Mancare la birou - exista ceva ieftin si bun?, firme de comenzi on-line sau telefonic
![]() ![]() ![]() |
Mancare la birou - exista ceva ieftin si bun?, firme de comenzi on-line sau telefonic
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
cauta firme de Cattering
![]() Preferabil ar fi sa fie toata firma inscrisa la o astfel de firma si sa aduca mincarea la toti odata... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieftin nu prea gasesti si bun. Dar buna gasesti la:
www.hailamasa.ro www.lamarelesilamicu.ro www.chelner.ro Mai e Casa Sorescu. Daca mai aflu ma interesez |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Corect ionut, si bun si ieftin nu exista. Ori una, ori cealalta
![]() Si eu luat odata piza de la fourpizza.ro (pentru ca era singura care aducea la 11 noaptea in zona mea). Jalnica e putin spus ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
-chelner.ro si culinar.ro sunt site-uri generale, un fel de portaluri. Nu ma multumeste nimic de acolo.
-marele si micu ala nu merge saitu -cemancamazi.ro are preturi rezonabile la pui, dar dupa doua zile rotiserie nu mai vrei sa auzi de zburatoare -de chinezesti te saturi mai greu ca sunt sute de feluri, dar sunt cam scumpute, dupa cum ziceam -pizza buna inca n-am gasit -shaorma on-line exista ![]() mai postati si voi din experiente personale - bune ori rele L.E. dupa ce-am posat am tastat la plesneala www.shaorma ro Uite ce-am gasit ![]() QUOTE 1 lipie cred ca in special carnea e optionala cartofi prajiti carne pui 250 gr.(prajita) sos de maioneza cu usturoi ketch up dulce/picant sos de ardei iute(super iute) varza alba proaspata ceapa alba castraveti in otet *INGREDIENTELE DE MAI SUS SUNT OPTIONALE ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Ake @ 10 Nov 2005, 18:32) Da. Uite ... shaorma_hr.jpg ( Size: 5.23k ) Number of downloads: 4597 ![]() ![]() Later edit: Au si webcam sa poti sa vezi cum iti prepara shaorma Shaorma.gif ( Size: 40.5k ) Number of downloads: 4196 ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
avathan |
![]() ![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Ake @ 10 Nov 2005, 18:19) Ati gasit vreo firma la care se poate gasi ceva bun de mancare, ieftin si care sa nu vina dupa trei ceasuri? http://www.hailamasa.ro/ ehh asta e ... e al wuxing -si inca unul cu mancare romaneasca al aceluiasi patron care se numeste hai lamsa ![]() la wuxing merge ,vezi ca ai link pe site ...nr. de tel . pt comenzi parca e acelasi ... ![]() era deja postat link-ul se pare mai sus...de ionutctn sper ca ake e bucurestean ![]() ![]() This post has been edited by avathan: 10 Nov 2005, 18:07 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.610 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In ultima vreme sunt incantat de pizza celor de la www.pizzadaisy.ro, si mi se pare ca au preturi ok. Mult mai ok decat cele de la HaiLaMasa.
Tot pachetelul e de baza insa... Daca bagi prea multe porcarii d'astea la stomac iti scade indicatorul IQ/Kg, ceeea ce nu e bine... This post has been edited by cosmin_m: 10 Nov 2005, 18:11 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
www.xfood.ro, www.cuptorulculemne.com
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(cosmin_m @ 10 Nov 2005, 18:09) Daca bagi prea multe porcarii d'astea la stomac iti scade indicatorul IQ/Kg, ceeea ce nu e bine... aciliesa m-ai pierdut: e bine cu coeficientu mare sau mic? QUOTE www.xfood.ro, www.cuptorulculemne.com Ma, voi ati mancat de-aicea sau ma luati pe mine de cobai? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 10 Nov 2005, 20:16) Pai IQ-ul e constant, deci daca raportul IQ/kg scade, inseamna ca cresc kilogramele. Acu tu ce zici, e bine sa creasca? ![]() QUOTE(Ake @ 10 Nov 2005, 20:16) Da am mancat (catb e coleg cu mine ![]() Deci noi comandam cel mai des de la xfood, care-s firma de catering. Ne trimit un excel in fiecare vineri cu meniul pe saptamana urmatoare si fiecare isi completeaza ce si in ce zi vrea sa manance (nu e obligatoriu sa comanzi zilnic si nici comanda minima nu stiu care e, dar sunt zile cand comanda doar 2-3). Se trimite inapoi excelu, urmand ca apoi in fiecare zi, pe la 12, sa soseasca mancarea comandata. Comanda nu e batuta in cuie, se poate schimba dar doar pentru zilele urmatoare, nu in aceeasi zi. Bonus ne-au adus si un cuptor cu microunde, moca, pe perioada cat comandam de la ei. La preturi stau mult mai bine ca ce s-a enumerat p-aici, cu 10 lei mananci o ciorba si un fel principal. Hai ca-ti trimit pe meil si un meniu, sa vezi cam ce si cum. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai fierbator - > Supa instant ! Tocma am terminat de papat una d-asta . Mai vreau !
![]() This post has been edited by Cornel001: 10 Nov 2005, 21:03 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
La mine la job vine o firma Calypso..super decenti..
POrtii mari, preturi mici, 3 feluri de haleala ajung la 170-200k lei o sa caut numele si numarul de telefon Ca exemplu, o masa pt 50 de persoane (ziua lu Aura) a costat....7 bulioane! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sa va explichez : mancare catering = kg multe in plus
pizza la birou = kg al dracu de multe in plus dimineata = cremwusti la 11 = 2 fripturici facute de acasa bagate in staniol la 14 = 200 g de sunca la 17 = 3-4 mere la 19 = esti din nou acasa (daca nu, vezi ora 11:D) da andrei , stiu , stiu ... las ca poate ma ajungi din urma ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe culinar, la comenzi on line, gasestie 7-8 firme ce aduc mancarea acasa. Eu manac de la hai la masa: meniu variat, multe salate bune, vin la timp, mancarea este buna intotdeauna.
Pentru Pizza, jerry's pizza imi plac cel mai mutl pentru ca imi pot alege eu ingredientele. Pentru mancare chineeasca www.china-express.ro, foarte buna, insa mai scumpa decat wu xing, hua long etc |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Ake |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 10 Nov 2005, 20:57) QUOTE(ake) aciliesa m-ai pierdut: e bine cu coeficientu mare sau mic? Pai IQ-ul e constant, deci daca raportul IQ/kg scade, inseamna ca cresc kilogramele. Acu tu ce zici, e bine sa creasca? ![]() Sincer, mi-era frica sa nu fie coeficientu constant ![]() QUOTE Da am mancat ..Hai ca-ti trimit pe meil si un meniu, sa vezi cam ce si cum. sanchiu. mi se par superrezonabile preturileQUOTE(Cornel001 @ 10 Nov 2005, 21:02) Daca ai fierbator - > Supa instant ! Tocma am terminat de papat una d-asta . Mai vreau Bleaahhhh :puke:QUOTE(GeorgeB @ 10 Nov 2005, 22:01) dimineata...la 11...a 14 ...la 17...la 19 .... imi place cum gandesti |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
ashu |
![]()
|
QUOTE(madalina @ 10 Nov 2005, 22:18) Eu manac de la hai la masa: meniu variat, multe salate bune, vin la timp, mancarea este buna intotdeauna. Acum vin la timp? Ca ultima oara am comandat acum un an, cand dupa doua ore am sunat si aia mi-a zis ca sunt pe drum, dupa 3 am sunat iar, se schimbase tura, iar operatoarea asta a verificat si nici nu plecase comanda. Bataie de joc in pur stil romanesc. Cu stomacul lipit de sira spinarii m-am tarat pana jos la butic, de unde mi-am luat niste biscuiti si un iaurt, scapand astfel la mustata de la moartea prin inanitie. Asta mi-a pus capac, ca noi comandam foarte des de la ei si eram oricum acriti ca veneau dupa 2 ore, ca nimeni altii, asa ca atunci m-am jurat sa nu mai comand de la ei. Si oricum sunt cam scumputi fata de cata mancare ofera. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
La mine vin in 45-50 minute, totul cald, daca fac o comanda noapte si vreau sa imi aduca mancarea la 11:25Am , atunci o aduc. In plus, pe la 11 noaptea cand ajung eu acasa si imi dau seama ca nu am mancat nimic toata ziua, frigiderul e gol ca n-am timp de cumparaturi, iar talentul culinar oricum imi lipseste cu desavarsire, sunt singurii ce vin fara sa faca figuri, ca e tarziu, ca e comnada prea mica/prea mare, etc
In schimb, cu mike's delivery nu m-am impacat deloc. Nici la servicii, nici la mancare. Stie cineva mancare italieneasca cu livrare la domiciliu buna si variata (sa nu aiba in meniu: pene siciliene, pene carbionara, spaghetti carbonara, fussili carbonara si o pizza si gata meniul...) This post has been edited by madalina: 10 Nov 2005, 23:46 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Revenind la topic, am comandat de cateva ori de la jerry's pizza si sunt chiar bune, chiar daca raportul pret/cantitate este cam mare ![]() This post has been edited by mil: 11 Nov 2005, 12:23 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 10 Nov 2005, 23:01) sa va explichez : mancare catering = kg multe in plus pizza la birou = kg al dracu de multe in plus dimineata = cremwusti la 11 = 2 fripturici facute de acasa bagate in staniol la 14 = 200 g de sunca la 17 = 3-4 mere la 19 = esti din nou acasa (daca nu, vezi ora 11:D) da andrei , stiu , stiu ... las ca poate ma ajungi din urma ![]() Ai' baaa....crezi ca punem botu la lectia ta de morala culinara? Ai scris asa ca te poate vedea Mada... Ce dracu maaaa uitasi cand ma sunai (zilele trecute) sa imi chelfai la telefon cu cate o saorma de pe floreasca in fiecare laboanta??? aaa???? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pizza buna (~130.000) am mancat de la Azzuro - dar cred ca nu au o arie prea mare de livrare (in zona Dr. Taberei/Rahova/Cotroceni ajung, restul - nu stiu). In general veneau dupa <1-2h de la comanda.
http://www.afterhours.ro/restaurant_Azzuro.html |
--------------------
.
.
.
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 10 Nov 2005, 20:57) Pai IQ-ul e constant, deci daca raportul IQ/kg scade, inseamna ca cresc kilogramele. Acu tu ce zici, e bine sa creasca? ![]() Da am mancat (catb e coleg cu mine ![]() Deci noi comandam cel mai des de la xfood, care-s firma de catering. Ne trimit un excel in fiecare vineri cu meniul pe saptamana urmatoare si fiecare isi completeaza ce si in ce zi vrea sa manance (nu e obligatoriu sa comanzi zilnic si nici comanda minima nu stiu care e, dar sunt zile cand comanda doar 2-3). Se trimite inapoi excelu, urmand ca apoi in fiecare zi, pe la 12, sa soseasca mancarea comandata. Comanda nu e batuta in cuie, se poate schimba dar doar pentru zilele urmatoare, nu in aceeasi zi. Bonus ne-au adus si un cuptor cu microunde, moca, pe perioada cat comandam de la ei. La preturi stau mult mai bine ca ce s-a enumerat p-aici, cu 10 lei mananci o ciorba si un fel principal. Hai ca-ti trimit pe meil si un meniu, sa vezi cam ce si cum. Ashu, o sa zica lumea ca suntem actionari la ei, dar ai uitat sa spui ca ofera si un cuptor cu microunde ca sa iti incalzesti mancarea. Cado! ca sa zic asa. ![]() Erata: Ba ai zis ca au adus cuptor dar nu stiu pe unde imi umbla mintea. This post has been edited by catb: 11 Nov 2005, 16:37 |
--------------------
_
_
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Vezi ce-nseamna sa stai la tara ( cu tz)...sandwich-u' din geanta!
![]() De pomenesc cuiva de catering, poate iau si-o palma ca cica-l injur... |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
catb |
![]()
|
Poate confunda catering cu caterinca si de aia
![]() |
--------------------
_
_
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ma, m-am gandit si io la asta da' nu e ! in Ardeal, cel putin aci, nu se prea foloseste.
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
La noi la scarbiciu cea mai folosita comanda este cea prin telefon , adica sunam un coleg care este prin oras
![]() This post has been edited by Charlton: 11 Nov 2005, 15:38 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Charlton @ 11 Nov 2005, 14:52) De exemplu ieri, peste proaspat, 2 caserole de pasta de mic, dupa care in functie de starea meteo se fac in fripteoza sau afara la gratar. E clar daca mai aveti locuri la firma ma mut in Caransebes ![]() on topic: recomand firmele de catering (1, 2, 3 feluri) ... nu de altceva dar din pizza, saorme, hamburgeri, frigarui va faceti cat casa ... Si ar trebui sa imi recomand asta chiar si mie care de vreo 5 ani servesc pranzul la Spring Time Floreasca ... NU MANCAM DELOC REGULAT SI SANATOS FRATILOR ... DA DELOC ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
ashu |
![]()
|
Am uitat sa va zic ca shaormeria de la Cosbuc face si livrari la domiciliu. Multa vreme am comandat de la ei foarte des, insa acum ne-am cam lasat, ca au marit preturile foarte mult.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:09 |