Firma dubioasa, am nevoie de informatii
![]() ![]() ![]() |
Firma dubioasa, am nevoie de informatii
ghiorghyos |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
Berlina
- bz-04-cyx NU conteaza ce spune Basecu... Parerea ta chiar NU CONTEAZA....
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 23 Nov 2005, 19:23) Partea cu farsa nu prea cred ca va tine,pt ca maicasa a fost in Italia si ea la munca vre-o jumatate de an si imi e sa nu o friga in intrebari dupa asta cu ala de la telefon.Am vb cu un prieten de al meu care e de vre-o 5 ani in Italia si a zis ca nu a auzit de o nici o pizzerie de genul asta si m-a sfatuit si el sa o tin in casa. Deja tind sa cred ca parintii au alte interese... Eu sunt convins ca e teapa curata,numai ei nu sunt... ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Pai e cam nasoala faza asta cu posibilitatea ca dupa trecerea granitei sa i se i-a fetei banii si pasaportul, asta e fapta penala, lipsire de libertate sau rapire sau cum mama dracului s-ar chema. Parintii aia sunt niste inconstienti, si de acum incolo nu mai merita nici cea mai mica atentie.
Ia fata acasa la tine, si traiti-va viata impreuna, chiar daca nu sunteti siguri ca ve-ti ramane impreuna. Ideea e asa cum zicea si ghiorghyos, ca vei ramane cu satisfactia personala cel putin daca nu si cu fata. Bafta si nu te lasa ! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Lucrurile par sa se fi indreptat un pic.Maicasa nu a mai zis nimica de doua zile.Taicasu e moracanos,dar nu ii zice nimica.Intalnirea de gradul III nu a mai avut loc.Oricum,maine dimineata pleaca baiatul la BT.Azi nu am mai avut cum sa trec pe acolo,dar tot nu scapa aia de mine...
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
adumitrachy, pina la urma poti face altceva. Toata chestia asta se numeste "trafic de carne vie", da? Si stie orice prost ca e ilegala chestia asta, si ca se pedepseste rau. Incearca sa vorbesti cu cineva din Politie de tot aranjamentul asta cu plecatul in Italia. Dupa cum am zis si data trecuta, ea daca munceste acolo, la fel comite o infractiune, pentru ca nu are drept de munca. Dar e foarte putin probabil ca aici sa fie vorba de munca in pizzerie. Institutiile risului din Romania, ca totusi ma gindesc ca nu ai cum sa vorbesti la Criminalistica sau la aia care se ocupa de cazurile de trafic de carne vie, sau prostitutie ilegala. Gindeste-te si la chestia asta daca o sa se mai aprinda iar subiectul cu plecarea in Italia.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Pai ce facusi ma adumitrachy, nu mai zici nimic, si io umblu ca prostu' prin Italia din pizzerie in pizzerie intreband daca asteapta vre-o piccolita din Romania.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Omule, ia niste flori, spune-i ca o iubesti si iti pasa ce se intampla cu ea, apoi cautati sa va faceti o viata impreuna, aici in Romania. Pe urma mai vedeti voi, dar n-o lasa sa plece. Exista posibilitatea sa n-o mai vezi...Si la politie sa spui cine e individul care racoleaza naive, sigur nu e la prima incercare...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Acu aparu-i si eu in zona. Situatia intre timp si-a revenit "la normal".Maicasa a tras niste scandaluri monstru cu tatsu....
![]() ![]() In concluzie, lucrurile stau bine. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
ghiorghyos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 November 05 ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 6 Dec 2005, 17:17) Acu aparu-i si eu in zona. Situatia intre timp si-a revenit "la normal".Maicasa a tras niste scandaluri monstru cu tatsu.... ![]() ![]() In concluzie, lucrurile stau bine. YYYPEEEEEEE! Victoryyyyyyyyy! Felicitari, omule... adica.... man... cuz' U THA MAAAAAAAN! ![]() Ich bin very happy for you! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
Berlina
- bz-04-cyx NU conteaza ce spune Basecu... Parerea ta chiar NU CONTEAZA....
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Deci s-a rezolvat. Ma bucur.
In alta ordine de idei, cumnatul unui vecin de-al lui socru-meu cunoaste pe patronul unui bar din Cipru, care angajeaza dansatoare din Romania si spatiul ex-sovietic. Intreab-o pe prietena ta daca nu e interesata. Sau nu, vorbeste mai bine direct cu tatal ei. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@b64chr: you pimp!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 11:12 |