Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
deconectat |
![]()
|
||
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu nu mă pot conecta, zice:
Did not receive guest info Lost connection to host. Și nu e de la netul meu... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
S-ar putea sa fie de la firewall-ul meu...Incearca sa faci tu server daca vrei.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nici la mine nu merge ...
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi și eu am firewall și în Xp și în router, ambele active, și parcă nu le-aș scoate.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dependentilor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cu rusine raportez, ca o vreme, cum a dat putin caldura,
m-a cam lasat febra LFs-ului ![]() insa pun mana pe un volan cat de degraba si o frigem iarasi ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Bai vreau si eu sa joc ca tocmai mi-am luat volan, downloadez acu jocu dar nu stiu daca e ala bun . cine se ofera sa mi-l dea si mie???
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca il downloadezi de pe siteul oficial sigur e *ala bun*
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(TBonu @ 9 Apr 2008, 14:06) Bai vreau si eu sa joc ca tocmai mi-am luat volan, downloadez acu jocu dar nu stiu daca e ala bun . cine se ofera sa mi-l dea si mie??? Aici gasesti varianta "buna" ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 9 Apr 2008, 13:45 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
Pai se se joaca asa demo??
|
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Pe internet se joaca numai demo ... daca vrei sa joci singur cu restul masinilor trebuie sa-l cumperi
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ma refeream intre noi
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Demo se poate juca online cu cele 3 masini, pe cele doua circuite.
Cu 24 de lire sterline, sunt in plus destule masini si mai ales circuite pe care se poate juca online. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cu 20 lire poți câștiga un Ferrari adevărat.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
TBonu |
![]()
|
HAi ca in 2 ore mi-l ia si mie spuneti-mi si mie procedura ca sa pot juca cu voi.
|
--------------------
dacia
solenza
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
koldune,frumos esti tata!
![]() ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Care vrea sa joace cu toate masinile, pe toate circuitele, dar doar in Single Player, sa ma contacteze sau sa arunce un ochi pe linkul din profil.
Enjoy! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
TBonu |
![]()
|
Vreau sa joc si eu cu voi cum ne intalnim?
vis-a-vis: care link din profil?? |
--------------------
dacia
solenza
|
|
koldun |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
TBonu |
![]()
|
Ce radeti ma de mine??? Am gasit lincu din profil dar nu stiu ce sa fac cu fisierele alea de la LSF
![]() |
--------------------
dacia
solenza
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tu joaca cu ce ai luat de pe situl oficial,macar vreo doua saptamani si apoi mai vorbim.
LFS-ul nu-i un joc pe care sa-l inveti azi si maine sa castigi curse. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 13:48 |