Oprirea interzisa, si politia locala
![]() ![]() ![]() |
Oprirea interzisa, si politia locala
diaconuliviu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 6 Jun 2016, 08:40) - a fost oprit pentru o fapta care le intra in competente. Constata si o alta abatere, in timpul cit se ocupa de fapta din competente, isi suna omologii de la rutiera care se ocupa de fapta cealalta; -intocmesc un PV prin care constata si o asemenea fapta, il inainteaza celor de la rutiera care aplica sanctiunea; Te-au aburit. In plus, la cat de mult îi au la inimă polițiștii pe locali, nici nu le-ar răspunde la telefon. ![]() QUOTE 3. Daca tot stii asa bine, ce spune legea parcarilor si cum gasesti acel HCL prin care intr-o parcare PUBLICA, un nene isi face abonament pe un loc 24/24? Nu ma intereseaza, in Arad e cum a zis Han Solo, cu licitatie: http://reconsarad.ro/rezidentiale.html Eu am 3 locuri luate aproape de casa, pe parcarea publica disponibile 24h/365 zile. Partea buna e ca sunt mari, si incap 6 masini pe ele, ca sa nu le bag in curte. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@diaconuliviu: nu ma uita cu legea aia a parcarilor pe care ai invocat-o, ca ne trimiteai sa o studiem. Da-ne si noua numarul ei ca sa o studiem chiar...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
QUOTE explica-mi cum e pozitia ta sustenabila in marea schema a lucrurilor. |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
MOS-ule, la tine si masinile sint tot aifon? Adica mari?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(Fanez @ 6 Jun 2016, 11:02) io n-am zis ca la nivel de reglementare nu e asa cum zici tu. da' argumentu' suprem pentru chemat politia, dat chei pe portiera si papusi voodoo e 'am platit parcarea'. atunci, sa fie platita exact cat face, iar adevarata valoare poate fi determinata intr-un singur fel: licitatia. nu vad de ce un loc de parcare in bucale n-ar costa 250 de euro/luna de exemplu, in functie de cartier... ce se intampla acum in bucuresti e subventie pe fata. This post has been edited by Han Solo: 6 Jun 2016, 11:09 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
@Klaus
1. Nu TE-am trimis sa o studiezi, nici macar nu te-am bagat in seama; ai facut-o singur. 2. Intrebam despre ea+acele HCL cu privire la parcarile publice date pe bani.. 3. e vorba de HG 955/2004, care apare neabrogata, doar partial pe la ceva articole despre publicitate si care se refera si la organizarea parcarilor. This post has been edited by diaconuliviu: 6 Jun 2016, 11:23 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci raspunsul la intrebarea TA "ce spune legea parcarilor si cum gasesti acel HCL prin care intr-o parcare PUBLICA, un nene isi face abonament pe un loc 24/24?" ti l-ai dat singur: zice ca se poate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
N-am comentat ca nu se poate..
Doar ca, desi legal, e anormal... This post has been edited by diaconuliviu: 6 Jun 2016, 12:10 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
klaus |
![]()
|
stricto sensu, legal e normal, pentru ca legea permite, nu-i nicidecum anormal.
Iar ca raspuns la a doua intrebare din aceeasi fraza: cum gasesti acel HCL prin care intr-o parcare PUBLICA, un nene isi face abonament pe un loc 24/24, are un raspuns la fel de simplu: e un HCL legal, care respecta legea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Stiu, si pe parlamentarul pe care o sa-l trimit eu si tu si noi si voi o sa-l doara in acelasi c...ur.
Stii tu vorba lu' Samuel Langhorne Clemens...daca prin vot ai putea schimba ceva, nu te-ar mai lasa nimeni sa votezi... Asta pe o parte. Pe de alta, legea aia da mina libera administratiei locale sa faca HCL cum vrea ea pe baza acelui regulament cadru. Ca atare, ai n-spe mii de HCL cu preturi, intervale orare, marcaje diferite unii avind locul lui, scris cu vopsea, altul fiind liber sa puna masina in cadrul acelei parcari unde e liber. This post has been edited by diaconuliviu: 6 Jun 2016, 13:41 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
QUOTE(paul_p @ 1 Jun 2016, 23:18) Uneori ma intreb daca regula cu a nu parca la mai putin de 25 de m de coltul intresectiei se mai aplica. In Constanta sunt o multime de locuri in care primaria a facut statii de taxi fix pana in coltul strazii. Sau, cum e in link-ul de mai jos, o statie de taxi aflata intre 2 strazi intre care sunt mai putin de 50 m. Deci teoretic nu ar putea parca nimeni acolo, cu atat mai putin sa fie statie taxi. Si totusi sunt o multime de astfel de situatii. https://www.google.ro/maps/@44.1830881,28.6...33;8i6656?hl=ro Da se aplica art 142 Oprirea interzisa, din regulamentul de aplicare a codului rutier, la litera f) în intersecții, inclusiv cele cu circulație în sens giratoriu, precum și în zona de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora, la o distanță mai mică de 25 m de colțul intersecției; 18 Jun 2016, 23:16: QUOTE(klaus @ 27 May 2016, 21:08) Dupa cum zici si dupa cum m-am uitat si eu, tind sa-ti dau dreptate dar (vai, ce-mi place mie acest cuvant care anuleaza ce era inainte...), eu vad acolo 2 probleme: 1. Nu am gasit in OUG si ROUG definirea "zonei de preselectie" (stiu ca e la mintea cocosului insa cu justitia romaneasca nu poti fi niciodata sigur), daca e inainte sau dupa intersectie. Aici trebuie vazute reglementarile de drum, care cred ca-s norme ale ministerului transporturilor si poate si conventia de la Viena pe semnalizare. si 2. nu mi-e calr daca partea aia de drum nu face parte din intersectie. Si aici ar trebui vazute reglementari terte, sa nu te trezesti cu surprize. E, dupa ce mai contesti vreo 2-3 amenzi vei observa ca, daca spui la sfarsitul actiunii ca ceri cheltuieli de judecata constand in taxe de timbru, onorariu de avocat si eventuale onorarii expertiza, instanta o sa zica in dispozitivul sentintei, daca iti da dreptate, ca anuleaza pv-ul si obliga parata la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de____ lei. Daca insa nu scrii aia cu cerutul de cheltuieli de judecata in actiune, atunci da, trebuie sa faci actiune separata pentru cheltuieli de judecata, ca nu ti le da instanta de la sine putere daca nu le-ai cerut. Conf art 142 lit f din regulamwentul de aplicare a codului rutier, f) în intersecții, inclusiv cele cu circulație în sens giratoriu, precum și în zona de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora, la o distanță mai mică de 25 m de colțul intersecției[U]; This post has been edited by crintea1949: 18 Jun 2016, 23:16 |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 19 Jun 2016, 00:11) Da se aplica art 142 Oprirea interzisa, din regulamentul de aplicare a codului rutier, la litera f) în intersecții, inclusiv cele cu circulație în sens giratoriu, precum și în zona de preselecție unde sunt aplicate marcaje continue, iar în lipsa acestora, la o distanță mai mică de 25 m de colțul intersecției; Pai tocmai asta e, ca nu se aplica intotdeauna. Uneori se aplica (cand e sa te amendeze ca ai parcat prea aproape de intersectie), alteori nu se aplica (cand de exemplu primaria si politia aproba statii de taxi la mai putin de 25 m de coltul intersectiei. This post has been edited by paul_p: 18 Jun 2016, 23:56 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ieri a venit intampinarea
![]() Evident, au apelat la art. 142(f), cu distanta aia de 25 de metri de coltul intersectiei. Ba chiar vor sa foloseasca probele mele (foto + schita, pe care, implicit, le recunosc si ei) ca sa demonstreze asta. Nu pot decat sa ma bucur. Imi place ca sustin ca "locul in care se afla contravenientul intra sub incidenta indicatorului" ![]() In batalie voi folosi diferenta dintre 142.a si 142.f ca ultim argument. Deja mi se par jalnici din punct de vedere intelectual. Voiam sa-i bat doar pe fond. Acum vreau sa-i bat si pe forma. Daca pot ![]() Nu stiu daca in raspunsul meu la intampinarea lor pot sa cer ceva suplimentar. As cere obligarea personalului juridic din cadrul primariei la frecventarea unor cursuri de limba romana, specializare "topica si punctuatie". Incepe balul... chipintaci. This post has been edited by DannyY: 9 Jul 2016, 13:33 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa. Și?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cere-le niste daune pentru timpul pierdut. Asa, sa le mai scada apetitul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
O data s-a amanat ca protestau judecatorii.
Dupa aia a ramas in pronuntare. Dupa aia au amanat cateva zile fiindca aveau nevoie de timp pentru deliberare. Dupa aia s-a mai amanat o data ca sa aduca primaria lamuriri cu numarul de indicatoare si zona lor de actiune. Eu n-am primit inca lamuririle, ceea ce ma duce cu gandul la o noua amanare ca sa imi dea mie timp sa ma lamuresc. Chestia e ca la termenul urmator nu-s in tara... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
klaus |
![]()
|
Cere o amanare...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DannyY |
![]()
|
Deja m-am plictisit. Nici Kafka nu si-ar fi putut imagina un asemenea rahat de proces...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
uhm. lol. Cred ca tu ai varianta light, adica aia mai rapida si mai ujoara posibila.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:13 |