Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
sonycu |
![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu i-am spus ca antrenamentul e de vina.. dar nu vrea sa inteleaga.. crede ca un setup ii va conduce masina singura..
Ia zi Mm.. cum e? Te-am facut si cu XFG? Ca ziceai ca nu stiu ce, setup, alea alea.. cum e? Timpul meu de aseara, pe alt server, ca vis-ul a scos FBM-ul de pe server, am incercat sa merg mai repede dar aseara doar de atat am fost in stare: untitled.JPG ( Size: 162.95k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai tu ai mers pe contrasens..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mdeah. A tinut nh1980ro sa faca iar pa dis(h)taptu'....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sonycu |
![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
QUOTE(sonycu @ 10 Apr 2009, 10:23) Ia zi Mm.. cum e? Te-am facut si cu XFG? Ca ziceai ca nu stiu ce, setup, alea alea.. cum e? untitled.JPG ( Size: 162.95k ) Number of downloads: 312 M-ai facut dar nu cine stie ce.Ai castigat la max 10 sec. Mi-ai dat un pont bun cu acceleratul la iesirea din curba pt ca eu tineam mereu acceleratia la max si deaia faceam atata drift. Deocamdata nu am imbunatatit timpul,dar stiu ca se poate. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(sonycu @ 10 Apr 2009, 12:09) Mai frate, dar nimic nu trece de tine.. n-am vazut, e paranormal omu' asta !! Bravo monser !! Asa e, par anormal.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Baga cineva? (doar XFG)
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(mmi&g @ 10 Apr 2009, 16:47) Cum cum? Nu am jucat cine stie ce nu? ![]() Bine monser, nu mai zic nimic.. Daca tie 10 sec ti se pare nimic atunci e clar.. ------------------------------------------------------- Vis-ule, ce naiba, ori lasi toate cele 3 masini ori ce? Nu inteleg care e faza, de ce nu lasi FBM-ul?? Pacat, vroiam sa joc cu colegii de forum pe acest server, dar se pare ca nu se poate.. Eu, spre deosebire de tine, nu consider ca FBM-ul e o masina de kkt. Aceasta masina cere o tehnica mult mai aprofundata decat la XFG, derapezi mult mai usor cu ea, trebuie sa stii cum sa o conduci. Si, iar, spre deosebire de tine, nu o consider masina cu care joaca femeile. Ar fi fost mult mai corect sa spui direct, nu stiu domne sa joc cu FBM-ul, decat sa o dai in diverse. Ma rog.. Puteti intra si pe serverul "onlydacia", unde se joaca cu toate cele 3 masini disponibile. Server on-line pana la ora 23.00 This post has been edited by sonycu: 10 Apr 2009, 20:56 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Vrem sange...
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ma, e clar, FBM-ul n-are ce cauta impreuna cu XFG si XRG, e din alta clasa.
Multi pustani se joaca doar cu asta, ca "baga viteza". Nu e in spiritul DaciaClub o astfel e masina. Mult mai realist e sa mergi cu XFG, tractiune fata si tinuta de drum de 2 lei. Iti formeaza unele reflexe pe care le poti folosi si pe masina reala. Majoritatea avem acest tip de masina. Asta ca sa ma explic... chiar daca nu era nevoie. Altfel, tonul a fost cam imperativ, eu nervos si fara chef de a intretine discutii inutile. Asta nu e decat motivul final de a nu mai exista vreodata FBM pe serverul DaciaClub. Pana la urma ne strangem sa ne "simtem bine"... nu sa scoatem cine stie ce timpi si sa ne dam mari ca ce soferi de calculator suntem. As putea fi arogant si as putea sa ma dau mare, ca am cu ce... dar toti mai avem de invatat, mai ales la capitolul "sa ne pese si de altii". |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 10 Apr 2009, 22:16) Mult mai realist e sa mergi cu XFG, tractiune fata si tinuta de drum de 2 lei. Iti formeaza unele reflexe pe care le poti folosi si pe masina reala. Majoritatea avem acest tip de masina. Zici ca-i Solenza lu tata ![]() Pfff... si asa conduceam XFG ca naibii... acum vad ca sunt si mai praf decat inainte ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Skinurile pentru casti... unde trebuie puse?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
data/skins_dds
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da... dar nu e .dds, e .jpg
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
mmi&g |
![]()
|
Tocmai am castigat licitatia la un volan + pedale.
De maine nu o sa mai aveti nevoie de retrovizoare pt ca o sa ma vedeti numai in fata. Adic sper,pt ca nu raspunde vanzatorul la tel. |
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cu volan si pedale, eu ma duc mai rau ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Iulikk |
![]()
|
Da-mi-le mie
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
mmi&g |
![]()
|
Hai cu severul!!!!!!!!
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
se mai poate spune odata serverul?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Iulikk |
![]()
|
dai la join specific host si scrie acolo: daciaclub
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
acum nu este facut?
LE : l-am facut eu cine vrea sa intre... This post has been edited by radiozipp: 14 Apr 2009, 18:26 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Joaca cineva ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Iulikk |
![]()
|
vis-a-vis da si tu drumu la server in seara asta ca dupa ora 9 jumate o sa fiu acasa si nu am ce face, te rog frumos.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai nu face radiozipp server?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
mmi&g |
![]()
|
Hai cu serverul ala odata.
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
10 mii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
mmi&g |
![]()
|
Iti dau o guma
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 18:09 |