Incendiul de la Club Colectiv, (topic split de la Concerte si Evenimente)
![]() ![]() ![]() |
Incendiul de la Club Colectiv, (topic split de la Concerte si Evenimente)
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Tare mi-e teama sa nu se adevereasca estimarile privind rata de supravietuire de doar 50% la cei aflati in stare grava
![]() This post has been edited by paul_p: 7 Nov 2015, 21:55 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Halucinanta declaratie. Omul ala ori habar n-are nici de cele mai elementare norme de protectie la incendii si statutul lui de "pirotehnist autorizat" n-are nicio legatura cu realitatea, ori in cunostinta de cauza, de dragul unui comision se face vinovat de neglijenta criminala.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Păi dacă nu știe omu' bulgara?..
QUOTE Din declaratia lui Viorel Zaharia mai reiese ca acesta nici nu stia exact ce fel de artificii a instalat in clubul Colectiv. "Nu pot preciza ce efecte pirotehnice am instalat, dar cred ca erau T1. Acestea erau inscriptionate in bulgara. Nu aveau nicio mentiune de utilizare in limba romana", a sustinut pirotehnistul. El le-a mai spus anchetatorilor ca a observat faptul ca stalpii din fata scenei, spre care erau indreptate artificiile, erau inveliti cu un burete, dar nu a verificat ce tip de material este. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Ultimul concert...
https://www.youtube.com/watch?v=mtDHvKJYzhU This post has been edited by vercingetorix: 7 Nov 2015, 23:33 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
Sataniști
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Dacă imporți artificii și le tragi în propria ogradă, de plăcere, da. Dacă le instalezi la altul, deja trebuie 'traduse'.
Știu ca pedeapsa e mică, însă ceva îmi spune ca vor intra pe fir pe o altă filieră, ca troleul ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(gabize @ 7 Nov 2015, 23:48) Interesant e altceva in toata povestea asta: Interceptari telefonice Deci la doar cateva ore dupa accident li se ascultau telefoanele? In cat timp se ia un mandat & shit? Fie erau investigati inainte fie tocmai s-au dat de gol astia ca asculta toate telefoanele si iau mandat postfactum! <span class='edit'>8 Nov 2015, 08:31:</span> QUOTE(paul_p @ 7 Nov 2015, 22:55) Tare mi-e teama sa nu se adevereasca estimarile privind rata de supravietuire de doar 50% la cei aflati in stare grava ![]() Eu cred ca-s deja morti, inca din seara incendiului, daor tinuti in viata de aparate cat sa nu socheze prea mult numarul! Probabil undeva inspre 60, in zilele urmatoare mai "dau drumul" catorva pe zi. Pe undeva e logic, daca ieseau a doua zi si spuneau ca-s 50-60 de morti era un soc imens! Imediat dupa incendiu se vorbea despre arsuri de creier, aia-s morti de facto, doar ca nu li s-a pronuntat decesul... This post has been edited by Garett: 8 Nov 2015, 07:32 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
Mârșavă interpretare nene.
Si să fie așa, tu și cu idolul tău Turcescu ați trage veseli heblul, nu? |
--------------------
White Star
Titanic
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
La orice pacient pana nu i se opreste inima nu e declarat mort...sunt o gramada de cazuri prin lume aflati in moarte cerebrala care sunt mentinuti in viata de aparate.
Asta cu o conspiratie a tuturor medicilor,asistentelor din 8-9 spitale... e de nivelul aberatiilor cu americanii care si-au inscenat 11.09 si ajungerea pe luna.Ar fi fost in favoarea autoritatilor daca mureau toti atunci - se putea da explicatia ca atat de puternic a fost incendiul ca n-au mai avut ce face cand au ajuns la ei....asa se pune o presiune continua pe autoritati cu tot felul de teorii ale conspiratiei tembele...daca nu mai murea nici unul sunt convins ca la ora asta in mare parte lumea uita si se vorbea doar de manifestatii si de guvernele lui ciolannis...doar vorbim de romania unde dupa 3 zile se uita tot...hai sa zicem o saptamana in cazul unui eveniment cu adevarat de mare amploare cum a fost tragedia din colectiv....de altfel joi-vineri deja nici nu se prea mai vorbea de tragedia,ci mai mult de manifestatii,negocieri,revendicari,guverne... - doar ieri cand au inceput sa mai moara din pacienti s-a revenit la subiectul asta. This post has been edited by tony-s: 8 Nov 2015, 13:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE "Din câte știu eu, Niță Daniela Ioana a vorbit cu Adrian Rugină (reprezentant Digidream), joi seară, pe 29 octombrie 2015, să se întâlnească sâmbătă să semneze contractul. În mod efectiv, nu a existat niciun fel de contract între firma noastră și Digidream pentru focul de artificii din seara de 30 octombrie 2015. A fost redactat de urgență pe 31 octombrie 2015", a mai precizat Andreea Sârbu, în fața anchetatorilor. http://www.mediafax.ro/social/ancheta-ince...ificii-14877698 Daca este adevarat dupa cum declara aceasta persoana, atunci adi rugina si trupa la revedere gravitatiei, in calitate de organizatori, sunt responsabili de ucidere din culpa... QUOTE(Han Solo @ 4 Nov 2015, 13:43) mah, ma bucur ca mi-ai raspuns totusi. chiar ma gandeam de ce trebuie sa iau in calcul delirul unuia ca sceleratie bastavoi, care imi explica si el cum pe amaratii de la colectiv si-au cautat-o cu lumanarea, spiritual vorbind. acu', ca-mi spui ca exista un mare sambure de adevar... da' esti sigur totusi ca e un sambure si nu o maslinutsa? din aia de capra? in rest, sigur, pentru ca ma rogi. ce avatar sa-mi pun? asta? detail-0655057001421057745.jpg asta? detail-0655057001421057745.jpg sau asta? detail-0655057001421057745.jpg man, vezi ca idolii tai au dat-o iar in bara... This post has been edited by george_scala_2004: 8 Nov 2015, 09:01 |
--------------------
...
...
...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
misto fituica... cu desene de genul ala chiar nu stiu cine poate fi de acord.
This post has been edited by sorin1983: 8 Nov 2015, 09:36 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Han Solo |
![]()
|
Sa-i oprească cineva, n'ashea?...
|
--------------------
White Star
Titanic
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
43
LE: 44 This post has been edited by UXE: 8 Nov 2015, 11:25 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
acu vream sa te trag de urechi!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 8 Nov 2015, 08:43) Nu-i nici o interpretare, se cheama simplu "moarte cerebrala"! Daca ar fi fost politicieni, nu era nici o problema, aia functioneaza bine mersi fara creier! Da' fiind oameni normali, "creier pane" si "viata normala" nu merg in aceeasi propozitie! Habar n-am ce a debitat purcescu, nu ma intereseaza opiniile lui de ani de zile, de cand a virat-o spre basism fatis! Dar da, de sambata trecuta de cand i-am auzit pe aia (medici, da? nu ajutori de caine lup!) mentionand de arsuri de creier era clar ca-s morti nedeclarati ca atare. Interesant e ca doar in sambata de dupa incendiu au scapat asa fatis declaratiile astea, dupa care au fost mult mai rezervati in ziceri! QUOTE(george_scala_2004 @ 8 Nov 2015, 09:57) S-a mai discutat, aia a fost doar o manipulare a islamofililor de serviciu! |
--------------------
No
Reno
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Garett |
![]()
|
Toti cei care aplauda invazia, ii primesc cu flori la münchner hauptbahnhof etc
|
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
I-ai căutat tu la encefalograma și știi cu precizie ca cel puțin 20 sunt legume.
În cazul asta, scuze.... |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
Cu creierul prăjit știu eu vreo doi-trei pe-aici..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ba, ia lasati-l in pace oe tonica...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 8 Nov 2015, 15:38) I-ai căutat tu la encefalograma și știi cu precizie ca cel puțin 20 sunt legume. În cazul asta, scuze.... Mno, speranta moare ultima, ce pot sa zic... Or mai fi si miracole, da' pana acum e 44 and counting! Ca ne certam noi pe aici vis-a-vis de definitia mortii este irelevant. Dpmdv, le tin pumnii sa scape toti, intr-o lume ideala asa ar fi, intr-o lume si mai ideala nu s-ar fi produs nenorocirea asta! Dar nu traim intr-o lume ideala, din pacate. ![]() 8 Nov 2015, 16:45: Intr-o lume ideala nu s-ar fi intamplat nici asta! This post has been edited by Garett: 8 Nov 2015, 15:45 |
--------------------
No
Reno
|
|
UXE |
![]()
|
45
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Garett @ 8 Nov 2015, 14:35) ... Dar da, de sambata trecuta de cand i-am auzit pe aia (medici, da? nu ajutori de caine lup!) mentionand de arsuri de creier era clar ca-s morti nedeclarati ca atare ... Chiar nu-ti inteleg supararea. Ce ai fi vrut sa faca? Nenorocitii acestia nu au ajuns in starea in care sunt din neglijenta vreunui medic. Multi dintre ei, din pacate, nu au avut nicio sansa de supravieturire. Dar inca nu murisera. Trebuiau sa fie euthanasiati? Ai fi apreciat mai mult daca aparea la TV vreun medic cu functie oficiala, implicat in aceasta tragedie, sa le spuna apartinatorilor ceva de genul: bai fraierilor, al vostru moare sigur, nu mai frecati menta pe holul spitalului ci mergeti la cimitir cumparati loc de veci, etc, ca oricum in 2, 3 zile va moare copilul? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(radian @ 8 Nov 2015, 23:04) Chiar nu-ti inteleg supararea. Ce ai fi vrut sa faca? Nenorocitii acestia nu au ajuns in starea in care sunt din neglijenta vreunui medic. Multi dintre ei, din pacate, nu au avut nicio sansa de supravieturire. Dar inca nu murisera. Trebuiau sa fie euthanasiati? Ai fi apreciat mai mult daca aparea la TV vreun medic cu functie oficiala, implicat in aceasta tragedie, sa le spuna apartinatorilor ceva de genul: bai fraierilor, al vostru moare sigur, nu mai frecati menta pe holul spitalului ci mergeti la cimitir cumparati loc de veci, etc, ca oricum in 2, 3 zile va moare copilul? Da' unde păcatele mele am zis că as fi supărat??? Din contră, dacă citesti cu atenție ce am scris, pe undeva găsesc perfect normal să ascundă numărul total de victime, socul ar fi fost mai mare dacă ieseau din start cu 50+ victime! Există situații când pur si simplu este mai uman să lasi apartinatorii să se obisnuiasca cat de cat cu gândul. Am tot respectul pentru medici si personalul medical, si în particular în cazul ăsta si în general, pentru ce fac, uneori cu resurse putine sau deloc! Iar particular în cazul de fata nu cred că poate cineva în toate mințile să le reproșeze ceva, mobilizarea si implicarea au fost maximum maximorum. This post has been edited by Garett: 9 Nov 2015, 00:28 |
--------------------
No
Reno
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:42 |