Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Deocamdata nu mere linku. Am sa incerc maine dimineata. Multam fain.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce s-a intamplat?
Haide beeei vis-a-vis, acu' te-ai gasit sa "stingi" serverul? Vroiam si eu revansa.. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Ceva astazi dupa meci?
O intrebare pt jucatori:setarile masinii se pot schimba numai daca iau licenta de la ei? Cu setarile actuale nu pot frana si mai ales nu pot intra in curbe cu viteza asa mare cum fac ceilalti,drept urmare cel mai bun timp pe o tura a fost 1,48,iar ceilalti fac constant 1,34. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
1. Iti trebuie antrenament, nu numai un setup bun;
2. Se pot modifica setarile masinii. Sau roaga pe cineva sa iti trimita un setup mai bun, si sa te ajute sa il folosesti. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu mai pune intrebari d-astea despre licenta.
Licenta e doar pentru a juca cu toate masinile pe toate circuitele. Setarile in linkul dat de mine mai sus. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Haide, care e pe daciaclub?? Jucam??
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mama lor cu UPC-u lor cu tot:(. M-am saturat de ei.... maine ma duc sa fac cerere de debransare si ma bag la Injoy. Pacat ca nu avem si noi RDS
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
Mda.. totul merge acu', dar in loc sa bag curse trebuie sa fac N ture de incalzire, ce setari ai facut monser vis-a-vis?
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
"Host not found on master server"
![]() 1 Apr 2009, 20:17: L.E. Merge This post has been edited by AR-18-MOS: 1 Apr 2009, 20:17 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
mmi&g |
![]()
|
Cine imi da si mie niste setari ,ca link-ul de mai sus e in vacanta.
Si anuntati si voi aici cand e serverul activ. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cu setarile default ar trebui sa faci macar 1.37-1.40..
![]() INcearca sa folosesti duinga aia verde de ghidare. (cu F4 parca mergea). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
4 , nu F4 !
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
mmi&g |
![]()
|
Nu ma ajuta cu aabsolut nimic.Tot nu pot sa franez eficient,fara sa alunece atat si nici sa iau curbele mai in viteza fara sa fac drift.
Inca mai astept si io niste setari mai bune. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
Stimabile, nu e vorba de setup, ci de antrenament.
Eu joc cu FBM, si cu setup-ul actual fac o tura in jurul cifrei 1.15 - 1.16 iar cu setup-ul default in jur de 1.17.. dar am antrenament, ma rog, aveam, ca nu am prea mai jucat de foarte mult timp. Franezi prea tarziu, iei curba prea strans, sau pe traictoria gresita, din cauza asta nu iti iese ce vrei, nu pentru ca nu ai nu stiu ce setup. |
--------------------
Ex Dacia
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
na , ca mi sa facut pofta de o tura , doua ! intrati careva , pe undeva ?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
A fost onlain daciaclub pana la 4 cand a plecat vizaviul acasa de la munca... Poate il mai deschide diseara.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
dariusz |
![]()
|
shit ! intru io pe altundeva ! nu ne putem da " intilnire" nicaieri ?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
Visuuuu-le, da drumul la server, vreau sa ma joc
![]() Pazeaaa, asta seara joc cu mouse-ul cu bilaaa.. This post has been edited by sonycu: 9 Apr 2009, 20:00 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
mmi&g |
![]()
|
QUOTE(sonycu @ 9 Apr 2009, 15:09) Stimabile, nu e vorba de setup, ci de antrenament. Franezi prea tarziu, iei curba prea strans, sau pe traictoria gresita, din cauza asta nu iti iese ce vrei, nu pentru ca nu ai nu stiu ce setup. Ma lasi. Vad ca tu franezi la semnul de 50 m pe linia dreapta si te inscrii f bine pe traiectorie,fara sa aluneci deloc. Io franez la semnul de 100m si patineaza pana la limita cu pietrisul. Am coborat la 1,43--1,44 dar nu cred ca mai pot progresa,sau cel putin nu asa facand drift. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
Pai nu alunec, ca nu accelerez decat atunci cand IES din curba, si iau curba larga, nu invart de covrig prea mult.
E foarte simplu, tot ce ai nevoie e antrenament !! |
--------------------
Ex Dacia
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Baga 560 NM la forta de franare la XFG 74-76% distributie pe puntea fata si 450 NM la FBM 65-67% pe fata.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
vis-ulee, lasa FBM-ul sa ma joc..
|
--------------------
Ex Dacia
|
|
mmi&g |
![]()
|
Fie-va mila.Dati-mi si mie niste setari.
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Sa ne spui ce timp scoti cu setarile?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:59 |