Live for Speed, jucatori ?
![]() ![]() ![]() |
Live for Speed, jucatori ?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru IRONIK:
^1Dansu' ^3betiv^4anilor |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Domnu', ne impartasiti si noua parola?
![]() LE Nev'mind ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
/pasword=jiji
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Prea tarziu acum. Mai pe la noapte poate.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Chiar nu jucati la ora asta?
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 19 Dec 2005, 09:34) Fi-ti-ar de ras sa-ti fie , ca fara Tico ma invart ca o gonata masculina intr-un recipient pentru apa, dotat cu toarta, cu capacitatea de 12 litri pana-n buza. Adica ma invart ca un cenzurat intr-o caldare. Am bagat toate masinile. Din cauza ta cu circuitul, acum jucam numai pe ala ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Si totusi, lasand la o parte caldarea, aseara a intrat un derbedeu cu o tractiune spate turbo de am ramas cu gura cascata cand am vazut ce face p-acolo
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Aseara ma miscam ca un betiv notoriu .
Mai bine de 1 37 nu puteam . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In noaptea asta nu se anunta nimeni? 2 servere goale
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
De ce nu mai e lipicios topicul ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Faceti-L la loc lipicios ! pls
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
1:12:xx
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
Inca franez in trei locuri: dupa ce ies de pe nisipul ala, la sfarsitul primei linii drepte pe asfalt si dupa a doua poarta....altfel o dau aiurea-n decor.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
driverx |
![]()
|
Eu cred ca doar in 2 locuri pun frane. La nisip nu franez...ma franeaza el destule....in schimb bag din a 5-a in a 3-a acolo. Sa vezi ce incetinesti....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
La Carpark nu va mai jucati?
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, alaltaieri eram si eu tantos ca scosesem 1.13 si ceva pe rally reversed. Si-au intrat niste olandezi de mi-au scos smecheria din cap definitiv. Mergea unu' 1.11 si zicea ca merge incet. De regula scoteau 1.10.xx.
M-am uitat la unul dintre ei si tot ce-am putut observa a fost ca baietii jucau cu cutie manuala. In rest, curba dintre start si nisip o luau cit mai pe stinga, cocotatati gramada pe vibratoare. de ce? Ca sa intre cit mai putin pe nisip, sa nu-i infrineze prea tare. Prima curba pe pamint scadeau la cel mult 85 km/h. De pe pamint ieseau cu cel putin 108 km/h. Curba larga, dinaintea primei porti de pe a doua portiune de pamint, nu scadeau sub 80 sub nici o forma. Iar cind ieseau de pe pamint si o dadeau pe asfalt, dadeau in cotinetele alea de le sareau tablele. Deh, avantajul cutiei manuale. Eu acolo ramineam rau in urma. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
Hm....sa ma antrenez si eu nitel la schimbat viteza, ca nu-i bai.
PS: Marty, ce ti-a mai imbatranit avatarul.... |
--------------------
DACIA
1300
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
1:13:67 cu tastatura... Ma oftic cand vad ca vis-a-vis scoate 1:12:.... cu mausu' si parc-as trece si eu sa trag sobolanu' de coada
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
Well, eu m-am pus ieri pe downloadat Layouts. Cool. Sunt multe faine pentru Autocross. Am invatat sa merg cu frana de mana, derapaje cat de cat controlate in curbe foarte foarte stranse.
Incercati si voi, daca tot nu intrati onalin. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In perioada 22-27 Dec 2005 Dansu' betivanilor va fi DOWN.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Oarecum off topic: ce parere aveti de volanul asta: http://www.vrshop.ro/enzo.html ?
Si o rugaminte catre moderatori: refaceti va rog topicul lipicios. Merci! |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am instalat si eu jocul si e super.
Despre volanul ala: e o porcarie. Am avut mai demult varianta fara force-feedback si s-a stricat destul de repede. |
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
Codrin |
![]()
|
QUOTE(M@nuel @ 23 Dec 2005, 08:46) Marty parca are unul la fel. La BestComputers era 2,7 mil ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
Am gasit sa iau de la cineva unul nefolosit cu 2 milioane. Imi place cum arata, da' nu stiu cat o fi de bun.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Vezi daca mai poti sa mai tragi pretul in jos cumva... Aici alea costa 65 €. Nu ma pricep prea tare la volane, dar cind am fost saptamina trecuta in MediaMarkt l-am intrebat pe un vinzator de acolo despre ele... Si zicea ca alea de la Logitech sint mai bune decit Thrustmaster. Si Thrusmaster sint peste Saitek. Poate multi stiu chestiile astea, dar poate la fel multi nu le stiu (cum nu le stiam nici eu de fapt) si poate ajuta pe cineva chestia asta ca sa se orienteze cit de cit.
M@nuel, eu l-as lua la pretul ala. Dar cum am zis, mai intai as mai incerca sa-l scot mai ieftin. Daca nu se poate, l-as lua si asa. Vezi si tu cum il iei de nas pe ala sa-l dea mai ieftin ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Manuel |
![]()
|
Smudo, nu vreau sa fiu nesimtit, omul a dat 3 milioane si ceva pe el acu' o luna
![]() ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Manuel |
![]()
|
V-ati plictisit, gata?
Cred ca renunt la Thrustmaster si-mi iau asta: http://www.flamingo.ro/produs.asp?id=4439 Numa' ca prevad c-o sa dau 5 bulioane si o s-o ard in singleplayer:( |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:33 |