Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
iulia_boris |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Jun 2016, 20:24) Aia sunt jihadistii care sunt un numar infim. Daca insa ii banezi pe toti le dai apa la moara dementilor, iar baza de recrutare creste exponential - atunci chiar ca nu mai poti controla situatia ![]() Chiar infim n-as zice totusi... Dar si ailalti sunt educati in spiritul evului mediu. Poti sa le pui si covorul rosu cand ii primesti in casa, daca manci carne de proc in fata lui tot va simti ca este de datoria lui sa te pedepseasca ca i-ai incalcat mai stiu ce fantezii religioase. Ce-i asa greu de priceput? Cine nu-i cu noi e dusmanul nostru si trebuie sa moara. Mentalitatea pe care au avut-o si cruciatii crestini acum cateva sute de ani. Ideea e ca europenii au reusit in mare parte sa se debaraseze de balastul asta de fanatism religios. Muslimii, daca reusesc sa ajunga in Europa in numar suficient de mare au toate sansele sa ne intoarca in Evul Mediu. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Sa-i interzici nu e suficient si nu poti face nici ca americanii cu pieile rosii ptr. ca astia nu au doar arcuri si sulite - tot smecherii planetei i-au inarmat
![]() Totusi tendinta umana e evolutiva, indiferent de conditii... chiar si cu religiile astea radicale care chiar isi dau silinta ![]() This post has been edited by luck33ro: 1 Jun 2016, 23:17 |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E cert ca nenorocitii aia nu-si abandoneaza casele de prea mult bine. Sunt refugiati de razboi. OK. Au nevoie de ajutor umanitar. OK. Dar de ce taberele de refugiati trebuie sa fie neaparat in Europa? Eu unul asta nu o mai inteleg nici in ruptul capului.
Ca tarile arabe bogate nu-i primesc ca unii is siiti ceilalti suniti sau ce alte triburi mai sunt pe acolo si se urasc intre ei de moarte mi-e mai greu sa inteleg. Cred ca ar beneficia de mai mult ajutor umanitar daca s-ar refugia in Israel... Imi vine greu sa inteleg comunitati umane a caror "regulament interior" se bazeaza pe ura. Dar in fine nu conteaza ce inteleg eu sau nu. Dar, in Siria, teritoriile implicate in conflicte armate reprezinta undeva intre o treime si jumatate din suprafata tarii. Deci, mai ramane o jumatate de tara care e sigura. De ce nu se organizeaza acolo taberele de refugiati? Vor sa traiasca in comunitati guvernate de Sharia? Perfect, asa sa traiasca, dar la ei acasa nu in Europa. UE vrea sa le ofere ajutor umanitar? Perfect. Sa o faca. Sa sustina financiar tabere de refugiati in Siria. Voluntari sa le administreze se gasesc destui. A venit muslimul cu barcuta in Grecia? ii astept cu paine si sare, ii imbarc pe vapor, le confisc tot ce au in valoare de peste un anumit prag drept contravaloare transport si ii duc in conditii de siguranta in taberele de refugiati din Siria. Dupa ce face muslimul naveta de 2, 3 ori cu siguranta ii trece cheful de a mai invada Europa. Celor care sunt deja in Europa le iau interviu. Pe cei care declara ca au nicio meserie si nici nu vor sa invete, perfect, asa vrea omul sa traiasca, e optiune sa, il conduc la vapor si l-am trimis acasa. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Jun 2016, 21:55) Chiar infim n-as zice totusi... Dar si ailalti sunt educati in spiritul evului mediu. Poti sa le pui si covorul rosu cand ii primesti in casa, daca manci carne de proc in fata lui tot va simti ca este de datoria lui sa te pedepseasca ca i-ai incalcat mai stiu ce fantezii religioase. Ce-i asa greu de priceput? Cine nu-i cu noi e dusmanul nostru si trebuie sa moara. Mentalitatea pe care au avut-o si cruciatii crestini acum cateva sute de ani. Ideea e ca europenii au reusit in mare parte sa se debaraseze de balastul asta de fanatism religios. Muslimii, daca reusesc sa ajunga in Europa in numar suficient de mare au toate sansele sa ne intoarca in Evul Mediu. Apropo de muslimi si Evul Mediu: Pakistan teen burned alive Urmarile... Duminica s-au implinit niste ani de la caderea Bizantului...daca sultanul nu ar fi murit la asediul Vienei cum credeti ca ar fi aratat Europa acum? ![]() |
--------------------
...
...
...
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 1 Jun 2016, 20:24) Aia sunt jihadistii care sunt un numar infim. Daca insa ii banezi pe toti le dai apa la moara dementilor, iar baza de recrutare creste exponential - atunci chiar ca nu mai poti controla situatia ![]() Grosso modo, insumat, au fost sa zicem o suta de jihadisti (de fapt au fost mai putini, dar hai sa rotunjim, pentru usurinta calculului!). Care au facut peste 3000 de victime... Deci roughly 30 de victime/cap de terorist. In Europa a intrat anul trecut un milion de arabi. Daca 0,1% dintre ei sunt teroristi, inseamna 1000 de capete. Iti asumi moartea a 30.000 de europeni nevinovati? Simple as that! QUOTE(iulia_boris @ 1 Jun 2016, 22:23) Daca vezi ca are un rucsac langa el, sau mijlocul mai umflat, fuuuuuuuugi! ![]() Acum la modul serios, nu era nici un politist in preajma? QUOTE(radian @ 2 Jun 2016, 08:15) Nope, nu sunt! Casele si le abandoneaza doar pana in Turcia, doar acolo sunt refugiati de razboi! In momentul in care ies de acolo sunt imigranti economici! Iar o imigratie economica in masa, cu intrarea ilegala intr-o tara impotriva legilor acelei tari se cheama simplu invazie! This post has been edited by Garett: 2 Jun 2016, 07:42 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu era nici un politai ,el n-avea rucsac iar eu trageam de lesa cainelui sa nu se duca sa-l miroasa p-ala la cur..Ca idiotii astia considera cainii 'murdari' si cre'ca daca facea scandal il luam si la bataie..Normal ca.cainele cand l-a vazut p-ala ca se aseaza cu gaoaza-n sus s-a gandit ca la o invitatie..Interesant ca dadea cu fruntea de pamantul de la baza unei tufe unde prefera cainii sa se pise..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Sunt nevricoasa de felul meu..Si cand vine vorba de caine chiar fac urat..In plus era si capcaunul cu mine..
Dar pe tine nu te-as bate vreodata.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Mai gândește-te... E totuși ungur.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
iulia_boris |
![]()
|
Io cu ungurii n-am nica..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Nu ești patrioata...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
iulia_boris |
![]()
|
Stiu.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Jun 2016, 10:00) Nu era nici un politai ,el n-avea rucsac iar eu trageam de lesa cainelui sa nu se duca sa-l miroasa p-ala la cur..Ca idiotii astia considera cainii 'murdari' si cre'ca daca facea scandal il luam si la bataie..Normal ca.cainele cand l-a vazut p-ala ca se aseaza cu gaoaza-n sus s-a gandit ca la o invitatie..Interesant ca dadea cu fruntea de pamantul de la baza unei tufe unde prefera cainii sa se pise.. Trebuia sa-i spui omului ca locul ales nu prea e halal ![]() |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Sa-i stric momentul?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 2 Jun 2016, 07:41) In Europa a intrat anul trecut un milion de arabi. Daca 0,1% dintre ei sunt teroristi, inseamna 1000 de capete. Iti asumi moartea a 30.000 de europeni nevinovati? Simple as that! Cand gandesti in "noi versus ei" e usor sa iei decizia "decat sa moara 30 de mii de europeni nevinovati, mai bine sa moara 999 de mii de arabi nevinovati si o mie de vinovati". Eu asta inteleg ca ar fi pozitia ta. Deci o viata de european valoreaza macar 33.(3) vieti de arab. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Apropo',vazui un clip .din Finlanda,unde o ceata de azilanti d-astia au dat jos dintr-o masina transport local o fata pt ca avea caine..Au coborat dupa ea si au inceput s-o loveasca,inclusiv cainele,s-o jigneasca si s-o alunge..Deci aia fiind in tara ei..Au intervenit cativa localnici insa erau depasiti numeric de azilanti..Bineinteles c-au sarit la bataie si la aia..Daca vreodata se ajunge la asa ceva aici si stam ca tontii sa ne calareasca astia cum vor suntem tara de eunuci..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nț. De corecți politic.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
iulia fu cu sonor filmu, injuraturile cainelui le auzisi?
ps. de cand e voie cu caine in autobuz? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Jun 2016, 11:46) Apropo',vazui un clip .din Finlanda,unde o ceata de azilanti d-astia au dat jos dintr-o masina transport local o fata pt ca avea caine..Au coborat dupa ea si au inceput s-o loveasca,inclusiv cainele,s-o jigneasca si s-o alunge..Deci aia fiind in tara ei..Au intervenit cativa localnici insa erau depasiti numeric de azilanti..Bineinteles c-au sarit la bataie si la aia..Daca vreodata se ajunge la asa ceva aici si stam ca tontii sa ne calareasca astia cum vor suntem tara de eunuci.. Link? Pare intoxicare. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Acu' ca nu ma credeti ,na poftim..
barfi,e voie cu caine in autobuz si la noi ,in multe tari civilizate chiar si-n mall-uri doar la noi rumanii tusesc cand vad caini, doar sa aibe botelnita..Inclusiv in tren.. https://www.facebook.com/janajanamaria/vide...89747877702562/ Da' voi dati inainte cu asa zisa toleranta..Si circumstante..Intoxicari.. This post has been edited by iulia_boris: 2 Jun 2016, 11:36 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bineînțelesc că tre' toleranță.
Mai ales din partea noastră, creștini fiind. Și milă și compasiune. Da' nu prostie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
D-aia si spusei'asa zisa'..Ca toleranta-i una si prostia-i alta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aia e bataie, atunci faza din 41 ce fu, carnagiu?
ps nue de ajuns ca calci in kkt de caine pe strada, acum trebuie si la muol. This post has been edited by b76bgaarh: 2 Jun 2016, 12:00 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Da' ca,cainele-i de vina nu idiotu' de stapan..Ce vina are cainele? Vrei sa-ti arat pisatii si rahatii de prin metrou? Care-s operele bipezilor..Cand va veti folosi discernamantul?
Proaspata.. 13335721_1037748146301248_1583954709604545800_n.jpg ( Size: 13.46k ) Number of downloads: 118 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nici o petitie?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
Ce fetișuri ai și tu...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 2 Jun 2016, 10:00) ![]() ![]() ![]() QUOTE(tatabobu @ 2 Jun 2016, 11:19) Cand gandesti in "noi versus ei" e usor sa iei decizia "decat sa moara 30 de mii de europeni nevinovati, mai bine sa moara 999 de mii de arabi nevinovati si o mie de vinovati". Eu asta inteleg ca ar fi pozitia ta. Deci o viata de european valoreaza macar 33.(3) vieti de arab. Logica e simpla: arabi nu cunosc decat vreo 2, europeni destui. Prin Orientul Mijlociu n-am drum, prin Europa ma cam foiesc de cateva ori pe an. Deci da, e "noi versus ei", suna cinic da' nu ma intereseaza! Decat sa existe 0.01% sanse ca eu sau cineva drag/cunoscut mie sa fie victima unui atentat prefer sa crape tot Orientul Mijlociu! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Azi nu.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 20:54 |