DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Firma dubioasa, am nevoie de informatii

ghiorghyos
post 24 Nov 2005, 17:32
Post #121

Membru incepator

Group: Members

Draga domnule cu problema... am citit si eu threadu de fata... nu pot spune ca ca sunt patit ca tine, dar am o situatie similara. Adica. Mama pretenei mele e vaduva. Planul maica-sii era sa o trimita pe fata far-away la facultate, pentru ca ma-sa era pe bune cu un vaduv si urmau sa isi faca legitima relatia...
Asta era planu' ma-sii. Numa' bine ca cam cu vre-o 3 luni inainte sa dea fata examenu de admitere la Iasi (eu sunt din Buzau) ne-am cuplaaaat. Si eu am convins-o (fara prea mari eforturi) sa ramana la facultate in oras (de fapt nici nu vroia sa plece, prin prisma faptului ca viitorul tatic vitreg e un betiv ordinar)... fapt pentru care am la biserica un cont gras de blesteme din partea ma-sii.
Ideea e ca daca va iubiti, nu conteaza nici ma-sa, nici tac-su... si daca te iubeste nu conteaza nici ma-sa, nici tac-su. Si daca aveti unde sta, ia-o cu tine.
Si chiar daca nu e iubrea vietii tale, si peste o juma de an te paraseste, vei fi sigur ca ai facut o fapta buna, care merita tot respectul: ai scapat-o de prostitutie.
Plus de asta, te simti bine... te simti tu mai barbat.

--------------------
Dacia 1310 Berlina - bz-04-cyx
NU conteaza ce spune Basecu... Parerea ta chiar NU CONTEAZA....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puiu82
post 25 Nov 2005, 07:34
Post #122

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

QUOTE(adumitrachy @ 23 Nov 2005, 19:23)
Partea cu farsa nu prea cred ca va tine,pt ca maicasa a fost in Italia si ea la munca vre-o jumatate de an si imi e sa nu o friga in intrebari dupa asta cu ala de la telefon.Am vb cu un prieten de al meu care e de vre-o 5 ani in Italia si a zis ca nu a auzit de o nici o pizzerie de genul asta si m-a sfatuit si el sa o tin in casa.

Deja tind sa cred ca parintii au alte interese... Eu sunt convins ca e teapa curata,numai ei nu sunt...
*

ohmy.gif de ce numai vre-o jumatate de an?! intreab-o si daca ea chiar a muncit de ce nu a luat-o si pe ea ATUNCI sa munceasca ptr.familie

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
SilviuB
post 25 Nov 2005, 08:05
Post #123

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Pai e cam nasoala faza asta cu posibilitatea ca dupa trecerea granitei sa i se i-a fetei banii si pasaportul, asta e fapta penala, lipsire de libertate sau rapire sau cum mama dracului s-ar chema. Parintii aia sunt niste inconstienti, si de acum incolo nu mai merita nici cea mai mica atentie.
Ia fata acasa la tine, si traiti-va viata impreuna, chiar daca nu sunteti siguri ca ve-ti ramane impreuna. Ideea e asa cum zicea si ghiorghyos, ca vei ramane cu satisfactia personala cel putin daca nu si cu fata. Bafta si nu te lasa !

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
adumitrachy
post 25 Nov 2005, 13:25
Post #124

Membru autohton

From: Iasi

Lucrurile par sa se fi indreptat un pic.Maicasa nu a mai zis nimica de doua zile.Taicasu e moracanos,dar nu ii zice nimica.Intalnirea de gradul III nu a mai avut loc.Oricum,maine dimineata pleaca baiatul la BT.Azi nu am mai avut cum sa trec pe acolo,dar tot nu scapa aia de mine... ph34r.gif

--------------------
Dacia 1310 L Audi B4 quatro 1998 / 1991 - IS 04/84 DLA
+
Smudo
post 25 Nov 2005, 18:27
Post #125

Membru autentic

adumitrachy, pina la urma poti face altceva. Toata chestia asta se numeste "trafic de carne vie", da? Si stie orice prost ca e ilegala chestia asta, si ca se pedepseste rau. Incearca sa vorbesti cu cineva din Politie de tot aranjamentul asta cu plecatul in Italia. Dupa cum am zis si data trecuta, ea daca munceste acolo, la fel comite o infractiune, pentru ca nu are drept de munca. Dar e foarte putin probabil ca aici sa fie vorba de munca in pizzerie. Institutiile risului din Romania, ca totusi ma gindesc ca nu ai cum sa vorbesti la Criminalistica sau la aia care se ocupa de cazurile de trafic de carne vie, sau prostitutie ilegala. Gindeste-te si la chestia asta daca o sa se mai aprinda iar subiectul cu plecarea in Italia.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
b64chr
post 6 Dec 2005, 14:58
Post #126

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Pai ce facusi ma adumitrachy, nu mai zici nimic, si io umblu ca prostu' prin Italia din pizzerie in pizzerie intreband daca asteapta vre-o piccolita din Romania.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
OVIDIUS
post 6 Dec 2005, 15:07
Post #127

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Omule, ia niste flori, spune-i ca o iubesti si iti pasa ce se intampla cu ea, apoi cautati sa va faceti o viata impreuna, aici in Romania. Pe urma mai vedeti voi, dar n-o lasa sa plece. Exista posibilitatea sa n-o mai vezi...Si la politie sa spui cine e individul care racoleaza naive, sigur nu e la prima incercare...

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
adumitrachy
post 6 Dec 2005, 17:17
Post #128

Membru autohton

From: Iasi

Acu aparu-i si eu in zona. Situatia intre timp si-a revenit "la normal".Maicasa a tras niste scandaluri monstru cu tatsu.... icon_mrgreen.gif Eu am fost pe la firma si am discutat putin cu o tante de acolo (sefii cica erau in Italia... cica... unsure.gif ) si i-am lasat sefului un mesaj "linistit" ca sa zic asa... Taicasu acuma cred ca a inceput si el sa isi dea seama ca isi raceste gura degeaba, ca fata tot nu mai pleaca.
In concluzie, lucrurile stau bine.

--------------------
Dacia 1310 L Audi B4 quatro 1998 / 1991 - IS 04/84 DLA
+
ghiorghyos
post 7 Dec 2005, 08:12
Post #129

Membru incepator

QUOTE(adumitrachy @ 6 Dec 2005, 17:17)
Acu aparu-i si eu in zona. Situatia intre timp si-a revenit "la normal".Maicasa a tras niste scandaluri monstru cu tatsu.... icon_mrgreen.gif  Eu am fost pe la firma si am discutat putin cu o tante de acolo (sefii cica erau in Italia... cica...  unsure.gif  ) si i-am lasat sefului un mesaj "linistit" ca sa zic asa... Taicasu acuma cred ca a inceput si el sa isi dea seama ca isi raceste gura degeaba, ca fata tot nu mai pleaca.
In concluzie, lucrurile stau bine.
*

YYYPEEEEEEE! Victoryyyyyyyyy!

Felicitari, omule... adica.... man... cuz' U THA MAAAAAAAN! cool.gif

Ich bin very happy for you! biggrin.gif

--------------------
Dacia 1310 Berlina - bz-04-cyx
NU conteaza ce spune Basecu... Parerea ta chiar NU CONTEAZA....
+
b64chr
post 7 Dec 2005, 09:04
Post #130

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Deci s-a rezolvat. Ma bucur.
In alta ordine de idei, cumnatul unui vecin de-al lui socru-meu cunoaste pe patronul unui bar din Cipru, care angajeaza dansatoare din Romania si spatiul ex-sovietic. Intreab-o pe prietena ta daca nu e interesata. Sau nu, vorbeste mai bine direct cu tatal ei.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
maddan
post 7 Dec 2005, 10:06
Post #131

Speedy Gonzales

From: Bucuresti

@b64chr: you pimp! biggrin.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 11:12
Forum Renault