Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
![]() ![]() ![]() |
Primarul meu, de oras, de sector, de municipiu
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa se descurajeze... sa se infiereze cu manie proletara ... sa se interzica. Asa gandesc aia cu democratia in gura toata ziua, nu?
Si cum se finanteaza parcari private din taxa de parcare municipala? Lozinci... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Logic ca nu va parca nimeni pe bani in aia privata daca e mai ieftin sa o lasi gratis pe strada. Daca ambele costa, are cineva interes sa o faca si pe aia privata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 4 Dec 2024, 16:22) Sa se interzica nu, dar cind sint 3 masini /loc, zic eu ca merita descurajat Nu mai zic de palmini. 5 lei /ora - atit e acum parcarea de PMB nu e un capat de tara daca ai o treaba neaparat dar daca vrei sa o lasi 8-9 ore.... se schimba treaba. te mai gindesti li la ITB sau metrou Ex. Pipera, cam citi credeti ca merg cu masina la birou? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.802 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
multi. am fost sa inmatriculez saptamanile astea masina....ce era acolo la ora 17..18....macel
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.051 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Voi credeti ca toti stau pe linia de metrou sau tramvai?
Daca vrei sa ajungi in Pipera din Corbeanca, din Pantelimon sat, din Saftica, Balotesti, Snagov, nu mai zic din Domnesti, Popesti cum faci? Ca eu zic ca multi stau in "rezidentiale". Einsteine, de asta sunt asa putine parcari la noile cladiri construite? Ca nu s-a descurajat parcarea la case in Cotroceni, sau ca s-a construit din stada in strada, uneori si pe trotuar? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Iei trenul metropolitan!
Hai, ca prea mi-ai ridicat-o la fileu, sa nu o execut! Sa v-arat si harta? dar voi, oameni rai, nu vreti! Cu ala esti, citez " Mobilitate urbanã: Din cartier în centru în maxim 25 de minute! Ma uit la waze si vad ca fac o ora pan'acasa ; tereaq de mincinos! This post has been edited by dizzy: 4 Dec 2024, 17:10 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
wolfin |
![]()
|
In popesti si berceni exista metrou. Daca nu ma insel e chiar linie directa....
|
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
park and ride la pantelimon, la tudor arghezi , la bucurestii noi si e si ieftin, mai ieftin ca in centru.... Dar plm, nu ti-ai luat tuareg ca sa stea in parcare, ti l-ai luat sa te vada lumea cand cobori din el in centru.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si daca metroul nu te duce unde ai tu treab' ?
Si daca mai ai si alte treburi prin capitala, gen relatii cu autoritatile statului digitalizate pe principiul "dosarul cu sina se depune online la ghiseul 4"? Ca nu toti au taureg si nu toti mor de grija de cum ii vede boborul?! Ia uita-te prin trafic, chiar toti sunt asa falosi? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
Mai iei autobuzul 2 statii, mai mergi pe jos. In trafic sunt si unii cu astra H sau corsa care n-au bani de anvelope dar merg cu masina "sa nu le puta mana a bara de autobuz".
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
YRX |
![]()
|
Einsteine, de data asta nu ma mai cobor la nivelul tau, nu zic nimic de i10-le tau, nu stii sa porti o discutie. De fapt, tu n-ai nimic important de zis.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 5 Dec 2024, 09:32) ... Si daca mai ai si alte treburi prin capitala, gen relatii cu autoritatile statului digitalizate pe principiul "dosarul cu sina se depune online la ghiseul 4"? ... Cit stai la o autoritate de obicei 2-3-4 or? e=> 15-20 lei Ai pagubit? Daca da, inseamna ca nu iti permiti masina |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 5 Dec 2024, 08:32) Ca nu toti au taureg si nu toti mor de grija de cum ii vede boborul?! Ia uita-te prin trafic, chiar toti sunt asa falosi? Unii au pasat, altii au opel sau fiat, dar pun mana in foc ca o buna parte se puteau descurca altfel decat cu masina in ziua aia (nu aveau de carat o scara, scule, materiale sa faci o treaba , copilul sau un batran la doctor, bagaje la autogara etc). Eu unul as vota cu un primar care sa aiba cojones sa puna taxa de centru ca in Londra sau care va scumpi parcarile, gen asta. https://hotnews.ro/primaria-sectorului-4-vr...parcare-1842038 Alta metoda democratica de scapat de aglomeratie nu exista. This post has been edited by einstein1984: 5 Dec 2024, 09:39 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
taxa aia de la s4 e doar un vis umed. a mai avut firea unu..cu nr de inmatriculare...
in instanta n are castig de cauza...ma taxezi pentru o deficienta administrativa. LOL.... @einstain..ai ratat o pe aia cu nr sot..fara sot... ps...sunt sigur ca n ai spus de tuareg cu tinta. se mai potriveste nefericit .... |
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
As adauga inscrierae obligativitatea copiilor la scoli "de proximitate"
Fara acceptarea vizelor de flotant dedcit daca toaat familia are aceeasi resedinta. |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
eu am scoala in spatele blocului dar eu sunt arondat la alta scoala..la 2 statii de tramvai distanta plus 400 m pe jos ca e sens unic.
sa nu generalizam. |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
@wolfin, in japonia nu inmatriculezi masina daca nu dovedești ca ai loc de parcare... Cum ar fi sa fie asa la taxe si impozite?
Asta cu scoala, macar sa fie fin aceiasi UAT nu din bragadiru la victoriei.... This post has been edited by einstein1984: 5 Dec 2024, 09:55 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
@einstan in america de nord si canada iti poti cumpara cate masini vrei ..cu orice cilindreee fara sa platesti taxe suplimentare
This post has been edited by wolfin: 5 Dec 2024, 09:53 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si unde le parchezi prin new york city daca le ai?? Cam cat te costa sa le aprchezi ma refer?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
eu ma gendeam la oklahoma city. gratuit pe drive way
|
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 5 Dec 2024, 10:50) eu am scoala in spatele blocului dar eu sunt arondat la alta scoala..la 2 statii de tramvai distanta plus 400 m pe jos ca e sens unic. sa nu generalizam. Aia e o stupizenie a alora de facura arondarea D-aia ma zis "de proximitate" 2 statii de tramvai nu mi se pare a fi proximitate |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
sa vezi gradinita....de la muncii la diham
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
aveti tramvai in Popesti???
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
stiu unde bati....ne am obisnuit.....dar am copil de liceu. iar gradinita a facut o la privat langa apartament..ca nu puteam sa pierd timp dimineata sa o duc la stat si sa iau jumate de coada de pe bulevardul basarabia care incepea de la faur pana la unirii.
asa si cu al 2 lea. uricios mai esti ![]() This post has been edited by wolfin: 5 Dec 2024, 11:44 |
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 5 Dec 2024, 11:28) Nasol! Eu chiar si la gradinita - ce-i drept grupa mare, am mers pe jos, cam de la Potcoava la Diham Da' erau alte vremuri.... De la Faur la Muncii daca era o masina la fiecare semafor. Si semafoarele erau mai putine ![]() Oricum coada aia ed care zici nu e facuta de masini care tre sa duca juniorii la gradinita Ia gindeste cum ar fi daca ar fi doar masini acre duc copiila scoala/gradi..in loc s afie 1 max 2 persoane in ficare masina Ar mai fi coada?! This post has been edited by miki: 5 Dec 2024, 11:50 |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
eu am copilarit pe vatra luminoara iancului basarabia (patinuar...stadion parc 23)
verdeata liniste....cateva masini pe la blocuri. amu...sa vezi dimineata ce e pe cele 3 artere. jumarte ..ochiometric cred ca sunt masini de firme...exagerez..dar sunt multe ...foarte multe se varsa pe bulevarde preia pantelimon....fundeni....dobroiesti...poate si colentina This post has been edited by wolfin: 5 Dec 2024, 11:55 |
--------------------
pegas
3120
|
|
miki |
![]()
|
Coravu?
Uai ce misto mi se pareau casele de pe acolo As fi vrut si io una... dar nu te poti atinge de ele Bine, mai corect este EU nu ma pot atinge Dar divagam cu amintiri din coplilarie in loc sa ne ciondanim pe parcari cu plata ![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
wolfin |
![]()
|
Maior coravu....bineinteles...casele englezesti....da....
|
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:59 |