Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cum naiba pui frana / acceleratie pe axa y ( a se citi pedale) ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 5 Dec 2005, 10:50) Undeva la Options/Controls poti seta tipul axei Y. Combined, separate. Daca pe volanu tau (adica pedalele) acc si brake is pe aceasi axa, atunci seteazale amandoua pe Y si pune combined. Gasesti tu sigur unde. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
am inteles. gasisem optiunea asta dar la mine acceleratia merge doar pe pedala de frana si frana n-am deloc
![]() stai ca ii dau eu de cap ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o problema... imi cer scuze ca postez aici dar e vizitat des thread-ul...
![]() Mi-am luat si eu un volan Thrustmaster si in NFS UG (si 1 si 2) imi merge ca naiba ... nu stiu ce sa-i fac... ...Vad diapozitive... Am asa: P4 la 2,4 cu 512 RAM si 128 Video Radeon.... Mentionez ca fara volan merge super pe orice rezolutie... Inca o data scuze ca am postat aici si multumesc pentru raspunsuri... Numai bine... |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Intreb si eu ca nestiutorul: l-ai calibrat?
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
wingman forumla force GP
![]() merge ok dupa ce l-am pus combined. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In control Pannel NU ARE optiune de "calibrate"... are doar test, intensity, etc numai calibrate nu...aaa si inca ceva in NFS daca incerc sa-l configurez (butoanele) ma lasa decat la primele doua apoi nu ma mai lasa....
... Oare sa nu mai joc NFS ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Manuel |
![]()
|
Vezi ca n-ai driverul corect. Probabil e pentru volan cu 2 butoane.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
driverx |
![]()
|
Este topic de NFS. Du-te acolo si nu "infecta" topicul asta cu..."jocul" ala
![]() Sa mori tu ca nu exista in Control Panel/Game Controllers/<deviceul tau>/Properties pe undeva Calibrate? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
GeorgeB |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 5 Dec 2005, 12:35) Este topic de NFS. Du-te acolo si nu "infecta" topicul asta cu..."jocul" ala ![]() Sa mori tu ca nu exista in Control Panel/Game Controllers/<deviceul tau>/Properties pe undeva Calibrate? i-am pus poza cu clickurile de rigoare ![]() trebuie doar sa dai click in ordinea indicata de numere 1, 2 , 3 si sa urmaresti instructiunile de pe ecran |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Buyaka |
![]()
|
OK
![]() Am sa casc ochii... Scuzeeee!!! @driverx ... ca sa imi spal pacatele... in LFS merge perfect ![]() This post has been edited by Buyaka: 5 Dec 2005, 11:50 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
driverx |
![]()
|
Daca ne adunam mai multi si vad ca unii au placeri in remodelarea tablei, cand facem un destruction derby pe Car Park?? Constat ca lumea s-a plictisit de curse, desi mai au mult de exersat, ca si mine de altfel, dar sa facem totul mai interesant
Cu vis-a-vis am jucat prinsa acum 2 nopti. A fost super. Radeam la 3 noaptea mai ceva ca la o comedie. Very funny. Dar asta se poate doar in 2. Un destruction derby ar fi bun pentru n oameni. Care ramane ultimul, fara sa intre la pit NIMENI sa isi repare masina. Cand nu mai puteti tine masina, intrati la pit si ramaneti acolo. De fapt mai bine dati spectate, ca sa vedeti ce fac restul care au ramas in joc. Ce ziceti? Ne bagam sa vedem cum iese? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
sure . eu de abia am scos un 1.51 pe cursa :-/ aia pe beton :-/
mai am de invatat . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Manuel |
![]()
|
1,33 cu Tico?
Mda... esti bun! |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(M@nuel @ 5 Dec 2005, 11:54) Cu Tico, dar timpul e slab. Nu stiu cati l-ati vazut pe ADY-ROM. Ala ma spulbera. Ala scoate 1:33 aproape la fiecare tura. La o cursa de 5 ture SIGUR ma face. Chiar daca mai greseste de 1-2 ori si eu pot recupera, per total tot timpi mai buni scoate. Deci nus bun cu cei 1:33 (very rare) si 1:34 care ii scot. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
am pus setupul ala de la marty :-/ cum pana mea mai tii masina dreapta cand franezi ca la mine danseaza de mama focului ...
ahhhh si am skin nou la tico ![]() xfgsuby22pc.th.jpg |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 5 Dec 2005, 12:16) am pus setupul ala de la marty :-/ cum pana mea mai tii masina dreapta cand franezi ca la mine danseaza de mama focului ... ahhhh si am skin nou la tico ![]() xfgsuby22pc.th.jpg Franezi puternic cat de multi poti cu rotile drepte. Dupa aia progresiv iei din frana si incepi sa accelerezi. Curbe + Frane....nus o combinatie prea fericita, mai ales cand trebuie sa reduci de la 180-190 la 90-100. Cum faci trecerea....tine de tehnica, ca eu mai pierd fundul chiar la trecere, ca in rest masina imi sta lipita de drum chiar daca virez putin. Foarte important e si cum franezi cu frana de motor. Te poate ajuta foarte mult sa reduci mult distanta de franare, dar nu oricum, ca daca bagi in turatie prea mare motoru cand retrogradezi....de alegi cu un fund mai rapid ca botu (asta la Tico ca are tractiune pe fata, ca la tractiune pe spate altfel stau lucrurile) Vezi tu...experimentezi ![]() Spor la joaca ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
am avansat la 1:47
damn... |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sub 1:47 n-am reusit neam sa cobor. Trebuie sa bag antrenament puternic, mai ales ca e aiurea cu soarecul. Driverx, daca e mai pe dupa-amiaza faza cu busituri in parcare m-as baga si eu.
This post has been edited by tatabobu: 5 Dec 2005, 12:41 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 5 Dec 2005, 12:41) Sub 1:47 n-am reusit neam sa cobor. Trebuie sa bag antrenament puternic, mai alkes ca e aiurea cu soarecul. Driverx, daca e mai pe dupa-amiaza faza cu busituri in parcare m-as baga si eu. Organizez dupa ora 8 ![]() ![]() Acuma ma gandesc ce fain ar fi sa fim pe echipe. Dar trebuie sa ne hotaram care in ce echipa e. O echipa are culoarea alba (rotile le puteti pune cum vreti, tabla nu), si cealalta echipa...negru. Dar pentru echipe ar trebui minim 4-6 oameni. Si noi de obicei suntem 2.5 oameni ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
GeorgeB |
![]()
|
cum naiba 2.5 oameni
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda...stiam eu ca trebuia sa-mi pun net sanatos acasa, nu sa stau tot pe dial-up...
EDIT @ DriverX: nu mai cita postul anterior ![]() This post has been edited by tatabobu: 5 Dec 2005, 12:56 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 14:13 |