Firma dubioasa, am nevoie de informatii
![]() ![]() ![]() |
Firma dubioasa, am nevoie de informatii
GABY IS BACK ! |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adumitrachy @ 23 Nov 2005, 11:52) Cu asta m-ai spart. Firma de transport, ca firma de transport, treaba ei unde duce oamenii si in ce rahat se baga dar ceva nu-i in regula nici cu relatia intre fata si parinti. tare mi-e teama ca trebuie sa pui piciorul in prag. Ori o iei la tine ori te duci ea sa vezi ca pizzeria nu-i "piz.. rie" ( ![]() In mod sigur ceva nu-i in ordine. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
adumitrachy, cred ca ma intelegi gresit. si mai cred, no offence, ca ai cam 18-19 ani.
ecuatia la mine in cap era urmatoarea: 1) are parinti "iresponsabili". 2) tu nu vrei sa plece; ea nu vrea sa plece deci 3) se muta la tine - in ideea de a forma un camin. daca pui problema cu ea care se intoarce, nu ai de gand sa mergi pana la capat. esti doar bine intentionat, lucru foarte laudabil. in plus, mi s-a parut un pic socant argumentul: nu te bagi, pentru ca ti se vor sparge geamurile, si in plus, risti ca ai ei sa iti poarte pica. sfatul meu, in final asta era: daca intr-adevar tii la ea, pune piciorul in prag, chiar daca ai 19 ani. du-te la ai ei si confrunta-i, inclusiv cu argumentele pe care le-ai primit aici. TU ai dreptate la faza asta, iar ai ei ar trebui batuti un pic cu funia uda, indiferent de posibilitatea de 10% ca totul sa fie un biznis cinstit. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu ma insel, din cele relatate am banuiala ca parintii fetei stiu despre ce e vb (si fac evident pe prostii in cazul asta si nu le pasa de ea) si poate au primit deja un avans de bani, si normal ca pt bani or sa incerce s-o forteze. Fa tot posibilul si nu-i lasa. Du-te la politie si spune-le tot, si daca politistul se face ca nu e prea important mergi mai sus, ia legatura si cu presa. Daca presa publica repede faza, o sa se afle si cel putin or sa dea probabil inapoi.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Adso omul tine in mod clar la fata dar asta nu-i destul sau nu-i da dreptul sa se duca in fata parintilor sa le deschida mintea alora.
Ar trebui sa fie macar logodit sa cu nunta planificata la primavara (ceva de genul asta...). Poate desigur sa o faca dar o sa-si raceasca gura de pomana. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
zi 10 la un milion mai degraba, adso.
mi-ar cadea plombele de uimire sa fie cinstita treaba asta. ar fi cel mai prost exemplu de marketing la afacere cinstita din lume. sunt unii "jmecherasi" care se ocupa cu tot soiul de magarii, dar macar stiu sa creeze niste paravane mult mai putin transparente si cu aspect mult mai convingator de treaba cinstita. dar asta parca e scoasa din dictionar din dreptul cuv "teapa". Nu putea fi mai evident de atat decat doar daca se chema firma "SC Laprodus SRL" ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
adso |
![]()
|
QUOTE(costi @ 23 Nov 2005, 12:06) Adso omul tine in mod clar la fata dar asta nu-i destul sau nu-i da dreptul sa se duca in fata parintilor sa le deschida mintea alora. hai mai costi, cum poti sa spui asa ceva? nu e vorba de facultatea pe care o alege fata, sau mai stiu eu ce decizie similara. e vorba de o chestie care poate deveni la propriu de viata si de moarte, si in care ai ei dau clar dovada de rea-credinta, sau in cel mai bun caz de indiferenta si rationamente complet eronate. chestia asta ii da tot dreptul. puteau sa fie doar amici, si tot avea datoria sa incerce sa previna asa ceva. |
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
COSTI
Nici mie nu prea imi place cum se pun anumite probleme in casa la ei,dar... Unde atata timp cat nu am fost afectat de nici o decizie, prea putin m-a interesat. ADSO Chestia cu geamurile de la masina era ceva .... simbolic ca sa zic.Era doar un simplu argument. Suna mai frumos daca as fi zis ca nu vreau sa ma trezesc cu o bata in cap? ![]() ![]() Sper sa reusesc sa ma intalnesc peste cateva ore cu un prieten care sa verifice un pic prin surse oficiale ce e cu persoanele astea si cu firma asta... P.S. Va rog sa nu va luati la cearta pe aici din cauza mea... ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
adso |
![]()
|
adumitrachy, daca ai ei sunt cu picioarele pe pamant, vor fi sensibili la argumente si vor renunta la proiect, mai ales ca fata nu vrea.
daca nu sunt, esti implicat fara sa vrei intr-o chestie care poate deveni grava, si trebuie sa iti asumi responsabilitatea ca atare. e din pacate unul din cazurile de "bine cu de-a sila". eu unul nu sunt entuziasmat oricum de ideea lucrului in strainatate la negru (ca daca era la alb, venea reprezentantul firmei cu contractul in dinti, si se semna in Romania), dar aici poate deveni chiar grav. eu unul nu cred ca o persoana mai poate fi intreaga (din multe puncte de vedere) dupa o experienta atat de traumatizanta cum este prostitutia. |
|
|
costi |
![]()
|
nu ne certam stai linistit;
adso, adumitrachy are dreptul sa o faca din partea mea, a ta, a bunului simt dar eu eu vizualizam usa cu tatal fetei in cadru, spunindu-i: " tu cine este ba sa-mi spui mie ce sa faca fata mea"? - se poate da? " sint prietenul ei si ii vreau binele" " du-te ba de aici" M-ai inteles? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
ruptura-neruptura, dar cum ti-am zis si pe PM, mai bine cu socri furiosi decat cu femeia batjocorita. prima problema sa poate remedia, a 2-a nu prea cred...
LE: costi, tu vorbesti din perspectiva unui parinte de fata. si mi se pare normal ca un tata sa se uite chioras la baiatul care incearca sa-i ia fata de sub "aripa". mai ales cand acesta mai are si tupeul sa-i spuna fetei sa nu asculte de parinti. Insa aci chestiunea e mult prea grava pentru a mai conta lucrurile astea. Daca tine la ea, atunci prefera sa fie el considerat mojic de parintii ei decat sa riste sa pateasca ea ceva. Parerea mea This post has been edited by bertro: 23 Nov 2005, 12:27 |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
adso |
![]()
|
dep. acum inteleg.
![]() oricum, trebuie sa insiste. de obicei mamele sunt mai "mamoase", si daca ar reusi sa creeze un front comun mama-fiica, probabil ca ar avea sanse mult mai mari ca tatal sa accepte sa de abort. oricum, sunt fara cuvinte. chestia asta ii descalifica, nu numai ca parinti, indiferent de conditiile de trai ale familiei. |
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
ADSO
Hai sa iti zic ceva: tocmai cu mama e beleaua mai mare...Nu zic ca si taicasu nu vrea sa plece, dar maicasa o dispera... |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. sunt parintii biologici?
2. au (mai) incercat vre-odata s-o omoare? 3. cam ce nivel de cultura au? deci, dupa parerea mea, ori parintii ei sunt cretiniti, ori sunt sunt mana-n mana cu "italianul" si pur si simplu isi vand fata. O ultima intrebare: parintii ei beau ? (mai mult asa ...) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Aaa, deci am gresit, coana mare e cea moarta dupa bani... ufff.
In cazul asta planul B: O inscenare! Gasesti un prieten cu accent de italian care se da drept patronul pizzeriei si il pui sa sune pe coana mare ca sa ceara cateva amanunte: Printre care si poze mai indecente pe motiva ca "in spatele pizzeriei mai e si un barulet micut - club de noapte and stuff" si ca trebe sa fie zvelta ca sa "faca fata solicitarilor" si sa fie frumoasa ca "asta e standardul pizzeirei" si neaparat sa o intrebe pe coana mare daca fata e dispusa la munca in trei schimburi... mai ales in schimbul de noapte ca localul e foarte foarte aglomerat mai ales noaptea... clientii sunt selecti etc. ![]() Deci, daca coana mare accepta - e clar ca stie despre ce e vorba. Daca nu accepta, atunci inseamna ca a fost doar grea de cap si ca tine la fata ei... E riscant, daca se prind astia - ai festelit-o cu ei pe tot restul vietii, daca nu se prind, ai castigat. Eventual inregistrezi convorbirea, si daca ai incredere oarba cu adevarat in prietena ta, ii prezinti caseta. Stiu, am minte bolnava, da cate-odata ajuta ... ![]() P.S. Habar n-ai tu ca nu esti singurul care isi pune familia fetei in cap! Nici nu stii ca io mi i-am pus pe actualii socrii in cap pt vre-o 3 ani cand am decis ca actuala mea nevasta sa se mute la mine... ufff prin cate chinuri si teroare psihiha am trecu ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
adumitrachy |
![]()
|
OV
1.Da 2.Nu comentez....desi se pare ca acuma sigur au sa reuseasca... 3.Au studii medii din cate stiu eu 4.Nu,nu consuma alcool chiar deloc. Ciombe Ma baiatule.... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
costi |
![]()
|
Fii atent. Afli cind pleaca si daca ies pe la Arad il suni pe Ciombe .
Si daca nu ti-o place cum ii face cu pacucu' las' pe el !!! Are si drujba !! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bertro |
![]()
|
da, da... le da el pizza la toti cu linguroiul ala mare de lemn cu care se tot lauda
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
costi |
![]()
|
Ia zi Lexy!
Tu ce crezi ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
Lasa aia!
![]() Ce crezi despre caz! Ca esti fata, vorba aia. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
adumitracky, si-o bata-n cap, cum zici tu, si-o bataie cu sisuri si tot n-as sta cu mainile-n san stiind ca vreo amica de-a mea ia calea abatorului.
asculta la Ciombe acolo, ca de obicei vorbeste aiurea, da' la chestii din astea as merge pe mana lui cu tot felul de idei de-a le prezenta parintilor fotografia situatiei in care se pregatesc sa se scalde. Lexy, la politie sa se duca nu atat cat sa faca o reclamatie fara probe, ci ca sa vada daca nu cumva aia de la Politie zic ceva de genul: "da, stim de firma asta de mult dar n-am reusit sa-i prindem, hai sa facem un flagrant". a-propos...cateva bate-n cap (da' asa, cu muchia, dureros) le-as da oricand cu cea mai mare placere patachinelor alora bipede ce-si zic parinti in situatii de-astea. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Subscriu la ideea lui Ciombe! Mi se pare foarte buna!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Sincer acum...coana mare si gibonul aferent, merita sa fie vedete la stiri...nu biata fata!
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Alo, ia sunati-l pe buzdugan sa auda toata tara convorbirea dintre "italian" si mama fetei !
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sau pe Jugaru
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Man, e adevarat, am mintea cam odihnita ![]() Pe bune, un prieten - mai italian/sau agentul italianului - il pui sa sune sa ceara "amanunte". fara nici un misto, adica tu ne-ai prezentat o situatie care pare nu grava ci STRIGAOR LA CER de GRAVA!!! La cazuri extreme- masuri extreme! Da macar asa stii o treaba.. Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ciombe, nu ajuti omul cu un telefon?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa se duca ma-sa ...in locul ei ...si vezi ce o sa zica aia ca brusc nu mai sunt locuri....
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 11:08 |