Firma dubioasa, am nevoie de informatii
![]() ![]() ![]() |
Firma dubioasa, am nevoie de informatii
Cornel001 |
![]()
|
||
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(St @ 23 Nov 2005, 20:42) Mai, dar ia intreabai tu pe ei, cum pot sa-si trimita fata in Italia, cu niste necunoscuti,fara contract, fara nimic. Poate asta o sa-i puna putin pe ganduri. Cum bre necunoscuti, n-auzi ca il stiu pe soferul de la firma unde lucreaza unul care are un cumnat in Italia care e frate geaman cu sora-sa care face curat in casa la un tip care e instalator si-l stie pe bucatarul sef de la o pizzerie care e prieten cu patronul de la alta pizzerie unde fata va lucra ca picolita si va face gramezi de bani, ca sa-si puna si ma'sa dinti de aur si sa-si ia videou si mileuri scumpe ca destul s-a chinuit toata viata s-o creasca si acuma vrea sa traiasca si ea ca o boieroaica si sa moara de ciuda toti vecinii ca fi'sa a ajuns mare picolita la Torino sau cam asa ceva. Deci nu-i nimic necunoscut, totul e clar, stabilit pana in cel mai mic detaliu. ![]() PS. Oricat de mult as bate aiurea, paradoxal nu reusesc sa ajung prea departe de realitate. Incredibil... |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Yo cred ca vor sa-si ia logan dci(ca deh consuma putin si are feeling) si nu au oamenii bani si au gasit solutia.
![]() ![]() ![]() A sucit mintile oamenilor Golanu' asta!! ![]() ...Nu e bine ![]() Revenind on-topic. Eu, sincer cred ca ei stiu care e faza, totusi, eu din primul post mi-am dar seama ca ceva e necurat la mijloc, si am doar 15 ani. Ei ar trebui sa aiba mai multa experienta, ca totusi sunt trecuti prin viata. +Ca toti le spun ca ceva e necurat. Iauzi tu, transport in Italia pe gratis!! Asta era prima chestia care trebuia sa ii puna pe ganduri. Apropo, ei au incercat sa sune la vestita pizzerie aia? This post has been edited by St: 23 Nov 2005, 21:09 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Adumitrachy,
Maine, daca te vezi cu parintii fetii fii cat se poate de calm. Explica-i logic si normal ca fata are viitorul aici in tara sau afara LEGAL. Explica-i masii ca daca pe ea nu o mai reguleaza nimeni nici de frica, nu acelasi lucru i se va intampla fetii. Si ca tu esti om serios si ai ganduri serioase cu ea. Pune-o pe ea in centru, nu pe ei sau pe tine. Zi-le ca sunt atatea fete care pleaca la munca si ajung fortate si batute sa se prostitueze in timp ce ai batrani cred ca fata face pizza si ea-si inchiriaza pizzza ei iar banii de chirie ii ia un tigan bubos si cu gipan. Spune-le ca esti hotarat sa anunti politia in acest caz si ca in caz ca fata pateste ceva, ei vor fi arestati pentru ca au vandut-o, fiindca in fatza legii asta fac ei, o vand ca pe o vacutza buna de muls si impuns. Presupun ca nu prea ai cum sa iei fata la tine din tonul tau. Sa nu judecam asta, ai motivele tale si ca barbat t inteleg. Te-ai gandit ca faza asta poate fi regizata de ai ei impreuna cu ea ca sa vada reactia ta? Adica sa fie un test? Sau o metoda de a te grabi sa iei o decizie cu inel? Am auzit si de mai rele. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine spus dizzy
![]() Poti sa le mai zici si ca s-au mai vazut cazuri de plecat prin "cunostinte" si s-a dovedit ca nu puteau avea incredere in ei!! Si ca n-ar trebui sa riste nici macar 1% cand e vorba de fata lor! Presupunand ca nu e testul/metoda aia. This post has been edited by Cornel001: 23 Nov 2005, 21:54 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Bai nene am citit si eu pe aici si m-am ingrozit. Ma intreb si eu ca toti de pe aici, ce draci au aia in cap cind vor sa-si trimita fata la produs?
Incearca sa dai problema pe alta parte cu "ai batrini" daca nu vor sa creada ca e vorba de-un bordell si nu de-o pizzerie acolo. Spune-le ca fata si daca ajunge in Italia, ea NU are DREPT DE MUNCA. Ea se duce ca si turista acolo, are voie sa stea 6 luni pe an afara (de 2 ori cite 3 luni), dar nu are voie sa munceasca. Nu are nici drept de sedere si nici drept de munca. Se da interdictie, plus amenda parca, daca e prinsa la munca fara sa aiba dreptul. Am impresia ca e cam aceeasi pedeapsa daca e prinsa la munca, cu pedeapsa pe care ar primi-o daca ar fi prinsa la furat. Eh, parintii ei vad ca-s cam dusi de-acasa, tu spune-le ca daca o prind la munca o baga italienii la puscarie, si ei (adica parintii) trebuie sa plateasca amenda la italieni. Incearca sa le bagi chestia asta pe git, spune-le ca daca nu au bani de amenda vin italienii si le ia casa, vine potopul, cutremur, mama dracu' ce-o mai veni, dar incearca sa bagi frica in ei in felul asta. Toata chestia oricum e 100% ilegala, si nu e ce spun aia. Si-au luat o gramada de fete chinuri chiar in Germania, ma refer la alea care au venit sa lucreze ca baby-sitter. Una s-a si spinzurat acum vreun an sau 2, pentru ca nu a mai rezistat. Chestiile astea nu s-au auzit in Romania? Ce sa mai zic, m-a intors pe dos de tot subiectul asta. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Iar ma bag, cu o sugestie despre inca ceva ce sa le zica: daca au atata incredere in cunostintele alea, de ce nu le zic date concrete: cum se numeste pizzeria, unde se afla localizata in Torino (adresa exacta) cu tot cu nr de tel. Si sa dea tel acolo, si la autoritati (roaga eventual vreun consulat roman pe acolo) sa se intereseze daca e totul ok cu localul ala, daca nu are vreo faima proasta, etc... de ce nu fac asta?
PS buna sugestie, Smudo. Dar parca ii vad p-aia ca or sa inceapa s-o invarteasca : "pai stai ca facem noi rost de permis/rezolvam noi cu asta", si aici tre pus piciorul ca nu au cum, dpdv legal, daca inca nu au acte autentificate la politie. Zic si eu, nu ma pricep prea bine la asta. This post has been edited by Cornel001: 24 Nov 2005, 00:05 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
adumitrachy... am stat cuminte si am citit cu atentie tot acest subiect.
Si eu am inteles tot ca si prietenii tai de aici. Parintii fetei au vandut-o. Ea nu mai are ce face - evident, din punctul lor de vedere - decat sa plece. Deocamdata ei mai spera sa o faca sa plece asa, cu binisorul. Dar, la o adica, probabil o vor face-o pachet si o vor baga in acel microbuz blestemat. Din punctul de vedere al "parintilor" afacerea s-a perfectat deja. Nu mai sta pe ganduri. Pune mana pe telefon si anunta autoritatile. Poate o sa dai de cineva care chiar isi face meseria... Poate te ajuta cu ceva: http://www.antitrafic.ro/ Organizația Internațională pentru Migrație Asta daca crezi ca vei reusi sa faci ceva pe cale oficiala. Daca nu speri... iti ramane totusi forta fizica. Si cand ma gandesc ca e ilegali sa-i ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Va rog sa cititi articolul acesta, are oarecum legatura cu povestea de aici :
http://www.monitorulsv.ro/showstire.php?tip=local&id=4366 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce nu intelege nimeni e ca acesti parinti VOR acest lucru, vor sa-si trimita fata sa faca un ban chiar daca pretul e corpul si SUFLETUL EI.
Nu sunt prosti, nu sunt naivi, pur si simplu vor un ban in plus pe spinarea fiicei. Oricum Adui nu ne-ai spus ce parere are iubita ta. Exceptand ca nu este de acord nu prea ai spus cu ce s-a impotrivit ea si ce sacrificii e dispusa sa faca ca sa nu ajunga dama de companie la niste jegosi imputiti. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
QUOTE Prietena mea l-a chemat sa citeasca ce scrie pe forum si a zis ca el nu citeste toate tampeniile, el vrea dovezi concrete... deci, daca deja i-ai spus de forum... toate scenariile mele pica.. pt ca ideea era ca el sa nu stie ce pui la cale.. Io ma retrag din discutie, urmarind cu interes MAXIM derularea evenimentelor ce vor urma... Iar in legatura cu articolul din ziar- e foarte foarte asemanatoare cu povestea ta.. Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Neatza. Am citit si eu ce scrie in ziar... Dar, este oare o dovada clara pentru anumite persoane? Nu stiu de ce,dar nu cred ... O sa vedem cu totii la 12, pt ca atunci se duce omu acasa sa manance...
LEXY Cum adica ce parere are ea? Ti-am zis ca ea nu e de acord... Da te rog mai multe detalii ca sa iti raspund ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai tu te chinui,incerci sa le arati parintilor ce ei in mojicia si mizeria lor stiu, cauti cai de a evita...
De ea spui ca nu e de acord. Bun! Si mai ce? S-a agatat de gatul tau si a zis eu nu ma duc acolo nici moarta? Vrea sa faca orice sacrificiu ca sa ramana teafara aici: sa plece de acasa( desi nu-i o solutie extraordinara la varsta ei), sa se certe la cutite cu parintii, sa-si faca "obligatii" la alti prieteni ca sa sea pe la ei o perioada pana trece focul, etc ai prins ideea. Sau ce face, zice docil;a: eh eu nu vreau dra daca mami si tati asa zic eu nu am cum sa fac altfel. Intelegi? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 23 Nov 2005, 11:52) Sa zicem ca nu reusesc sa ii conving.k? No problem. O iau pe prietena mea in masina si o iau sa stea cu mine. Dupa o perioada, sa zicem ca ei se impaca, ea se intoarce acasa si lucrurile revin la normal.Pt ei.SI eu?Ce fac?Raman pe langa? Poate , DAR : ea va ramane in continuare o pesoana normala (nu una cu 2-3-4 ani de facut trotuarul in Italia ) si , daca tii la ea asa cum sustii , eu cred ca asta e lucrul cel mai important . Iar daca se supara pe tine "socrii" : so what ? Daca si ea tine la tine va sti sa procedeze in asa fel incat sa impace si capra si varza (if you know what I mean) QUOTE(stuiberv @ 23 Nov 2005, 18:27) Si sa le arati si ce pareri apar pe celalat forum. Care este celalat forum ? Un link ceva ? This post has been edited by kum: 24 Nov 2005, 10:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
... dar daca le bate PROstv-ul (sau Antena 15 sau altii) la usa si-i intreaba: "am auzit ca vreti ca fiica dvs. sa plece in Italia sa "munceasca", ce parere aveti?"
Nu s-ar putea in prostia lor sa-si puna macar un mic semn de intrebare ca s-ar putea s-o incurce? Zic si eu. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
adumitrachy, chiar daca politia iti spune ca nu e nimic in neregula cu firma respectiva, si chiar daca firma ar fi intr-adevar curata ca lacrima, eu tot nu as lasa-o sa se duca. nu e deloc imposibil ca niste raufacatori sa se foloseasca de o firma "curata" pentru transport. ca doar nu te intreaba soferul ce vrei sa faci acolo unde te duci.
cat despre dovezi (desi e trecut de ora 12, deci poate deja a avut loc discutia): cred ca statisticile vb de la sine http://www.anchete.ro/articol.php?a=2067&s=16&ss=-1 QUOTE Anual, mii (unele estimari vorbesc chiar de zeci de mii) de femei din Romania cad victima acestui gen de trafic, in marea majoritate a cazurilor finalitatea fiind exploatarea sexuala. Principalele tari de destinatie par a fi, pe baza statisticilor de repatriere ale victimelor asistate de Organizatia Internationala pentru Migratie (OIM) in perioada 2002-2003, Macedonia (29%), Bosnia – Hertegovina (23%), din Albania (11%), din Kosovo (11%), din Italia (9%), din Serbia si Muntenegru (6%), 11% fiind repatriate din alte tari. Pe baza marturiilor victimelor au fost stabilite citeva rute principale ale traficului de carne vie: - Romania – Bulgaria si de aici mai departe spre - Europa Occidentala sau spre Turcia/Grecia sau spre Cipru sau spre Macedonia/Albania - Romania – Serbia-Muntenegru si de aici mai departe spre Bosnia si Hertegovina – Italia, Spania ori spre Albania – Italia ori spre Regiunea Kosovo – Macedonia/Grecia -Romania – Ungaria – Austria – Europa Occidentala -Romania – Japonia/Cambogia |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bertro @ 24 Nov 2005, 13:33) adumitrachy, chiar daca politia iti spune ca nu e nimic in neregula cu firma respectiva, si chiar daca firma ar fi intr-adevar curata ca lacrima, eu tot nu as lasa-o sa se duca. nu e deloc imposibil ca niste raufacatori sa se foloseasca de o firma "curata" pentru transport. ca doar nu te intreaba soferul ce vrei sa faci acolo unde te duci. Ar mai fi o situatrie: firma curata, soferul nu! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Eu nu pricep si pace ce tot dezbateti voi aici. Ca microbuzul e nu stiu cum, ca parintii sunt asa si pe dincolo.
Domnisoara de care se vorbeste e majora. Nu o poate obliga nimeni sa faca ce nu doreste si nici nu poate fi nimeni responsabil de consecintele faptelor ei. Si ca veni vorba de retele de prostitutie, n-o sa ma convinga nimeni ca fetele nu stiu unde se duc. Stiu foarte bine, dar isi inchipuie ca cea mai veche meserie din lume e mai usoara decat e in realitate. Si cand vad ca nu e cum si-au inchipuit, spun ca n-au stiut, ca s-au dus ca dansatoare sau picolite si nu stiau ce le asteapta. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma cum s-a teriant discutia?
Le-ai putea arata si articolul de mai sus. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Imi cer scuze daca am zis ca trebuia sa ma intalnesc aseara cu ei.Probabil ca din cauza ca sunt cam abatut, ma gandesc la 10.000 de treburi odata.
![]() Oricum, intre timp, lucrurile parca s-au mai indreptat un pic(mai bine spus au ramas in aer):parintii au discutat cu ea , dar nu i-au mai spus nimica despre plecare.Sa speram ca au inteles. Sa speram.Pt ca tare ma tem ca totusi poate fi o strategie de a lor... Daca le treg gargaritele, nici nu ma mai duc pe la ei prin casa, nu am chef.Dar daca vad ca nu inteleg, va mai avea cineva o discutie cu ei... ![]() Astept acuma sa vad ce informatii primesc de la prietenul ala din politie.Sa speram totusi ca lucrurile se indreapta pe fagasul cel bun.Sper. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
QUOTE(b64chr @ 24 Nov 2005, 16:02) Domnisoara de care se vorbeste e majora. Nu o poate obliga nimeni sa faca ce nu doreste si nici nu poate fi nimeni responsabil de consecintele faptelor ei. Si ca veni vorba de retele de prostitutie, n-o sa ma convinga nimeni ca fetele nu stiu unde se duc. Stiu foarte bine, dar isi inchipuie ca cea mai veche meserie din lume e mai usoara decat e in realitate. Si cand vad ca nu e cum si-au inchipuit, spun ca n-au stiut, ca s-au dus ca dansatoare sau picolite si nu stiau ce le asteapta. Ai sa fi suprins cata naivitate exista pe lumea asta. Am vazut cu ochii mei cum o minora era sa cada in plasa celor cu alba neagra. Si incercand sa o chem sa se urce in autocar mi-am auzit de la un plaies de dimensiuni 2x2 soptit printre dinti "Taci daca sti !" Eu sunt convins ca fetele nu stiu la ce se duc. Cel putin nu toate. Si asta e si mai revoltator. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
"Mergi fata tatii in Italia, c-o sa ne punem gresie si faianta... ne schimbam mobila ca-i roasa de carii, ne luam si televizor nou, poate si masina"
Rasu-plansu'. Eu as mai avea o idee de 'convingere', costa ceva dar... Daca nu si nu, aia vor s-o trimita la produs (pizza ![]() OT: cu un post anterior mi-am facut intrarea si-n 'bula' ![]() ![]() This post has been edited by Kunzite: 24 Nov 2005, 14:47 |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
adumitrachy |
![]()
|
LITZA
Fata stie ce o asteapta acolo.E constienta ca poate ajunge sa faca trotuarul.De asta nu vrea sa plece.Ideea e ca eu impreuna cu ea incercam sa le aratam parintilor argumente care sa e o prostie plecarea ei.Mama se pare ca a inteles pana la urma.Se pare... Asta e beleaua.A mai ramas tatal acuma de convins.Totusi, faza dubioasa e ca isi schimba parerile de la o ora la alta.Asta ma irita si mai tare.La inceput mama era cea care o batea la cap sa plece.Ieri se linistise ea si il luase pe taicasu flama. Azi se pare ca le-a trecut la amandoi. Asta e dubios tare.Nici nu stiu ce sa zic.Daca as sti ca s-au racorit, nu m-as mai duce diseara la ei, pt ca risc sa reaprind innapoi conflictul.Dar,daca totusi totul face parte dintr-un plan de al lor, bine pus la punct?Stau si ma gandesc si parca intind sa cred ca parerea unuia dintre noi (scuze pt exprimare,dar nu mai retin exact cine facuse afirmatia) care afirma ca ar fi fost vanduta incepe sa fie din ce in ce mai plauzibila.Parca prea tare o forteaza omul asta sa plece din tara, mai ales ca situatia materiala a familiei nu este proasta... |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Poate e asa cum spui si multe din fete nu stiu la ce se duc.
Dar eu tot nu inteleg care e deosebirea daca transportatorul e o firma obscura cu un singur microbuz sau e Atlassib sau Al Italia. Si iarasi nu inteleg ce importanta are parerea parintilor. A, daca era invers, adica ea sa vrea sa plece si sa nu o lase, atunci inteleg. Dar asa, daca ea nu vrea, nu pleaca si gata. Nu vad cum ar putea s-o oblige. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
adumitrachy |
![]()
|
Pai de deosebire mare intre firma asta si Atlasib.In primul rand, firma asta o duce gratis, pt ca italianul are nush ce contract cu desteptul ala din BT.Alt lucru care e important tot legat de firma asta consta in faptul ca e posibil ca soferul sa ii ia pasaportul, banii si toate alea dupa ce trece vama.
Are ma importanta si parerea parintilor.Intelege ca ea nu vrea sa plece(si atata timp cat eu tin lucrurile din scurt, nici nu va pleca), dar, daca ramane, la momentul actual, parintii au sa fie suparati, deoarece ei nu vad pericolele care o asteapta acolo.Eu impreuna cu prietena mea incercam sa le demonstram ca e prea riscant sa se duca acolo si vrem sa ii facem constienti de asta cu binisorul.Intelegi? |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
De ce ar insista chestiile alea ca transportul sa se faca prin firma respectiva? Un singur cuvant: control. Pot sa o duca oriunde, pot sa o oblige sa nu fuga(metoda clasica fiind retinerea actelor si a banilor "ca sa fie in siguranta"). Si nimeni nu va avea habar unde este.
Parerea parintilor are importanta, multe fete pot ceda presiunilor la care-s supuse. Am postat in acelasi timp. Sugereaza-i prietenei tale ca daca mai are probleme sa o ia pe panta "daca ma iubiti nu imi cereti asta". Nitel santaj emotional, lacrimile de rigoare - dar de altfel e perfect adevarat. Ei, ce vreti si voi - pe mine ma impresioneaza fetele cand plang ![]() This post has been edited by Kunzite: 24 Nov 2005, 15:02 |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 24 Nov 2005, 14:54) Are ma importanta si parerea parintilor.Intelege ca ea nu vrea sa plece(si atata timp cat eu tin lucrurile din scurt, nici nu va pleca), dar, daca ramane, la momentul actual, parintii au sa fie suparati ![]() This post has been edited by kum: 24 Nov 2005, 14:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
repet ce-am zis cu vro 2 pagini in urma. fa ros de filmul "italiencele" si pune-i sa-l vizioneze. poate li se aprinde in cap ideea ca realitatea nu e intotdeauna ceea ce pare.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar, nici eu nu vad cum pot ei s-o oblige.
Daca vezi ca fata a disparut, te prezinti la politie si dai pe față toata tarasenia. Ba, ca suprem argument, spune-le verde in fata: daca o obligati sa plece, in minutul urmator ma duc la politie si va dau in gat! Fata va fi oprita la granita si intoarsa inapoi! Problema mai e si urmatoarea: sa nu ajunga fata in nici un fel sa se urce in vreun microbuz/autobuz. Caci prima oprire nu are loc in Italia, ci in Romania. Deja ajunsa acolo ea poate fi abuzata! Deci mare atentie mare! Zi-le de la obraz ca plecarea ei e ilegala chiar si daca ar lucra la pizzerie, si ca in secunda in care nu mai dai de ea, politia va fi pe urmele ei! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
b64chr |
![]()
|
QUOTE(adumitrachy @ 24 Nov 2005, 14:54) Intelege ca ea nu vrea sa plece(si atata timp cat eu tin lucrurile din scurt, nici nu va pleca), dar, daca ramane, la momentul actual, parintii au sa fie suparati, deoarece ei nu vad pericolele care o asteapta acolo.Eu impreuna cu prietena mea incercam sa le demonstram ca e prea riscant sa se duca acolo si vrem sa ii facem constienti de asta cu binisorul.Intelegi? OK. Acum am priceput. Deci problema nu e daca pleaca sau nu, oricum nu pleaca. M-am linistit. Problema este sa inteleaga parintii ei de ce nu pleaca. Pai sunt 2 variante. 1. Parintii cunosc riscurile, dar nu-i intereseaza decat banii. Singura solutie e sa-i bagi in pi_da ma-sii. 2. Parintii sunt atat de naivi incat nu-si dau seama de riscuri. Incerci sa le deschizi ochii. Daca nu merge, aplici solutia de la varianta 1. This post has been edited by b64chr: 24 Nov 2005, 15:17 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:31 |