Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
București...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
BUCURESTI!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nomazii panonici nu au sat mai mare decat cați sunt ei in B
![]() This post has been edited by bion: 26 May 2021, 17:20 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E inginer, e de iertat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
@radian
Incepand cu data de 12.09.2021 [retragrea NATO va fi finalizata pe 11.09.2021] talibanii se intorc oficial la putere in Afganistan [nu ca acum ar fi prea departe de putere]. Mai bine gandeste-te la asta, care imi pare mult mai grava comparativ cu musulmanii fundamentalisti din Europa. Talibani, pe langa fundamentalism, insemna trafic de arme, trafic de carne vie, reinfiintarea plantatiilor de opium, etc. Si asa, ca fapt divers, dati dracu' afganii astia. Inainte de 1900 le-au tras-o de doua ori britanicilor, in anii '80 le-au tras-o sovieticilor [macar rusii taristi au fost destepti, nu s-au dus peste afgani] iar in zilele noastre i-au tras-o lui NATO [ca sa nu zic americanilor]. Un articol interesant: https://dilemaveche.ro/sectiune/pe-ce-lume-...i-noi-avem-timp |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Americanii au luat-o pe coaja si-n in VietNam, contrar la ce ati vazut in filmele cu Ceac Noriz.
Ceva-mi spune ca daca Nordcoreeni nu erau asa prostalai, acum era toata NordCoreea; Ca o teorie, atunci cand nu au o parte serioasa a populatiei de partea lor, mai devreme sau mai tarziu sunt nevoiti sa se retraga. Stiam ca le-au tras-o sovieticilor, dar nu stiam de britishi si ca de doua ori. Din partea mea regulile ar trebui sa fie clare: - Esti azilant in tara asta, respecti regulile tarii asteia, fie ca esti chinez, congolez, libanez, afgan, etc. - Daca un azilant , sa zicem afgan, da cu bomba in Timisoara, impachetati toti afganii si pusi in primele avioane disponibile si ejectati din tara, cu interdictie de a reveni 5 ani; - Pe maghiari chiar i-as lasa sa se autoguverneze vreo 10 ani asa; Ca sa nu mai aiba pe cine da vina ca o duc rau; Am avut ocazia, in Timisoara, sa vad doi azilanti sot-sotie pe la vreo 55-65 de ani, mancau amandoi dintr-o portie de orez cu ceva carne de pui la o impinge tava; pareau niste oameni tristi, infranti de viata, nu cred ca le arede de saria si alte d'alea. Oricum ai lua-o, Romanika, asa cum e ea, cu belelele ei, e o tara mult mai stabila si sigura decat e Siria; Pe aici, daca iti vezi de treaba ta, poti sa o duci la fel de rau ca localnicii , chestie care oricum e mai bine decat sa dea alahacbar cu grenada; Femei se gasesc, bautura se gaseste, etc This post has been edited by dizzy: 27 May 2021, 08:34 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca un , sa zicem afgan, da cu bomba in Timisoara, impachetati toti afganii si pusi in primele avioane disponibile si ejectati din tara, cu interdictie de a reveni 5 ani; ![]() ![]() ![]() Daca la primul mar furat erau deportati toti romanii din italia cum era? PS, apropo de ungurii inofensivi, ia zi dizzy, ii expulzam pe toti? Sau doar daca dau la timisoara, la Tg secuiesc e ok? "2015, 1 decembrie - Atentatul cu bombă de parada de 1 Decembrie cu ocazia zilei naționale a României, se presupune că un lider al Mișcării de Tineret 64 (HVIM) ar fi intenționat să detoneze un dispozitiv exploziv la Târgu Secuiesc. În urma acestui atentat, Beke Istvan Attila a fost suspectat de terorism și arestat pentru 30 de zile. Anchetatorii au găsit la perchezițiile din Covasna, la imobilul folosit de Beke Istvan, sute de materii explozive și dispozitive electronice care permiteau acționarea de la distanță, două dispozitive militare de vedere pe timp de noapte (NVG), dar și un poligon de tragere. Se presupune că acționa la îndemnul și solicitarea lui Szőcs Zoltán, liderul celulei HVIM Târgul Secuiesc. Înalta Curte de Casație si Justitie i-a condamnat definitiv pe Beke Istvan Attila și Szőcs Zoltán la câte cinci ani de închisoare pentru infracțiunea de acte de terorism. [14][15] " E drept, in 86 au fost masini capcana puse de arabi in grozavesti, ca sa omoare sirieni. Noroc cu USLA. This post has been edited by einstein1984: 27 May 2021, 09:16 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca la primul mar furat din Etalea, deportau pe toti romanii de acolo cu interdicitie de 5 ani, acum nu aveam cacados de imagine in Europa;
Nu stiu ce ai tu cu ungurii, dar te sunt convins ca cei mai multi nu ar face asa ceva; Aia care ar face asa ceva, sunt sub procentele de grasime din lapte. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar la musulmani e invers, nu? majoritatea sunt criminali inascuti, doar aia de i-am intalnit eu erau de treaba sau se prefaceau.
Fain topicul, scoate xenofobii la iveala mai ceva ca ploaia ramele. This post has been edited by einstein1984: 27 May 2021, 10:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ainjtaine, tot ce inteleg eu pana acum din ce zici tu, e ca ungurii nostri e rai dar musulmanii... nu prea.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
dizzy |
![]()
|
Jeniule, incepi sa suferi de imposibilitatea sustinerii propriilor idei?
Regulile are trebui sa fie clare pt toti azilantii, indiferent de religie, culoare , etc. Ca sa mai zgarm intr-o gramada de rahat, la fel as fi procedat si cu belgienii, dupa cazurile cu pedofilii. Dar , ca sa te agit un pic, am mai povestit pe aici cum un musulmache alb inchis , era tare fericit ca au murit americani necredinciosi cand s-au prabusit turnurile gemene; pe ala chiar l-as fi trimis prin Ghana lui ; This post has been edited by dizzy: 27 May 2021, 10:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 27 May 2021, 10:35) Ainjtaine, tot ce inteleg eu pana acum din ce zici tu, e ca ungurii nostri e rai dar musulmanii... nu prea. Eu raspund pentru ce zic, nu pentru ce (vrei) sa intelegi tu. doar demonstram lui bion ca nua re dreptate. Iar parca fara a poza in refugiati nu puteau veni teroristii la noi... Sau ungurii sunt mai faini ca sunt teroristi de ai nostri, musulmanii sunt de ai lor si faza cu terorismul e motivul sa nu ii primim. Vorbim de oameni care pleaca de la rau de la ei din tara (la noi la vaslui macar nu-ti cad bombe in ciorba) si vor un loc unde sa munceasca si sa-si duca traiul sa-si creasca copii. Dar pentru ca impart aceiasi religie cu unii mai zurbagii, ii bagam pe toti in aeiasi oala si le uram sa stea acasa. Aia nu vin la noi sa ceara auto determinare sau pamanturile lu strabunicu, grof de banfi sau mai stiu eu ce. "Termenul de islamofobie este definit ca un fenomen de prejudecată împotriva musulmanilor, care se manifestă în general prin atitudini dezaprobatoare, violență, discriminare, sau aplicarea de stereotipuri, multe dintre ele întreținute (involuntar sau nu) de mass-media." @dizzy, nu te mai obosi, e clar. This post has been edited by einstein1984: 27 May 2021, 09:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 27 May 2021, 09:50) Eu raspund pentru ce zic, nu pentru ce (vrei) sa intelegi tu. doar demonstram lui bion ca nua re dreptate. "pe usa scria Femei, dar inauntru e buda". Cam asa e si cu ce inteleg eu, daca nu te exprimi inteligibil. Cat de demonstratia aia, daca nu ti-ai dat seama deja, a luat-o de ceva vreme pe drumuri secundare. Tu ii dai inainte cu ungurii care vor ardealul. Well, avand in vedere ce-a intrebat Agrig mai sus, daca se intampla asta, e avantaj tu, ca pleaca toti din Vaxlui si copitala inapoi in HarCov, si va raman locurile de parcare... This post has been edited by bucatzel: 27 May 2021, 10:19 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
dizzy |
![]()
|
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(gibonu @ 27 May 2021, 01:08) @radian Incepand cu data de 12.09.2021 [retragrea NATO va fi finalizata pe 11.09.2021] talibanii se intorc oficial la putere in Afganistan [nu ca acum ar fi prea departe de putere]... Acum multi ani de zile, am citit intr-o revista un articol despre viata din Kabul la sfarsitul anilor '70. Fete cu fusta mini, baruri, cafenele, discoteci, viata de noapte in stil occidental. In cincizeci de ani si dupa doua razboaie de uzura cu talilbanii la conducere este incredibil cat au putut sa involueze. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
Asta se intampla daca lasi ultrareligiosii sa conduca; De oricare fel.
Ia lasa-i pe ultraortodocsi sa conduca pe aici, sa vezi cum o iei iar spre evul mediu. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
Am avut un coleg semiungur in liceu, dar de atunci altii nu prea am intalnit in Bucuresti, si vorba aia la plantatie avem din toate colturile tarii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
Colegi pe jumate unguri aveam vreo 7-8 prin liceu, am un vecin cu ambii parinti unguri, nume gen: Covaci, Tocai, Barna, Deac, Tamas, de obicei se trag din ceva spita de maghiar.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
Domokos sigur este
![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
radian |
![]()
|
Legat de teroristul Beke Istvan, cine are rabdare sa citeasca...
https://covasnamedia.ro/interviu-actualitat...r-la-strasbourg QUOTE(dizzy @ 27 May 2021, 12:07) Pentru un Covaci n-as baga mana-n foc ca-i ungur. Pentru un Kovacs (fierar) da. This post has been edited by radian: 27 May 2021, 12:53 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Ungurul cel bun si pasnic si romanii cei rai.
![]() Islamul pare croit pentru a induce extremism. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Daca-mi dai si un link din Evenimentul Zilei te cred pe cuvant ca teroristul care avea cateva petarde banale era un terorist periculos.
Nu poate fi eliberat pana nu-si ispaseste condamnarea de 5 ani dar a fost eliberat dupa 11 luni si are cazierul imaculat... This post has been edited by radian: 27 May 2021, 13:15 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
https://www.activenews.ro/stiri/Sentinta-fa...omanilor-151734
" Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut sentința Curții de Apel București și constată faptul că organizația „Mișcarea de Tineret 64 de Comitate”- HVIM, fără personalitate juridică pe teritoriul României, și Asociația „Szent Laszlo Serege” – CIF 25683642 au caracter fascist, rasist și xenofob. Cele două organizații extremiste maghiare sunt așadar în afara legii iar membrii lor vor putea acum să fie trași la răspundere penală dacă vor continua să acționeze ca până acum. Mai mult, orice sprijin financiar acordat acestor organizații este acum interzis. Cele două organizații au fost sprijinite în trecut de instituții publice sub diferite căi. Spre exemplu, Asociația „Szent Laszlo Serege” a fost susținută financiar de Consiliul Județean Covasna, condus de UDMR-istul Tamas Sandor (detalii aici). De asemenea, membrii HVIM au fost încurajați în mod activ de UDMR să se manifeste în spațiul public." |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(radian @ 27 May 2021, 13:53) Presupun ca pe undeva prin neamul lor a fost vreun Ferrari Gedo, Astalos, Antal, Bobos, Chereches, Copos, Copot, Farcas, etc. Probabil ca se trasesera de ceva generatii dar vorbitori de maghiara sunt destui. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bucatzel |
![]()
|
Ok, vorbim de acelasi spatiu public in care se exprimau si Vadim si Funar, nu? In care se exprima acum Simion si Sosoaca... Adica nu-i ca si cum maghiarii au tampitii lor, dar pe la noi e plin de genii.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:42 |