Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(dacis @ 11 Jun 2018, 15:16) C-asa vrea membri pesede, sa nu mai fie arestati politiceni care face averi cinstite spre deosebire de Iohanis care a furat si si-a facut 6 case. *greselile gramaticale din fraza de mai sus sunt intentionate This post has been edited by marksman: 11 Jun 2018, 15:21 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Schimbarea numelui (din PNA in DNA) e "infiintare" sau "constituire"?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Parchetele functioneaza pe langa instantele de judecata. Text expres, explicit, din constitutie (art. 131). DNA nu functioneaza pe langa vreo instanta...
2. Prin art. 73 lit. l din constitutie, legile privind organizarea parchetelor (ca subordonate ale ministerului public) sunt legi organice. OUG-urile privind norme de lege organica se aproba de parlament cu cvorumul de lege organica. Interesat as fi sa-mi indice si mie cineva legea prin care s-a aprobat OUG-ul de infiintare a DNA. Is curios daca exista acea lege dupa 16 ani de la infiintarea DNA... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Jun 2018, 20:42) 1. Parchetele functioneaza pe langa instantele de judecata. Text expres, explicit, din constitutie (art. 131). DNA nu functioneaza pe langa vreo instanta... 2. Prin art. 73 lit. l din constitutie, legile privind organizarea parchetelor (ca subordonate ale ministerului public) sunt legi organice. OUG-urile privind norme de lege organica se aproba de parlament cu cvorumul de lege organica. Interesat as fi sa-mi indice si mie cineva legea prin care s-a aprobat OUG-ul de infiintare a DNA. Is curios daca exista acea lege dupa 16 ani de la infiintarea DNA... 1. DNA nu este o sectie a PICCJ? ![]() 2. Asta, da, chiar nu am stiut. Deci, DNA s-a infiintat prin OUG? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pe klaus il lasa memoria...
OUG nr. 43/2002 (pt. PNA, eficientizat ulterior dupa redenumire si reorganizare in DNA). This post has been edited by maho: 11 Jun 2018, 19:59 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si legea de aprobare a OUG?
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Cand am vazut ca este vorba de Adi, am fost sigur ca exista si legea... Uite-o:
Legea nr. 503/2002 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 43/2002 privind Parchetul Național Anticorupție PS Adi, aka Adrian Nastase. Jurist sadea, chiar de mare clasa! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In oug-ul ala textul initial era asa: "Prin prezenta ordonanță de urgență se înființează, la nivel național, Parchetul Național Anticorupție, ca parchet specializat în combaterea infracțiunilor de corupție". deci parchet "in aer". Deci infiintarea sa a fost neconstitutionala. Asta cu DNA ca directie e de prin 2005.
Denumirea de "directie" din lege este inselatoare. DNA are personalitate juridica, buget propriu, seful e ordonator de credite, nu e directie simpla. Cum e, de exemplu, DIICOT. Practic, DNA nu este in subordina Parchetului General atata timp cat in tot parchetul general cel care are atributii de conducere e prim procurorul general cu exceptia... directiei DNA, care este complet autonoma si a carui conducator are atributiile prim propcurorulu general dar pentru DNA. Desi legea (de fapt OUG-ul) declara ceva, organizarea prevazuta de lege este altceva. Prin atributiile legii DNA este un parchet independent, nu in subordinea procurorului general, asa cum, inselator, declara primul articol al OUG-ului modificat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dacis |
![]()
|
Da, dar vad ca au fentat sistemul si au reformulat, corect legal si perfect gaunos faptic: "Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție conduce Direcția Națională Anticorupție prin intermediul procurorului șef al acestei direcții. Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție soluționează conflictele de competență apărute între Direcția Națională Anticorupție și celelalte structuri sau unități din cadrul Ministerului Public"
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
Exact ca pe vremea comunistilor: poporul conducea dar prin intermediul nomenclaturii.
Doar ca aici e cu "procurorul general conduce prin intermediul procurorului sef DNA" ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dacis |
![]()
|
De acord, dar subiectul in propozitie era altul: este acoperita legal si constitutional infiintarea si functionarea DNA? Aparent, da.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Aparent, da.
De jure, un jurist cu ceva stiinta de carte , daca stie sa redacteze cum trebuie obtine de la CCR o decizie de neconstitutionalitate. Dupa care sar in pom toate actele juridice semnate de catre DNA, pe acelasi motiv. E un scenariu, vor mai fi si altele. Multumesc colegului Klaus, a surprins esenta problemei. p.s. dacis, ai scapat de data asta, dar mai am cateva subiecte fierbinti pe teme juridice, cand te simti apt, ma anunti... ![]() This post has been edited by vercingetorix: 12 Jun 2018, 08:21 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
dacis |
![]()
|
Baga! Ca io, asa cum sustinut intotdeauna, in afara de chestiile care tin de componenta juridica a organizarii si functionarii democratiei (stat de drept, separatia si echilibrul puterilor in stat, suveranitatea si exercitarea ei, democratie directa si reprezentativa si altele de astea), pe care le-am invatat pe alte filiere si pe care pretind ca le stiu mai bine decat multi juristi sadea, despre dreptul, drept nu stiu nimica... Asa ca mi-i totuna.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
TFListii cu adevarat intelectuali isi dau pe deplin dovada capacitati intelegerii lucrurilor pe care le sustin si pentru care se bat cu caramida in piept.
Soprana Angela Gheorghiu, indiscutabil o mare cantareata, a sustinut ca a refuzat cheia si cetatenia de onoare a orasului Bucuresti in septembrie 2017 precum si pe data de 1 decembrie 2017. Zice doamna: QUOTE V-am trimis chiar atunci, pe 1 decembrie 2017, un e-mail cu o scuza, crezand sincer ca va urma sa imi oferiti aceste distinctii doar pentru ceea ce reprezint in lumea artei internationale si nu pentru a va putea folosi de numele meu pentru imaginea politica a domniei voastre Asa, pe fond, ce sa zic, pare sa aiba dreptate soprana, atata doar ca nici madam firea nu se lasa mai prejos si da din casa ce continea mailul: QUOTE(comunicat primarie) Concret, artista a solicitat primarului general să intervină pe lângă Direcția de Impozite și Taxe sector 2, sau ANAF, pentru ștergerea unor datorii pe care aceasta le are, datorii reprezentând impozite și taxe neplătite ![]() ![]() Ce poate fi mai tare? O cetateanca scarbita de politicieni, care sustine anticoruptia, scrie un mail care e definitia de cod penal a traficului de influenta? ![]() ![]() Cum e frate sa fii atat de scarbit de "penali" dar tu sa faci cereri penale in adevaratul sens al codului penal? Si sa fii si nemultumit ca traficul tau de influenta nu a avut efect... Exact pentru asa ceva baietii aia din februarie 2017 au strigat sa se intre la puscarie. Curios is daca vor avea sustineri gen "Angela Gheorghiu la puscarie"... Cand eu zic ca TFL-istii habar nu au ce sustin... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Io cred ca pana duamna Fi Rea nu probează indubitabil declarațiile domniei sale, povestim discuții.
Cunoaștem foarte bine manipulările a la PSD. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
Evident, ce zice PSD-ul e sub semnul dubiului, ce zic tfl-istii e litera de biblie, nu trebuie pus nimic la indoiala.
Daca insa madam firea iese cu mailul (pe care il aminteste totusi intr-o declaratie oficiala a primariei, nu a zis-o in lift cand sa se inchida usile), treaba e grava. Evident, acolo depinde cum a pus-o si soprana in fraza in mail, daca e sub forma de contestatie (adresata atunci gresit) sau e sub forma de trafic de influenta sadea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Sa nu ne grăbim. Ca mi s-a parut ca te-ai cam aruncat. Imparțial, ovcors, ca de fiecare dată.
De fiecare dată când vorbim de politicieni si ce informează ei, totul trebuie luat cu " a pinch of salt". Cu atât mai mult cu cât sursa vine de la madam Pandele od Voluntary. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Inca ceva - tzoapa a amintit de contractul artistei cu primaria pt un concert, si a comunicat si onorariul, ceva gen 140 000 eur. Trei chestii: 1. ai voie sa faci publice cifrele astea, fara acordul artistului? 2. Daca artistul incaseaza suma pe care ai comunicat-o (am rezerve ca e reala), mai are nevoie de o scutire de taxe? 3. De ce ar intreba-o/ influenta-o pe primarita ceva legat de taxele locale din sectorul 2?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dacis |
![]()
|
Firea a reusit ce nici cei mai infocati tefelisti si rezistenti nu mai sperau: sa readuca maxim de energie in miscarea anti-PSD. Cred ca povestea cu Arena Nationala plus reactiile de pe FB ii vor face pe PSD-isti sa se gandeasca de 10 ori inainte de a mai da drumul vreunei OUG cu privire la legile justitiei.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 12 Jun 2018, 21:28) Inca ceva - tzoapa a amintit de contractul artistei cu primaria pt un concert, si a comunicat si onorariul, ceva gen 140 000 eur. Trei chestii: 1. ai voie sa faci publice cifrele astea, fara acordul artistului? 2. Daca artistul incaseaza suma pe care ai comunicat-o (am rezerve ca e reala), mai are nevoie de o scutire de taxe? 3. De ce ar intreba-o/ influenta-o pe primarita ceva legat de taxele locale din sectorul 2? Daca ar veni PSD-ul si ar zice: am dat DE LA BUGET niste sume la artistii nostri de casa. Nu va putem spune cat, ca nu ne dau voie artistii, cred ce in secunda 2 s-ar tavali in spume pe net toti tflistii de lipsa de transparenta a cheltuielilor banului public. Cand e vorba de "artistii lor", da-le naibii de prevederi legale privint transparenta executarii bugetului institutiilor publice, sa le tinem sumele la secret, ca ne deranjeaza... Daca soprana canta pe banii lu Tiriac (sa zic) nu aveau decat sa-si tina secret ce voiau ei, sunt niste privati, dar cand e vorba de banul PUBLIC aici vorbim si de alte legi privind transparenta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RZV |
![]()
|
Vezi ca intre timp a mai apărut si reactia sopranei.
Care contrazice cu subiect și predicat ce afirma Fi Rea. Previzibil. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Intre un sarpe si Firea, am incredere in sarpe. Intre o amiba si Firea, am incredere in amiba. Intre o piatra si Firea, am incredere in piatra.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
Frumos raspunsul dat pe Facebook, buni consilieri de pr are doamna, de admirat.
Raspunsul e unul de manual de manipulare. - "Am anunțat înainte de data de 1 Decembrie că nu mai pot participa". Nu spune insa daca afirmatia lu' madam firea, ca a anuntat cu o zi inainte e adevarata sau nu. Io zic ca intelege orice prost ce inseamna ca vedeta de pe afis sa anunte cu o zi inainte ca nu mai participa la concert. - "Ce a contat pentru mine atunci a fost faptul că respectivul concert urma să fie gratuit pentru bucureșteni și pentru iubitorii de muzică din toata țara (concertul fiind transmis în direct de Televiziunea Română)" dupa care, ce sa vezi, concertul nu a fost gratuit caci "Afirmațiile cu privire la onorariul de concert sunt în afara prevederilor contractuale și total lipsite de eleganță". Aici eu personal am dificultati de a intelege: daca acel concert a fost platit de primarie, cum a fost "gratuit" pentru bucuresteni? Pai nu din banii lor a fost platit? A da, a fost gratuit pentru aia din tara care l-au vazut la televizor, dar in niciun cz pentru bucuresteni. Iar cu eleganta, aici are dreptate, mentiunea a fost neeleganta, ea insa trabuia sa fie publica in executia bugetara. Dupa care incepe procedura crearii aurei (am fost buna la suflet, am dat concerte e gratis pentru amarati, am fost tepuita la concertul umanitar pentru colectiv etc) - legat de datorii zice "Datorii la statul român nu am". Nu zice daca ... nu a avut (afirmatiile lui madam firea erau despre o situatie din trecut nu din prezent) Dupa care "am primit distincții peste tot în lume. Iar politicieni importanți și-au făcut timp să vină și să îmi ofere aceste distincții în orașele în care am cântat." Pai cum asa? a fost de acord la alti politicieni sa fie folosita in scopuri politice? Cand ii convine e bine cu politicienii, cand nu sunt niste lipitori care sug din succesul ei. ![]() Si as observa atat: nu a negat deloc mailul la care face trimitere madam firea. zice "dar nu am cerut cuiva să intervină pentru nimic, m-am plans mai mult." De fapt o intoarce ca la Ploiesti, ca nu a cerut, ca de fapt s-a plans mai degraba. La cum arata postarea aia, fabuloasa din punctul de vedere al comunicarii publice, negarea explicita ar fi fost pilonul argumentarii. Ori ea pur si simplu nu exista. cel putin deocamdata.dar exista cred ca jumate din metodele de manipulare de manual. Bravo PR-ului sopranei! Foarte bun. Dar ce a lasat sa se inteleaga printre randuri nu e bun deloc. Mi se pare ca madam firea are o "scrisorica". Ca in piesa lu' Caragiale.... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
un pahar poate fi pe jumatate gol sau pe jumatate plin......... pana nu vedem mail-ul nu cred ca ne putem pronunta. datorii avem cu totii, ca de, de la data emiterii facturii pana la data platii mai trec niste zile. ador faptul ca scoti in evidenta tehnicile de manipulare ale altora cand tu insuti faci asa ceva
![]() cu paine serveste, sa nu-ti cada greu la stomac |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Jun 2018, 23:00) Pana la publicarea dovezilor sunt la scor egal. Ceea ce ziceam io cu "pinch of salt". Am zis doar ca era previzibil ca se bat câmpii de către madam Fi Rea. Mie mi se pare ciudat cum te arunci (si) tu la concluzii pripite. Sau ma rog, poate va vine odata cu fișa postului. Iar lui Klaus, abia de ii mai ajungi cu prăjina la nas in ultima vreme. Doar el si judecatile lui conteaza. S-a inselat de extrem de multe ori pe aici, si nu a recunoscut-o. Plus ca manipuleaza fin pe stilu' Gaesti. Faptul că voua ăstora de la pesede (si asimilati) vi se pare ca toti cei care nu gandesc ca si voi sunt tefelesti haștag ar trebui să vă dea de gandit. La modul cel mai serios. This post has been edited by RZV: 12 Jun 2018, 22:39 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe astia de la pesede, cu exceptii din trecut, cand in partid mai gaseai oameni capabili (or fi si acum, dar lichelele sunt mai numeroase) nu i-am auzit sa faca vreo propunere de bun simt.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 12 Jun 2018, 23:38) Am zis doar ca era previzibil ca se bat câmpii de către madam Fi Rea. Iar eu am zis doar ca de unde nu stii ca nu bate campii vedeta?? QUOTE(RZV @ 12 Jun 2018, 23:38) Da, tot acolo e precizat sa il fac pe Dragnea sconcs. ![]() QUOTE(RZV @ 12 Jun 2018, 23:38) Faptul că voua ăstora de la pesede (si asimilati) vi se pare ca toti cei care nu gandesc ca si voi sunt tefelesti haștag ar trebui să vă dea de gandit. La modul cel mai serios. Acuzi pe altii de ceea ce faci tu, vezi mai sus. Ar trebui sa iti dea de gandit. La modul cel mai serios. |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:21 |