motor solenza, mirare
![]() ![]() ![]() |
motor solenza, mirare
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Schimbati numele in CATERINCA.RO . Inteleg userul , necunoscator sfatuit de mecanic priceput , dar raspunsurile nu . Oricum 90 la suta au fost la inaltimea numelui ce il propun eu . Tineti-o tot asa ca o faceti bine .
This post has been edited by big2003: 11 Nov 2005, 16:07 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Foarte distractiv topicu asta ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Dacia lu' bunica'miu are motor de gordini , dar de abia acum mi-am dat seama .
In alta ordine de idei , fiti buni baieti , cine stie ; poate chiar are motor de mitzupishu [ scuzati , dar trebuia tz ] ... Nu cumva pe portbagajul solnitei in cauza scrie Evo IX ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Spre deosebire de asta din poza. Asta are doar motor. Pe folie cred.
Totusi, revenind la problema, o fi cu revolutionarul motor GDI ? This post has been edited by catb: 11 Nov 2005, 16:30 |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Am o varsta la care credeam ca am vazut si auzit tot ce poate debita romanul! Chestia cu motorul care am auzit din surse sigure ( Elena Udrea) e spion japonez deghizat in francez infiltrat in RO e buna de banc mai ales ca cetateanul o si crede.Brucan avea dreptate dar numai partial-nu ajung 20 de ani . Unii nu se mai fac bine niciodata dar au noroc ca fac urmasi. Va rog sa mai bagati treburi din astea pe site provoaca subit buna dispozitie .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
'mitzubishi'....
![]() ![]() Ma nu mai stiu ce sa zic! Nu imi venea sa cred cand citeam! Sa ma duc sa ma uit si io la a mea, ca asta o fi raspunsul de fuge jucaria mea asa de tare! Doamne, iti multumesc ca nu sunt moderator, ca inebuneam stergand topicuri si posturi si... USERI!!! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce, mai, sa ii stergi? Lasa, ca-s buni.
![]() |
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca mecanicu' a zis ceva "mi-ts bushit", ca si-o fi dat cu ciocanu' peste degete
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, trebuie sa recunoastem ca are un unchi hazliu. Nu uita sa-i mentionezi ca ai intrebat faza cu motorul mitubisi pe un forum cu 10 mii uitilizatori, dand si datele personale.
Vei vedea ca o sa se binedispuna ! |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
hm... mecanicu' o fi fost... GURU
![]() Acum stim unde e!! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Bai nene da' voi de prezumtia de nevinovatie chiar nu ati auzit? Ha? Deci pina cind voi nu puteti dovedi contrariul (cu poze de la masina lui si cu motorul din dotare) la tot ce spune omul, nu are rost sa faceti misto.
Parca tot pe la solenze am vazut ca spunea cineva ca ar fi mers cu 210 km/h, si cica ar fi mers si mai mult... poate o fi avind si omul ala la fel motor de mitsu. Deci nu e doar unul, da? Si se poate! Cred ca nu era gard la gradina. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
daca cineva a avut la dispozitie mijloacele tehnice si financiare necesare montarii in bune conditii a unui motor de "mitzubishi" pe Solenza cu siguranta ar fi inlocuit si kktul acela de carcasa de filtru de aer pe care scrie "renault 1.4". Nu numai din considerente tehnice, dar si din mandrie. Cazul este clasat; unchiul ori e un labar habarnist la masini ori e un mitoman.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
MA baieti, inchideti ma topicu', ca o sa ne citeze astia cu link-uri pe alte forumuri! Parca vad titluri la Bula lor
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
stii ce ma sperie? ca oameni atat de saraci cu duhul ca initiatorul topicului sunt considerati apti sa conduca. Si astfel pui in sarcina unor sinapse atat de subrede sa poarte responsabilitatea unei tone metal care se deplaseaza cu zeci de km/h printre noi.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Tare topicu! Am hăhăit cu lacrimi, daca eram la servici ma luau colegii de nebun
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Da' halatu' dom'le , halatu' ?!?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Oameni buni...domnul initiator si-a atins scopul, a facut misto de voi....
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by argon: 11 Nov 2005, 21:23 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe bune? noi credeam ca-i invers....
Ca sa vezi domnule ! Chiar are Mitzubushi ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(costi @ 11 Nov 2005, 21:19) Ce vroiam eu sa zic e ca creeaza flame...si voi va certati pe mitsubesheul omului ![]() Propun ca noii membri ce se inscriu sa aduca o adeverinta ca sunt testati psihologic.. ![]() This post has been edited by argon: 11 Nov 2005, 21:26 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
pana g_kata arat niste "evidence" putem sa credem ce vrem noi.
![]() @g_kata - pune niste poze, ceva... |
--------------------
-
-
-
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(g_kata @ 11 Nov 2005, 02:44) Mah,lasand glumele la o parte,asa mio zis el si io il cred.Stiu ca pe capacu ala de sus scrie renault 1.4l,da nu mi-ar fi zis asa aiurea.Maine o mai duc la cineva sa o vada.Si va zic atunci Ai fost cu ea la doftor s-o caute? QUOTE(Ake @ 11 Nov 2005, 02:55) Nu glumeam, cauta pe forum, vezi ca i s-a mai intamplat cuiva acum cativa ani. E drept ca nu-mi aduc aminte daca era Solenza Era un oltcit supranumit Glontul. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Prin anul 2003,s-au montat pe Solenza,motorul de pe Lancer,generatie mai veche. Este o versiune mult mai ieftina,in loc de 4 injectoare are 4 veverite,care baga injectie prin metoda picatura chinezeasca,cu ajutorul a 4 pipete,ati ghicit marca Mitzubischi. La chiulasa,sunt montati 2 pinguini,care arunca cu bulgari,prin compartimentul motor,din aceasta cauza,masina nici nu mai are nevoie de radiator,cei 2 pinguini sunt suficienti. Sa renuntat la acest motor,relativ repede,pentru ca veveritele se plictiseau repede de pus benzina,si incepeau sa arunce cu alune in pinguini,din aceasta cauza motorul nu dadea randament,consumul de alune pe km fiind mai mare decat consumul de benzina.
![]() This post has been edited by SorinTSI: 11 Nov 2005, 22:02 |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
My Berlina |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Da' si tu intrebasi acuma! Clar ca e for real.
![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am zis eu ca voi nu aveți toți biscuiții acasă !
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
d-aia Biscuim! Biscuim!
(asta e pentru oameni in varsta, care stiu bancu') |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 16:24 |