Inmatriculare Masina Noua, Inclusiv Logan!
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare Masina Noua, Inclusiv Logan!
ApolloOne |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN ALBASTRU EGEE
- 01-B-ABC
|
|||
Mihai25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 March 06 ![]() |
Cateva sfaturi, pe baza experientei mele de pana acum cu inmatricularea:
- la cumpararea unui Logan am primit o factura, pe care am achitat-o la banca prin virament; intreaba ei clientul care banca este mai convenabila, pentru ca virarea banilor in aceeasi banca este mai ieftina decat intre banci; au am rezolvat prin ING - la livrarea masinii am primit o alta factura cu valoarea de jos zero - dupa cateva zile am luat si CI, am mers cu ea la RAR in aceeasi zi si am rezolvat in cateva minute; aici trebuie CI + copie + copie de pe buletin, am platit 10.5 lei - de la Udriste am luat fisele necesare, tiparite la masina; cost 10 lei - la circa financiara trebuie mers cu ceea ce scrie la primul post, dar atentie, ca vor factura cu zero la sfarsit ! se mai completeaza o cerere la ei, care se ia de la informatii. Deocamdata pana aici am ajuns si nici nu am rezolvat cu circa financiara ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
- B-088080
|
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva daca TAXA de INMATRICULARE (de 460.000) care se plateste la CEC poate fi platita la oricare CEC din bucuresti sau numai la cel din sectorul in care e domiciliul ? (Eu stau in sect. 6).
|
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Pt. certificatul de inmatriculare m-au trimis la cecul de sector
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Marian04 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 10 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Numai la sectorul de care apartii... au patit-o persoane in fata mea...la sectorul 3 nu primea altceva decat de sector....
|
--------------------
Logan 1,4 Laureate
Logan 1,4 Laureate
- B_96_SPM
|
|
Dorkster |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 March 06 ![]() |
QUOTE(Valentine @ 25 Nov 2003, 23:34) Mai intai va deplasati la RAR (pe Calea Grivitei 391 - programul este Lun-Vin, de la 8,30 - 12,00 si 12,15 - 15,00 - pentru cei care vin cu Metroul este indicat sa coborati la statia 1 Mai, nu Grivita). Acolo cu copie dupa cartea de identitate si dupa buletinul proprietarului (in caz de procura si copie dupa buletinul mandatatului) precum si cu factura fiscala de cumparare a masinii (si copie) + 96.500 lei (conform lui mem, in pret sunt incluse si doua copii xerox - dupa buletin si CI a masinii, dar nu m-as baza prea mult pe asta) va secretizati cartea de identitate (i.e. se aplica o folie speciala pe datele masinii pentru a se evita falsificarea ulterioara a datelor) si deasemenea primiti O BULINA (da UNA nu doua) rosie / sau verde, reprezentand ITP-ul pentru 2 ani (precum si stampila pe Cartea de Identitate) care se lipeste pe numerele finale (eu am pus-o in spate). Dureaza totul cam 15 min. Secretizarea costa 106.000 rol. QUOTE(Valentine @ 25 Nov 2003, 23:34) Mai departe deplasati-va la CECul din sectorul proprietarului. aici http://www.rsb.ro/judet.php?jud=bb sunt sucursalele. Acolo platiti taxa certificat auto (aprox 290,000 lei). Evident dureaza 5 min. Apoi va deplasati la trezoreria taxa de inmatriculare auto (aka taxa talon - aprox 456,000 lei). Mai nou (incepand din Martie 2005) aceasta taxa se pare ca se poate plati si la CEC (la fel ca si cea de certificat auto). Oricum, adresele unde sunt aceste institutii, precum si nr. de telefon si orar, in acest loc Ambele se platesc la CEC. Nu mai stiu cit costa fiecare, dar impreuna au costat 820.000rol. QUOTE(Valentine @ 25 Nov 2003, 23:34) Mai departe deplasati-va la Directia de Impozite si Taxe Locale pentru plata impozitului. Pe drumul dintre CEC si Directia de Impozite si Taxe Locale, incercati sa gasiti o Posta de unde sa cumparati timbre fiscale de 10.000rol. Eu am avut nevoie de unul singur, dar, daca nu vreti sa riscati, cumparati-va 2-3. Atentie, sint Directii unde se gasesc timbre fiscale, dar nu este o regula. In sectorul 4, de exemplu, nu se gasesc. QUOTE(Valentine @ 25 Nov 2003, 23:34) Impozitul este aprox. 170,000 lei pe an pentru orice model dacia. Aveti nevoie de copii dupa fisa de inmatriculare, copie dupa factura, copie dupa asigurarea RCA, copie dupa buletin (ambele in caz de procura), copie dupa procura, copie dupa Carte de Identitate, timbru fiscal de 10,000 lei (luati de 12,000 ca sa fiti sigur, ca se mai schimba) - se gasesc la orice oficiu postal + evident toate actele in original. Procedura dureaza 15 min (eu nu am gasit nici un fel de coada, ora aprox. 11, luni). Aici e partea ciudata. Nu am platit nici un impozit pentru masina, desi am intrebat explicit. Ma poate lamuri cineva? QUOTE(Valentine @ 25 Nov 2003, 23:34) ATENTIE: pentru cei ce vor NUMERE PREFERENTIALE, se mai adauga aici si chitanta numere preferentiale, pe care o luati de la ghiseul 13. Costa aprox. 460,000 lei. Pentru cei cu numere la RAND NU TREBUIE! INAINTE de a va aseza la coada, mergeti la casierie si achitati placutele de inmatriculare. Eu mi-am luat numere la rand si a trebuit sa platesc INAINTE de ma aseza la coada. Cu ocazia asta le si aflati. Numerele la rand au costat 240.000rol. Dorkster |
--------------------
Dacia
Laureate 1.5DCI
- B-XX-XXX
|
|
craibuni |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 April 06 ![]() |
Sal! sunt un nou proprietar de Logan Pref 1,5 dCi.
Am cumparat masina de la un dealer din Craiova (Redac), am servici in Craiova - evident cu carte de munca, locuiesc in Craiova si mai am si viza de flotant tot pentru Craiova. Problema este ca eu am domiciliul stabil in alt judet - DB, si nu stiu unde trebuie sa inmatriculez masina. Eu vreau in Craiova, n-am de gand sa merg cu numere de DB prin DJ. Stie cineva daca este posibil, sau sunt obligat sa o inmatriculez in judetul de domiciliu stabil. ![]() |
--------------------
logan
preference
- DJ 029402
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(craibuni @ 26 Apr 2006, 19:51) Sal! sunt un nou proprietar de Logan Pref 1,5 dCi. Am cumparat masina de la un dealer din Craiova (Redac), am servici in Craiova - evident cu carte de munca, locuiesc in Craiova si mai am si viza de flotant tot pentru Craiova. Problema este ca eu am domiciliul stabil in alt judet - DB, si nu stiu unde trebuie sa inmatriculez masina. Eu vreau in Craiova, n-am de gand sa merg cu numere de DB prin DJ. Stie cineva daca este posibil, sau sunt obligat sa o inmatriculez in judetul de domiciliu stabil. ![]() Da, se inmatriculeaza unde ai domiciliu stabil. Sau mai simplu, unde platesti impozit, acolo o inmatriculezi. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Tot ce trebuie pt. inmatriculare masina noua si programul de lucru de la politie (Iasi).
Martie 2006 This post has been edited by GoGu: 29 Apr 2006, 11:26 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
craibuni |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 April 06 ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 26 Apr 2006, 23:01) Da, se inmatriculeaza unde ai domiciliu stabil. Sau mai simplu, unde platesti impozit, acolo o inmatriculezi. Mersi. Mă gandesc să-mi schimb buletinul, dar asta inseamnă timp pierdut. Dacă schimb buletinul, trebuiesc schimbate și alte acte (ex: cartea de identitatea a mașinii)? |
--------------------
logan
preference
- DJ 029402
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(craibuni @ 30 Apr 2006, 10:24) Mersi. Mă gandesc să-mi schimb buletinul, dar asta inseamnă timp pierdut. Dacă schimb buletinul, trebuiesc schimbate și alte acte (ex: cartea de identitatea a mașinii)? Nu, CIV nu trebuie. Dar *cred* ca trebuie si permisul de conducere. Eu am tot amanat sa-l schimb, ca n-am avut timp sa ma duc sa-mi fac toate testele medicale, asa ca nu l-am schimbat. Dar e posibil teoretic sa-ti iei amenda daca difera adresele. Practic, daca ti-a cerut politia permisul, deja ai facut alta boacana mai grava si nu se mai uita la adrese ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 30 Apr 2006, 11:57) Daca iti schimbi buletinul, adica daca ai alta adresa in noul buletin este obligatoriu sa-ti schimbi si permisul de conducere, altfel risti sa te amendeze Politia. Eu am patit-o. Cel mai complicat la schimbatul permisului este fisa medicala, dar te duci la spital / policlinica si te orientezi acolo, adica gasesti o asistenta de treaba si te duce ea peste tot, pe la toate cabinetele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
FlorinF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 31 January 05 ![]() |
Salut,
vreu sa-mi iau logan in rate si am nevoie de un credit de 8000 Ron, din pacate eu mi-am schimabat locul de munca si nu pot lua credit de la banca decat dupa minim trei luni lucrate. Poate in schimb sotia, intrebarea este pot inscrie masina pe numele meu si nu al sotiei? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat
- GL74DEA
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ia un credit pentru nevoi personale pe numele soției și treaba-i rezolvată.
Da' pe numele ei de ce nu vrei să fie înmatriculată? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FlorinF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 31 January 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jun 2006, 14:29) Ia un credit pentru nevoi personale pe numele soției și treaba-i rezolvată. Da' pe numele ei de ce nu vrei să fie înmatriculată? ![]() Vreau sa profit de oferta de finantare a dealer-ului ( dobanda mai mica, casco gratuit in fiecare trimestru/an cat timp ai contratul de credit) si in plus nu vreau sa am probleme pe la service sau in alte probleme care pot aparea nefiind eu proprietar. Dar nu mi-ai raspuns la intrebare? |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureat
- GL74DEA
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic cred ca s-ar putea, doar sunteti casatoriti si aveti aceeasi adresa. Suna la dealer si el te va lamuri.
Dar sigur poti pe factura sa va treceti amandoi, iar talonul sa fie apoi numai pe numele tau. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FlorinF @ 22 Jun 2006, 14:42) Dar nu mi-ai raspuns la intrebare? Ba am răspuns la întrebare, având la dispozițiile informațiile spuse de tine: vrei un Logan pe credit, credit pe numele soției, talonul pe numele tău. OK: credit de nevoi personale pe numele soaței, ai banul, cumperi mașina, talonul pe numele tău. Eu n-aveam de unde să știu cum vrei să faci creditul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Poate imi imi dati un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu. Vreau sa cumpar un Logan nou cu banii jos folosind in acelasi timp si contravaloarea unei Dacii vechi pe care intentionez sa o casez. Dacia veche este a socrului meu care, desigur este bucuros sa ma ajute. Intrebarea este urmatoarea: cum este mai bine sa procedez, sa trec masina de casat pe numele meu (asta inseamna contract de vanzare-cumparare, cu RAR-ul aferent, etc, deci batai de cap multiple), sau sa cumpar noua masina pe numele socrului utilizand avansul luat pe masina lui casata, plus cash-ul meu, si apoi sa trec Loganul pe numele meu? Exista posibilitatea juridica a cumpararii in dubla proprietate cu parti procentuale corespunzatoare? Care credeti ca e varianta cea mai fericita?
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Varianta cea mai fericita e sa vinzi dacia veche si banii ii pui dincoace. Daca nu, iei 'rabla' pe numele tau.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Daniel_Sarba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 June 06 From: Oradea ![]() |
Nu are nimeni pasii pentru Oradea?
![]() Va multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
- BH 13 SDC dizelache 85 CP
|
|
Sorinator |
![]()
|
Am inteles ca la Timisoara singurului dealer de masini Logan i s-au alocat doar 100 de unitati prin programul REMAT. Exista 4000 de doritori sa-si caseze masina si sa achizitoneze un Logan, din care 2000 sunt dispusi sa plateasca cash si restul cu credit. Banuiesc ca cei 100 care vor beneficia de program sunt toti pilele concesionarului. Cred ca nu am nicio sansa la Dacia Logan.
|
--------------------
Dacia
2006
|
|
Sorinator |
![]()
|
Ca fapt divers, sa vedeti ce bine sunt informati angajatii de la Logan. Cand am fost ultima oara la dealerul de aici din Timisoara, am deschis vorba despre noul Logan (Collection2) cu motor de 16V si i-am intrebat ce stiu despre el, cand o sa-l primeasca la vanzare, ce date au de la producator. S-au uitat la mine ridicand o spranceana si au zis ca sunt simple zvonuri ca e vorba de un proiect despre care nu stie nimic nimeni. Cand le-am spus ca exista Logan-uri 16V care circula prin oras abia s-au abtinut sa nu rada si au replicat ca nu ar putea fi decat masini tunate sau cu abtibildul 16V pe portbagaj. Bietii ignoranti nu stiau ca exista poze pe internet cu modificarile adude masinii (nici nu stiau ce anume va fi modificat), nici nu stiau caracteristicile viitorului model, nici nu auzisera de faptul ca va fi comercializat dupa salonul de la Paris din toamna. Daca as fi in locul sefului lor i-as concedia imediat pentru incompetenta si lipsa de documentare. E inadmisibil ca un angajat de la vanzari sa nu aiba ultimele date de pe internet sau sa nu-si fi facut conturi la forumurile in care se dezbat problemele referitoare la obiectul muncii lor. Ca sa vedeti de la cine cumparam noi masini... Cred ca mai degraba puteam eu sa-i explic caracteristicile unui Logan...
|
--------------------
Dacia
2006
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Update pentru Bucuresti:
RAR ________________ 107.000 lei CEC ________________ 820.000 lei (pentru amandoua) Impozit ______________ 210.000 lei Numere preferentiare __ 490.000 lei La politie mai intii platiti la caserie numerele inclusiv cele la rand. Ghiseele 14,15,16 - o singura coada pentru toate (nu ca ar fi toate deschise ![]() Apoi la unul din ghiseele 6,7,8,9 sau 10 pentru a depune dosarul. Tip coada de la merge celmai repede e cea de la 6 deoarece e deservita si de ghiseul 7, care ghiseu e ascuns de stilp. PS eu am stat la 8 si a durat 1:30 dar cred ca a fost coada care a mers cel mai incet. PS2 a si 1:00 la caserie PS3 Asta se intampla martea pe la 8 dimineatza. |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
georgebutuc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 31 August 06 ![]() |
spuneti-mi si mie, din experientele voastre, resusesc sa-mi schimb si buletin (domiciliul stabil) si permis si sa si inmatriculez masina in Bucuresti in 30 de zile pana imi expira nr rosii?
si fisa aia medicala pt schimbat permis tre` sa fie din judetzu` unde am acum domiciliu stabil trecut in buletin sau unde inmatriculez masina? multam fain anticipat This post has been edited by georgebutuc: 20 Sep 2006, 22:05 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition dci
|
|
madalina82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Maine ma voi aventura si eu in a-mi inmatricula masina cumparata prin programul REMAT si care este pe numele tatalui meu. Vom merge impreuna peste tot, pentru a evita mersul la notar si pentru a sta amandoi paralel la cozile de la Udriste.
Pentru cei care au nevoie: in perioada summit-ului Francofoniei, la Udriste programul de lucru este inte 8,00 si 16,00 pana pe data de 2 Octombrie. Revin cu amanunte! |
--------------------
DSN
clima
- B 39 DSX
|
|
madalina82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi am reusit ca in 1 h si 30' sa merg la RAR pt securizarea C.I.V., apoi la Circa Financiara de la Kogalniceanu si mai apoi la Udriste pentru a depune actele pt inmatriculare. La ora 10,20 la Udriste era gol. Mi s-a parut incredibil! Eram obisnuita cu cozi imense... Am fost la ghiseul 7 unde nu era nici o persoana.
Marti ma duc sa imi ridic numerele, precum si actele! I'm so happy! |
--------------------
DSN
clima
- B 39 DSX
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
pe la ce ora ati fost? ca sa stiu si eu ca o sa fac drumuri pe la Udriste
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
sa evit aglomeratia
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
madalina82 |
![]()
|
QUOTE(Giurisici Fabian @ 29 Sep 2006, 18:18) QUOTE(Giurisici Fabian @ 29 Sep 2006, 18:19) Pe la 10,00 -10,15 eram la Udriste. Du-te la C.E.C. pt a plati acei 820,000 si cu o zi inainte eventual. Va fi mai simplu. Mult succes! |
--------------------
DSN
clima
- B 39 DSX
|
|
kenuryos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 15 August 06 From: tgv/bv/buc ![]() |
salutare la toata lumea! de maine (luni, 2.10) incep drumurile ca sa-mi inmatriculez loganu 1.6 laureate. Mi-am facut o lista ,cat mai exacta sper eu, cu pasii de urmat si cu ce acte/bani si in ce ordine trebuie sa ma prezint in fiecare loc, asa incat sa evit drumurile inutile. Multmesc muuult de tot la toti cei care si-au povestit experientele cu inmatricularea aici, ca datorita voua m-am mai luminat si eu! O sa revin sa va povestesc cum a fost la fiecare din cei 6 pasi!
( 1.Rar 2. Udristei-dactilografiat fisa 3.CEC 4.Admin fin. 5 Udristei-depus dosar 6.Udristei -ridicat numere) |
--------------------
dacia
logan
laureate ar fi un dezastru sa ne placa la toti acelasi lucru
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:38 |