Pro sau contra guvernării Cioloș
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării Cioloș
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nasol. trecea in evaluare acetica, acritura...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Feb 2016, 21:52) In 2013 ... Nu mai stiu cat e ca n-am mai platit de atunci. Nu ti-a trimis primaria nici o felicitare, nimic? La cat de chiori de bani sunt, trimit somatii si executari silite si pe cativa lei. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Le-a dat cite o curca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pentru executari silite trebuie hotarâre judecatorească. Mie doar mi-au pus poprire pe conturi. O sa le platesc, da-i dracu' de handicapati. Nu la mine e buba care-a dus economia de râpa.
Ady, nu stiu la cat e evaluat acum, deci ce suma sa-i trimit evaluatorului? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mică, mica di tat.
![]() |
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Chestia asta cu fabrica brădet miroase a făcătură pt. A scoate un tap ispasitor.....dintre zecile de bebeluși care au ajuns la terapie intensiva doar unul e confirmat ca a mâncat din branza de la bradet.,ca sa nu mai zic ca lotul infestat fusese pus la vânzare la câteva saptamani după apariția primelor cazuri.
Daca era un producator mare international cu siguranță se mușamaliza totul,așa cu un mic producator local tehnocrații au găsit momentul ideal de a falimenta un producator roman. This post has been edited by tony-s: 2 Mar 2016, 13:54 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
O intrebare pentru stimabilii guvernanti.
De ce v-ati grabit sa faceti public numele unei fabrici romanesti de branza, atata timp cat primii doi copilasi au fost internati si diagnosticati cu doua zile inaintea producerii lotului de branza incriminat de voi ca responsabil, in timp ce ati tacut mâlc privitor la numele hipermarketului in care s-au gasit portocale infectate cu aceeasi bacterie? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Urma ca primii doi copilasi sa manance branza aia, ce-i asa de greu?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Cum de ce? Aveau nevoie urgent de acarul Paun.
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si de ce n-au ales hipermarketul?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Loby
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Bravo.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' la vaccinuri nu se uită nimeni?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tipic romanesc. Sa omoram romanu' ca sa nu suparam strainu', ca ala are angajati mai multi si contribuie mai vartos la buget in comparatie cu un sarac amar care vrea sa faca o afacere cinstita. Sa urlu imi vine si sa dau in ei cu ochii inchisi, pana-mi rup pumnii si picioarele.
Cu vaccinu' care-i treaba? Ca au pus pe butuci VB? Pai tot d-aia. Sper sa aiba viata lunga Covesi, ca de foame nu moare curand. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
inhi. ne ascund astia ca de la vaccinuri a fost. le transporta in avioane pline de cadavre de deputati pedofili belgieni. big pharma si cu big gates ne omoara, ca sa ramaie bogatii intre ei, sa-si curete unu-altuia buzile.
http://www.piticigratis.com/2016/03/legatu...usii-cu-e-coli/ QUOTE Și o să fie anul 2050 și eu o să fumez o țigară în parc și pe lângă mine o să treacă un cârd de sprințari de-ăștia: Și eu o să le zic. „Ce vă prăvăliți așa, patronilor, suferiți de șmecherie? A, boală? Păi cum dracu’. Nu v-au hrănit părinții vegan, cu lapte de migdale? Ba da? V-ați dus și la Theta Healing? Suplimente homeopate? Alinierea chakrelor? Băi, ce chestie! Adică sigur nu e de la faptul că nu v-ați vaccinat și ați făcut poliomielită. Poate n-ați luat destulă echinaceea, pulamea” |
--------------------
White Star
Titanic
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca ar fi fost de la vaccinuri s-ar fi imbolnavit copii din toată tara nu doar cei din 2-3 județene ....e.destul de clar ca e o sursa de infestare locala si mie mi se pare mai grav decât ce s-a întâmplat la colectiv......daca nimeni nu va putea niciodată controla periodic zecile de mii de localuri din romania, direcția de sănătate publica ar trebui sa controleze periodic producătorii de hrana perisabila si neambalata care nu-s mai multi de câteva zeci in romania.
This post has been edited by tony-s: 4 Mar 2016, 12:31 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 4 Mar 2016, 13:20) Tipic romanesc. Sa omoram romanu' ca sa nu suparam strainu', ca ala are angajati mai multi si contribuie mai vartos la buget in comparatie cu un sarac amar care vrea sa faca o afacere cinstita. Sa urlu imi vine si sa dau in ei cu ochii inchisi, pana-mi rup pumnii si picioarele. Eh na. Investitorii straini ai lobbi$$$$ti locali, la cel mai inalt nivel, mai ales francezii, ca sa nu dam nume. Fraierul ala cu fabricuta nu stia nici pe ce lume traieste. Pai unde s-ar ajunge fara spagi si para-ndaraturi, numa cu intreprinzatori d'astia mici?? Mai cumpara si lapte pe plan dela tarani, in loc sa importe prafuri din frantza. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Corect era daca verificau si raionul de branzeturi de la vanzatori sa vezi ce gasesti pe acaol. Ala a calcat pe bec la productie ar in vitrina coli-ul lui astat alaturi de alte sortimente tantile alea au pus copita si pe unele si pe altele si e asa de usor sa contaminezi niste produse . Io cred mai repede in : noi avem pe cineva de unde luam lapte ca e de casa, carnita pasirata e de la pui de la mama de la tara ( cu kktoarea in curte). Suficient ca in un magazin o tanti din aia nespalata sa puna copita pe diverse.
Singura sursa dovedita in cazul unei epidemii a fost acu 40 de ani in USA cand dupa lungi investigatii s-a gasit sursa la un mare furnizor de tocataura pentru hamburgeri. Ala avea toata linia de procesare contaminata. Aia cu vaccinurile e stupizenia semidoctilor corporatisti raspandita cu ajutorul interenetului.Io pe aia i-as baga in penal pentru atentat la siguranta nationala. Ca puradelu tau vrei tu sa crape de difterie e ok dar de ce sa imbolnaveasca si pe altii. La polio erau sanse reale de eradicare dar de cand cu excesul de democratie o s-o luam iar de la capat. This post has been edited by bion: 4 Mar 2016, 12:49 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pana la urma pe cine afecteaza boala asta? Daca ai 7 ani si 9 luni, nu te mai afecteaza? Sau cum?
Ca sa nu mai zic ca acei parinti s-au dus la spital boi si au plecat vaci. De ce trebuie sa se fereasca, sau ce sa faca ca sa aiba copiii in siguranta? Ca nu spune nimeni nimic. This post has been edited by Victoras2001: 4 Mar 2016, 13:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@bion... cu vaccinul e alta poveste in cazul de fata. Eu nu vand castraveti la gradinar, dar te rog pe matale sa confirmi: cica orice vaccin scade imunitatea, ca si in cazul unei viroze. In felul asta copiii au fost mai vulnerabili la infectia cu e.coli. S-a scris in presa locala din Arges, preluata de Cotidianul ca cica copiii ar fi fost vaccinati toti in aceeasi perioada cu vaccin anti hepatita B. Nu stiu cat de adearat e.
This post has been edited by Dan73: 4 Mar 2016, 13:10 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(bion @ 4 Mar 2016, 12:45) Aia cu vaccinurile e stupizenia semidoctilor corporatisti raspandita cu ajutorul interenetului.Io pe aia i-as baga in penal pentru atentat la siguranta nationala. Vai, dar ce pledoarie argumentată ai! Câtă vreme cazurile ar fi fost doar din Argeș, poate că ar fi ținut chestia cu branza/laptele/etc. Da' am văzut că a ar fi suspiciuni de așa ceva și în altă zonă a țării.QUOTE Ca puradelu tau vrei tu sa crape de difterie e ok dar de ce sa imbolnaveasca si pe altii. La polio erau sanse reale de eradicare dar de cand cu excesul de democratie o s-o luam iar de la capat. Păi dacă puradelul meu (generic vorbind) e singurul nevaccinat, de ce să se îmbolnăvească ceilalți copii? ![]() 4 Mar 2016, 13:11: QUOTE(Victoras2001 @ 4 Mar 2016, 13:06) Păi cine să spună măi? Eu? Tu? "Specialiștii" să spună, colegii lu' Bion să zică, nu-s ei scutul națiunii în fața epidemiilor? Noi de ce ne mai vaccinăm? De ce mai plătim asigurări de sănătate? De ce Cioloș nu-și dă demisia? ![]() This post has been edited by DragosP: 4 Mar 2016, 13:11 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Eu ți-am zis că ai dezvoltat niște obsesii...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
mah, preiei cu mare angajament orice margica, indiferent cat de absurda, cu conditia sa iti confirme biasul conspirationist reptiliano-mesosoic-occidental-decadent.
cand cu avionu' dat jos de rusi, ne explicai ca poate e plin de cadavre, ca doar tre' sa vedem lucrurile si altfel. cand cu 'deputatul belgian', gata, erai cu letconul la brau ca in belgistan o sa fie legal cotaitul de la 14 (12?) ani. nu vaz de ce nu m-as dixtra pe seama chestiilor astora ![]() This post has been edited by Han Solo: 4 Mar 2016, 13:20 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
O fi, da' tot obsesie se numește.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
stii bancu' cu 'look baby, I think you've got an obsession?'
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:03 |