Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.365 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Oho, l-am prins pe dizzy cu fofârlica. De asta s-a ofuscat așa repede.
![]() <span class='edit'>15 Aug 2018, 09:11:</span> Și tu ești din gașca lui cap de ou? Te las, mă duc la piscină. ![]() This post has been edited by cristic1982: 15 Aug 2018, 09:13 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 15 Aug 2018, 07:11) Certificate de la IML si-au scos si jandarmii, deci o sa fie cu discutii multe cu cine e de vina. Totusi, nu inteleg cata minte au mamele alea cu copii in brate. Ai venit cu copilul de 2-3 ani la protest. De ce? Crezi ca intelege copilul ceva? Vezi ca incep tembelii de jandarmi sa dea cu gaze. De ce nu pleci instant de acolo? De ce iti pui copilul in primejdie? Or fi facut febra musculara la mana cu bulanul. N-o r fi avut cu cine sa-i lase singuri acasa; nu s-or fi asteptat sa dea aia cu grenade lacrimogene in mijlocul multimii (de unde, evident, e imposibil atat sa ai o viziune de ansamblu ca sa stii cand incepe interventia in forta cat si sa pleci "instant"). Nimic nu justifica brutalitatea la adresa lor, ca doar nu puteau sa-si tina si copilul de 2-3 ani in brate si sa si arunce cu garduri, sticle, pietre sau mai stiu eu ce in jandarmi. @ady: deci ai inteles de ce au batut si oameni nevinovati? De la jandarmi as avea (teoretic) pretentia sa-mi protejeze (si ei) copii; printre altele, de-aia-s platiti. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Până la alții, am eu grijă de ei.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Asta e logic, cam asa cum am zis dupa accidentul de avion din Apuseni. Da' asta nu inseamna neaparat sa-i lasi mereu acasa.
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
Dar când vezi că sunt incidente în piața inca de la 15.00 cam îți faci o idee de ceea ce ar putea urma.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
Daca eu, ca parinte, sunt idiot si stau cu copilul mic acolo, asta nu-i da dreptul jandarmului sa ma tavaleasca la gramada cu ceilalti. Era normal sa-i extraga pe aia violenti din multime, dar nah, asa a fost planul, ca la mineriade cu incendierea autobuzelor politiei.
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
La 11.00 noaptea copiii trebuie să doarmă.
Nu le da dreptul și cei care au comis-o vor plăti. Dar totuși îmi amintesc că erau membri daciaclub care nu erau de acord cu botezul că nu au copiii discernământ. Pentru participarea la mitinguri presupun că au. |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
E acelasi lucru, clar. Pai atunci sa ii lase singuri acasa.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.151 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana la urma tot mortul e de vina?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
maho |
![]()
|
Poate vom vedea (sper ca mai repede decat cel cu brutalitatile din ianuarie, pe dosarul caruia s-a pus praful la parchetul militar), dar pana atunci un rezumat.
|
--------------------
Dacia
1310
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.365 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Deci până la urma cineva (livache și gașca de lingăi) a premeditat tot (inclusiv cu găștile de suporteri veniți la bătaie) pentru a arăta cine este șeful. Știind ce urmează au adus jandarmi de peste tot, și-au pus slugile (cucoș, militaru, carmensita, pseudo-prefectul și, poate, organizația București pt huligani) să organizeze dezmățul.
Aceași manevră a folosit-o și Băsescu cu netoiu când erau mișcările de la universitate cu Arafat. Iar oamenii "inteligenți" susțin jandarmii și îi blamează pe cei care au venit la miting. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
De unde de peste tot?
|
--------------------
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De la tine din sat de acolo, va legati de toate chichitele numai pentru a nu discuta evidentul...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce evident nu se discută?
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
PSD-ist autentic (el și încă câțiva de pe forum): vede paiele din ochii altora, dar nu bârnele din ochii lor.
De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere mai mult. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Degeaba ca n-ai cu cine..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE În loc să discutăm despre pericolul pe lîngă care a trecut statul român și despre cine l-a pus la cale, facem tărăboi în legătură cu jandarmii și Jandarmeria care a rămas „o instituție ceaușistă“. Hsbp, ne-a trecut glontu' pe la ureche; ce ne faceam daca pica guvernu' de imbecili sau - si mai tragic(omic) - hamsteru'?! Doamne-fereste! |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.151 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Aug 2018, 13:49) Prea inalte, intr o zi solemna ca aceasta, libera de la stăpânire, înălțimea voastră vorbiti asa de urat despre semenii de alta credinta politica, adica care s de partea buna a baricadei? O fi cu voie de la preafericitul, ca altfel nu mi explic injuriile scrise de iluminata voastra persoana... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
A trecut, dar aveam parchet si atunci, nu-mi amintesc sa se fi autosesizat cineva.
![]() This post has been edited by ady77: 15 Aug 2018, 21:04 |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.239 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
N-auzi bre ca erau prea mici...
La 13-14 ani n-aveau ce parere sa-si dea ![]() ![]() This post has been edited by miki: 15 Aug 2018, 19:06 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zic expertii care ancheteaza gazele folosite de Jandarmerie ca pe langa gaze lacrimogene folosite in prima faza au fost folosite si gaze iritante din categoria armelor chimice.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu stiam ca asa se cheama gazele "iritant lacrimogene", nu ca ar fi 2 tipuri de gaze.
Iar un coforumist, nu mai stiu care, zicea pe aici ca la inceput nu erau gazele asa nasoale, dupa au inceput sa fie mai naspa. Iaca si postarea QUOTE(Bicicleta galbena @ 11 Aug 2018, 22:58) La inceput gazele au fost mai usoare, le puteai anihila cu o batista/servetel la gura si nas. Apoi au dat unele urate, de nu puteai sa respiri ![]() Atunci am plecat si eu cu nevasta-mea. Deci da, au fost mai multe tipuri de gaze, unele urate de tot. This post has been edited by ady77: 16 Aug 2018, 07:41 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai daca nu s-au carabanit de la sprayu de piper au trecut la chimie.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 06:32 |