Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Esti psd ist.
Vezi c a murit protestatarul. Asteptam niste demisii |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
"Precizare referitoare la pacientul Gâzea Ilie, decedat în cursul nopții de 19 către 20 august 2018 la Spitalul din Alexandria
În urma informațiilor conținute în documentele de la intervenția echipajelor medicale de urgență și prim ajutor calificat din Piața Victoriei în noaptea de 10 august 2018, s-a constatat că pacientul s-a prezentat la una dintre ambulanțele SMURD aflate la fața locului, acuzând Epistaxis (sângerare la nivelul nasului). Pacientul a declarat echipajelor de urgență că suferea de boli cronice, precum hipertensiune arterială, iar la momentul examenului clinic, pacientul era conștient, cooperant, cu tensiunea arterială mărită (161/126), și oxigenare în limite normale (97%). În urma acordării primului ajutor, i s-a propus pacientului transportul la spital, acesta refuzându-l sub semnătură." M.A.I. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dumnezeu să-l ierte! Moartea oricui este o tragedie, că e sau nu protestatar nu contează.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.150 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Corect, este o tragedie mai ales ca acu o săptămână jandragnii secretarei de videle l au tratat cu gaze si batoane (fara ciocolata) .
Dacă n ati votat, acu vo[mi]tati! |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mare mirare ca raposatu nu a patit nimic atunci. La minima aia era iminent un AVC sua un infarct. Daca era cu HTA maligna, era ruleta ruseasca.
![]() Am avut onoarea sa particip involuntar la meetingul diasporei din TM.Foarte decent si pasnic. Sambata la pranz eram cu madam la birt sa ingurgitam un pranz. Brusc locatia a fost invadata ce cel putin o suta de cetateni de sex masculin intre 17-50 ani , foarte sobri si protocolari in saluturi.Nu au incaput in (piata) sala rezervata asa ca au fost mutati. Toti au comandat o cola si o apa plata.Dezbaterile au avut loc cu usa inchisa. Era intalnirea de vara a tiganilor plecati la munca. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bioane esti rautacios.
1. Tigani plecati afara sunt multi, dar nu la munca... 2. Ma indoiesc ca pe tigani i-ar interesa in mod deosebit subiectul mwie PSD... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
(2): Ii cam intereseaza: cine (daca nu psd-ul) le mai da lor atatea ajutoare sociale?!
In privinta imbecilei proaste de la m.a.i., am auzit-o la conferinta de presa cand zicea ceva de efectivele copitaliste de jandarmi, ca au fost suplimentate cu unele din alte orase, inclusiv Bc. Sper ca fratele colegului si prietenului coforumist n-a facut deplasarea, ca sa nu am vreo banuiala de subiectivism. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai nou aflu cu stupoare de la TV ca jandarmii au actionat si in numele dreptei credinte ortodoxe. Oare Bunul Dumnezeu cel sfant sau doar exagerat de fericitul Teoctist i-a inspirat in manuirea bulanului si sprayurilor cu gaze chimice impotriva populatiei civile?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai fost la bibliotecă?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Decat m-am uitat la TV, de ce?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Ei, așa, le cam încurci... Sărmanul Teoctist e la Domnul de cel puțin 11 ani...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
In fine, scuza-mi lipsa de informatii actualizate. Ideea e ca reprezentatii jandarmilor sustin ca au actionat in numele bunei credinte. E o chestie sa-ti iei bulane pe carca din acest motiv...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
@Radian: și dacă susțin, ce? De când ai început să-i crezi?
@Tizu: mai bine te abții. Părerea mea... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 20 Aug 2018, 21:17) In privinta imbecilei proaste de la m.a.i., am auzit-o la conferinta de presa cand zicea ceva de efectivele copitaliste de jandarmi, ca au fost suplimentate cu unele din alte orase, inclusiv Bc. Sper ca fratele colegului si prietenului coforumist n-a facut deplasarea, ca sa nu am vreo banuiala de subiectivism. ![]() Eu iti recomand niste lecitina ca ti-am spus inca din 14.08.2018 QUOTE(ady77 @ 14 Aug 2018, 13:51) |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am vrut doar sa verific.
![]() ![]() Si ce, tre' sa cred tot ce zici? Doar esti jumate oltean. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 20 Aug 2018, 20:54) Bioane esti rautacios. 1. Tigani plecati afara sunt multi, dar nu la munca... 2. Ma indoiesc ca pe tigani i-ar interesa in mod deosebit subiectul mwie PSD... Am făcut mișto. Ai citit carti proaste azi. II interesează ca să știe care politie procurori judecători fisc vameși vin la putere. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Faceți excursia anuală la oraș?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Ia exemplu de la ei.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
O prea inalte, cat de devreme ne ati binecuvantat cu deosebita dumneavoastra prezenta.
Sa inteleg ca si astazi fapta fara de prihana a jandragneriei va fi aparata de distinsa dvs persoana. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(bion @ 20 Aug 2018, 19:03) Mare mirare ca raposatu nu a patit nimic atunci. La minima aia era iminent un AVC sua un infarct. Daca era cu HTA maligna, era ruleta ruseasca. ![]() Am avut onoarea sa particip involuntar la meetingul diasporei din TM.Foarte decent si pasnic. Sambata la pranz eram cu madam la birt sa ingurgitam un pranz. Brusc locatia a fost invadata ce cel putin o suta de cetateni de sex masculin intre 17-50 ani , foarte sobri si protocolari in saluturi.Nu au incaput in (piata) sala rezervata asa ca au fost mutati. Toti au comandat o cola si o apa plata.Dezbaterile au avut loc cu usa inchisa. Era intalnirea de vara a tiganilor plecati la munca. ![]() Uica Bion, ne zici si noua pe limba alora mai simpli ce vrei sa zici in prima fraza? Tigani si munca in aceeasi propozitie. Dumnezeu sa il odihneasca pe Gazea Ilie! This post has been edited by dizzy: 21 Aug 2018, 09:04 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
http://www.sfatulmedicului.ro/Hipertensiun...a-maligna_11507
P.S. A nu înțelege cumva Axa&Cocă iau apărarea Jandarmeriei. Nu, nu! ![]() This post has been edited by DragosP: 21 Aug 2018, 09:00 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
Nepotu dizzy. Cu tensiunea aia ala saracu era candidat la moarte subita.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
Normal, tensiunea aia creste si ea din niste cauze.
Atat i-a fost sfoara. |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Incredibil ce înseamnă ochelarii de cal!
QUOTE(HotNews) |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Las și eu asta aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 22:24 |