Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Abureala, daca e cum ai zis tu ca niste ong-uri au notificat manifestari pe tot anul in Piata Victoriei, toate manifestatiile #rezist sunt ilegale, stii tu, art. 5 din legea mentionata.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ady, nu ai inteles nimic. Legea nu interzice nicaieri "ab initio" desfasurarea manifestarilor mai multor organizatii in acelasi loc. Dealtfel (si asta stiu ca poti sa intrebi / sa verifici si personal) jandarmeria are inclusiv instructiuni despre cum sa separe mai multe grupuri de manifestanti care demonstreaza / protesteaza in acelasi loc.
PS Are rost sa iti mai spun si ca Romania a ratificat / aprobat reglementarile OSCE cu privire la adunarile publice? Le gasesti probabil la APADOR-CH, traduse in romana. Citeste si ai sa te minunezi. Dar mai intai citeste, nu te lua dupa A3, RTV etc.. Gandeste tu, singur, pentru tine. E greu, dar merita sa incerci. Insa intai: documentare, documentare, documentare! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
"Art. 5. -
De asemenea, este interzisă desfășurarea simultană a două sau mai multe adunări publice distincte, în același loc sau pe aceleași trasee, indiferent de caracterul acestora." In plus trebuie vazut ce inseamna in exteriorul unei persoane juridice de interes public? In cazul guvernului inseamna tot Bucurestiul? Ca la art. 1 din aceeasi lege avem: "Adunãrile publice - mitinguri, demonstratii, manifestatii, competitii sportive, procesiuni și altele asemenea -, ce urmeazã sa se desfãșoare în piețe, pe cãile publice ori în alte locuri în aer liber, se pot organiza numai dupã declararea prealabilã prevãzutã de prezenta lege. " Asa ca mai usor cu pianul pe scari, ca m-am obisnuit sa ciuntesti orice ca sa iasa ceea ce vrei tu sa sustii. ________________________ QUOTE(dacis @ 11 Jun 2018, 08:07) Dar mai intai citeste, nu te lua dupa A3, RTV etc.. Gandeste tu, singur, pentru tine. E greu, dar merita sa incerci. Insa intai: documentare, documentare, documentare! ![]() si un minut daca te-ai uitat la A3 sau RTV, te-ai uitat mai mult ca mine in ultimul an la cele 2 televiziuni. Iar la RTV nu stiu daca m-am uitat adunat 10 minute de cand exista aceasta magnifica televiziune. Antena 3 am urmarit-o seara de seara cand era Cristoiu in emisiune cu Gadea, dupa aceea rar de tot. This post has been edited by ady77: 11 Jun 2018, 07:22 |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Eu zic totusi sa intrebi la jandarmerie!...
PS De aici eu deduc ca dupa tine adunarea PSD a fost ilegala. Pentru ca anterior rezistentii notificasera PMB ca vor sa demonstreze zilnic in Piata Victoriei, de la 18 la 23, tot anul 2018 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Vezi ca am mai editat.
Ce sa intreb la Jandarmerie? Nu e clar articolul de lege? |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Tu ești votant PSD și ca atare ești cam prostuț.
Bine, după părerea unora (mi-e lene să caut acum, da' la eventuale insistențe o voi face) meriți chiar să fii omorât. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Ady, tata, uita-te pe ce ti-am zis. Adica pe site la APADOR-CH. Pentru ca legislatia romaneasca e veche rau (caduca) -1991 - si nu se refera decat la adunarile (demonstratii, mitinguri, marsuri) care se desfasoara organizat si asumat. Orice adunare spontana scapa de sub umbrela legii si a regulilor din lege. De asta ti-am si zis sa intrebi despre regulile interne din jandarmerie. Plus ca stiam ca ai pe cine intreba.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Protestele sunt organizate de o entitate care are personalitate juridica? Daca da, vezi legea. Daca nu, este un protest spontan.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai asa nu iti mai trebuie autorizatie niciodata. Ca persoane care se presupune ca apara statul de drept sa profiti de omisiunea legii mi se pare de porc. In plus cand au fost 100.000 in piata si exista riscul producerii de incidente, ia vezi ce zice legea.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 11 Jun 2018, 08:45) 1. Pai asa nu iti mai trebuie autorizatie niciodata. 2. Ca persoane care se presupune ca apara statul de drept sa profiti de omisiunea legii mi se pare de porc. 1. Bingo! Constitutional, deci si normali / legal / firesc este sa te manifesti fara a cere nici un fel de permisiune. Iar regulile pe care trebuie sa le respecti sunt de bun simt - absenta violentei, netulburarea linistii publice (sa mentionezi ora 23 pentru incheierea oricarui miting este absolut suficienta) 2. Nu e omisiunea legii. Este un drept constitutional explicit al fiecarei persoane private de a se manifesta singura ori impreuna cu altii cand si cum doresc. Pasnic. In plus, intelegi prost ce este o lege. In mod normal legile nu trebuie sa ne spun ce sa facem, ci ce sa nu facem. Strict juridic, o lege poate fi o colectie de interdictii si de obligatii. Ce ramane in afara noastra este spatiul libertatii noastre: noi singuri decidem daca facem ori nu ceva care nu este nici interzis, nici obligatoriu. La noi problema este inversa: excesul de legiferare: se legifereaza adesea si cu privire la situatii, evenimente etc. care ar trebui sa faca obiectul negocierii sociale. Uite un text care este facut si de OSCE si de Comisia de la Venetia. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Jun 2018, 08:45) Pai asa nu iti mai trebuie autorizatie niciodata. Cand o sa iesi sa protestezi impotriva mitingului neautorizat al "rezistentilor", neaparat sa ceri autorizatie. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Tu asa ai facut?
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Io n-am nevoie, nici macar de la nevasta. Metodele astea democratice nu-s de mine.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Foarte bun textul, face o buna analiza a situatiei existente.
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 11 Jun 2018, 10:28) "Poate că și noi suntem manipulați, doar că de altcineva." Nu are cum. Singurii nemanipulati sunt #rezistentii. |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
I-am adus eu aminte, ca facuse o promisiune, deci trebuie sa dai o bere
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai de ce trebuie sa dau eu berea???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
La asta nu m-am gandit
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Aha deci faptul ca trebuie sa dau bere e o lema, e un lucru evident care nu mai trebuie demonstrat...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dacis |
![]()
|
Ca person care stie PiSiDiu de mai bine de 20 de ani (si, la anumite niveluri chiar intim, as putea pentru ca sa spun) pot marturisi ca prof. Pavel il stie si mai bine. Cel mai bun fragment, dignostic irefutabil e acesta: "Asta știe să facă PSD cel mai bine. Să reducă totul la cel mai jos numitor comun, să conecteze direct la firul ierbii cu toți amărâții și să empatizeze fals cu problemele lor. Pesediștii par întotdeauna de-ai lor, oameni simpli din popor. Sunt conduși după vechea școală comunistă, ca un grup infracțional organizat, nu ca o formațiune politică. În PSD nu există meritocrație. Totul e pe bază de loialitate și zel. Orice prost suficient de loial știe că poate ajunge unde trebuie, dacă face ce trebuie și ce i se ordonă. Soluțiile par mereu simple și misiunile sunt ușor de înțeles. De asta este PSD maestrul organizărilor, clica cea mai veche și partidul cu cele mai puține războaie interne. Orânduirea lor merge întotdeauna strună pentru că dă speranță oamenilor slabi și îi face să creadă că-și pot depăși condiția. Ierarhia este mereu mobilă pe verticală, iar vocile disonante sunt expulzate instantaneu. Nu anchilozează nimeni dacă trage pentru partid. Tot ce trebuie să faci este să nu tulburi apele. Oamenilor simpli li se dă speranța că pot să iasă din mizerie dacă sunt ascultători, cuminți și folositori. Așa se nasc adevăratele slugi, iar PSD a fost întotdeauna un stăpân dur, cu palmă grea, dar generos."
Cineva din vechea garda, azi pensionat si retras complet din viata publica imi spunea acum vreo 15 ani asa: in PSD mereu trebuie sa ai grija sa nu fluieri in biserica; restul, e permis! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
A descoperit si dacis gaura de la covrig.
Asa functioneaza democratia peste tot in lume, cu promisiuni desarte, neonorate, cu false empatii, cu mici atentii gen galeti si pufoaice, te adaptezi la mediu... Cu vreun slogan gen "yes, we can" sau "sa traiti bine" , dupa care te faci ca ploua... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 11 Jun 2018, 14:41) Mos tecutsa, io vorbeam de mecanismele interne de promovare a activului de partid, pe pozitii de conducere politice si administrative... Vad ca incep incet se cere un cumul de prostie si fidelitate. Veeoriiica este intruchiparea perfecta, dar mai sunt si altii. Ziceau vecinii lui din sat ca actualul menestrel la economie este si oleaca handi... pardo, dezabilitat. Dar asta nu am cum s-o confim ori s-o infirm. Ar trebui facut un test, macar sa stim ca avem un guvern deschis la maxim la integrarea si atragerea in randurile membrilor sai si a persoanelor cu nevoi speciale. Vorba ceea, cum e votantul, asa sa fie si liderul! 11 Jun 2018, 15:13: QUOTE(ady77 @ 11 Jun 2018, 08:08) Cristoiu? Gagiu din Gagesti care m-a plagiat pe vremuri? Bun ziarist, dar de o bucata de vreme imi pare o minte cam prea intortocheata. Pentru un ziarist. Pentru un analist, cam rudimentar. PS Cu plagiatul, just jocking. M-a copiat, dar fara plagiat. ![]() This post has been edited by dacis: 11 Jun 2018, 14:13 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
De exemplu, Gitenstein, fostul ambasador SUA in Romania a fost numit in functie dupa ce a cotizat gros la campania de realegere a lui Obama.
Dupa ce a terminat cu ambasadoria, ca sa nu ramana fara coledzi, a trecut la fondul Proprietatea, o bagatela de cateva melearde de euro sau dolari, e valabil in orice valuta. Meritocratie, ceva, criterii de promovare, huh ? Hai ma leshi... Mai aprofundeaza gaura covrigului, doar sa nu descoperi din nou America...si apa calda. ![]() p.s. dacis, te bagi la un concurs de cultura juridica? hai sa gasim temeiul de neconstitutionalitate in constituirea DNA. sa vedem daca te tine shtanga si daca ne poti uimi cu pregatirea academica. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:50 |