Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
![]() ![]() ![]() |
Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu le amesteca: http://www.ziare.com/dan-barna/candidat-pr...tamplat-1572770
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pana la urma cand are loc Breqshit?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
31 ianuarie, asta e noua data definitiva. Pana cand se va schimba si asta. Cred ca pe 30 februarie, de fapt.
This post has been edited by tatabobu: 13 Dec 2019, 12:52 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu se mai schimba. A.m.r. cateva ore.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Viva la Galina Clorinata!
![]() 1 Feb 2020, 01:29: ![]() This post has been edited by 4x4: 1 Feb 2020, 01:29 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Un cocalar. Îl face pe Becali sa para acceptabil, pe senatorul Mitraliera un vizionar și pe Băsescu un fin intelectual.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Gata, au dat *UE la UE!!
Manevra aprobata de Vlad Georgescu® si de mecanicul sau, Nea Popicu™. Rule Britannia! https://www.youtube.com/watch?v=HPZOOhzql7w When Britain first, at Heaven's command Arose from out the azure main; This was the charter of the land, And guardian angels sang this strain: "Rule, Britannia! rule the waves: "Britons never will be slaves." The nations, not so blest as thee, Must, in their turns, to tyrants fall; While thou shalt flourish great and free, The dread and envy of them all. "Rule, Britannia! rule the waves: "Britons never will be slaves." Still more majestic shalt thou rise, More dreadful, from each foreign stroke; As the loud blast that tears the skies, Serves but to root thy native oak. "Rule, Britannia! rule the waves: "Britons never will be slaves." Thee haughty tyrants ne'er shall tame: All their attempts to bend thee down, Will but arouse thy generous flame; But work their woe, and thy renown. "Rule, Britannia! rule the waves: "Britons never will be slaves." To thee belongs the rural reign; Thy cities shall with commerce shine: All thine shall be the subject main, And every shore it circles thine. "Rule, Britannia! rule the waves: "Britons never will be slaves." The Muses, still with freedom found, Shall to thy happy coast repair; Blest Isle! With matchless beauty crown'd, And manly hearts to guard the fair. "Rule, Britannia! rule the waves: "Britons never will be slaves." https://listenonrepeat.com/?v=HPZOOhzql7w#_..._Patriotic_Song This post has been edited by Vlad Georgescu: 1 Feb 2020, 12:35 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa face execptie de infantilismul geogescian.
Se pare ca spritul national treptat trepta renaste cam peste tot.Mitocanu de Trump a si zis ;luati-va tarile innapoi.Stergerea identitatii nationale a individului intens promovata si finantata de ovreimea plutocrata se pare ca da chix. Astept reactia fritzilor. Atunci ue se duce dreac in secunda 1.Pana si sarantocii ca HU,PL au ridicat glasul desi au supt gros la tzatza. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 1 Feb 2020, 13:20) Se pare ca spritul national treptat trepta renaste cam peste tot. Fenomenul Ditrãu ruleaza. Maine-poimaine o sa ceara sri-lankezii aia doi autonomie in tinutul secuiesc. Mai greu cand o sa realizeze Bean-ii ca n-are cine sa le faca muncile de jos, pe care acum le presteaza est-europenii. "Spiritul national" ≠ nationalism. Putin isi freaca mainile. |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
Pai nu prea sunt sanse sa se intample ceva asemanator prin alte zone, nici macar cand nu-si iau moldovenii* bilet de intors.
![]() E oarecum ontopic, doar ca aici e vorba de fudulie locala. *Ca tot veni vorba, i s-a pus lui Mandachi pata pe localnici. QUOTE „O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu?”, a mai spus inițiatorul mișcării #șîeu |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
E ușor incoerent saormarul și ahtiat dupa publicitate.
Aceasta Monica Tatoiu a saormelor și metrilor de autostrada E afacerea lui, treabă lui, dar eu nu as angaja pe cineva pe baza de scandal . |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(radian @ 2 Feb 2020, 10:25) Fenomenul pwlii mele. Daca incidentul avea loc in orice alta zona a tarii nici dracu nu-l baga in seama. Numai ca a dracului coincidenta se intampla tot la aia. Am avut la control ptr. angajare fonetti din tm care angajeaza 99% unguri, freo 20 de tineri din harcov. Mai erau freo 20 din HU dar nu am auzit sa ii goneasca cineva. Nu stiau o iota in română aia din harcov. Au venit cu translator ![]() This post has been edited by bion: 2 Feb 2020, 22:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
S-a emotionat romanu' in tara.
Nu stiu care dintre voi a plecat sa lucreze afara. Chiar si cu recomandari, tot la nivel operational ramai. Intodeauna sunt promovati cei din tara respectiva, indiferent de nivelul de pregatire. Tari dezvoltate fara RASISM. Nu bioane, nu am vazut cu ochii mei. Si nici Ghosn nu m-a dat afara. ![]() Referitor la lb. romana, sunt tari in ue unde se intampla acelasi lucru, nu cunosc limba tarii unde locuiesc. In zone de granita si nu numai. Dar cei care locuiesc acolo si-au asumat asta si nu vin cu gargara, autonomie si alte cenzuraturi. This post has been edited by IRONICK: 2 Feb 2020, 23:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce insemana HU?
![]() Pentru interviu la Fornetti nu aveau nevoie de translator, intamplarea face ca-l stiam pe presedintele pe RO al firmei (nu personal) era cetatean maghiar, ulterior a fost numit Consul al Ungariei in Romania la Tmisoara. Intre timp a murit de cancer. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Ca sa le facem examenele medicale a fost neboie de translator ptr. aia din harcov. Ghinion cei care eram de servici in ziua aia am indraznit sa nu stim ungurests. Rusinicaaaa
![]() HU inseamba ca aia erau cetateni getbeget din HU care au venit la lucru in RO. Repet, interesant ca nu au fost goniti. ![]() <span class='edit'>3 Feb 2020, 01:07:</span> Prin traducator am intrebat pe seful tribului harcov daca nu le e dificil ca nu stiu romaneste. Nu, pen'ca ei nu vor sa lucreze decat la fime unguresti si sa locuiasca unde sunt 100% etnia lor. Unu avea pb. si au cerut sa ii trimit neaparat la un doctor ungur nu roman sau alta natie ![]() This post has been edited by bion: 3 Feb 2020, 00:10 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
Mda, poate nu era rău să îl trimiteți și voi la niste doctori unguri.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 2 Feb 2020, 23:53) Numai ca a dracului coincidenta se intampla tot la aia. Am avut la control ptr. angajare fonetti din tm care angajeaza 99% unguri, freo 20 de tineri din harcov. Mai erau freo 20 din HU dar nu am auzit sa ii goneasca cineva. Nu stiau o iota in română aia din harcov. Au venit cu translator ![]() La Zf la timisoara coseau volane vreo 50 de chinezoiace cu translator. Mie mi-au impaturit blocul niste vietnamezi (fara translator), f eficienti si fara probleme. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ultima oara cand am fost la carciuma "Caru cu bere", am prins un angajat caruia i-am spus ceva de genul "poate ii spui tu, te rog, duduii care ne-a servit ca tot nu mi-a adus berile alea pe care le-am cerut prima oara acum juma' de ora. Desi dupa cum te uiti la mine tare ma tem ca nu intelegi, si tot fara bere raman". Si da, am ramas fara bere. Nu stia nici romana nici ienglieza, dar lucra la carciuma. Cred ca aia n-au avut bani de translator.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
maho |
![]()
|
Astia-s mai evoluati, pun afise. La noi ca-n evul mediu, "sa faci ce zice popa".
|
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
La carciuma greceasca de unde mai halesc eu Gyros, au angajat vietnamezi.
Lucreaza eficient, sunt zambitori, etc. Fiu-meu ma inreba ce e cu ei, de ce sunt straini, de ce au plecat de la ei din tara. I-am zis ca au plecat ca le e greu acolo si aici au gasit de munca si ca trebuie sa ii primim cam cum ne-ar placea sa fim si noi primiti afara. A fost emotionat copilul de situatie. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(maho @ 3 Feb 2020, 10:54) Niste retarzi, si unii si altii! |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
bion |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 3 Feb 2020, 08:16) Nu sunt pe specialitatea respectiva. ![]() Aici e vorba de insolenta si dscriminarea pozitiva a aunor concetateni. Ai veniti din HUerau linistiti si fara fite. Roamnii halesc fornetti fara grija ca sunt spurcat de amini unguresti ![]() La Comtim plin da N`guyeni din Vietnam. Mallu construit cu o armata de chiezoi. Pe nici care nu ii goneste nimeni. Ez a problema. ![]() This post has been edited by bion: 3 Feb 2020, 12:33 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(dizzy @ 3 Feb 2020, 11:07) Al meu (baiatul cel mic) m-a intrebat de ce scrie in doua limbi denumirea localitatii prin satele in drum spre Cluj? Nu suntem in Romania? Asta combinat cu mirarea ca in Republica Moldova parca suntem in Romania, e scris in romaneste, se vorbeste romana... This post has been edited by ady77: 3 Feb 2020, 12:42 |
--------------------
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(bion @ 3 Feb 2020, 12:22) Nu sunt pe specialitatea respectiva. ![]() Aici e vorba de insolenta si dscriminarea pozitiva a aunor concetateni. Ai veniti din HUerau linistiti si fara fite. Roamnii halesc fornetti fara grija ca sunt spurcat de amini unguresti ![]() La Comtim plin da N`guyeni din Vietnam. Mallu construit cu o armata de chiezoi. Pe nici care nu ii goneste nimeni. Ez a problema. ![]() Vorbiti de ungurii din Banat, nu de pur-singe Harcov, alta foaita... Au nimerit citiva din aia si pe la Poli , erau sa o ia pe cocoasa din scurt de la 2 unguri din Timisoara... de destepti ce au fost. This post has been edited by Agrig: 3 Feb 2020, 13:09 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
In Moldova e scris in moldoveneste si se vorbeste moldoveneasca.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Inseamna ca sunt poliglot
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Avem o bibliotecara nou, o basarabeanca. Am discutat cu ea cateva chestii interesante legate de acest subiect.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Bea cot la cot cu tine
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:57 |