Incendiul de la Club Colectiv, (topic split de la Concerte si Evenimente)
![]() ![]() ![]() |
Incendiul de la Club Colectiv, (topic split de la Concerte si Evenimente)
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Iar am ajuns in partea aia ciudata a internetului. WTF?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ady77 @ 12 Apr 2016, 15:10) Eu zic sa citesti un pic de rata de succes de la IOCN Cluj, ca tocmai ai spus ca suntem tara dezvoltata. E un pic mai complicat...la cancer rata de supravietuire se calculeaza de obicei la 5 ani si poate ajunge si la peste 80-90% in cazul tarilor foarte dezvoltate....eu ma refeream la rata de supraviețuire generala de cel puțin 20-30 de ani....la persoane adulte...la copii nu stiu exact cum se calculează. Nu stiu exact cum e la cluj insa am înțeles de la un vecin ca standardul e aproape de cel din occident si-n general se folosesc aproape aceleași metode de tratament. This post has been edited by tony-s: 12 Apr 2016, 15:17 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Aaaa,e bine daca ti-a zis un vecin.Sursa sigura,de incredere......
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai atata timp cat e doctor la institutul oncologic eu zic ca e o sursa credibila...
This post has been edited by tony-s: 12 Apr 2016, 15:30 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tony de data asta ai dat o plama la un kkt . Daca asa gandesti esti...
![]() Sistemul e de vina ca nu pune lumea la cotizat.Unii profita de lacunele sistemului. Dar sa amesteci copii cancerosi cu arsii cu creierele zvapaiate de muzica e o marlanie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tony-s |
![]()
|
Da..sigur ca psd a inchis spitale....acum cancerul e una ca de asa ceva se moare peste tot in lume indiferent de bani (steve jobs,patrick swayze...)...insa masura mirobolanta a lui base-boc de a inchide spitale sunt convins ca a omorat o gramada de oameni care puteau fi salvati....ca sa nu-i mai punem la socoteala pe cei care nu si-au mai putut plati medicamentele dupa ce base-boc au redus indemnizatiile pt. Persoane cu dizabilitati,bolnavi,au impozitat pensiile si au redus salariile.
This post has been edited by tony-s: 12 Apr 2016, 20:53 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine a zis: "Daca doctorilor nu le convine, sa plece!" ? Ai doua optiuni: 1. A. Nastase; 2. I. Iliescu
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Are timp sa se gandeasca.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
Si bineinteles ca baseboc au taiat medicilor salariile pe care pesedeu' le stabilizase la vreo 3000 de euro pe luna.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
S-a strigat bingo!
![]() Era în direct ( cređ că la TVR) domnul președinte când i-a invitat pe doctori în primul rând să-și caute de lucru prin alte părți dacă nu le convine pe aici. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce-are a face, tot fesenist si ala.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda...si nu stiu care firma de medicament a sarit de cwr in sus ca-l da in judecata pe carstoveanu.
Probabil ca-si imagineaza ca daca au un porcoi de bani pot face ce vor... Eu zic ca daca incep cu magariile o sa iasa iar o mini revolutie ca atunci cu Arafat. Carstoveanu e un medic fabulos, traieste pentru copii la fel cum a facut-o pana nu demult Pesamosca, o alta legenda de la Marie Curie. Cel putin pe felia lui de cardio, omul asta a facut adevarate minuni medicale si e respectat in toata lumea, cazurile lui se predau pe la studentii din toata lumea...Si ma indoiesc ca daca a afirmat ceva de rau de medicamente a facut-o fara argumente sau cu vreun interes...Pentru simplul fapt ca e genul de om pe care-l doare la basca de orice altceva in afara de viata viata copiilor care trebuie salvati. This post has been edited by Ake: 12 May 2016, 21:14 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bion |
![]()
|
Baga si tu lincuri mai noi.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@Ake: Una de stat, Antibiotice. O fi o doza de adevar si cu medicamentele, dar cred ca mai mult cu consumabilele celelalte, acolo se invart bani grei.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
La medicamente sunt banii cei mari. Si la consumabile e un porc de 400de kile.
In general tot ce epentru medicina e o vaca cu 10 ugere. Preturile sunt exorbitante , profiturile pe masura.Lupata pe piata e acerba. Stiu o fatuca deler de leacuri( deci trepadus) care sa faca vanzari ( ca dupa contracte isi lua banutii) sare in plwa in secunda doi de negociere. Am promis ca ma documentez despre rezistenta la dezinfectante dezvoltata de germeni. Da se exista chiar si la folosire corecta.De aceea se schimba solutiile utilizate. Paradoxal ( nu stiu cauza, nu e jobul meu) cand schimbi zeama efectul e mai redus o perioada apoi devine cel scontat. This post has been edited by bion: 13 May 2016, 14:51 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Chiar că
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Chiar ca interesanta terorie. Interesanta ca si site-ul. Apropo, ca vad ca esti in tema, ce crezi, David Icke a fost inlocuit de reptilieni? Ca astia de pe site-ul indicat de tine nu sunt prea siguri:
http://www.stiri-extreme.ro/?p=10324 This post has been edited by paul_p: 2 Oct 2016, 00:06 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E plin de chestii interesante. Sunt curios cum l-a descoperit Serje?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Voi chiar ati reusit sa cititi aberatiile alea pana la capat? Eu am rezistat pana la faza cu ministrii corupti care nu pot fi decat militari.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Oct 2016, 00:48) Pă feisbuci, unde altundeva? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bion |
![]()
|
Cica dupa unii feisbucile e mama socializarii si stiintei.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE On December 2, 2016, at approximately 11:30 p.m. PST, a fire broke out in a warehouse, known as Ghost Ship, that was converted to an unpermitted artist collective and to unpermitted dwelling units in the Fruitvale neighborhood of Oakland, California. At the time of the fire, the warehouse was hosting a permit-lacking concert promoted by the house music record label 100% Silk.[3] At least 36 people were killed in the fire, the deadliest in the history of Oakland.[4][5][6] It was also one of the deadliest building fires in the United States in the last 50 years,[7] the deadliest in California since the 1906 San Francisco earthquake[3] and the deadliest mass-casualty event in Oakland since the 1989 Loma Prieta earthquake.[8] https://www.theatlantic.com/news/archive/20...se-fire/509594/ Asadar, incendiu foarte similar cu cel de la colectiv. Stirea e ca cioloj are mari sanse de a fi presedintele americii, deoarece in Romania a decis sa nu candideze. This post has been edited by neumann: 7 Dec 2016, 14:53 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:20 |