Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.239 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Langa pufuletii aia merge si-o sampanie, pt. reimprospatarea memoriei.
QUOTE(bion @ 19 Apr 2018, 19:25) QUOTE(bion @ 19 Apr 2018, 22:47) am suspendat injuriile catre pesedaci pana vad ce si cum. Au mintit. Nu ca e prima data dar acu o simt direct. ... am pierdut echivalentul unui salar minim. Deci s-a lamurit "ce si cum", acum e ok, Soros si Iohannis au fost infranti. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Domnu bursier. Dimpotriva azi e bataia pestelui.Sansele ca veorica sa apuce sptamana viitoare in functie sunt minime.
![]() Depre soros cu viziunea lui despre conducerea lumii ![]() PS ca tot esti mare luptator. De cate ori ai iesit in strada sa combati? This post has been edited by bion: 11 Aug 2018, 10:14 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O fi fost s-o smardoiască pe nefericita aia de la jandarmi, mai știi?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar sa dea cu gaz lacrimogen asa de-am pulea (cam o butelie la fiecare 30 de minute) e ok nu? Sau sa impuste lumea aiurea e ok nu? Sau sa bata oameni nevinovati?
Aia de la jandarmerie stia la ce sa se astepte s-a inrolat acolo. Sau credea ca se duce sa frece menta pe banii (multi) ai statului (ca de altfel majoritatea celor din institutiile de genu). Toti batausii din scoli / licee acum sunt jandarmi. Toata mwea la pesedeu si toti sustinatorii lor ![]() Bine ca am luat de la cercetare si investitii ca sa dam la biserici si politie. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Copilaș, și cine se duce la "rivaluție" știe la ce se expune.
P.S. Care cercetare? Pe ce loc,, in primele 1000 (nu zic 100!) se află universitatea pe care ai absolvit-o, știi? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Exact asta spun si eu parinte. Cine se duce, stie la ce sa se astepte. Asa ca nu-i mai lauda pe jandarmi
Bine ca avem hidosenie de biserica in buricu' bucurestiului ![]() ![]() https://www.digi24.ro/stiri/economie/finant...romanesc-976397 This post has been edited by Iulikk: 11 Aug 2018, 10:52 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Iulikk |
![]()
|
Nah. Am editat. Ai inteles tu ce am vrut sa spun.
Deci hidos gandul meu cum CA CAtedrala jefurii neamului e inutila... am inteles ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.263 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Aug 2018, 11:26) Sau poate o fi fost ala de-si lua 3 pulane doar ca era prin zona de exemplu 11 Aug 2018, 12:39: QUOTE(Bicicleta galbena @ 10 Aug 2018, 22:46) Bacaul era frumos reprezentat, nu ca pe forum. Hmmm, se observa in planul secund o pereche de buci ferme, da nu cred ca-s din bacau Pur si simplu nu pot cede asa ceva Si-n plus sint la ceva distanta de pancarda This post has been edited by miki: 11 Aug 2018, 11:39 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
[quote=Bicicleta galbena,10 Aug 2018, 22:46]
Bacaul era frumos reprezentat, nu ca pe forum. [attachmentid=1628091451] Al cu tricou mulat ( langa aia cu buci) nu e Ady? ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Neah, Ady nu servește manipulare. I-am spus de dimineață colegei mele că mă aștept la violențe la miting. Din păcate am avut dreptate.
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.239 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 11 Aug 2018, 11:12) Sansele ca veorica sa apuce sptamana viitoare in functie sunt minime. .. io nu sunt de acord cu "livolutiile" aranjate. PS ca tot esti mare luptator. De cate ori ai iesit in strada sa combati? Sper, da' mi-e ca sper dejaba. Io nu-s de-acord cu mitingurile alea "aranjate" sa para cum vrea aranjatoru'; sa comparam mitingul pesedeului (+ dotarile si reactia jandarmeriei, ca de aia-i vorba acum) cu cel de aseara (la care hamsteru' stia de alaltaieri ca va iesi cu violente, ca Iohannis ar face bine sa.. etc., la care jandarmeria a venit dotata cu arme, tun cu apa pe care l-a fluturat ostentativ, butelii de gaz fara numar, basca niste membri ultra(si)cunoscuti de galerii imbecile (mwiestoiadinamurapid)). Parca nu. Las-o dracu', prea-i cusuta cu ata alba; in plus, ce-ar fi putut spune mancatorul de rahat al jandarmeriei, altceva decat "am fost provocati"?! Pai de ce plm nu i-au saltat din prima pe ultrasi, nu cumva ca sa "aiba motive" de interventie brutala?! Ala din linkul lui miki ce-o fi facut, ca am vazut faza la tv, tipu' era singur langa duba aia alba, nu facea nimic, cand s-a apropiat jandaru' a ridicat mainile... Am iesit o data, in '89, acu' e randul alor tineri; in plus, nu cred in mijloacele pasnice de indepartare a ciumei rosii. QUOTE(DragosP @ 11 Aug 2018, 11:26) Neah, m-am rugat pt. ea. ![]() Au smardoit-o (vai, ce limbaj duhovnicesc elevat...) sefii destul, ca sa fie admisa. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.575 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
DragosP |
![]()
|
Foarte bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pentru ăia de manifestau ilegal nu se face dosar penal?
|
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Dacă ai fi citit linkul de mai sus, ai fi înțeles situația.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai scrie in link că ăia manifestau ilegal? Eu nu am văzut.
|
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Intervii cu opinii personale în informații despre anchete în desfășurare.
Dacă ai informații relevante, du-te la parchetul general. This post has been edited by RDK: 11 Aug 2018, 14:39 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
Legea e doar una. După ora 23.00 toți manifestau ilegal.
|
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Foarte bine, acum du-te la parchet și asigură-te că aspectul ăsta nu va fi omis.
Și vedem câți din cei 440 de cetățeni care au avut îngrijiri medicale manifestau ilegal sau pur și simplu se plimbau pe trotuare. Fii alături de autorități și oferă-le sprijinul de care au nevoie! |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.263 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Aug 2018, 11:26) Nefericiti care si-au furat-o aseara sunt multi. Am vazut o gramada de filmari cu oameni cu mainile ridicate in semn ca se predau care si-au luat-o de la jandarmi ca de la ultimii mardeiasi de cartier. Ce cauta o femeie jandarm in prima linie? Ce au facut colegii ei? Din momentul in care cei doi jandarmi s-au "pierdut" de colegii lor si pana si-au luat-o pe cocoasa au trecut cateva minute bune. De ce nu au sarit ceilalti jandarmi in apararea lor? Stiam ca in pregatirea specifica de care beneficiaza acesti oameni, recuperarea colegilor cazuti este prioritate maxima. Jegosii aaia au fost viteji doar cand au dat de cate vreun amarat singur caruia i-au inmuiat oasele, cand a fost nevoie sa intervina in zona de conflict sa-si recupereze colegii cazuti s-au c.acat pe ei de frica. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.575 Joined: 3 January 05 ![]() |
Poate ca i-au lăsat deliberat pt a avea niște victime pretext pt a interveni în forță asupra tuturor.
Aici unde sunt au fost vreo 50 de manifestanti... Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 621.21k ) Number of downloads: 184 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
RDK |
![]()
|
Așa lașitate nu am mai văzut din '99 când jandarmii au fost abandonați de superiori și capturați de mineri.
Ăștia se laudă cu stagii în Afganistan, se vede ce pregătiți sunt, adevărați eroi când mor acolo.. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 11 Aug 2018, 17:44) Am vazut o gramada de filmari cu oameni cu mainile ridicate in semn ca se predau care si-au luat-o de la jandarmi ca de la ultimii mardeiasi de cartier. Corect. Nu știi însă derularea evenimentelor până atunci.QUOTE Păi, după părerea ta extrem de inteligentă, că și a altora la fel de culți, deștepți, inteligenți, aleși, superiori etc, căuta să fie bătută, nu? Care este justificarea pentru a bate o femeie? CARE?? Care este justificarea pentru a mai participa la o manifestație, protest, ce-or fi fost, după ce au început actele de violență? Suntem cumva în război cu cineva? This post has been edited by DragosP: 11 Aug 2018, 18:08 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RDK |
![]()
|
Păi nu a vrut ea egalitate cu colegii ei?
Să zică mersi că au fost bărbați adevărați acolo și au protejat-o de huligani. Colegii ei erau ocupați. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Mai in gluma, sau nu, dar de pe daciaclub.ro a fost cineva la protest? Eu cred ca nu a mers nimeni, eu nu am mers clar. Majoritatea prietenilor nu au mers. Asa sau strans valorile alea "record" de aproape 3%. Nu pot decat banui de ce nu au mers majoritatea, dar personal, pe primul loc, e "optimismul" meu, ca nu putem schimba nimica, cuplat cu ideea ca schimbarile radicale pot fi introduse doar cu forta. Planul "B" (la unii, unchiul e primar la sat, la mine sunt ofertele de lucru in afara si fostii colegi care ma asteapta acolo) si ideea ca suntem niste dubiosi. Majoritatea o duce bine romania, e multumita, si sutine conducerea, de ce sa ma iau eu si alti cativa diletanti aiurea sau sa imi iau pulane in cap.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Aug 2018, 18:56) Corect. Nu știi însă derularea evenimentelor până atunci. Păi, după părerea ta extrem de inteligentă, că și a altora la fel de culți, deștepți, inteligenți, aleși, superiori etc, căuta să fie bătută, nu? Care este justificarea pentru a bate o femeie? CARE?? Care este justificarea pentru a mai participa la o manifestație, protest, ce-or fi fost, după ce au început actele de violență? Suntem cumva în război cu cineva? foarte corecte intrebarile. insa sa privim si din cealalta parte: un mic exemplu sau poate acesta asta e de la antena 3, sa nu zici ca dau stiri doar dintr-o anumita parte |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 05:57 |