Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
![]() ![]() ![]() |
Care sunt doleanțele Pieței Universității?, Idei necesare pt o țară din UE, nemanipulate
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Musiu Dragos, io am auzit mai multe SF-uri. Ocupat pana peste cap, n-am apucat sa fac un inventar. Dar ma gândeam ca, la cum pareau de organizati (din afara), o fi vreun site / pagina de facebuci pe care sa fie facut un inventar al cerintelor, asa, mai cu minte de contabil...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' ce-ți trebuie multă organizare LA VEDERE?
E suficient că-s câțiva care trag sforile, că This post has been edited by DragosP: 11 Dec 2015, 09:25 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Iar vorbiti de B.O.R.?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu, că noi ne respectăm maxim între noi.
This post has been edited by DragosP: 11 Dec 2015, 09:37 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(maho @ 10 Dec 2015, 20:21) Or fi preferat sa vina cu trenu' la noi[...] Pai care "noi", ca parca si tu erai produs secundar al industriei sirmei? QUOTE(DragosP @ 11 Dec 2015, 08:52) Crezi? Mortii sint morti din cauze create de TOATE guvernele/alesii de pina acum iar guvernul putea sa mai sada mult si bine. Altu-i papusaru' Cine da legile? Cine a scris in lege ca autorizarea isu a scolilor EXISTENTE se face la modificare de structura, recompartimentare, etc? Adica daca doar o tencuiesti si zugravesti, nu trebuie CU si AC deci nu reautoizezi. Cine spune ca la 80 pers nu iti trebuie trapa de fum in club? Nici senzori de incendiu? La 200 sigur scrie legea ca trebuie. Daca erau, fumul mergea in alta directie. Cine a spus ca la stat is prea multi angajati? Am vorbit cu un baiat de la un ISu din tara: da, avem si nereguli, facem si controale, dar iti dai seama cum pot controla un judet intreg cu 3 oameni? Cine a angajat la stat nenumarat personal fara atributii precise? (alesii). Cine i-a ales? (noi toti)... Cine isi ascunde capul in nisip cind e vorba de iesit in strada? (noi toti).. Ca atare... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 11 Dec 2015, 10:04) Pai care "noi", ca parca si tu erai produs secundar al industriei sirmei? Chiar h.q.. La noi, la șientru, trage magnetu' de peste tot, inclusiv de la voi. E cam aiurea sa faca unii bancuri pe spinarea altora, fara sa se uite in propria ograda. @dacis: baga si tu un "jos", si dupa adaugi de toate. Alea e doleantele. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Dacis, daca nu exista, de ce nu faci tu un site de genu' ? Poate fi o idee de afaceri, eventual.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(yoncv @ 11 Dec 2015, 10:38) Bingo! ![]() QUOTE(DragosP @ 11 Dec 2015, 09:04) Da' ce-ți trebuie multă organizare LA VEDERE? E suficient că-s câțiva care trag sforile, că QUOTE(DragosP @ 11 Dec 2015, 10:38) Mitologia puterii străine tenebroase ajuta strașnic la manipulare! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
Băi coane... Mă lași? Nu-i mai spăla tu, sau măcar mai ușior, așa...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
la urma urmei, si avionul din ucraina era plin de morti...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(maho @ 11 Dec 2015, 10:24) Chiar h.q.. La noi, la șientru, trage magnetu' de peste tot, inclusiv de la voi. E cam aiurea sa faca unii bancuri pe spinarea altora, fara sa se uite in propria ograda. Da' cine, pacatili mieli facu bancuri? Bancurile alea exista de hat departe in timp, io doar le spusei. Si nici nu intra la categoria bancuri. Altele... QUOTE(DragosP @ 11 Dec 2015, 10:10) Atunci fa abstractie nevinovata si ferita de gninioane de raspuns. Da' chiar, e ferit de ghinioane sau de diavol? Cine il fereste? This post has been edited by diaconuliviu: 11 Dec 2015, 12:05 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tanti aia care a zis ca romanii s-au boierit ca nu mai vor sa traisca cu doi lei.
![]() Pai ceva stil FMI se simte. Cica inghetarea salarii pensii, mizilicuri din astea. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Și-a căzut primul popic: PSD-ul a declarat pe față că nu este de acord cu revizuirea legii alegerilor locale, prin care primarii ar fi fost aleși după două tururi de scrutin.
Io-te ce zice Mediafaxul: Proiectul de lege inițiat de PNL pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin a primit, marți, raport negativ în ședința comună a Comisiei juridice și a Comisiei de administrație a Senatului, cu [B]nouă voturi "pentru" și 11 "împotrivă"...[/B] This post has been edited by dacis: 16 Dec 2015, 15:36 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si care e popicul?
|
--------------------
**
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.365 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Pai ce partid din România are cele mai mari sanse sa aiba primari alesi in sistemul cu un singur tur?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.553 Joined: 3 January 05 ![]() |
Deci e valabil încă?
Epicur a spus: ‘Câțiva prieteni într-o grădină, un ulcior de vin și nițică brânză de capră — acesta este sensul vieții’. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dacis |
![]()
|
O urare in stilul Pietei, pentru politicieni...
fie_ca_lumina.jpg ( Size: 100.26k ) Number of downloads: 111 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Politicienii reprezinta tot raul din lume. Courptie cat cuprinde, ipocrizie, si multe altele.
Crezi ca sunt mai rai decat noi, cei care i-am votat? Vezi un sistem social mai bun fara ei? P.S. In afara de "politica de cafenea" n-am nici in clin nici in maneca cu regnul politicienilor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ady vezi ce zici ca mesia ot Bahlui gaseste cativa fraieri sa-l plateasca si-ti baga o vizita de iluminare. ![]() This post has been edited by bion: 23 Dec 2015, 23:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Radian, tu ai iluzia ca ai votat si ca ai avut de ales?
Le-ai dat unor mizerabili puterea, cu sentimentul ca a fost alegerea ta. Dar nu a fost. De fapt ai ales intre ai lor si tot ai lor. Ca doar astia ti-au fost pusi pe listele facute tot de ai lor. QUOTE(radian @ 23 Dec 2015, 23:35) Cu ei este atat de rau incat orice sistem fara ei nu poate fi decat mai bun. This post has been edited by paul_p: 23 Dec 2015, 23:50 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(paul_p @ 24 Dec 2015, 00:47) Exemple de "orice sistem"? Vreunul care sa fi reusit sa ofere cetatenilor un nivel de trai mai bun si libertati democratice mai multe decat sistemul politic bazat pe parlament / politicieni? Prioritar mi se pare, evident, nu depinde de ce discutam noi aici, gasirea de parghii prin care sa-i strangi pe politicieni de oo cand calca pe bec. Da' sa-i strangi sa-i doara tare. Nu sunt de acord cu impartirea intre "ei" si "noi". Si "ei" sunt "noi" pana sunt alesi si revin dupa ce nu mai sunt alesi. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:44 |