ciombeletul, review exhaustiv
![]() ![]() ![]() |
ciombeletul, review exhaustiv
walleye |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Baieti, aviti mila di opiratia mea di apendicita...
![]() ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Domnule, di shi vrei sî fii acuzat di jenoshid
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(walleye @ 23 Nov 2005, 18:04) domnilor! azi, in jurul orei 17.30 am avut ocazia sa observ lingura lui ciombe folosita Stai nitel, ca ceva nu e okos... Sa le luam pe rind: 1. Zici de lingura lui ciombe. Adica ciombe e... lingurar? ![]() ![]() 2. Mai zici ca duduia folosea in mod expert lingura. Adica ciombe si-a deschis firma de... minuitori de linguri? ![]() ![]() ![]() 3. De aici se deduce ca mai nou poti provoca pe cineva (ma rog, merg si comunitarii ![]() ![]() Astept precizari... |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
bai eu cand m-am referit la Ciombe ca in general vorbeste aiurea ma gandeam ca ideile lui ar fi mai pe la coada listei de aplicabilitate, nu ca ar fi proaste, dovada ca metoda functioneste in conditii de vicisitudine a unei comunitati oarecare X aflate in exercitiul obisnuit al pietei.
da' incep sa vad ca solutiile capata asa un fel de aura de succes pe care devin invidios. rezultate, dom'le, rezultate. pana se sesizeaza primaria, linguroiul are deja lauri si, ca si Batman, trece la urmatoarele probleme ale societatii. P.S.: vreau si eu un obiect modelu' cu pricina, daca se poate nu foarte intens folosit. Se gasesc in magazinele auto autorizate sau dau o fuga la bunica? ![]() P.S.2: si admir si pe respectiva doamna ca nu a cedat instinctului matern de a zice "eh, e si ei neste suflete acolo, nu tre' sa dam in ei ca golanii" dupa care sa-i mangaie duios pe pureci si sa-i mai serveasca cu niste branza din cealalta plasa. This post has been edited by Lolek: 23 Nov 2005, 20:35 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ciombe, ti-ai brevetat inventia?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Ciombe, musai sa deschizi scoala de manuit liguroiul !
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Parca vad in urmatorul "Matrix" replici de genul: "Ciombe, poti sa indoi lingura de lemn?" La care Ciombe: "Lingura pe dreq, e de fapt un Ciombelet!!!
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Ligura de-aia se poate procura de la aia ce vand souvenir-uri pe marginea drumului... De ex intre Arad si Timisoara, e o mica parcare cu de-astea, unde sunt si blanuri, cosuri de lemn si alte nimicuri... Dinspre Arad spre Deva - pe la km 60 e un loc.. inainte de Lipova iarasi pe partea stanga sunt niste gherete cu de-astea... Apoi dupa Deva spre Sibiu, parca dupa Orasite, la "Izvorul Rece" iarasi se gasesc "Ciombeleti". Apoi iarasi chiar inainte de Sibiu am mai vazut. Apoi parca am vazut si pe Valea oltului, si pe Dealul Negru. Numai bine! P.S. Va zic un secret ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Aci e o conspiratie...io zic ca baba aia era de fapt Ciombe deghizat si totul a fost o inscenare...pana si cainii erau dresati!
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ieri, la 17.30, huh? Eram prin zona, da' la serviciu. Pacat c-am pierdut spectacolul!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
samuraii mei e peste tot
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Si eu regret nespus ca am pierdut faza. Ma tavalesc pe jos de ras.
As vrea sa fac o mica completare pentru cei care nu cunosc Piata 700 din Timisoara, si in special raionul de branzeturi. Privit de-afara arata ca orice alt spatiu unde se vinde branza, smantana, lapte. In momentul cand ai pasit inauntru toate, dar absolut toate cumetrele incep sa strige sa cumperi de la ele. Un vacarm naucitor. Pe mine ma amuza si merg deseori, fiindca in general au produse bune, dar nevasta-mea nu mai calca pe acolo de teama ca sar toate cu gura. Am facut completarea ca sa va dati seama mai bine de profilul personajului principal din povestire. This post has been edited by b64chr: 24 Nov 2005, 09:18 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da ce ce-i zice, pacatele mele, piata 700 ?
atitia vinzatori incap in ea ? sau customeri ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() ![]() Io de-abia acum observai ca treaba se petrece la o aruncatura de bat de arad- adica la Timi... Hmmm - nu stiu ce au astia din vest cu cifrele.. da si in Arad au denumiri ciudate: Zona 300, zona 500 (Micalaca) ![]() P.s. si in Arad e la fel in piata de branzeturi... cand intrii in hala sar toate tanti alea cu gura pe tine "branza d evaci, branza ce oi, cas, smantana... etc" si intind cutitul spre tine ![]() Numai bine! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
dacicuss |
![]()
|
numa' Micalaca iti suna ciudat?..da' Circumvalatiunii?
![]() Si cred ca-n toate pietele e la fel la branzeturi..si-n Deva, etc...si raionul de flori la fel...da' Ciombe, de ce deviezi discutia cand incepem sa te banuim de conspiratie si interese oculte de a te imbogatii pe urma linguroiului?!? ![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Circumvalatiunii mai merge, dar... Mehala sau Ronat?
![]() PS. Eu sint din Ronat ![]() Costi >> Piata 700 ii zice de cind ma stiu pe lume... Si prin apropiere era mai demult un birt numit... Bastion... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
dacicuss |
![]()
|
Money,
![]() |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 24 Nov 2005, 10:00) acu' se lamuresc multe... si zii si tu ronatz, nu indu publicu' in eroare! illusiOn: esti halcatelist cumva? eta2u? piata 700 e de la timisoara 700 (700 de ani de atestare, parca prin 1968, atunci s-a facut piata (in forma ei moderna) si a fost botezata. This post has been edited by walleye: 24 Nov 2005, 10:44 |
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Walleye, sa mor de ras si alta nu! Cand am citit titlul topicului aveam impresia ca l-ai vazut pe Ciombe in exercitiul functiunii, amestecand cu linguroiul cativa cetateni mai putin pasnici intr-o masina
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bai fratilor , sunt eu mai "altfel
![]() This post has been edited by kum: 24 Nov 2005, 10:59 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
e greu (sa caut eu
![]() du-te pe Ciombe/cauta mesajele membrului si gasesti; sau search cu "linguroi" This post has been edited by costi: 24 Nov 2005, 11:37 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Era greu ! Mea culpa !
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(costi @ 24 Nov 2005, 11:01) e greu (sa caut eu ![]() du-te pe Ciombe/cauta mesajele membrului si gasesti; sau search cu "linguroi" http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...l=lingur*&st=60 Incepe pe la postul 72.... |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai, protestez vehement!
"Ciombelet" este inventia lui je, daaaa?! ![]() Ma refer la denumire, ca modul de utilizare apartine clasicului in viata prezent printre noi... ![]() Deci atentie la copyright, daaa? ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Ciombe |
![]()
|
![]() Maddan, Ciombeletul ala e patentat si testat de un prieten de-al meu.. cu vre-o 2 ani in urma.. Io am ciordit ideea si pe daciaclub a primit si denumirea de ciombelet ![]() Deci, am si io vre-un avantaj - ceva? ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ciombe, eu vorbeam doar de denumire. Evident ca restul apartine domniei dvoastra!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
Mai, voi il lasati pe Ciombe sa va ameteasca si ignorati crunta realitate:
Nu exista nici o lingura! ![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Ba exista, dar nu la Ciombe ci la un prieten de-al lui.
In schimb in intregime a lui Ciombe este alta idee. Folosirea pe post de arma alba a cabanosilor produsi de onorabilul nostru coleg de forum cabanos_ticalos. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 15:51 |