Bucse poliuretan
![]() ![]() ![]() |
Bucse poliuretan
Gheorghedracu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 965 Joined: 5 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
17 Gordini
- RHJ 087 Legea limiteaza viteza, nu acceleratia.
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu la antiruliu am poliuretan
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
cosmin_bojin |
![]()
|
![]() the Group: Members Posts: 340 Joined: 24 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1979-Berlina
- B-29-XLJ RACING WILL NEVER DIE!!!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
:)ar fi super sa fie macar un magazin cu piese de calitate;) si sa nu dai comezi prin tari straine:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Am vazut aici pe forum un baiata care si-a comandat discuri Brembo din anglia, si spunea ca lucreaza la un magazin si le-a comandat prin magazin. Poate poate el sa va ajute?
Buna sugestia cu bascula de spate, nu ma gindisem, o sa ma duc sa probez. |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Vin perfect la bratul central.
Ma voi interesa si eu de discuri pt tine. |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Nu-mi trbeuie discuri, sugestia mea e sa luati legatura cu persoana poate gasesc ei de la distribuitorii lor pe careva care aduce marfa de la Fulcrum si o distribuie in Europa. In felul asta puteti importa bucsaraia in tara.
Am bagat bucsele la bratul din spate, vin perfect. Deci trebuie sa mai comand un pachet. Despre bara antiruliu voiam sa spun ca se potrivesc bucsele de la fixarea pe sasiu cu cele de Toyota Tercel, nu cele de la bieleta. Alea de bieleta sunt banale, aproape la toate masinile sunt la fel. |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
In momentu-n care reusiti sa aduceti si pe la noi bucsele sunt client sigur
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Acuma sa stii ca pe mine m-au costat 90AU$ cele trei seturi care intra in fata (brate superioare, inferioare si bucsa de jos a amortizorului). Mai pune vreo 10-20 pentru bridele barii antirului la sasiu si inca vreo 10 pentru alea mici de la capatul barei la bieleta si aia e tot. Sa zicem inca un set pentru bratul pe spate, cam sa zicem 150$ in total, ceea ce nu e mare lucru zic eu. Mai pune posta vreo 20$ (de aici pina in Ro), si cam atita. Cred ca merita.
Dar beleaua e sa scoti bucsele vechi, ca sunt al dracului de greu de scos. Eu abia am reusit azi sa scot ultimele bucse dintre cele pe care trebuie sa le inlocuiesc. Bratele superioare mi-au dat de furca cel mai mult, mi-au ras filetul pe doua din piulitele cu care trageam de ele (am folosit un ax filetat si bucse de metal de dimensiuni potrivite precum si chei tubulare din cele cu gaura patrata pentru pirghie/miner). in sfirsit, au iesit frumos, dar trebuie sa fiti atenti, cheile si tuburile pe care le folositi trebuie sa se propteasca in cilindrul (segmentul de teava) in care sta bucsa, nu in tabla bratelor pentru ca aia e moale si se deformeaza si se desfac lipiturile intre cilindrul/teava in care sta bucsa si restul bratului (tabla nu e sudata, ci bronzita, sau ceva de genul asta, o lipitura fragila), si nu stiu cine le poate reface. |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Daca ai fi dispus sa imi trimiti un set mai putin pt bara stabilizatoare as fi doritor de un set.Ca pe baza furnizorilor e cam greu.As fi recunoscator! |
--------------------
dacia
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Sigur ca trimit. Dati-mi mesaj pe pm si organizez eu restul. Va trebui sa-mi trimiteti banii in avans insa, asa ca trebuie sa ne gindim cum facem asta intr-un mod eficient fara sa platim comisioane aiurea sau taxe bancare. O solutie ar fi paypal, sau transfer direct pe internet in contul bancar. O sa ma interesez la banca mea daca se poate.
|
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
Ok Gheorghe.
This post has been edited by ROBY 06-TFA: 23 Dec 2007, 20:48 |
--------------------
dacia
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
WPO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 24 April 05 ![]() |
poate sa imi zica si mie cineva mai multe detali despre discurile de frana?multumesc
|
--------------------
Dacia
logan 1.6 full
- AR 07 HZT
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
Raspuns de la singurul reprezentant european al Fulcrum. Avea dreptate Gheorghedracu sunt din UK.
Good Afternoon, Thank you for your enquiry. The prices you require are as follows: SPF1054K – £23.55 plus VAT - brat superior SPF1055K - £45.14 plus VAT - brat inferior SPF1056K - £23.83 plus VAT - T amortizor These are our recommended list prices for single ‘Kits’ – one of each is required for each car. VAT in the UK is 17.5% If you are purchasing on behalf of a company and can provide us with a VAT number, we would not need to charge you VAT. Shipping to Romania will cost £24.95. The total cost will be - £138.03 including VAT & Shipping. We currently have all of the kits in stock. Shipping will take approximately 5 days from receipt of your payment. I notice that you are from Dacia. If you are looking for larger quantities of these items, we would be happy to quote for bulk orders. I hope this is OK? Please let me know if you have any questions. Thank you & Best Wishes Richard Richard Fearn General Manager Superpro Europe Ltd Telephone: +44 (0)1823 690281/698437 Fax: +44 (0)1823 698109 e-mail: richard@superpro.eu.com ![]() This post has been edited by SGM.MYKE: 15 Jan 2008, 06:59 |
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am calculat eu bine sau ar costa cam 7 mil bucsaraia fata (8 piese)?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dublezi valoarea beteleului...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
N-ar fi prima oara...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SGM.MYKE |
![]()
|
![]() Membru cu gargauni la cap Group: Members Posts: 584 Joined: 10 August 05 From: Stuttgart ![]() |
|
--------------------
Honda
Integra TypeR
1999_1.8 190CP Stiu putin, dar vreau mai mult.
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Poate merita comandate mai multe seturi daca e sa scutiti ceva la transport. Vad ca sunt interesati sa vinda si cantitati mai mari la pret de oferta speciala, asa ca daca va ajuta cineva de la Dacia (mai ales daca are un numar de afacere inregistrata pentru TVA), puteti sa le scoateti serios mai ieftin.
This post has been edited by Gheorghedracu: 15 Jan 2008, 14:58 |
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
si eu m-as baga la treaba asta dar sunt destul de scumpe la momentul de fata. nu de alta dar eu am schimbat bucsaraia acum cateva luni.
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam asta e pretul lor ... adica si pentru alte masini e la fel. Intr-adevar sunt scumpe, dar ganditi-va ca sunt "fara moarte" si in plus comportamentul suspensiei va fi radical schimbat.
|
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
Muttley |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa stie lumea cum arata si despre ce e vorba.
imgry3.jpg Nu-s ca bucsele normale, metalice si intre, cauciuc. Se baga stanga-dreapta si apoi miezu'. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Gheorghedracu |
![]()
|
Pentru mine cel mai important avantaj este ca directia devine foarte precisa, nu mai iti da sentimentul ala de ezitare cind dai de volan si masina te asculta cam neconvinsa. Si asta numai pentru ca nu mai exista niic un fel de preluare de fort in toate imbinarile suspensiei. In momentul in care am facut toata fata BMW-ului s-a simtit imediat fermitatea controlului directiei (desi bucsele mele de cauciuc nu erau uzate de loc). In conducerea normala de zi de zi, principalul lor avantaj e uzura inexistenta. In conducere mai exuberanta, incepe sa se simta ceea ce spuneam mai sus, masina e ferma pe directie, nu mai se balangane cind o fortezi intr-un viraj. Aicea si amortizoarele au un cuvint greu de spus, dar cu cit sunt mai tepene cu atit confortul sufera. Pe mine nu ma deranjeaza, dar s-ar putea ca unii sa prefere un pic de elasticitate.
|
--------------------
Renault
17 Gordini
|
|
Muttley |
![]()
|
Ma uit de 5 min ca bou' la poza aia si nu-mi dau seama ce m-ar opri sa mi le fac la strung
![]() Plasticul ala o fi avand proprietati antifrictiune? Asta m-ar impiedica? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu, se da cu vaselina inainte de a le introduce la gaura
![]() Si eu ma gandeam ca-s mult mai usor de facut decat cele clasice ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 16 Jan 2008, 15:16 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ydaniel |
![]()
|
merita;) dar sunt curios cine le cumpara:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sincer, chiar daca nu se compara, de banii aia schimbi bucsaraia la masina, pana o duci la remat si o ai mereu noua...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 221 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
daca esti mai "scotian" poti folosi miezul de la cele normale si confectionezi doar partea de poliuretan (cred ca poate fi inlocuita cu succes cu poliamida )
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:46 |