Nicusor Dan independent la Capitala, avem o sansa sa scapam de politruci
![]() ![]() ![]() |
Nicusor Dan independent la Capitala, avem o sansa sa scapam de politruci
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Te plictisesti?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E incomplet chestionarul. Ar mai trebui o optiune, ceva de genul: sunt din provincie, mi se rupe cine-i primar la capitala.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt pentru candidatura unui independent la primarie, dar desi am votat cu el data trecuta, acum am ceva rezerve fata de Nicusor Dan. De cateva ori mi-a dat senzatia ca 1) are mici deranjamente la mansarda si 2) are veleitati de extremist taliban pe alocuri -calitati bune in opozitie dar total contraindicate cand trebuie sa si construiesti ceva.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
luck33ro |
![]()
|
Acu nimeni nu-i perfect
![]() QUOTE(radian @ 16 Oct 2015, 18:34) E incomplet chestionarul. Ar mai trebui o optiune, ceva de genul: sunt din provincie, mi se rupe cine-i primar la capitala. Intrebarea spune si asta, dar tine cont ca urmatorul pas ar fi presedentia ![]() QUOTE Cum voteaza bucuresteanul? |
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Oricare ar fi vi-l meritati
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Oricum îi saltă pe toți
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Se poate inchide
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mda
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Stati ba ca inca nu ajunse nici catindat oficial omu si voi deja il vedeti inchis?!
![]() |
--------------------
**
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ake l-a caracterizat destul de bine, sunt de acord. Nu e ideal.
Dar cand ma uit la lista cu primarii generali din ultimii 15 ani (Lis, Basescu, Videanu, Oprescu) Nicusor asta mi se pare parfum. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ai uitat de halalaicu.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Mie cu al nostru mi-e cam rușine.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
Simt deja parfum de invidie
![]() |
--------------------
**
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ti-am zis sa nu combini iahnia cu varza acra.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
luck33ro |
![]()
|
alea se anuleaza reciproc, nimic nu stii !
![]() |
--------------------
**
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Apropo, Nicușor asta e din ciclul Remus Cernea?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iezapt!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu au nimic in comun de fapt... Cernea ala e cu delfinii, gheii si cu PSDeul
![]() This post has been edited by luck33ro: 16 Oct 2015, 23:31 |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au aceeasi structura moleculara. Amindoi dau din miini si picioare sa anunga la un ciolan mai mare.
Am inceput sa seman cu Eminescu |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
mai degrabă cu Eminem.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Filozofam gen Moromete si nu spunem nimic concret, doar banalitati.
|
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
dacă deschizi topicuri banale...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Tie iti place circul, am inteles...
![]() |
--------------------
**
|
|
gabize |
![]()
|
Cum ai ajuns la concluzia asta?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 16 Oct 2015, 18:40) Sunt pentru candidatura unui independent la primarie, dar desi am votat cu el data trecuta, acum am ceva rezerve fata de Nicusor Dan. De cateva ori mi-a dat senzatia ca 1) are mici deranjamente la mansarda si 2) are veleitati de extremist taliban pe alocuri -calitati bune in opozitie dar total contraindicate cand trebuie sa si construiesti ceva. Nimeni nu-i perfect. ![]() Cand esti in opozitie in romanika noastra salbatica daca nu esti taliban nu rezolvi nimic... SIstemul iti da flit instant. Adevarat ca am ajuns sa consideram nebun pe oricine se impotriveste sistemului ![]() Daca am avea de ales intre mai multi independenti ar fi super. This post has been edited by luck33ro: 17 Oct 2015, 19:32 |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Campania electorala nu a început încă. Oricum, e cazul sa cotizezi bani dacă tot faci reclama pe fatza unui candidat. Părerea mea.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu e voie sa cotizezi ca persoana fizica pentru independenti ... Lui Macovei i-au confiscat banii primiti cotizatii prin Paypal
![]() This post has been edited by luck33ro: 17 Oct 2015, 21:07 |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:35 |