Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Io ma bag acuma juma' de ora ca pe urma ma duc la sala de legislatie. Vad ca e ceva lume pe server....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
fuge, fuge febemeuu
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Sper sa mai fiti pe cand intru si eu.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru activitatea slaba, de azi am inchis serverele.
Le voi mai deschide doar cand se vor strange cel putin 4 doritori de a zabovi cel putin o ora pe server. Daca nu se indeplineste aceasta conditie, le voi opri iar pe termen nedefinit. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
tine serverele inchise, pana trece sesiunea
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
eu m-as baga... da' numai am nici un set nik....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ca parca io am . da ma mai destind oleaca. oricum , nu este nici servar.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Iulikk |
![]()
|
mai bine intri pe www.lfs.net si descarci de acolo direct versiunea Z si pe urma iti muti setupurile si skinurile.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce volan e mai bun diuntre astea 2:
Logitech MOMO Racing Force Feedback LOGITECH FORMULA F EX Care le aveti, ziceti ce parere aveti, etc Am gasit review dar nu comparatii. Va multumesc |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
G25
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
G25.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, bine, 10 bulioane, sunt doar student, si urmeaza sa imi iau prima bursa din studentie. Alte pareri, altcineva?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
io as lua momo-ul
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vinzi Dacia, iei G25. Cu Dacia traiesti senzatii mai mari decat cu G25 doar daca ai gauri mari in podea....
This post has been edited by driverx: 11 Feb 2009, 08:21 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Momo am eu.
Dar daca vrei pareri de la altcineva... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Bulldog |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 11 Feb 2009, 08:21) Vinzi Dacia, iei G25. Cu Dacia traiesti senzatii mai mari decat cu G25 doar daca ai gauri mari in podea.... Drivere, mai ai putin si dai lanceru pe Dacia mea pentru relantiul ala stabil QUOTE(vis-a-vis @ 11 Feb 2009, 09:35) Pai zi-mi parerea ta, plusuri, minusuri. Eu as vrea sa il folosesc si la Richard Burns Rally, un joc care chiar nu merge cu tastatura. This post has been edited by Bulldog: 11 Feb 2009, 13:01 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai la plusuri.
In linie dreapta, se simt un soi de joc in volan, tot din cauza lor. Pedalierul e sub orice critica. Potentiometrele alea sunt imobilizate doar de un mot. Ai mari abateri la dozajul accleratiei si franei. Eu am rezolvat problema cu o carcasa de CD si Picatura. Lipsa celei de a 3-a pedale. Lipsa schimbatorului in H. This post has been edited by vis-a-vis: 11 Feb 2009, 15:09 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Bulldog |
![]()
|
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am facut un fel de profil "U" care tin potentiometrele fixe, cu o baza lipita de carcasa pedalierului.
Oricum, pedalierul e acelasi la multe modele Logitech. Daca iti iei, o sa fac poze sa-ti arat cum sa-l bricolezi. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Joaca cineva? DaciaClub online!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Aceleasi probleme la Logitech Force Formula. Aceleasi potentiometre prinse cu un țumburuc. Aceleasi rezolvari (picatura, cartonaș, etc).
La pedale aveam frana care orscila de nebuna intre 0-20%. Frana singura masina, imi clipoceau si becurile. Am pus zona moarta la 20%. Cred ca e si mizerie in potentiometru. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
DacaClub offline!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
Maine seara o sa intru si eu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca ai unde!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Se incumeta cineva la un rallycros?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
rFactor nu joaca nimeni?
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
da si tu mai multe detalii: link ceva... cerinte de sistem.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 14:22 |