fel de credibila ca si cu rebelii din estul Ucrainiei. This post has been edited by cristic1982: 2 Sep 2015, 11:47 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai ei sunt suparati ca nu sunt dusi cu trenu pana la destinatie.ISIS trebuia nu numai sa le dea bani ci sa le faca rezervari pentru transport.
Despre gagicile lor. Aseara parca pe BBC era una buna, intolita EU, mini ,fardata, ochelari smecheri, paru aranjat pe care au urmarit-o aia pana a ajuns in jermanik la destinatia dorita. Numai a fomista necajita speriata de razboi nu arata. Ranjea fasolea tot timpul. Varianta lui Markos e sau naiva sa manipulatorie. Io am vazut hoardele de moldoveni calare pe trenu foamei. Aia aratau a refugiati disperati , fomisti,trogloditi. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cristic1982 |
![]()
|
Nu isis le da banii. Din punctul meu de vedere, ei ca si isis sunt finantati de altii (turcia, EAU, sauditi...) la indrumarea altora (aici nu vreau sa ma hazardez sa emit ipoteze, dar, conform istoriei, nu m-ar mira sa fie tot niste asa-zisi semiti).
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
marksman |
![]()
|
Printre astia amarati is multi cu o misiune specifica. Deocamdata va fi numai galagie. Peste ceva timp (luni? ani?) o sa sune bombele sau o sa inceapa revoltele.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Aseara blocasera deja traficul feroviar prin tunelul de sub Canalul Manecii.
![]() Usor,usor,ajung unde trebuie si vor face ceea ce trebuie pentru ca Allah Akhbar sa se auda peste tot in Europa. ![]() Deocamdata acolo,dupa aceea spre alte teritorii........ ![]() This post has been edited by M.C.: 2 Sep 2015, 14:52 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
cristic1982 |
![]()
|
In afara de cativa care sunt special plecati pt. a face ceva in viitorul apropiat, restul fac parte dintr-o bomba cu ceas: ajung la destinatie, incep sa se "integreze" (a se citi ajutor social) si sa toarne plozi. Cand sunt suficient de multi, incep sa ceara drepturi religioase (moschei, ore de rugaciune) si sa emita pretentii fata de ceilalti de alte credinte/obiceiuri (fara simboluri crestine, valuri pt. fomei, mancare fara porc...).
Problema se pune pe termen lung astfel: ce se urmareste (de acolo de sus) cu aceasta migratie musulmana in europa? Se vrea trezirea adormitilor de aici sau inlocuirea lor cu unii mai usor de manipulat (nu ca locuitorii de acum ar fi prea independenti). Stiu, e o teorie a conspiratiei, doar ca sunt prea multe evenimente de cativa ani cu o tinta precisa: lasarea din frau a musulmanilor pt. a genera ceva. Sper doar sa ma insel, iar acesti oameni amarati sa se integreze in multi-cultura asta europeana, altfel imi pare rau pentru viitorul copiilor mei. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
Inclin sa cred ca nu e o actiune orchestrata (migratia spre Europa). Mai degraba un efect secundar al amestecului americanilor in Orientul mijlociu. Interventii militare pe care n-au fost in stare sa le finalizeze si mai ales stimularea din umbra a "Primaverii arabe".
Unor oameni organizati pe clanuri tribale care-si duc viata de zi cu zi dupa principii care in Europa erau la moda in Evul Mediu, nu le poti impune un sistem democratic. Europa, de la Evul Mediua pana la sistemul democratic a mai incercat cateva sisteme de organizare sociala, razboaie locale, regionale, mondiale. Si ar mai fi cateva experiente sociale pana sa ajunga la actuala forma de organizare. Este un proces de lunga durata, iar populatia araba in mare ei majoritate nu este pregatita pentru o astfel de experienta. Rahatul daca-l zganderi pute. Din pacate americanii l-au zgandarit dar vantul impinge putoarea spre Europa. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Generalul Degeratu zicea la tv ca e o totala lipsa de organizare sovietica, drept pedealsa pentru sanctiunile economice si premiza pentru slabirea Europei pe termen lung, care le vine manusă. Personal nu cred in 800.000-1.000.000 de coincidente. Ca sa-si lase atitia insi casa la unison si sa-i apuce pe toti odata dorul de ajutoare sociale europene, e prea mult si pentru un credincios biblic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 08:13 |