Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
mda, sigur, da da, cum sa nu.
eu nu as paria prea mult pe scenariul asta... |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am pierdut cateva minute din viata degeaba
![]() |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Hai, ca mai incearca o data pe 30.10.2018 sa rastoarne pesedeaua.
PAna atunci, de cumparat: Masti de gaze, bate torsion, bocanci, genunchere, cotiere, armura spinare, casti de santier, furci, topoare.... This post has been edited by dizzy: 14 Aug 2018, 08:15 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Totusi sa te anunte din ora in ora sa pleci cu copiii din piata si dupa sa te plangi, ma face sa ma intreb ce fel de parinte esti?
anunt_1.jpg ( Size: 137.08k ) Number of downloads: 249 anunt_2.jpg ( Size: 88.34k ) Number of downloads: 259 Anunt_3.jpg ( Size: 90.79k ) Number of downloads: 253 |
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Nu anunță o interdicție fiindcă nu au bază legală, ci doar roagă lumea ca orice incompetent prevăzător.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
"Nu veniti cu copii! Urmeaza sa dam cu pulanele in oricine e in fata noastra! Atentie! Nu facem discriminari! Toti cei din piata si-o vor lua!"
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
Am eu parerea mea despre cei care aduc copii la manifestatii de genul asta dar nu sunt tocmai placute si intra la discriminare.
This post has been edited by dizzy: 14 Aug 2018, 09:24 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
Eu si daca as fi venit la inceput cu copiii, cand vedeam cam despre ce e vorba as fi plecat acasa. Interventia Jandarmeriei a fost la 23.10, parinti responsabili ce mai. Sa ai pretentie la altii sa aiba grija de copiii tai.
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.246 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Aug 2018, 09:45) Totusi sa te anunte din ora in ora sa pleci cu copiii din piata si dupa sa te plangi, ma face sa ma intreb ce fel de parinte esti? Ca io la demonstratie in loc sa dau cu M--E P-D stau pe facebook fix pe pagina jandarmeriei.... |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai din ce vazui statu pe net live era ocupatia principala pe acolo.
![]() This post has been edited by bion: 14 Aug 2018, 10:04 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să știe de mici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
Lasa ca nici eu nu-s tocmai curat la vorbe, mie imi e mai degreaba teama de violente fizice. O grenada cu gaze, un pulan pe carca, posibil calcare in picioare...
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
La ora 17 deja dădeau cu gaze în oameni prin Victoriei.
La Bacău cum a fost? |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
ady77 |
![]()
|
La Bacau au aparut bancuri:
Cum recunosti bacauanii la mitingul din Piata Victoriei? Sunt cei care alearga cu galeti spre tunurile de apa. ![]() QUOTE(RDK @ 14 Aug 2018, 12:00) Pai voiau unii sa intre sa varuiasca interiorul cladirii guvernului. QUOTE(RDK @ 14 Aug 2018, 12:00) Liniste si pace! Lumea linistita! Erau vreo 16 jandarmi pregatiti sa intervina ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 14 Aug 2018, 11:18 |
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Atunci cum îți permiți să minți?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
Tradu! ca nu pricep. Unde am mintit?
|
--------------------
|
RDK |
![]()
|
"Interventia Jandarmeriei a fost la 23.10"
Am presupus că e vorba de București și nu de Bacău, lucru confirmat mai sus. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Avand fratele jandar, e oarecum de asteptat sa fie subiectiv.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
Pana la 23.10 au fost kkturi. Daca ramanea doar cu ceea ce a fost pana la ora aia nu cred ca se discuta atat.
|
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Îți doresc să ai și tu parte, alături de copiii tăi, dacă îi ai, de acele kkturi.
Azi am stabilit că ești mincinos. This post has been edited by RDK: 14 Aug 2018, 11:49 |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu nu merg cu copiii la mitinguri, nu-s inconstient.
Iaca nu mai pot eu de parerea ta, ma afecteaza rau de tot, mai ales ca nu ai dreptate. Sa nu uiti sa incercuiesti data in calendar. This post has been edited by ady77: 14 Aug 2018, 12:00 |
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Eu ti-am urat să ai parte, nu să îi duci la mitinguri.
Fiindcă e irelevant contextul, doar am stabilit că ești mincinos. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
DragosP |
![]()
|
Dar de ce trebuie să urezi cuiva să aibă parte de lucruri nasoale? D'alea-ți dorești ție? Dorește-ți numai ție, celorlalți, de nu le poți dori de bine, măcar nu le dori de rău.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(maho @ 14 Aug 2018, 12:45) Iete lula. Ca e jandarm la Bacau, nu o batut pe nimeni la Bacau. QUOTE(RDK @ 14 Aug 2018, 13:02) Eu ti-am urat să ai parte, nu să îi duci la mitinguri. Fiindcă e irelevant contextul, doar am stabilit că ești mincinos. Ai stabilit nevoie. Tu ai nevoie sa intelegi ce e aia interventie. Ia de aici de la aia care sunt cu manifetantii link, cand spune de interventie? Cand a dat prefectul ordin si cand a dat prefectul ordin, la 23.10. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/eve...in-forta-978914 This post has been edited by ady77: 14 Aug 2018, 12:06 |
--------------------
|
RDK |
![]()
|
Ce minciuni mai ai în program azi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Aug 2018, 13:05) nu o batut pe nimeni la Bacau. Da' unde? ![]() QUOTE(ady77 @ 14 Aug 2018, 13:05) Tu ai nevoie sa intelegi ce e aia interventie. Ce te faci daca e unul mai dotat fizic si bine antrenat in autoaparare (de partea protestatarilor) care ia in serios "self defense" si rupe cateva oase unor jandarmi care l-au atacat? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:06 |