Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
vreau si eu un setup bun pt tico, daca se poate chiar ala de 1:30 sau asa ceva, cu setupul meu am scos cel mai bine 1:43.....
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da mailul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
silviu_58_lol@yahoo.com
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
daca poate sa-mi dea si mie cineva cel mai bun setup pt masina aia (tico)....email: cj80gdi@yahoo.co.uk
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cum pun noul setup? Am copiat fisierul in LFS->data->settings dar nu-mi apare in lista.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Va multumesc pentru setup.
|
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cu placere, dar zi-mi si mie cum l-ai pus. Daca l-ai pus.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
\data\settings
nu stiu de ce nu merge la tine. Ca sa-l activezi tb sa intri la garaj si in stanga sus sa faci click pe el |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Baga-l in settings si iti apare acolo. Daca e .zip il extragi in settings, si iti apare automat.
Btw, in seara asta se intimpla ceva? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu-mi apare, nu stiu ce i-am facut
![]() Facem un server? |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dansu' betivilor on line.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Manuel |
![]()
|
Oameni buni, lasati ticoasele si bagati-va pe turbine! E belea senzatia, incomparabila. Multumita lui vis-a-vis, am reusit 1,33 dupa cateva ture
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
oameni buni, alaturati-va strigarii: driver, fa topicu' lipicios! lasa posturile cu cine face servelu' seara , cu setupuri si discutii pe marjine, rade oftopicele si fa-l lipicios. ca vaz ca e la cautare mare!
si daca-mi pemiteti sa sugerez ceva foarte-foarte imoral, am putea sa jucam S2, va pot indica eu un URL cu toate cele trebuincioase. multiple masini, piste, etc. evident pe privat. ma scuzati, daca am rostit blasfemie imi dau singur ban pe cinci zile. doar sa-mi aratati cum. This post has been edited by walleye: 3 Dec 2005, 00:33 |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
Manuel |
![]()
|
daciaclub online. aceeasi parola- tetelu
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde, vere?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta-l si prin cele private. Acolo e.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Azi noapte am jucat cu vis-a-vis. A fost super. Dupa aia am jucat pe car park si ne-am fugarit unul pe altul. Am jucat prinsa, mața...cum stiti voi ca ii zice. A fost super.
Dupa aia a venit o gagica (asa ne place noua sa credem, desi poate chiar era) care ne-a dat un setup fain...care permite mersul pe 2 roti. So much fun. Pacat ca nu prea mai intrati. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Live for Speed is now sticky. Multumiri moderatorilor.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nasol ca nu mai joaca nimeni.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
*ridica mana*
|
--------------------
M
M
1
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e asa ca pe un Duron 1.1 GHz cu o placa video On-board 32Mb si cu 224 Ram nu o sa mearga jocu' de nici un fel?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
" recent graphics card"
Placa mea e mult mai slow decat ce zice acolo, si ma gandeam sa nu ma chinui sa-l iau degeaba, cu ..........15k/s ![]() Apropo, voi cu cat ati dowloadat? This post has been edited by St: 4 Dec 2005, 21:38 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
Shit...vad ca nu e nimeni prezent
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Manuel |
![]()
|
daciaclub online. Daca nu va deranjeaza ca scot max. 1,39 intr-un tur bun...
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de maine va amenint si eu
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Codrin |
![]()
|
Maine promit sa fiu la datorie. M@nuel, beau doar fara alcool, nu insista
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 08:03 |