România de mâine: inventarul schimbărilor necesare, Tinerii frumoși și RNP-urile bătrânilor hârșâiți
![]() ![]() ![]() |
România de mâine: inventarul schimbărilor necesare, Tinerii frumoși și RNP-urile bătrânilor hârșâiți
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pana pe 5 iunie este timp.
Până atunci a început imbecilul de Stavarache să scrie scrisori alegătorilor. Pe pagina 1 ne scrie lucrări începute ce urmează a fi finalizate. Pe pagina 2 aceleași lucrări apar ca realizări finalizate. |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
deci a indeplinit toate promisiunile
![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 22 Feb 2016, 16:19) Ejti tu sigur-sigur ca nu-s finalizate? ![]() ![]() PS Nu de alta, dar recunosc stilul traditional din abecedarul de comunicare al celor care vor sa fie realesi: pasul I: am promis; pasul II: am facut (ce am promis).... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce sa zic, strada pe care vin în fiecare zi de la munca o fi terminata și nu-mi dau eu seama, îl înjur degeaba în fiecare zi.
Plus ca ești turc, scrie el negru pe alb ca o termina în 2 luni de la ordinul de începere a lucrărilor, adică prin mai. Am scrisoarea la munca, o scanez mâine. |
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Sunt sigur. Strada Milion trebuia finalizata la sfârșitul lui 2014 suntem abia în 2016, lăsând la o parte ca promitea ca se apuca în 2010 și o termina în 2011.
Pentru Spitalul municipal la alegerile trecute ne trimitea hârtii de analize gratuite, au trecut doar 4 ani de atunci. Insula de agrement o făcea prin 2010-2011, ia ghici? E gata? La fel și cu strada Ștefan cel Mare. pag_4_scrisoare_stavarache_2012.jpg ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 401 22 Feb 2016, 21:01: Am uitat ca a rămas același om cinstit condamnat la 3ani cu suspendare și cu alte dosare pe rol pag_3_scrisoare_stavarache_2012.jpg ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 388 This post has been edited by ady77: 22 Feb 2016, 21:01 |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
vrea doar să fie lăsat în pace...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
Se lua de Sechelariu ca e hoț, dar dintre ei doar Stavarache e condamnat.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Ca tot am adus vorba de Ciolos cu schimbarile lui radicale din administratia publica locala, uite doua masuri care au rezultat ca fiind quasi-obligatorii, din calculele facute de toate guvernele din secolul asta, incepand cu Adelu si pana la Ponta:
1. Restructurarea comunelor, astfel incat sa fie cat de cat viabile si, daca se poate, si eficiente economic si financiar; o prima masura ar fi comasarea comunelor vecine astfel incat sa nu mai avem comune cu CL si primar cu mai putin de 7000 de locuitori 2. Restructurarea impartiriii administrativ teritoriale, pe regiuni (am vazut si scenarii cu 6 regiuni, si scenarii cu 10 regiuni), cu desfiintarea judetelor si Consiilor judetene actuale. In lipsa acestei din urma masuri, efectul este o crestere a birocratiei, nu debirocratizarea... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(ady77 @ 22 Feb 2016, 20:56) pag_4_scrisoare_stavarache_2012.jpg ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 401 pag_3_scrisoare_stavarache_2012.jpg ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 388 pfaaaai ce capu' meeeeu... ![]() consultante, da rapidos militaria jos din pod, ca ceva mai trist n-am vazut de acum 25 de ani, cand descoperea lumea matricialele si punea 7 fonturi pe o foaie. in frunte cu comic sans ![]() pe bune, orice piteria din colt are flyere de 150 de ori mai misto. imbecilii astia vor sa castige alegeri ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Ady, cum ziceam mai sus: tehnica de 2 lei si 15 bani: faci pomelnic de masuri care esti sigur ca se finalizeaza pana la alegeri (ideal pana incepe campania).
In plus, vad ca, dincolo de look-ul nedemn nici de o primarie din Vaxlui, nu e chiar prost cine a conceput scrisorica: promisiunile sunt de doua feluri: cu termen cert (si de care catindatu-i sigur ca le termina pana la alegeri) si promisiuni cu termenul de realizare "cand o da Domnul...", dar care suna frumos si apetisant |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Problema e ca hârtiile rămân. Vezi pomelnicul de promisiuni din 2008, intre timp au trecut 8 ani și multe dintre ele sunt promisiuni și în 2016.
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
se tot schimba lucrurile in romania.... din cand in cand mai observa si diicot.
baile herculane: https://www.pressalert.ro/2022/05/diicot-fa...imise-judecata/ |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La cat de vechi sunt faptele, probabil se va lasa cu "nup" pe motiv de prescriere. Herculane a fost printre primele statiuni balneo devalizate dupa '89.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Politicienii nostri s-au cățărat ca hienele si pe succesul lui David Popovici.
Neghiobul ala de ministru al sportului l-a asteptat la aeroport ca sa se laude cu cat de multe a facut el pentru sport in general si innot in special. Sfanta limba de lemn! I-au dat un premiu (dintr-un fond de rezerva si cu totul arbitrar in opinia mea) doar ca sa aibe un pretext de a iesi si ei in fata. 200.000 de euro pentru ca politicienii sa-si faca reclama pe seama lui David. Se pare ca leul romanesc le cam pute politicienilor romani, ca pe cacanaria aia data de ministrul sportului si pe care aparea sigla guvernului romaniei scria 200.000 EURO, nu 1.000.000 de lei. davidcuuncretin.jpg ( Size: 114.74k ) Number of downloads: 46 This post has been edited by paul_p: 27 Jun 2022, 00:34 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai visul nostru nu e sa trecem la E?
N are asta importanta, bine ca l au premiat. Sa speram ca e un tanar care va conforma si va aavea succese. Deocamdata e fenomenal. |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Doua sate din judetul Dolj s-au asociat si cu bani europeni si facut un sistem de irogatii. E de bine, mai sunt si oameni citavi la mansarda, nu toti cred ca daca merg in convoi dupa primar si traverstitul satului si boloboresc matanii, barbasoul cel razbunator in loc sa-i bata se indupleca si le trimite ploaia.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite ca se poate. Stiam de ele dar nu am crezut ca o sa le vad....
Intr o gradinita de stat This post has been edited by wolfin: 14 Jun 2024, 11:17 Attached thumbnail(s) 20240613_170552_copy_542x773.jpg ( Size: 204.71k ) Number of downloads: 44 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nais ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 23:02 |