Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mos-ule, parca acela e cimitirul din Craiova, nu?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Jun 2018, 15:07) Nu prea stiu, dar mi-au starnit curiozitatea! Pacat ca nu stiu exact unde este. PS Deci, ce vin preferi? Cred ca se poate si un demisec, care este un cupaj de FR, SB si MO, facut anume pentru nunti, cumetrii si parastase. Asta toamna de asta erau in crama parca vreo 15 tone ![]() Prefer ceva rosu. La cimitir e simplu de ajuns, la primul semafor din Roman cum vii dinspre Iasi (la OMV-ul de il pomeneam anterior), faci stanga si la vreo 200-300 m pe partea stanga e cimitirul. https://www.google.com/maps/search/cimitiru....9261366,15.75z _______ QUOTE(AR-18-MOS @ 13 Jun 2018, 15:07) Le tine cald polistirenul ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 13 Jun 2018, 14:15 |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu esti intreg la minte, pe cuvantul meu. Ma dau astia afara de la munca, ca rad ca boul la monitor.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
De ala sa fie.
Am spus-o și o repet, nu beau vin. Mai gust rar de tot, dar atunci prefer roșu. |
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
E vorba de mandate de ascultare pe siguranta nationala. Nu se dau mandate de ascultare doar pentru asta.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
si crezi tu ca restul ridica cifrele la 6 milioane?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Ideea e ca umil ascultat nu vorbește singur la telefon
![]() |
--------------------
|
kato |
![]()
|
media era de 10 persoane la mandat
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu vorbești doar cu 10 persoane la telefon?
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai atatia au telefon ot Barlad
![]() Undele alea ca si gazele, omoara. This post has been edited by bion: 13 Jun 2018, 22:07 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
”. „Ne-a spus niște cifre pe care le considerăm oarecum uluitoare, între 16 și 20 de mandate pe zi. Un mandat avea în medie 10 persoane. Acest lucru s-a întâmplat în jur de un an de zile. Domnia sa spunea că în momentul în care a început să spună că nu o să mai dea aviz pe astfel de mandate de interceptare a fost schimbată dintre procurorii care trebuiau să dea astfel de avize”, a spus Manda.
de aici ![]() vad ca pe altii din arad doar ii tampeste ![]() This post has been edited by kato: 13 Jun 2018, 22:13 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu înțeleg ca fiecare mandat conținea cca 10 persoane, adică pe un mandat se ascultau convorbirile a 10 persoane, nu convorbirile unei persoane cu alte 9
![]() This post has been edited by ady77: 14 Jun 2018, 05:29 |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Hashtag rezist , nemanipulate!:
https://www.activenews.ro/stiri-social/Manu...u-autism-151444 Manuela Hărăbor a fost hărțuită și filmată de Cristian Mihai Dide (FOTO cu căștile pe urechi), unul dintre liderii mișcării #rezist, pentru că actrița a parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap. În timpul filmării, Manuela Hărăbor încearcă să-i explice lui Dide că are permis de parcare în aceste locuri, din cauza faptului că fiul său are autism. Persoana care filmează vorbește însă de faptul că „suntem pe străzi din februarie 2017, pentru că nu vrem să fim conduși de d-ăștia ca dumneavoastră”. Postarea a stârnit un torent de replici injurioase la adresa Manuelei Hărăbor, „vinvovată” că ar fi PSD-istă. Actrița a răspuns printr-un mesaj pe facebook: „Au tăbărât haștagiștii pe mine (așa apare pe paginile lor, nu jignesc pe nimeni, așa cum comentează mulți) pentru că am parcat mașina pe un loc de handicap, având legitimația în bord. Au oare știu ei cât de alergată sunt zilnic, între serviciu, aprovizionare pentru casă și treburi administrative, majoritatea în folosul băiatului meu? Știu ei oare că sunt tuturele legal al băiatului meu și că orice act de care are nevoie intră în atribuțiile mele? Știu ei câte drumuri pe zi fac să mă asigur că totul este sub control? Cu ce rapiditate încerc să rezolv totul pentru a mă întoarce cât se poate de curând acasă la el? Că mașina pe care o conduc este în cea mai mare parte folosită în folosul lui? Handicapul lui este și handicapul meu, pentru că și mie, ca de altfel tuturor părinților cu copii cu dizabilități, mi s-a schimbat nu numai viața dar și ritmul normal de zi cu zi. Și da, băiatul meu e asistat social, și eu împreună cu el. Acestui domn #rezist (repet, asa scrie pe pagina dumnealui) care m-a filmat și m-a aruncat în arena leilor îi transmit că sunt tăbăcită în fața răutăților și dacă așa ceva îi conferă satisfacție, nu are decât să continue. Și celor mulți care s-au grăbit cu judecata. Și dacă or fi și în lista mea de prieteni, sunt liberi să plece. Și să îmi dea block și unfolow pe ambele pagini. E de preferat cuvintelor urâte care nu fac cinste nimănui. Cu atât mai mult intelectualilor #.” Jurnalistul Radu Buzăianu a comentat dur atitudinea lui Cristian Mihai Dide: „ Manuela Florina Hărăbor parcheaza la primarie pe locul destinat oamenilor cu handicap. Ea avand in parbriz afisat dreptul de a o face. E cunoscut faptul ca are un baiat cu aceasta problema. Un imbecil dintre cei care s-au pus in fata miscarii Rezist confiscand-o si facand-o ce e acum, a inceput sa o injure ca de ce a parcat acolo. Sigur, fiind in timpul zilei, ma intreb si eu, baietelul acesta nu ar trebui sa aiba un job din care sa plateasca impozite, ca apoi sa aiba nemultumirea ca "banii nostri” sunt furati? Ca am impresia ca preocuparea lui e doar legata banii mei ( platesc impozite din 3 locuri). Eu sper ca nu asta e jobul lui. Sau? Mai departe. Am intrat pe fb-ul unde baietica asta a uploadat filmul cu Manuela Harabor. Va invit sa cititi cum este injurata acolo. Apoi sa cititi raspunsul ei. Este o femeie care isi creste singura intr-un fel absolut admirabil un copil cu o forma de handicap pe care nu stau s-o explic. Privesc siderat la cat de admirat poate fi un imbecil avand o singura calitate: injura psdul. Daca violatorul din Drumu Taberii apare cu tricou Rezist, sper ca-l vom privi si pe ala cu admiratie” This post has been edited by dizzy: 18 Jun 2018, 09:41 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nepoace, daca tu crezi ca cei care presteaza activiutati stradale de agitatie si propaganda sunt altceva decat niste persoane cu probleme mari de caracter, te inseli amarnic. Asta e valabil pentru tot spectrul agitatorilor. Si e valabil de cand lumea.
Daca stau sa ma gandesc de pe vremea tovarasilor aceleasi figuri triste populau mereu strazile si pietele satului meu. Schimbau doar stapanii. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
Ma gandesc ca mai mereu si cam peste tot cam toate locurile pentru persoanele cu handicap sunt ocupate, iar bolovanul ala a gasit probabil una din putinele persoane care avea dreptul sa parcheze acolo si s-a luat de ea, ca e vedeta. Daca era unul cu lant de haur la gat, la vreo 120-140 kg sunt sigur ca se lua de el.
|
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Esti offtopic, trebuia postat la imbecili.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dizzy |
![]()
|
"Decat" constat uica Bion!
Complet de acord Adi, uite am si o poza sa dovedesc: 10 lei mai tarziu era convins bategardu' ca e dreptul Hummeristului sa parcheze acolo stramb. This post has been edited by dizzy: 18 Jun 2018, 10:17 Attached thumbnail(s) hummer_parcat_ca_un_bou.jpg ( Size: 2.65mb ) Number of downloads: 210 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Să vedem ce dispune legea:
QUOTE (2) Persoanele cu handicap sau reprezentanții legali ai acestora, la cerere, pot beneficia de un card-legitimație pentru locurile gratuite de parcare. Autovehiculul care transportă o persoană cu handicap posesoare de card-legitimație beneficiază de parcare gratuită. Deci se poate ocupa locul de parcare doar atunci cand transporta persoana cu handicap pentru care detine cardul-legitimatie. This post has been edited by AR-18-MOS: 18 Jun 2018, 10:20 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
Amice, vorba lui Caragiale. Cand vine dupa necajit sa il ia de la centrul de zi sau de la recuperare circula si parcheaza fara "beneficiar".
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
Putem sa despicam firul in patru dar de principiu, daca are legitimatie, ar trebui sa il lasi in pace. Cam la fel si daca are pe unul cu piciorul in ghips, sau care se deplaseaza cu carje, cadru, chiar daca nu are legitimatie. Hai sa gandim un pic, ca nu suntem conserve.
This post has been edited by dizzy: 18 Jun 2018, 10:34 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(bion @ 18 Jun 2018, 10:26) Amice, vorba lui Caragiale. Cand vine dupa necajit sa il ia de la centrul de zi sau de la recuperare circula si parcheaza fara "beneficiar". Postul meu era referitor la cazul punctual de mai sus. Ma indoiesc ca in cadrul PMB se presteaza servicii medicale pentru persoane cu dizabilitati. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Insotitorul beneficiaza de acelasi drept de parcare pe care-l are persoana cu dizabilitati. Exact din motivele expuse de Manuela Harabor. Masina respectiva deserveste persoana cu dizabilitati chiar si atunci cand aceasta e acasa, fiind netransportabila. Nu e nici o bucurie sa afisezi semnul ala in parbriz. Masina purtatoare de asa ceva poate parca pe orice loc de parcare special, nu numai la PMB.
Iar imbecilul care a facut atata tevatura e un bou. Unora le face placere sa pronunte "handicapat" cu gura plina, fara nici o urma de empatie pentru omul in suferinta. Chiar ca mergea la "imbecili". Mi-ar placea ca ceilalti tefelei sa-l umileasca putin in public, ca o merita din plin. Dar nu cred ca se va intampla. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Cum zicea și ady77, daca era altcineva la volan (mai solid sau de etnie) fătălăul ăla sigur nu avea curaj să zică nimic.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
bion |
![]()
|
"ca in cadrul PMB se presteaza servicii medicale pentru persoane cu dizabilitati"
Ce are primaria cu speta in cauza ? Io stiu ca nacajitii primesc permis de parcare oriunde pe baza certificatului de handicap. Cu asta mergi de ex. la Timpark platesti 5 lei si primesti auswaisu si abziehbildu. Cand vrei sa parchezi gasesti locul ocupat de un cocalar. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:18 |