Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
![]() ![]() ![]() |
Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Doar nu era sa-i fac Macronului topic separat, care sa inceapa invariabil cu "pro sau contra". Si la la gringos mergea un join, nu merita trumpeta topic separat.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Adica sa fie varza a' la tefelei. De toate amestecate.
Bine ca tii minte, am crezut ca esti ocupat cu alte chestii, ceva tranzacții la bursa parca. Dar ai si mult timp liber pesemne. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(neumann @ 19 Jun 2017, 21:39) Adica sa fie varza a' la tefelei. De toate amestecate. Ala-i gustare in comparatie cu ghiveciul actual de la voi. ![]() QUOTE(neumann @ 19 Jun 2017, 21:39) am crezut ca esti ocupat cu alte chestii, ceva tranzacții la bursa parca. Dar ai si mult timp liber pesemne. Am timp liber cat vreau, dupa cum am mai zis. Avantaje si dezavantaje. |
--------------------
Dacia
1310
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.511 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
ca tot se apropie marele event, ceva de studiat:
https://www.imdb.com/title/tt8425058/ In concluzie, au castigat cei care au fost mai bine inarmati. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Părerea mea că de câștigat nu câștigă nimeni.
Și că nici n-o să fie vreun brexit. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa vedem ce se intampla dupa votul din parlamentul lor, dar e posibil sa se amane un pic, sau sa fie o iesire mai neortodoxa.
Stau si ma gandesc ca "anticristul" mentionat pe alt topic e bine bagat la toate cenzuraturile astea. Trump presedinte nu iesea fara retele sociale, cum nici dracia asta a englezilor nu s-ar fi intamplat. Amuzant este ca influenta asta e cu atat mai mare cu atat este mai puternica democratia in tara respectiva. Am stat de vorba cu destui englezi in perioada referendumului pe care l-au avut. Lucram pe un vapor pentru o companie 3rd party care se ocupa de fotografie pe cruise line-ul respectiv, si compania era a unor frati, englezi. Unul, care isi luase si casa in Portugalia pe la sfarsitul anilor '90, era contra, iar cel mare, imi explica drept in fata ca el va vota pentru, ca sa nu mai vina romanii si polonezii sa le ia job-urile tinerilor englezi. Cand l-am intrebat de ce nu aduce el tineri englezi pe vapor, si are romani, indieni, mexicani, a schimbat subiectul. Cu ce alti pasageri am mai discutat, in mare parte cei in varsta erau pro brexit. Ma rog, ei au imaginea aia de cand erau mare imperiu, si cred ca se pot intoarce acolo, insa realitatea va fi alta mai mult ca sigur. Toate chestiile astea sunt pe placul rusilor, fara doar si poate. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și ale antihristului, desigur.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
jaguar disponibilizeaza 5000 de oameni (si au multi romani in inginerie), ford va face si el restructurari....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Groupe Renault cam ce face?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Jan 2019, 14:19) Cica o sa fie, au ajuns la un "deal". O sa iasa ciufulici pe post de "salvattore della patria". ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai așa au mai ajuns la un deal, dar nici nu l-a votat Parlamentul.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum era aia cu Federatia Galactica?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 17 Oct 2019, 14:25) QUOTE(ady77 @ 17 Oct 2019, 14:33) Văzuși? ![]() |
--------------------
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Caragiale e britanic? Sau a locuit la ei?
![]() Altfel, nu-mi explic inspirațiunea de a scrie următoarele: „Din două una, dați-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, și anume în punctele… esențiale” |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu. Doar fin observator al oamenilor, iar astia sunt la fel peste tot.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
Pai ca sa nu fie (in mod oficial), ar trebui sa mai faca un referendum (la care majoritatea sa zica_ca nu vor, dupa care aia care au zis la primul ca vor s-ar putea simti indreptatiti sa iasa la scandal), si asta am inteles ca nu vor decidentii (nici guv., nici parlamentul). Amanatul asta e o labareala.
|
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Ca tot ce tine de UE.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gabize @ 20 Oct 2019, 12:55) Eh...eram cu un ochi la meci, nu m-am prins. Apropo de brexit, io-te pentru cine vrea sa vada o recapitulare a ultimilor ani (incompleta, normal): http://www.contributors.ro/editorial/brexi...finala-oarecum/ This post has been edited by tatabobu: 21 Oct 2019, 10:14 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Iar a câștigat Putin în UK.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Jan 2019, 13:19) QUOTE(maho @ 17 Oct 2019, 13:25) Deci... o sa fie? ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Deocamdată conservatorii (sponsorizați de Putin, ovcors!) au majoritatea absolută în parlament.
Ce-o fi, om mai vedea. Aparent însă, ei au ales să moară pe mâna lor, nu pe mâna cuplului M&M... P.S. Asta nu s-ar fi întâmplat dacă era domnul Barna președinte... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:47 |